PsiBufetAnmeldelser

3 401
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z produktów Psiego Bufetu. Saszetki mięsne z warzywami są świetnej jakości, a mój pies zjada je z ogromnym apetytem. Dostawy zawsze docierają na czas i nigdy nie było z nimi p... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Psi bufet poznałam przez polecenie. Mój piesek to niejadek trudno jej dać coś co zjada z chęcią. Na ten moment uczymy się jeszcze bufetu ale na ten moment bardzo pozytywnie oceniam zarówno proces usta... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Moj pies jest na etapie testowania, jak do tej pory wszystko szybko znika z miski i jeszcze sie ogląda za dokładką. Byc moze musiałabym zwiększyć kaloryczność jedzenia. Jestem bardzo zadowolona, jedze... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyrefôrbutikk
  2. Matlevering
  3. Dyrebutikk
  4. Dyreutstyr

Skrevet av virksomheten

Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3 401)

1 087 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kurier dostarcza na czas i paczka jest zawsze OK

Kurier dostarcza na czas, Ruda zjada z apetytem może tylko ta rybka mniej entuzjastycznie no i takie spostrzeżenie, że to psie żarcie tanie nie jest no i żadnych promocji dla stałych klientów nie ma tylko dla nowych. Przestałem zamawiać smakołyki bo tańsze są gryzaki, które uwielbia Ruda. Takie refleksje na koniec...

19. juni 2026

Super

Łatwy dostęp, dostawa na czas, pies zachwycony (pilnuje miski przed kotem a wcześniej tego nie robiła)

29. mai 2026

Leon niejadek

Mój piesek nie chciał nic jeść. Wiecznie gotowałam i wyrzucałam jedzenie. Dziś zjada psi bufet ze smakiem. Czasem zdarza się, że nie chce, ale być może w tej akurat chwili nie jest głodny.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Doceniam jakość otrzymywanych od…

Doceniam jakość otrzymywanych od Państwa produktów, jednakże mój Chrupek nie zawsze chce je jeść. Bywają dni kiedy wyrzucam całą miseczkę, bo przestała 24h i pies nawet jej nie ruszył, skłaniając się ku suchej karmie. Innymi razy wcina wszystko od razu. Powodu takiego zachowania nie znam i chyba zostanie on słodką tajemnicą Chrupka 🤷🏻

Oby tak dalej:)

Cieszę się że wróciła jakość, która była na początku a potem zniknęła na trochę. Teraz jedzenie znów jest naprawdę świetne, dobrze pachnie, dobrze wygląda, pieseł wcina aż miło, jest zdrowy i ma ładną sierść. Wszystko przyjeżdża zamrożone, na czas. Oby tak dalej :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jedzonko niknie w oka mgnieniu

Przejście z diety puszkowej na gotowane przez PsiBufet było najlepszą decyzją ostatnich lat. Oceniam to po zjadaniu posiłków przez sunię z ogromną przyjemnością i dobrych wynikach laboratoryjnych zrobionych po niespełna miesiącu tej diety.

19. juni 2026

Dantusiowa pychotka

Jedzonko dobrze zapakowane to już drugie zamówienie mojemu staruszkowi(schorowany prawie 12-letni husky) bardzo smakuje-skład jest super gorąco polecam

18. juni 2026

Jedzonko pod drzwiami

Jedzonko pod drzwiami, zapakowane profesjonalnie.
Pieski zajadają się, piękne kupki, czyli dobrze się trawią i na pewno są smaczne.
Pozdrawiam
Beata

17. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Śmierdząca karma

Witam
Mam Owczarka Niemieckiego i mój pies ostatnim czasem nie chce tej karmy jeść . Jedna z Pań napisała dobrze i też podzielam jej opis , karma śmierdzi jest nie dobra a ta firma traktuje swoich klientów bardzo żle.
W regulaminie jest watek, że jak jest brak środków na koncie to firma umawia się na datę kolejnej dostawy.
Sama zostałam postawiona przed faktem że specjalnie środków nie zostawiałam żeby paczki nie wysyłali a oni na siłę wysłali i upominali się o zapłatę .
Moje zdanie na ich temat jest oszustwo i złe podejście do klienta .
Złe traktowanie klientów wiąże się ze złą opinią tej firmy.
Jednym słowem katastrofa , i odradzam kupowanie z tej firmy jedzenia dla psa bo szkoda psa .
Są firmy które mają lepsze karmy i psy się nie drapią a karma tak nie śmierdzi .
Życzę miłego dnia

2. juni 2026
Logoen til PsiBufet

Svar fra PsiBufet

Dziękujemy za opinię.
Bardzo nam przykro, że odnosisz takie wrażenie.
Przykro nam, że Twój psiak nie zjada już swoich posiłków tak chętnie, jak wcześniej. Psiaki czasami nudzą się swoim jedzeniem.
Zachęcamy do zapoznania się z naszym artykułem, który może okazać się przydatny w przypadku psich niejadków https://psibufet.pl/blog/mam-psa-niejadka-co-robic 🐾
Chcielibyśmy wyjaśnić, że działamy w modelu subskrypcyjnym. Wyszczególnione jest to zarówno w procesie rejestracji, w powiadomieniach e-mail, w dedykowanym Panelu Klienta oraz oczywiście w regulaminie. Subskrypcja jest aktywna od dnia skutecznego złożenia pierwszego zamówienia na naszej stronie, aż do momentu wyłączenia jej przez klienta.
Odpowiednio wcześniej o zbliżającej się dostawie przypominamy drogą e-mail.
Zmian w zamówieniu można dokonać na dwa dni przed planowanym terminem dostawy. Do tego czasu masz pełną możliwości modyfikacji zamówienia, a także oczywiście jego anulacje. Można to zrobić na kilka sposobów: kontakt z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem czatu, telefonu czy wiadomości e-mail.
Nasi Klienci mają również do dyspozycji konto klienta, które umożliwia wyłączenie subskrypcji w każdej chwili, a także zarządzanie nią.
W sytuacji, kiedy przed terminem granicznym nie otrzymaliśmy informacji o wstrzymaniu zamówienia, zadbaliśmy o to, aby Twój psiak nie został bez jedzenia - aktualna paczka jest wysyłana zgodnie z planem, mimo że płatność jest jeszcze w trakcie realizacji. Wiemy jak ważne jest zachowanie ciągłości żywienia.
Niestety nie możemy się odnieść do Twojej sytuacji. Będziemy bardzo wdzięczni za bezpośredni kontakt z nami na adres: kontakt@psibufet.pl ✉️
Pozdrawiamy
Ekipa PsiBufet 🐾

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv