Jestem bardzo zadowolona z produktów Psiego Bufetu. Saszetki mięsne z warzywami są świetnej jakości, a mój pies zjada je z ogromnym apetytem. Dostawy zawsze docierają na czas i nigdy nie było z nimi p... Vis mer
Se hva andre synes
Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet... Vis mer
Psi bufet poznałam przez polecenie. Mój piesek to niejadek trudno jej dać coś co zjada z chęcią. Na ten moment uczymy się jeszcze bufetu ale na ten moment bardzo pozytywnie oceniam zarówno proces usta... Vis mer
Moj pies jest na etapie testowania, jak do tej pory wszystko szybko znika z miski i jeszcze sie ogląda za dokładką. Byc moze musiałabym zwiększyć kaloryczność jedzenia. Jestem bardzo zadowolona, jedze... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super karma
Super karma. Moja psica uwielbia. A ja mam pewność że je zdrowo i smacznie. Psibufet to ogromne ułatwienie życia dla psa i jego właściciela.
Jak zawsze na czas
Jak zawsze na czas, świetnie zapakowane i mimo upałów, dzięki Goodspeed i nocnej dostawie, wszystko zamrożone trafiło do zamrażalnika :) Nasz terier mega zadowolony z chłodnego posiłku :D
SmakowiteJedzenie psu smakuje i nie ma żadnych…
Jedzenie psu smakuje i nie ma żadnych kłopotów trawiennych.
Psia seniorka z wieloma nietolerancjami
Wahaliśmy się czy u psicy ze skomplikowaną historią zdrowotną układu pokarmowego oraz po prostu psiej seniorki w jednym decydować się na gotowe jedzenie,ale Psi Bufet to był strzał w dziesiątkę!
Psica odkąd je Wasze WołoweLove czuje się dobrze,jej brzuch nie wariuje,a waga utrzymuje się na względnie stałym poziomie. Zwierz zjada posiłki i smaki z ogromnym apetytem :)
Od nas jeszcze prosilibyśmy o promocję dla STAŁYCH klientów - warto doceniać też ludzi i psy wierne Waszej marce :)
Mam problem bo zauważyłem
Mam problem bo zauważyłem , że Moli od wczoraj nie chece pić wody , czy to nie po tym jedzeniu

Svar fra PsiBufet
Wygoda i niezmiennie wysoka jakość
Wcześniej gotowałam psu sama, miałam z tym móstwo pracy. Teraz karma przyjeżdza pod same drzwi, jest poporcjowana, w wybranych przeze mnie smakach, ktore mój pies uwielbia. Po tym jak funkcjonuje moja suczka i jak świetnie wygląda wnioskuję, że karma spełnia swoją rolę w 100%! Jedyny minus - cena, dość wysoka, na pewno nie każdego stać :(
Polecam bardzo
Polecam bardzo
Mój pies zachwycony i wielka wygoda.
Jedzenie świeże,pachnące.
Ta firma wszystko robi wyśmienicie!
Wjszystko świeże mój piesek uwielbia to…
Wszystko świeże mój piesek uwielbia to jedzonko i swietnie sie po nim czuje polecam z całego serca
Dobrze skomponowane jedzonko dla pupila
Emi jest na TAK…
Nasz Emi po wprowadzeniu Psiego bufetu bardzo szybko przyzwyczaiła się i zaakceptowała zmiany nawyków żywieniowych. Bardzo szybko też zobaczyliśmy zmiany u Niej takie jak zmniejszenie zacieków pod oczkami i przebarwień w okolicy ogonka. Nie gryzie się już tak jak wcześniej i zawsze z niecierpliwością czeka na posiłek.
Dostawa na czas,nie muszę pamiętać a…
Dostawa na czas,nie muszę pamiętać a moja sunia zadowolona na maksa. Dziękuję że Was mamy.
Mój piesek jest bardzo zachwycony…
Mój piesek jest bardzo zachwycony jedzeniem .Wszystkie smaki bardzo mu pasują.Dostawa zawsze przychodzi zgodnie z zamówieniem i jest bardzo starannie zapakowana. Gorąco polecam!!!!
Ich skład jest świetny
Ich skład jest świetny, mojej success smakuję każdy smak, wcina ze smakiem.
Dostawa zawsze na czas, polecam bardzo serdecznie ☺️
Jedzenie ok, nie jasny proces subskrypcji automatycznej
Jedzenie ok, ale moim zdaniem za mała widoczność jest, że klient zobowiązany jest do subskrypcji - która automatycznie się zaczyna po 14 posiłkach testowych. U mnie trafiło się akurat tak, że wznowił moją subskrypcję jak jestem na urlopie i nikogo nie ma w domu. Ok był mail informujący o tym, ale na urlopie nie sprawdzam skrzynki codziennie i efekt jest taki że 250 pobrane, karma pójdzie do śmieci bo nie ma kto tego odebrać. Anulowanie subskrypcji jest utrudnione, nie jest to prosty proces.

Svar fra PsiBufet
Wszystko w najlepszym porządku lecz za drogo
Wszystko w najlepszym porządku, martwi fakt że jedzenie robi się coraz droższe, a rabaty to dla nowych klientów .
cały proces zakupu i pobierania…
cały proces zakupu i pobierania płatności jest bezobsługowy dla kupującego. Nie trzeba o niczm myśleć
Molly poleca PsiBufet
Molly niezmiennie od ponad 2 lat wcina z apetytem wszystkie zamawiane smaki. Nie ma żadnych problemów żołądkowych, pomimo że jest alergikiem.
Pies zadowolony,właściciel zadowolony jeszcze bardziej
Trochę sceptycznie podchodziłam do tego zakupu, ale jak zobaczyłam jak mój pies zajada się psibufet - stwierdzam, że to jest dobra inwestycja. Pies zadowolony, ja zadowolona jeszcze bardziej :) Każdego dnia z niecierpliwością Azi czeka na porcję jedzenia. Wiele smaków do wyboru. Najlepsze, że regularnie raz w miesiącu jakościowe psie jedzenie przywozi kurier. Nie muszę pamiętać o zamówieniu. Jest też możliwość zmiany terminu dostawy. Szczerze polecam.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.