Jestem zachwycona fotoksiążką. Świetnie wykonana z dbałością o każdy szczegół. Bardzo łatwo można ją stworzyć dzięki wstawianiu zdjęć z telefonu i komputera. Wiele podpowiedzi, które ułatwiają stwor... Vis mer
Selskapet har svart
Skorzystałam z opcji bezpłatnego dodruku fotoalbumu ze względu na uszkodzenie oryginału. Wszystko zgodne z informacjami, które były podane przy zakupie, bardzo szybka realizacja, polecam!
Selskapet har svart
Intuicyjne narzędzie, bardzo proste, przepiękne i pomocne szablony. Fotoksiażka wyszła wspaniale, cała rodzina była zachwycona, a córka, która otrzymała ją na swoje 18 urodziny szczerze wzruszona. Po... Vis mer
Selskapet har svart
Pozytywnie zaskoczyła mnie jakość fotoobrazu. Zrobiłam zdjęcie starego zdjęcia i obawiałam się, że może w powiększeniu będzie marnie wyglądać, ale jest rewelacyjnie. Mamy piękny prezent i wspaniałą pa... Vis mer
Selskapet har svart
Stwórz fotoksiążkę według własnego pomysłu! W projektowaniu pomogą Ci gotowe szablony na każdą okazję oraz prosty w obsłudze edytor. Zapewniamy, że Twoje wspomnienia zostaną wydrukowane z dbałością o najmniejsze detale.
Słoneczna 16, 40-136, Katowice, Polen
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zamówiłam fotoksiążkę dla mojego chłopaka „10 powodów za które cię kocham”. Jakoś była perfekcyjna, naprawdę cudowny prezent, który przyszedł do mnie w dosłownie 2 dni robocze. Naprawdę gorąco polecam!(chłop się *prawie* popłakał😂)

Svar fra PRINTU
Przepięknie wydrukowana foto książka ślubna. Bardzo łatwa opcja tworzenia książki. Jakość wow

Svar fra PRINTU
Pięknie zrobiony kalendarz, bardzo fajna opcja, że można go całkowicie samemu zaprojektować. Wspaniała jakość zdjęć!

Svar fra PRINTU
Bardzo ładnie i estetycznie wykonana fotoksiążka. Do tego ładnie opakowana. Na pewno nie raz jeszcze skorzystam z usług Printu

Svar fra PRINTU
Świetna jakość wykonania fotokalendarza. Duży wybór tj. Różne możliwości czcionki, oprawy, kolorów. Można stworzyć na prawdę własną oryginalną kompozycje!
Na pewno to nie ostatnie zakupy!

Svar fra PRINTU
Szybka realizacja, miła i pomocna obsługa zamówienia. Kalendarz przepiękny! Serdeczne polecam

Svar fra PRINTU
Jestem bardzo zadowolona, fotoksiążka wyszła super. Fajna jakoś papieru jak i zdjęć. Piękne opakowanie i plus za to że nie zostało zapakowane w pudełko prezentowe, abym mogła najpierw sobie zobaczyć

Svar fra PRINTU
Album został wykonany bardzo profesjonalnie. Nawet zdjęcia, które w projekcie były zaznaczone”!” Wyszły całkiem ok. Plus za szybką wysyłkę mimo gorącego okresu przedświątecznego. Jestem bardzo zadowolony i na pewno skorzystam z oferty Printu.

Svar fra PRINTU
Dałabym tylko pół gwiazdki. Niekonkretni ludzie. Jakość - masakra. Tylko strata pieniędzy!

Svar fra PRINTU
Szybka dostawa, estetyczne wykonanie. Wszystko zgodne z zamówieniem.

Svar fra PRINTU
Jakość zdjęć w fotoksiążce jest tragiczna, a zdjęcia w komputerze miały super jakość. Pieniądze wyrzucone w błoto

Svar fra PRINTU
polecam, firma godna zaufania, produkt rewelacyjny, szybka realizacja i wysyłka

Svar fra PRINTU
Dziękuję, książka wyszła świetnie! Wszystkie zdjęcia w super jakości. Sprawdzałam projekty na innych stronach i wszędzie zdjęcia były bardzo słabej jakości. Tylko na Printu każde zdjęcie wychodzi super!

Svar fra PRINTU
Szybka realizacja, pięknie wydrukowane i zapakowane na prezent urodzinowy.
Na pewno jeszcze skorzystam z usług ☺️

Svar fra PRINTU
Prosty konfigurator, akceptacja zdjęć nawet ze starszych telefonów, szybka wysyłka

Svar fra PRINTU
Świetny kontakt, bezbłędnie działające narzędzia, łatwe i przyjemne tworzenie albumów. Weryfikacja przed drukiem i uwagi - też bardzo fajna opcja. A poza tym doskonała jakość i terminowość! Brawo!

Svar fra PRINTU
Piękna książka . Jakość książki wykonana na wysokim poziomie .Polecam produkt jak najbardziej . Napewno zamówię znowu . Bardzo dziękuję

Svar fra PRINTU
Bardzo dobry kontakt z firmą. Odp na moje pytania były błyskawiczne. Szybkość realizacji zamówienia niebywała. Pomimo, że firma wskazała ostateczną datę realizacji zamówienia, dotarło ono kilka dni przed więc prezent urodzinowy będzie na czas. Wykonanie po prostu rewelacyjne, super jakość, dopracowany każdy szczegół. Z czystym sumieniem polecam tą firmę.

Svar fra PRINTU
Super mega jestem zadowolona z fotojsiążki jest piękniejsza w rzeczywistości niż sobie wyobrażałam. Jeszcze nie jedną u państwa zamówię.

Svar fra PRINTU
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.