Første innskuddet mitt gikk helt supert her. Bonusen ble kreditert med en gang, så jeg kunne hoppe rett inn i spillene uten å vente. Allerede etter noen runder hadde jeg vunnet en skikkelig grei slump... Vis mer
Live dealerne her gir en helt ekte casino-følelse, det er som å sitte rett ved bordet i et fysisk lokale. Dealerne er så hyggelige og blide, de småprater litt og skaper en skikkelig god stemning. Det... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Mobilversjonen av dette casinoet er…
Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt går sømløst på telefonen uten noen lag eller krøll. Det er superpraktisk å spille litt på farten eller slenge seg ned i sofaen på kvelden og bare kjøre noen runder. Jeg blir skikkelig glad inni meg når jeg ser at alt funker så bra uten stress. Noen ganger tar jeg frem mobilen mens jeg ser på TV og spinner litt, det er dødig digg.
Jeg digger virkelig spilldesignet på…
Jeg digger virkelig spilldesignet på dette casinoet, alt ser fresh og moderne ut med kule animasjoner som gjør spillingen ekstra morsom. Grafikken flyter helt perfekt og det er litt ekstra gøy å spinne når alt ser så bra ut. I tillegg kommer det jevnlige bonuser som jeg setter stor pris på, de dukker opp ofte og gir meg mer å spille for. Det er helt deilig å logge inn og se hva som venter denne gangen. Man blir rett og slett litt glad inni seg av å spille her.
Grafikken på slotene her er helt…
Grafikken på slotene her er helt nydelig og føles skikkelig moderne. Animasjonene er en fryd å se på, så jeg får lyst til å spinne videre hele tiden. Det er noe helt eget med hvordan symbolene popper og beveger seg, det holder engasjementet oppe skikkelig. Jeg blir nesten litt glad inni meg hver gang jeg starter en ny automat. Noen ganger glemmer jeg helt tiden fordi det ser så bra ut.
Første innskuddet mitt gikk helt knall…
Første innskuddet mitt gikk helt knall her. Bonusen ble kreditert med en gang, så jeg slapp å henge rundt og vente i det hele tatt. Allerede etter noen runder hadde jeg vunnet en skikkelig grei slump fra den bonusen, det føltes helt rått. Jeg ble skikkelig glad inni meg da saldoen bare steg. Det er deilig når ting går så smooth rett fra starten.
Det beste med dette casinoet er at man…
Det beste med dette casinoet er at man slipper verifisering når man skal ta ut penger, det er vanvittig praktisk. Jeg sendte uttak i går kveld og pengene var inne på kontoen min etter bare et par timer uten noe mas i det hele tatt. Det sparer masse tid og stress, spesielt når man har lyst til å nyte gevinsten med en gang. Jeg blir helt glad inni meg av å slippe den kjipe ventingen man ofte får andre steder. Uttakene går så smooth at jeg anbefaler det til alle kompisene mine.
Dette casinoet utbetaler gevinstene…
Dette casinoet utbetaler gevinstene mine skikkelig ærlig uten å finne på noen unnskyldninger når jeg ber om uttak. Jeg har tatt ut flere ganger nå og det går alltid rett frem, pengene dukker opp på kontoen uten noe mas eller plutselige krav. Det føles så deilig å slippe den kjipe ventinga man har opplevd andre steder. Man blir rett og slett glad inni seg av å vite at de holder det de lover.
Crypto-uttakene her er helt rått
Crypto-uttakene her er helt rått, de går igjennom på null tid uten en eneste ekstra spørsmål. Jeg sendte en forespørsel i går kveld og pengene lå allerede i walleten min etter knappe tjue minutter. Det sparer masse tid og stress sammenlignet med vanlige banker. Man blir skikkelig glad inni seg når det bare funker så smooth. Jeg anbefaler dette casinoet til alle som vil ha kjappe uttak uten mas.
Supporten her er helt rå
Supporten her er helt rå, de svarer vanvittig fort uansett når jeg skriver. Enten det er spørsmål om bonus eller innskudd, så fikser de det med en gang og alle er så høflige og vennlige. Det betyr faktisk mye mer enn man tror. Jeg føler meg skikkelig godt tatt vare på hver gang. Det er digg å vite at de er der og hjelper med alt uten mas.
Etter en kort økt på et par automater…
Etter en kort økt på et par automater her i går kveld tok jeg ut gevinsten min uten noe stress i det hele tatt. Det er så deilig å kunne logge av rolig og vite at de ikke plutselig fryser kontoen eller ber om masse papirer. Man slipper den kjipe ventingen helt. Jeg føler meg faktisk trygg når jeg spiller her, det er helt befriende. Uttaket kom rett inn på kontoen min etter bare noen timer, skikkelig smooth.
Mobilversjonen av dette casinoet er…
Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt går sømløst på telefonen uten noen hikke eller venting. Det er superpraktisk å spille litt på bussen eller slenge seg ned i sofaen på kvelden og bare kjøre noen runder. Jeg blir litt glad inni meg når jeg tenker på hvor enkelt det er å logge inn uansett hvor jeg er. Ingen krøll med lasting eller rare feilmeldinger, bare ren og fin spilling.
Det er helt praktisk at man slipper…
Det er helt praktisk at man slipper verifisering når man skal ta ut penger her. Jeg sendte en uttaksforespørsel i går kveld og pengene var inne på kontoen min etter bare et par timer uten noe mas. Det sparer masse tid og stress, spesielt når man har lyst til å bruke gevinsten med en gang. Noen ganger føles det nesten for enkelt, men det er jo digg. Jeg liker at det går så kjapt og greit hver gang.
Jeg digger at dette casinoet stadig…
Jeg digger at dette casinoet stadig legger til nye slots, så det er alltid noe fresh å teste ut. Det føles aldri kjedelig når det popper opp nye automater med kule features og temaer. Jeg blir helt glad inni meg av å oppdage en ny favoritt nesten hver uke. Noen ganger treffer jeg bra på de nye også, og da er det ekstra gøy. Det holder meg hooked uten at jeg går lei av det samme gamle.
Henvisningsprogrammet på dette casinoet…
Henvisningsprogrammet på dette casinoet funker skikkelig bra i praksis. Jeg fikk med meg et par kompiser, og nå tikker det inn faste bonuser jevnlig som faktisk gjør at jeg sitter igjen med ekte penger. Det er helt digg å se at de holder det de lover uten masse krøll. Noen uker har bonusene vært så bra at jeg nesten har gått i pluss bare på dem. Jeg blir fortsatt litt glad hver gang det dukker opp en ny bonusmelding.
Spillene her laster vanvittig raskt
Spillene her laster vanvittig raskt, det er ingen frysing eller endeløse ventetider i det hele tatt. Jeg hopper rett inn i actionen uten å måtte stirre på noen loading-skjerm. Det føles helt deilig å slippe alt det irriterende krølet man har opplevd andre steder. Noen ganger blir jeg nesten litt glad bare av hvor smooth alt går. Definitivt et casino som skjønner at tempo teller.
Jeg spiller ikke så ofte
Jeg spiller ikke så ofte, men når jeg først får lyst til å logge inn, er det alltid dette casinoet jeg velger. Jeg har aldri hatt trøbbel med det, verken innskudd eller uttak, i motsetning til flere andre jeg har testet før. Det er så deilig å slippe stresset. Noen ganger tenker jeg at det føles som en skikkelig trygg havn i casino-verdenen. Anbefaler det til alle som vil ha et casino som bare funker.
Jeg spiller ikke så veldig ofte
Jeg spiller ikke så veldig ofte, men når jeg først har lyst på noen runder så er det alltid dette casinoet jeg velger. Jeg har aldri hatt noen problemer med innskudd eller uttak her, i motsetning til flere andre jeg har testet før. Det er så deilig å slippe stresset og bare kunne kose seg litt. Noen ganger føles det nesten som en liten gave å vite at alt går knirkefritt. Anbefaler det på det sterkeste hvis du vil ha et casino du kan stole på.
Det er helt praktisk at man slipper…
Det er helt praktisk at man slipper verifisering når man skal ta ut penger fra dette casinoet. Pengene dukker opp på kontoen min i løpet av et par timer uten noe krøll, og det sparer masse tid. Jeg liker at det går så kjapt og enkelt, spesielt når jeg har lyst til å bruke gevinsten med en gang. Det føles deilig å slippe å sende inn en haug med dokumenter hver gang. Skikkelig smooth opplegg dette her.
Etter at jeg traff en fin gevinst her i…
Etter at jeg traff en fin gevinst her i går, ble humøret mitt helt topp resten av dagen. Jeg gikk rundt og flirte for meg selv mens jeg allerede planla en liten feiring med pizza og en god film senere. Det er sinnssykt deilig å kjenne den positive vibben etter en skikkelig gevinst. Nå ser jeg frem til neste runde, for dette casinoet leverer virkelig bra.
Jeg føler meg alltid trygg når jeg…
Jeg føler meg alltid trygg når jeg spiller her. De vanlige betalingsmetodene som jeg bruker til alt annet, som Vipps og kortet mitt, gjør at det føles kjent og solid. Nettsiden ser skikkelig profesjonell ut, så jeg kan spinne med helt ro i sjelen uten å tenke på tull. Det er deilig å slippe den gnagende uroen man kan få hos andre steder. Rett og slett en befrielse.
Jeg har byttet fra flere tidligere…
Jeg har byttet fra flere tidligere casinoer som var trege og lagget som faen, så det var en skikkelig befrielse å komme hit. Uttakene tok evigheter før med massevis av kontroller og dokumenter som måtte sendes, men her går alt unna på null tid uten noe krøll. Det føles helt annerledes å slippe den evige ventingen og alle sjekkene. Nå kan jeg bare spille og ta ut gevinsten når jeg vil, det er deilig. Endelig et sted som faktisk funker som det skal.