Etter en kort økt her i kveld tok jeg ut gevinsten uten å tenke mer på det. Det er så deilig å vite at man kan trekke seg rolig ut uten at de plutselig fryser kontoen eller ber om masse papirer. Jeg s... Vis mer
Det er utrolig mange spill her, enten jeg er i humør for spilleautomater, roulette eller blackjack så finner jeg alltid noe som passer. Slottene har masse variasjon og jeg liker at det dukker opp nye... Vis mer
Viktig informasjon
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Jeg traff en ordentlig streak på en av…
Jeg traff en ordentlig streak på en av automatene her og gikk fra 900 euro rett opp til 4500 euro på et par timer, det var helt sinnssykt deilig. Først betalte jeg ned resten av studielånet mitt så jeg endelig er kvitt den tyngden. Så bestilte jeg en skikkelig fin ferie til Spania for meg og kjæresten, vi skal bare slappe av og nyte livet litt. Jeg har også kjøpt meg en ny telefon og et par skikkelige hodetelefoner som jeg har drømt om lenge. Det føles fortsatt helt uvirkelig at det skjedde her, jeg er så takknemlig.
Det er helt rått at crypto-uttakene her…
Det er helt rått at crypto-uttakene her går unna så fort uten en masse ekstra spørsmål eller dokumenter. Bare sender forespørselen og pengene er inne på walleten min i løpet av noen minutter. Det sparer masse tid og stress, spesielt når man har lyst til å bruke gevinsten med en gang. Jeg blir så lettet hver gang det skjer uten krøll. Skikkelig digg løsning dette.
Jeg spiller ikke så ofte lenger
Jeg spiller ikke så ofte lenger, men når jeg først får lyst til å logge inn så velger jeg alltid dette casinoet. Det er fordi jeg aldri har hatt trøbbel med det, verken med innskudd eller uttak, i motsetning til flere andre jeg har testet før. Alt går greit og uten mas, så det føles trygt. Litt digg å vite at jeg kan stole på det når jeg først setter av tid til det. Det gir meg en sånn ro i magen.
Jeg satt og spinte på en helt vanlig…
Jeg satt og spinte på en helt vanlig spilleautomat her i går kveld, og plutselig smalt det skikkelig med en stor jackpot. Jeg kunne nesten ikke tro det jeg så på skjermen, det føles fortsatt helt uvirkelig. Nå går jeg rundt med et stort flir om munnen og tenker på å spinne litt mer. Det er helt rått når sånt skjer på en vanlig slot uten at man egentlig jakter på noe stort. Jeg er fortsatt i sjokk på en god måte.
Kompisene mine var først ganske…
Kompisene mine var først ganske skeptiske da jeg viste dem uttaket mitt fra dette casinoet, de trodde det var for bra til å være sant med så kjappe utbetalinger. Men etter at de så pengene faktisk lande på kontoen min uten noe mas, meldte både Lars og Fredrik seg på selv. Nå spiller vi alle her og det er blitt en skikkelig greie greie. Det føles helt deilig å ha vist dem at det funker skikkelig. Jeg er så glad for at jeg startet med dette.
Alt på dette casinoet er på russisk
Alt på dette casinoet er på russisk, både nettsiden, supporten og reglene, så det føles litt annerledes enn de vanlige jeg har prøvd. Likevel går det helt fint siden jeg forstår en del russisk fra før, og det er faktisk ganske kult å ha noe sånt. Supporten svarer kjapt selv om det er på russisk, og reglene er enkle å følge når du først har klikket deg inn. Jeg liker at alt er konsistent på samme språk, det gir en egen følelse av å være i et eget lite russisk casino-univers. Skikkelig digg opplevelse totalt sett.
Jeg har byttet fra flere tidligere…
Jeg har byttet fra flere tidligere casinoer som var trege og lagget hele tiden, så det var en skikkelig lettelse å komme hit. Uttakene tok evigheter før med massevis av kontroller og dokumenter som måtte sendes, men her er alt helt annerledes. Alt går unna uten krøll, og jeg slipper den evige ventingen. Det føles så befriende å bare logge inn og spille uten stress. Endelig et sted som faktisk leverer det de lover, jeg er skikkelig fornøyd.
Jeg hoppet inn i en av turneringene på…
Jeg hoppet inn i en av turneringene på dette casinoet i går kveld og det var skikkelig gøy fra første spinn. Konkurransen var tight og det ga en ekstra spenning å se seg selv klatre på lista mens timene gikk. Jeg endte opp med å sikre en plass som ga meg en fin premie på toppen av gevinstene. Det føles helt rått å vinne noe ekstra bare ved å være med og kjempe. Nå gleder jeg meg allerede til neste runde, dette var en skikkelig bra opplevelse.
Det jeg setter mest pris på ved dette…
Det jeg setter mest pris på ved dette casinoet er free spins uten noen deadline. Jeg kan spinne dem når det passer meg, kanskje en rolig ettermiddag eller når jeg har tid uten å måtte stresse. Det er deilig å slippe panikken med å bruke dem innen et par timer. Noen ganger føles det som en skikkelig gave som gir ro i sinnet. Jeg nyter det faktisk litt ekstra når jeg tar dem i mitt eget tempo.
Jeg har byttet fra flere casinoer som…
Jeg har byttet fra flere casinoer som var skikkelig trege og lagget hele tiden, så det var en befrielse å komme hit. Tidligere tok uttakene evigheter med massevis av sjekker og dokumenter som skulle sendes inn, men her går alt unna på null tid. Man slipper alle de kjipe verifiseringene og får pengene rett inn uten krøll. Det føles så deilig å endelig kunne stole på at det funker som det skal. Jeg blir helt glad hver gang jeg tar ut gevinst uten drama.
Jeg har byttet fra flere casinoer som…
Jeg har byttet fra flere casinoer som alltid lagget og var trege som fy, så det var en skikkelig befrielse å komme hit. Tidligere tok uttakene evigheter med masse sjekker og dokumenter som skulle sendes inn, men her er alt helt annerledes. Uttak går unna på null tid uten den kjipe verifiseringen, og pengene er inne på kontoen min før jeg rekker å tenke. Det føles så deilig å slippe alt stresset. Endelig et sted som faktisk funker som det skal.
Når jeg spiller her føler jeg meg…
Når jeg spiller her føler jeg meg alltid helt trygg og rolig. Det er de vanlige betalingsmetodene som Vipps og bankkort jeg bruker til alt mulig, så innskudd går uten et sekund med stress. Hele nettsiden ser skikkelig solid ut, nesten som en vanlig bankside, og det gjør at jeg kan spille med helt ro i sjelen. Litt digg å slippe å tenke på om det er trygt eller ikke. Jeg blir rett og slett glad av å vite at alt er på stell.
Jeg spiller ikke så veldig ofte lenger
Jeg spiller ikke så veldig ofte lenger, men når jeg først får lyst til å prøve noen runder så velger jeg alltid dette casinoet. Jeg har aldri hatt noen problemer med det, verken med innskudd eller uttak, noe som er helt annerledes enn flere andre jeg har testet før. Det er så deilig å bare logge inn og vite at alt går knirkefritt. Litt ekstra kos når man ikke spiller hver uke likevel.
Jeg satt og spinte på en helt vanlig…
Jeg satt og spinte på en helt vanlig slot her forleden, og plutselig smalt det skikkelig. Jackpoten raste inn og jeg kunne ikke tro det jeg så på skjermen, det føles fortsatt helt surrealt. Nå går jeg rundt med et stort flir om munnen og tenker på hvor heldig jeg var. Det er helt sinnssykt deilig å treffe sånn stor gevinst på en vanlig kveld hjemme. Jeg har fortsatt ikke helt tatt det inn over meg.
Etter en kort økt i kveld tok jeg ut…
Etter en kort økt i kveld tok jeg ut gevinsten min uten å bekymre meg det minste. Det er så deilig å kunne trekke seg rolig tilbake uten at de plutselig fryser kontoen eller ber om en haug med dokumenter. Man slipper den vanlige stresset mange andre steder lager. Jeg føler meg faktisk trygg her, nesten som om jeg har en kompis som passer på pengene mine. Supert casino for de som vil spille litt og ta ut uten drama.
Jeg digger at crypto-uttakene her går…
Jeg digger at crypto-uttakene her går unna på et blunk uten en masse ekstra spørsmål eller dokumenter. Bare sender forespørselen og så er det meste inne på walleten min innen en halvtime. Det er sinnssykt praktisk når man har lyst til å ta ut gevinsten kjapt. Føles helt befriende å slippe all den kjipe ventingen man opplever andre steder. Dette gjør at jeg stoler helt på casinoet.
Jeg elsker hvor mye variasjon det er…
Jeg elsker hvor mye variasjon det er her, enten jeg er i humør for slots med masse farger, en runde roulette eller skikkelig blackjack. Det er alltid noe som passer stemningen akkurat da, så jeg blir aldri lei. Noen ganger er det digg å bare slenge på en spilleautomat og andre ganger vil jeg ha den ekte casinofølelsen med bordspill. Det gir en sånn fin frihet å velge selv.
Jeg har byttet fra flere andre casinoer…
Jeg har byttet fra flere andre casinoer som var skikkelig trege og lagget hele tiden, så det var en befrielse å komme hit. Uttakene tok evigheter før med massevis av sjekker og dokumenter som skulle sendes inn, men her går alt unna på null tid. Nå slipper jeg å vente i dagevis på pengene mine, alt er så smooth og uten krøll. Det føles helt deilig å endelig ha funnet et sted som faktisk funker. Jeg blir helt glad bare av å tenke på hvor mye bedre dette er.
Kompisene mine var først ganske…
Kompisene mine var først ganske skeptiske da jeg viste dem uttaket mitt her, de trodde det bare var et av de vanlige casinoene som drøyer utbetalingene. Men etter at de så pengene lande på kontoen min uten noe tull, meldte både Markus og Fredrik seg på like etterpå. Nå spiller de jevnlig og sender meg meldinger om hvor digg det er. Det er faktisk litt gøy å se at de ble overbevist så raskt. Jeg er bare glad for at jeg viste dem det, for nå har vi alle en skikkelig bra plass å spille.
Jeg har tatt ut gevinster flere ganger…
Jeg har tatt ut gevinster flere ganger her nå, og det går alltid rett på kontoen uten noen unnskyldninger eller krøll. De betaler ærlig ut alt du vinner, ingen rare regler eller plutselige krav om masse dokumenter. Det er så deilig å vite at man kan stole på at de ikke finner på noe tull når man ber om uttak. Litt digg å slippe den stresset man ofte hører om andre steder. Rett og slett en casino man kan stole på.