PsiBufetAnmeldelser

3 401
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z produktów Psiego Bufetu. Saszetki mięsne z warzywami są świetnej jakości, a mój pies zjada je z ogromnym apetytem. Dostawy zawsze docierają na czas i nigdy nie było z nimi p... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Psi bufet poznałam przez polecenie. Mój piesek to niejadek trudno jej dać coś co zjada z chęcią. Na ten moment uczymy się jeszcze bufetu ale na ten moment bardzo pozytywnie oceniam zarówno proces usta... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Moj pies jest na etapie testowania, jak do tej pory wszystko szybko znika z miski i jeszcze sie ogląda za dokładką. Byc moze musiałabym zwiększyć kaloryczność jedzenia. Jestem bardzo zadowolona, jedze... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyrefôrbutikk
  2. Matlevering
  3. Dyrebutikk
  4. Dyreutstyr

Skrevet av virksomheten

Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3 401)

1 087 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

warto było zamówić

Dostawa zawsze na czas, jedzonko zabezpieczone, dobrej jakości. Czuć profesjonalizm, a jednocześnie fajne podejście do klienta. Jesteśmy z Korkiem bardzo zadowoleni, wsuwa te saszetki aż mu się uszy trzęsą.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Niestety jestem bardzo niezadowolona z…

Niestety jestem bardzo niezadowolona z dostawy. Zamówiłam PsiBufet, ale paczka dotarła w bardzo złym stanie. Karton był całkowicie przemoczony, a z opakowania wyciekała woda. Produkty w środku wyglądały na rozmrożone, co budzi moje obawy co do ich jakości i bezpieczeństwa. Taka sytuacja jest niedopuszczalna przy dostawie mrożonej karmy.

24. juni 2026
Logoen til PsiBufet

Svar fra PsiBufet

Dziękujemy za opinię.
Bardzo nam przykro z powodu problemów z dostawą naszych posiłków jakich doświadczyliście. Dokładamy wszelkich starań, aby paczki były dostarczane do klientów na czas i zamrożone.
Posiłki PsiBufet są zabezpieczone tak, aby w czasie 50h pozostały zamrożone. Zdarza się jednak, że z różnych przyczyn zawartość naszych przesyłek zdąży się rozmrozić podczas dostawy.
Zapewniamy, że zależy nam na wyjaśnieniu każdej takiej sytuacji.
Będziemy bardzo wdzięczni za bezpośredni kontakt z nami na adres: kontakt@psibufet.pl ✉️ Dzięki temu będziemy mogli sprawdzić dostępne pod Twoim adresem opcje dostawy oraz zaproponować najlepsze rozwiązanie sytuacji.
Pozdrawiamy
Ekipa PsiBufet 🐾

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Poprawa pakowania

Skupiłbym się na prawidłowym używaniu koca termicznego - na dzisiaj jest to zawsze złotą stroną do paczek, powinno być srebrną. Poza tym brak uwag.

Testujemy nowe smaki

Testujemy nowe smaki. Tylko przy rybce i kaczce zastanawia się. Ale po chwili wraca i zjada. Ja jestem bardzo zadowolona, że akceptuje wszystkie dodatki w mięsku. Dziękuję, za pełnowartościowe posiłki.

Jedzenie jest świeże

Jedzenie jest świeże, apetycznie pachnie i wygląda. Bardzo wygodna forma zamówień i regulowania terminu, dostawa błyskawiczna, perfekcyjnie opakowana. Rzetelna informacja o składzie każdego produktu.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamawiamy psi bufet od wielu miesięcy i…

Zamawiamy psi bufet od wielu miesięcy i nie zamienimy już na żadne inne jedzenie. Bardzo wysoka jakość każdego dania, a zamówienie zawsze przychodzi w terminie. Lubimy to, że nie musimy pamiętać o zrobieniu zamówienia na czas, bo dzięki subskrybcji robi się samo. Nasz piesek lubi wszystkie smaki, bez wyjątku :) jak widzi kuriera z pudłem to przejmuje paczkę i uwielbia ją rozpakowywać :) piesek jest zdrowy, dobrze się czuje po każdym posiłku. Polecamy z serducha!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetny wybór dla psich konsumentów

Dostawy zawsze na czas, bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Jest też w czym wybierać jeśli chodzi o menu, Perun jest wymagający i nie może jeść wszystkiego a tutaj dostaje to czego potrzebuje i bardzo mu to smakuje, a my mamy więcej czasu na spacerki zanim który wcześniej poświęcaliśmy na przygotowywanie mu posiłków.

Nasz piesel polubił

Nasz piesel polubił, zaakceptował i co najważniejsze nie ma problemów trawiennych, co przy innych karmach się zdarzało. Karma ładnie pachnie i ma dobry skład. Polecam

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jakość produktów jest dobra,choć mogło…

Jakość produktów jest dobra,choć mogło by być mniej groszku zielonego.Troche drogie są to produkty co do gramatury.

23. juni 2026
Logoen til PsiBufet

Svar fra PsiBufet

Dziękujemy za opinię.
Cieszy nas, że doceniasz jakość naszych posiłków. Zielony groszek w niewielkich ilościach jest dobrym źródłem błonnika.
Staramy się, aby posiłki były jak najbardziej odżywcze i dobrze zbilansowane, tak żeby pies już z mniejszej porcji otrzymywał wszystko, czego potrzebuje. Mimo to wiemy, że kwestia ceny jest ważna i każda taka opinia jest dla nas cenna przy dalszym rozwoju.
Chcielibyśmy wyjaśnić, że cena PsiBufet dla Twojego psiaka jest zależna od indywidualnie wyliczonej dla niego porcji jedzonka, wybranego planu żywienia oraz smaków posiłków.
Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami na adres: kontakt@psibufet.pl ✉️ Dzięki temu będziemy mogli sprawdzić jak możemy obniżyć koszt regularny zamówień dla Twojego psiaka.
Pozdrawiamy
Ekipa PsiBufet 🐾

Damn girl

Damn! Moje sookojne sumienie i naprawde szczesliwy pies - tez mam poczucie, ze bardziej zywotny odkad zmienilismy jedzenie na PsiBufet! Dzieki!

Wow!

Wow! Mój pies uwielbia jedzonko Psi Bufet - dodam że to rodowity i wybredny pudel. Moll ma więcej energii i jego zęby stały się dużo bielsze a do tego ‘zero waste’ bo zjada wszystkie smaki - magia. Szczerze polecam.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jedzenie świeżutkie skład wygląda…

Jedzenie świeżutkie skład wygląda bardzo dobrze, karma pachnie naturalnie i w przeciwieństwie do tych wszystkich mokrych karm naprawdę ładnie 👍 zdecydowanie warto spróbować polecam z czystym sumieniem .Duzy plus za różnorodność smaków i brak problemów żołądkowych . Dostawa również na duży plus 💚🌷

20. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv