We hebben pennen besteld waarop ik een logo wilde met tekst. Los aangeleverd en zij hebben me een mooi voorstel gemaakt. Bij andere bedrijven moest ik alles kant en klaar aanleveren maar ik ben geen h... Vis mer
Selskapet har svart
Ik wil beginnen met de geweldige communicatie die altijd zeer professioneel was en totaal geen dwingende taal of dergelijke. Dan de prijs die onvoorstelbaar was (we hebben heeeeel veeeel vergeleken).... Vis mer
Selskapet har svart
Met spoed een aanvraag gedaan en de levering kwam nog sneller dan verwacht dus wij zijn heel blij en tevreden.
Ik ben ontzettend blij met de magneten die ik heb laten maken. De printkwaliteit is echt uitstekend: scherpe kleuren en precies zoals ik het had ontworpen. De communicatie met het bedrijf was vriendel... Vis mer
Selskapet har svart
Promofit is dé specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken. Wil je jouw merk effectief onder de aandacht brengen? Bij Promofit vind je een breed assortiment aan producten die je kunt laten bedrukken met jouw logo, slogan of boodschap. Van pennen, mokken en tassen tot luxe giveaways, notitieboekjes, keycords en USB-sticks – wij hebben alles om jouw bedrijf te laten opvallen. Dankzij onze moderne bedrukkingstechnieken, zoals zeefdruk, tampondruk, full-color print en lasergravure, zorgen we voor een haarscherpe en duurzame opdruk. Zo creëer je een professionele en herkenbare uitstraling voor jouw merk. Of je nu een kleine oplage nodig hebt of een bulkbestelling plaatst, wij garanderen een snelle levering en uitstekende service. Promofit biedt een breed assortiment aan promotieartikelen en relatiegeschenken met hoogwaardige bedrukking voor een professionele uitstraling. Wij staan bekend om onze snelle levering en persoonlijke service, zodat je altijd op tijd je bestelling in huis hebt. Daarnaast hebben we diverse duurzame opties voor milieubewuste promotie, zodat je verantwoord en groen kunt ondernemen. Onze producten zijn perfect voor beurzen, evenementen, zakelijke geschenken en marketingcampagnes. Of je nu jouw medewerkers wilt verrassen met een origineel cadeau of je zichtbaarheid wilt vergroten met bedrukte giveaways, bij Promofit ben je aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en ervaar zelf onze topkwaliteit en service. Twijfel je over welk product het beste bij jouw merk past? Ons deskundige team helpt je graag met persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Ben je tevreden met je bestelling? Laat een review achter en deel jouw ervaring. Jouw feedback helpt ons om onze service en producten continu te verbeteren. Samen maken we van jouw promotiecampagne een succes!
Pauvreweg 22, 4879NA, Etten-Leur, Nederland
Supersnelle levering, en veel hulp bij het juist krijgen van het ontwerp.
Contact met de klantenservice ging erg gemakkelijk en snelle levering. Kwaliteit van de bestelling is ook goed. Kortom top service!
Heel vlotte communicatie per mail (antwoord meestal nog de dag zelf). Enkele producten vertoonden gebreken maar na een mail werden deze producten vervangen. Fijne service na verkoop.
Goede prijs kwaliteit.
Snelle levering, fijne communicatie, betaalbaar en goede kwaliteit.
Snelle levering je krijgt wat je besteld en als er iets niet duidelijk is is er snelle communicatie
Snelle reacties op vragen via de mail. De bestelling was ook snel geproduceerd en verzonden.
snelle reactie en tegemoetgekomen aan mijn wensen. De datum weet ik niet precies, maar was in de afgelopen 2 weken.
Het is de tweede keer dat ik een grote bestelling had bij hun. Mijn order was binnen 7 werkdagen binnengekomen. Zoals besteld, zonder enige bijzonderheden en eerder dan verwacht binnen gekomen. Ben superblij met de service.
Er wordt gedaan wat is afgesproken..
Netjes product en vlotte levering.
Goede service, ruime keuze in producten, goed geadviseerd en vriendelijk te woord gestaan door het team, kortom TOP!
Banjes een maand van tevoren besteld en wekelijks contact gehad of t geld binnen was ect. ect.
Einde van de rit hebben ze door een interne fout de bestelling verpest en kan er 1 week voor het evenement niks meer aan gedaan worden.
De 2e ster is voor het alternatief wat ze aanbieden, maar eigenlijk is dat gewoon 3 keer niks.
Volgende keer gaan we gewoon een mooie korting op de bestelling vragen of naar een andere partij toe.
Fijn bedrijf. Ik ben goed geholpen. De bedrukte balpen is mooi en schrijft goed.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.