Minus at de sender med HeltHjem da det tar en halv evighet å få pakken. Bestilte 6 par Bjørn Borg sokker som alle ble hull i etter få dagers bruk og én runde i vaskemaskinen. Kontaktet kundeservice hv... Vis mer
Bra på levering. Bra produkter Men.sjekk alle priser nøye.la meg gi dere en liten historie om prising på proteinpulver. I en lang periode i fjor kostet 4*1 kg proteinpulver. Kr 599. Et bra tilbu... Vis mer
Kjøpet mitt var absolutt ikkje katastorfalt; leveringa var presis og eg fekk det eg bestilte. Men eg tykkjer at det bør nemnast kva bakdelar/ulemper som er mogelege å oppnå ved bruk av dei forskjellig... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Ingenting å utsette, hverken på pris eller leveringstid. Alt i alt - toppkarakter!
Bra produkter, grei pris, veldig kjapp levering. Fri frakt :)
Har rene og fine produkter og prisene er helt ok. enkelt og finne fram på proteinfabrikken.no, enkel og ryddig nettside. men tar noe lengre tid og få varene iforhold til gymgrosisten.no. de sender raskere og kommer med posten raskere enn proteinfabrikken.no. PF er flinke til og ha jevnlige gode tilbud, må fortsette det. stort sett vær gang jeg får e-mail om tilbud på forskjellige varer, så bestiller jeg eller noen av venne mine alltids noe.
De har gode produkter, smaksmessig ble jeg veldig positivt overrasket. Prisen er bra. Genial kundeservice og rask levering.
Alt jeg bestilte fra proteinfabrikken fikk jeg en god pris på, jeg følte at jeg ikke betalte for mye, og mener at jeg fikk mer for pengene enn jeg hadde ventet.
alt det jeg bestilte funket som jeg hadde håpet på og det var god kvalitet på produktene.
Oversiktelig side, gode priser og rask levering!
Lett og finne fram til det du vil ha, og veldig fint at du finner så mye informasjon om alle produktene.
Elsker, bare elsker gasp buksen jeg kjøpte hos proteinfabrikken!
Må ha den, bare må ha den! Kjøp en selv! Du kommer til å bo i buksen:)
De gangene jeg har handlet med Proteinfabrikken sitter jeg igjen med et følelsen av å ha handlet med proffesjonelle aktører.
Nettbutikken er enkel, oversiktlig og informativ.
Kommunikasjonen med tanke på ordrebekreftelse, frakt og levering var raskt og effektivt.
Totalt sett en veldig behagelig netthandel.
Hvis du har planer om å handle kosttilskudd på nett er valget lett, har handlet over ti ganger hos Proteinfabrikken, det har aldri vært noe form for problemer, rask levering er det også. Å de garanterer at produktene er helt frie for doping, noe som er veldig betryggende for alle som driver med konkurranseidrett.:-)
Jeg bruker pf via nett, raskt og enkelt og lave priser. Du burde også prøve det! De har alt med tanke på hvis du vil opp eller ned i vekt, øke muslemasse osv. Sjekk det ut! C'mon, do it!
Jeg kjøpte en bøtte proteinpulver og en bøtte kreatin på søndag, og varene kom på tirsdag, kjemperask levering. Banana smooth proteinpulver smaker ganske bra, særlig med melk.
Første gang jeg bestilte noe hos proteinfabrikken, og jeg er veldig fornøyd.
For å i det hele tatt finne pakken, måtte jeg først lete gjennom mine sider for å finne diverse nummer, og til slutt pakkenummeret/sporingsnummeret. Så måtte jeg søke etter den på Posten.no for å finne ut hvor den var, og om den var sendt. DETTE VER NESTEN 4 UKER ETTER BESTILLING! Jeg fikk ingen beskjed om når den ble sendt, eller når den ankom. Hadde skrevet tlf nummeret mitt under bestilling for å få hentenummer der, men måtte søke opp selv for å få hentet pakken jeg fant ut at hadde kommet til Posten der jeg bor...... ikke bra
Kjapt levert og flotte produkter.
Trengte nytt lass med tilskudd. Vanligvis bare hopper jeg over grensa og handler siden det er så mye billigere enn her, også kan man dra med seg de andre tingene også. Så da hvor billig det var med storhandel fra PF, bestilte og endte opp med nesten 20kg i posten noen dager senere, faktisk billigere enn i Sverige. Produkter jeg har brukt lenge, så jeg vet hva jeg får.
handla proteinshake der, grei side som var lett og finne frem på, greie priser og rask leveringstid!