Når jeg først får en skikkelig gevinst her, blir humøret mitt topp resten av dagen. Jeg går rundt og smiler uten grunn og planlegger allerede en liten feiring for meg selv, kanskje en god middag eller... Vis mer

Dette casinoet er skikkelig kjapt og responsivt, sidene laster nesten umiddelbart selv på mobilen. Grensesnittet er veldig brukervennlig, alt er lagt opp så logisk at jeg skjønte meg på det allerede f... Vis mer
🏆Huge welcome bonuses for new players from UK ✅
1001, London, Storbritannia
- info@goldenlion.com
- pixelrusharcade.fun
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Referral-programmet på dette casinoet…
Referral-programmet på dette casinoet er helt ekte og fungerer som det skal. Jeg fikk med meg et par gode venner for noen uker siden, og nå tikker det inn faste bonuser jevnlig bare fordi de spiller litt. De ekstra pengene har faktisk gjort at jeg har tjent litt på det i det lange løp. Det er deilig å se at noe sånt ikke bare er tomme ord. Skikkelig kult at det gir ekte verdi.
Lojalitetsprogrammet her er helt rått
Lojalitetsprogrammet her er helt rått, for de ulike nivåene gir faktisk ordentlige perks som bedre cashback og egne bonuser som dukker opp jevnlig. Det motiverer meg skikkelig til å holde meg til dette casinoet istedenfor å hoppe rundt mellom sider. Jeg merker at jeg spiller mer her nå bare fordi det lønner seg å klatre oppover. Det føles ekstra deilig å se at innsatsen faktisk gir noe tilbake. Jeg blir helt glad inni meg når jeg låser opp et nytt nivå.
Første innskuddet mitt gikk helt…
Første innskuddet mitt gikk helt sømløst her. Bonusen ble kreditert med en gang, og jeg rakk nesten ikke å bla gjennom spillene før jeg allerede hadde vunnet en skikkelig grei slump fra den. Det føles helt rått å få sånn flaks rett fra starten. Jeg ble skikkelig glad og tenkte «endelig et casino som leverer». Nå gleder jeg meg til å spille mer.
Kompisene mine var først skikkelig…
Kompisene mine var først skikkelig skeptiske da jeg begynte å spille her, de trodde det bare var et nytt casino som aldri ville utbetale. Men etter at de så uttaket mitt lande på kontoen, meldte de seg på selv i løpet av et par dager. Nå er det flere av dem som spinner jevnlig og sender meldinger om egne gevinster. Det er faktisk litt gøy å se at de endret mening så fort. Jeg blir helt glad inni meg når jeg tenker på at jeg fikk dem med.
Jeg har byttet fra flere andre casinoer…
Jeg har byttet fra flere andre casinoer som var skikkelig trege og fulle av lag, der uttakene tok evigheter og krevde massevis av sjekker. Her er alt helt annerledes, alt går så fort uten noe mas i det hele tatt. Sidene laster lynraskt og spillene kjører smooth selv på mobilen. Det er deilig å slippe all den kjipe verifiseringen før man får ut gevinstene sine. Jeg føler meg nesten litt lettet hver gang jeg tar ut penger nå, det er så befriende.
Jeg har spilt jevnlig her i omtrent tre…
Jeg har spilt jevnlig her i omtrent tre uker nå og flaksen min har vært helt sinnssyk. Bonuser og free spins dukker opp nesten hver gang jeg logger inn, og jeg har allerede tatt ut flere greie gevinster. Det føles helt fantastisk å se saldoen vokse sånn uten at man må slite for det. Noen kvelder setter jeg meg bare ned med en kopp kaffe og spinner litt, og plutselig er det jackpotfølelse igjen. Jeg blir nesten litt emosjonell når jeg tenker på hvor bra dette har vært sammenlignet med andre sider.
Første innskuddet mitt gikk helt…
Første innskuddet mitt gikk helt knirkefritt på dette casinoet. Bonusen ble kreditert med en gang, og jeg hadde nesten ikke rukket å velge en automat før jeg allerede satt med en skikkelig grei gevinst fra den. Det føles helt sykt deilig å få sånn flaks rett fra starten. Jeg smilte som en idiot resten av kvelden og tenkte at dette var en skikkelig god start.
Jeg ble litt overrasket over at alt på…
Jeg ble litt overrasket over at alt på dette casinoet er på russisk, både selve siden, supporten og reglene. Det er jo ganske annerledes, men samtidig ganske smooth når man først venner seg til det. Supporten svarer faktisk kjapt selv om det er russisk, og jeg skjønte meg greit på det. Reglene er også helt på russisk, men det funker likevel bra. Jeg liker det egentlig, det føles litt eksotisk og jeg har allerede vunnet noen fine runder her.
Jeg har prøvd referral-programmet her…
Jeg har prøvd referral-programmet her nå, og det funker faktisk skikkelig bra. Inviterte et par kompiser for noen uker siden, og nå tikker det inn jevnlige bonuser uten at jeg må gjøre noe mer. De bonusene har allerede gitt meg ekstra penger på kontoen som jeg har tatt ut. Det er deilig å se at det ikke bare er tomme ord, men at det faktisk lønner seg å få med venner. Helt rått at man kan tjene på det uten stress.
Jeg digger helt designet på spillene…
Jeg digger helt designet på spillene her, det er så fresh og lekkert at jeg blir skikkelig oppslukt hver gang jeg spinner. Grafikken og animasjonene er på et helt annet nivå enn hos de andre casinoene jeg har testet. I tillegg elsker jeg at det kommer jevnlige bonuser som faktisk er verdt noe. Det er deilig å få noe ekstra uten å måtte jakte på det selv. Jeg blir helt glad inni meg når jeg ser at det dukker opp en ny bonus.
Spillene her laster vanvittig raskt
Spillene her laster vanvittig raskt, det er ingen frysing eller evig lange ventetider i det hele tatt. Man hopper rett inn i aksjonen med en gang man trykker på en automat, det er helt smooth. Jeg merker det spesielt på mobilen der andre sider ofte henger seg opp. Det gjør at spillingen blir mye mer gøy og mindre frustrerende. Jeg blir nesten litt glad hver gang jeg starter en ny runde fordi alt går så fort.
Det aller beste med dette casinoet er…
Det aller beste med dette casinoet er free spins uten noen deadline. Jeg kan bare logge inn og spinne når det passer meg, enten det er en stille formiddag eller etter at ungene har lagt seg, uten å føle noe press. Slipper å stresse med klokka som tikker ned. Det gjør spillingen så mye mer avslappet og koselig. Jeg blir helt glad hver gang jeg husker at jeg kan ta dem når det føles rett.
Helgebonusene her har blitt en…
Helgebonusene her har blitt en skikkelig koselig tradisjon for meg. På fredag og lørdag er bonusene mye rundere enn ellers, så det lønner seg å logge inn da. Jeg setter meg gjerne ned med en kopp kaffe og koser meg litt ekstra i helga. Det er deilig å få så mye mer ut av innskuddet i helgene, føles nesten som en liten gave hver uke. Nå gleder jeg meg faktisk til fredagene på en helt ny måte.
Jeg spilte en kort stund på dette…
Jeg spilte en kort stund på dette casinoet og tok ut gevinsten like etterpå. Det gikk helt knirkefritt, og jeg satt ikke der og stressa med at kontoen plutselig skulle bli frosset. Man kan trekke seg ut rolig uten å bekymre seg i det hele tatt. Det føles deilig å vite at pengene kommer trygt fram. Etter en sånn økt blir jeg helt avslappet.
Helgepromosene her har blitt en…
Helgepromosene her har blitt en skikkelig fin tradisjon for meg. Bonuser på fredag og lørdag er mye rundere enn midt i uka, så det lønner seg å logge inn da. Jeg setter pris på at de ikke kompliserer det, bare fine ekstra penger å spille med. Det føles helt deilig å starte helga med litt ekstra boost. Jeg gleder meg faktisk litt ekstra til fredagene nå.
Jeg digger det enorme utvalget av spill…
Jeg digger det enorme utvalget av spill her, enten jeg er i humør for spennende slots, en runde roulette eller klassisk blackjack, så er det alltid noe som passer stemningen. Noen kvelder går jeg for de fargerike automatene med masse bonusfunksjoner, andre ganger vil jeg bare ha den ekte casino-følelsen ved bordene. Det er deilig å kunne bytte mellom alt dette uten å måtte logge inn på en ny side. Noen ganger blir jeg helt euforisk når jeg treffer en fin gevinst på en slot jeg aldri har prøvd før. Alt i alt er dette et casino som holder meg underholdt uansett dag.
Grafikken på slotene her er helt…
Grafikken på slotene her er helt nydelig og ser skikkelig moderne ut. Animasjonene er en ren fryd å følge med på, så man bare vil spinne videre hele tiden. Det er noe med de glatte overgangene som gjør at jeg blir helt oppslukt. Av og til føles det som om jeg har truffet gull når jeg ser en ny bonusrunde poppe opp. Man blir rett og slett hooked.
Jeg føler meg alltid helt trygg når jeg…
Jeg føler meg alltid helt trygg når jeg spiller på dette casinoet. De vanlige betalingsmetodene som jeg bruker til både strømregning og dagligvarer er på plass, så det er null stress med å taste inn kortinfo eller sånt. Hele siden ser solid og profesjonell ut, nesten som en bank. Derfor kan jeg spille med helt ro i sjelen uten å bekymre meg for noe tull. Det gir en deilig følelse av sikkerhet som gjør at jeg faktisk koser meg ordentlig.
Mobilversjonen av dette casinoet er…
Mobilversjonen av dette casinoet er helt supert, alt kjører knirkefritt på telefonen uten noen hakking. Jeg liker å ta frem mobilen når jeg ligger i sofaen om kvelden eller er på farten, det er så praktisk å spinne litt uten å måtte sette seg ved pc-en. Alt laster raskt og spillene fungerer perfekt selv på liten skjerm. Det føles deilig å kunne kose seg med en runde når det passer meg best. Jeg blir rett og slett glad hver gang jeg åpner appen.
Etter en kort økt her i går kveld dro…
Etter en kort økt her i går kveld dro jeg inn en fin gevinst og ba om uttak uten å tenke så mye over det. Pengene kom inn på kontoen min uten noe mas, og jeg satt ikke der og stressa med at de plutselig skulle fryse kontoen min. Det er deilig å kunne logge av rolig og vite at alt er i orden. Man slipper den kjipe følelsen av å måtte passe på hvert eneste klikk. Jeg føler meg faktisk litt lettere nå som jeg vet jeg kan stole på dem.