Banner for Maxilia Nederland

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bestel hier al jaren zakelijke pennen, assortiment is wel iets veranderd. Levertijd was de laatste keer iets langer dan gewend en zag nu dat deze zending uit Polen kwam? Nooit geweten of dit is iets... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel vlotte en meer dan correcte service: heel snel antwoord op e-mails, er werd meegedacht en toen het eindproduct niet was zoals verwacht, werd er zonder discussie een nieuwe productie opgestart om... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en advies. Ik wilde een herhalingsbestelling doen maar kon product niet vinden. Ik ben goed geholpen om een vergelijkbaar alternatief te vinden. Aanpassing nadat ik eerste drukproef had... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av reklameprodukter
  2. Bagasjebutikk
  3. Leverandør av flaskevann
  4. Skrivemateriell
  5. Reklameproduktbutikk

Skrevet av virksomheten

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.

Persoonlijke service en een breed assortiment

Skrevet av virksomheten

Maxilia onderscheid zich in de markt met haar persoonlijke service en brede assortiment.
Voor elke gelegenheid het perfecte geschenk, wil je weten welk geschenk? Bel ons gerust op! Onze enthousiaste Maxilianen helpen je graag met jouw wensen.

Kontaktopplysninger

Maxilia helpt jouw bedrijf groeien!

Bedank, verras of promoot jouw bedrijf met bedrukte geschenken.

4,4

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Er zijn meerdere dingen fout gegaan met…

Er zijn meerdere dingen fout gegaan met de communicatie, het versturen van de producten en de levertijden. Ik vond om eerlijk te zijn de producten ook niet echt van goede kwaliteit.

3. april 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de communicatie, levering en productkwaliteit niet aan uw verwachtingen voldeden.🙁 We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken deze om te verbeteren. Neem gerust contact met ons op zodat we dit alsnog samen kunnen oplossen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Al jaren zakelijke klant, zijn wat dingen veranderd

Bestel hier al jaren zakelijke pennen, assortiment is wel iets veranderd. Levertijd was de laatste keer iets langer dan gewend en zag nu dat deze zending uit Polen kwam? Nooit geweten of dit is iets nieuws?
Werken nu met een ander klantensysteem, vond chatcontact op website altijd prettig, maar dat is dus niet meer helaas!

3. april 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen en uw feedback. Ons assortiment en systeem zijn onlangs aangepast, en sommige zendingen worden vanuit een andere locatie verzonden, wat de levertijd kan beïnvloeden. Jammer om te horen dat u het chatcontact mist, deze staat inmiddels wel weer live op onze website.😉 Bedankt voor het meedenken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kwaliteit producten en print zeer goed

Kwaliteit producten en print zeer goed. Vriendelijke en deskundige helpdesk.

30. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en onze service. Hopelijk tot de volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Makkelijk te bestellen en goed bereikbaar

Het bestellen was zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk en er was heel goed contact met de klantenservice mogelijk. Ik kreeg op mijn vragen nog dezelfde dag antwoord.

31. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je mooie review! 😁 Geweldig om te horen dat het bestellen zo gemakkelijk verliep en dat je onze klantenservice en bestelproces als prettig en snel hebt ervaren. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik had een herhalingsopdracht besteld…

Ik had een herhalingsopdracht besteld en nu bleek het papier wit ipv (vorige opdrachten) geel te zijn. Dat was ons helaas niet verteld, wij vinden dat gele veel rustiger.

23. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Het spijt ons dat het papier anders was dan bij je eerdere bestelling en dat dit niet duidelijk is gecommuniceerd. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker als je een specifieke voorkeur hebt. We nemen dit mee om onze communicatie te verbeteren. Ik neem contact met je op voor een tegemoetkoming.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Omdat we al eerder een mooie pen hadden…

Omdat we al eerder een mooie pen hadden en deze ook weer top is

30. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je mooie woorden! 😊 Wat fijn om te horen dat je opnieuw tevreden bent en dat de pen weer zo goed bevalt. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer terug te zien!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Helaas moest ik tot 3x toe contact…

Helaas moest ik tot 3x toe contact opnemen voordat de proefdruk was zoals ik het wilde. Er werd niet goed geluisterd naar mijn wensen. Hierdoor kwam de bestelling last-minute binnen.

26. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons dat we je wensen niet direct goed hebben opgepakt en dat je meerdere keren contact moest opnemen. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker met een last-minute levering. We nemen je opmerkingen serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren. Mocht je nog iets met ons willen bespreken, dan helpen we je graag verder.

Great overall experience

Very speedy delivery, quality of the goods was good. Customer service was absolutely helpful and polite. Overall, great experience with them.

26. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Thank you for your kind words! We're delighted to hear you had a great experience with our speedy delivery, quality products, and helpful customer service. Hope to see you again soon!

prima

prima, snelle levering en goed product

18. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je fijne review! 😊 Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. Graag tot een volgende keer!

Goed eindproduct

Goed geholpen met de totstandkoming van het eindproduct en snelle levering.

20. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij het realiseren van het eindproduct en dat de levering snel was. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende opdracht!

Tevreden dus

Goede keuzemogelijkheid, bij vragen vriendelijke antwoorden, goede kwaliteit producten en tijdige levering. Tevreden dus.

19. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de keuzemogelijkheden, onze service en de kwaliteit van de producten. Ook goed om te weten dat alles op tijd is geleverd. 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Zorgvuldig afgehandeld. Uiteindelijk mooi product ontvangen.

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je fijne review! 😊 Geweldig om te horen dat je bestelling snel en zorgvuldig is afgehandeld en dat je blij bent met het eindresultaat. Daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.

Snel en correct

Snel en correct, goed contact.

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je mooie woorden! 😊 Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen en dat je het contact als prettig hebt ervaren. We staan graag weer voor je klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superfijne, sterke tasjes waar bezoekers blij van worden!

Tijdens ons 3 daagse event gekozen voor Maxilia. Direct contact, fijne service en meedenken was top. 1000+ katoenen tasjes die onze bezoekers altijd erg waarderen waren top. Goede kwaliteit, goed verpakt en prijstechnisch scherp. Wij kiezen altijd voor deze combinatie en daarom de keuze voor Maxilia.

Dus ook dank namens onze bezoekers!

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Maxilia Nederland

Heel erg bedankt voor je mooie review. Wij zijn blij te horen dat je bestelling goed is verlopen en volledig naar wens is. Tot de volgende keer! ;-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het product was erg mooi

Het product was erg mooi! En snel geleverd.

26. februar 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je positieve review. Super fijn dat de producten naar wens geleverd zijn. Veel plezier ermee. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. ;-)

Groetjes,
Team Maxilia

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, goede service en een klantvriendelijk klantenportaal.

4. mars 2026

Svar fra Maxilia Nederland

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat de snelle levering en ons portaal goed bevallen. Daar doen we het voor!

Prima service

Prima service, snelle levering.
Mooie kwaliteit bedrukking.

2. mars 2026

Hoi Johan,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de service en de kwaliteit van de bedrukking goed bevallen. We doen ons best om het altijd zo snel en netjes mogelijk te regelen.

Veel plezier ermee!

Groetjes,
Team Maxiila

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv