We hebben pennen besteld waarop ik een logo wilde met tekst. Los aangeleverd en zij hebben me een mooi voorstel gemaakt. Bij andere bedrijven moest ik alles kant en klaar aanleveren maar ik ben geen h... Vis mer
Selskapet har svart
Ik wil beginnen met de geweldige communicatie die altijd zeer professioneel was en totaal geen dwingende taal of dergelijke. Dan de prijs die onvoorstelbaar was (we hebben heeeeel veeeel vergeleken).... Vis mer
Selskapet har svart
Met spoed een aanvraag gedaan en de levering kwam nog sneller dan verwacht dus wij zijn heel blij en tevreden.
Ik ben ontzettend blij met de magneten die ik heb laten maken. De printkwaliteit is echt uitstekend: scherpe kleuren en precies zoals ik het had ontworpen. De communicatie met het bedrijf was vriendel... Vis mer
Selskapet har svart
Promofit is dé specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken. Wil je jouw merk effectief onder de aandacht brengen? Bij Promofit vind je een breed assortiment aan producten die je kunt laten bedrukken met jouw logo, slogan of boodschap. Van pennen, mokken en tassen tot luxe giveaways, notitieboekjes, keycords en USB-sticks – wij hebben alles om jouw bedrijf te laten opvallen. Dankzij onze moderne bedrukkingstechnieken, zoals zeefdruk, tampondruk, full-color print en lasergravure, zorgen we voor een haarscherpe en duurzame opdruk. Zo creëer je een professionele en herkenbare uitstraling voor jouw merk. Of je nu een kleine oplage nodig hebt of een bulkbestelling plaatst, wij garanderen een snelle levering en uitstekende service. Promofit biedt een breed assortiment aan promotieartikelen en relatiegeschenken met hoogwaardige bedrukking voor een professionele uitstraling. Wij staan bekend om onze snelle levering en persoonlijke service, zodat je altijd op tijd je bestelling in huis hebt. Daarnaast hebben we diverse duurzame opties voor milieubewuste promotie, zodat je verantwoord en groen kunt ondernemen. Onze producten zijn perfect voor beurzen, evenementen, zakelijke geschenken en marketingcampagnes. Of je nu jouw medewerkers wilt verrassen met een origineel cadeau of je zichtbaarheid wilt vergroten met bedrukte giveaways, bij Promofit ben je aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en ervaar zelf onze topkwaliteit en service. Twijfel je over welk product het beste bij jouw merk past? Ons deskundige team helpt je graag met persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Ben je tevreden met je bestelling? Laat een review achter en deel jouw ervaring. Jouw feedback helpt ons om onze service en producten continu te verbeteren. Samen maken we van jouw promotiecampagne een succes!
Pauvreweg 22, 4879NA, Etten-Leur, Nederland
Enorm tevreden met gepersonaliseerde sleutelhangers met ons logo! Goede en snelle service en top kwaliteit. Bedankt!

Svar fra Promofit
Last-minute bestelling geplaatst. Door de snelle en persoonlijke service is deze met spoed verzonden en is alles prima verlopen.

Svar fra Promofit
Mooi product, goed bedrukt en snel geleverd

Svar fra Promofit
Zeer behulpzaam en snelle levering van product nadat ik dit had gevraagd.

Svar fra Promofit
Persoonlijk contact gehad en er werd goed meegedacht om het kado zo mooi mogelijk te maken. Daarnaast hebben ze echt hun best gedaan om het product op tijd te leveren. Dat zijn ze meer dan nagekomen!
Bedankt Promofit!

Svar fra Promofit
Snelle reactie & verzending. Wij hebben mini-ventilatortjes besteld met ons logo en hier zijn we heel tevreden van.

Svar fra Promofit
500 pennen besteld met eigen logo en zagen er enorm goed uit.
Bedankt voor de goede service.
Grote klasse!!

Svar fra Promofit
Denken goed mee. Antwoorden snel en vriendelijk. Leveren een goed en mooi product!

Svar fra Promofit
Zeer vriendelijk geholpen door Martin, en snelle levering!

Svar fra Promofit
Mooie netjes afgewerkte magneet platen op tijd geleverd

Svar fra Promofit
Zeer fijn bedrijf! Allereerst zijn ze zeer behulpzaam bij het maken en meedenken voor wat betreft het ontwerp. De communicatie is snel, duidelijk en vriendelijk.
De levertijden zijn precies zoals aangegeven. In ons geval was er een kleinigheidje mis gegaan bij de levering. Dit werd snel en vakkundig opgelost.
De kwaliteit van het product was zeer goed!
Ik zou dit bedrijf en zijn producten dan ook zeker aanbevelen

Svar fra Promofit
Vriendelijke klantenservice, en goede snelle service. Uitstekende kwaliteit, en voldoet aan beschrijving en afbeeldingen.

Svar fra Promofit
Quick delivery, good quality, and very good costumer service.

Svar fra Promofit
Goede en duidelijke communicatie, snelle levering en goede producten tegen een eerlijke prijs.
Aanrader!

Svar fra Promofit
Binnen no-time had ik een drukvoorbeeld in de mail en 2 dagen later werden mijn nieuwe pennen bezorgd. Hele fijne service en mailcontact met Martin gehad. Zodra deze 500 pennen op zijn, ga ik hier zeker weer bestellen. Aanrader!

Svar fra Promofit
Prima service, online en telefonisch, overleg mogelijk over design met een snelle levertijd.
Dank voor het meedenken.

Svar fra Promofit
Wij zijn ontzettend tevreden met de koeltassen die we hebben besteld. De levering was verrassend snel, en de communicatie verliep prettig en vlot. Daarnaast was het fijn dat we konden kiezen uit een ruim assortiment, waardoor we precies de juiste tassen hebben gevonden. Al met al een geweldige ervaring – zeker een aanrader!

Svar fra Promofit
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.