Jestem zachwycona fotoksiążką. Świetnie wykonana z dbałością o każdy szczegół. Bardzo łatwo można ją stworzyć dzięki wstawianiu zdjęć z telefonu i komputera. Wiele podpowiedzi, które ułatwiają stwor... Vis mer
Selskapet har svart
Skorzystałam z opcji bezpłatnego dodruku fotoalbumu ze względu na uszkodzenie oryginału. Wszystko zgodne z informacjami, które były podane przy zakupie, bardzo szybka realizacja, polecam!
Selskapet har svart
Intuicyjne narzędzie, bardzo proste, przepiękne i pomocne szablony. Fotoksiażka wyszła wspaniale, cała rodzina była zachwycona, a córka, która otrzymała ją na swoje 18 urodziny szczerze wzruszona. Po... Vis mer
Selskapet har svart
Pozytywnie zaskoczyła mnie jakość fotoobrazu. Zrobiłam zdjęcie starego zdjęcia i obawiałam się, że może w powiększeniu będzie marnie wyglądać, ale jest rewelacyjnie. Mamy piękny prezent i wspaniałą pa... Vis mer
Selskapet har svart
Stwórz fotoksiążkę według własnego pomysłu! W projektowaniu pomogą Ci gotowe szablony na każdą okazję oraz prosty w obsłudze edytor. Zapewniamy, że Twoje wspomnienia zostaną wydrukowane z dbałością o najmniejsze detale.
Słoneczna 16, 40-136, Katowice, Polen
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zamówiłam fotoksiążkę na dzień babci i dziadka. Pomimo słabej jakości niektórych moich przesłanych zdjęć, wszystko wyszło idealnie.

Svar fra PRINTU
Fotoksiążka wyszła wspaniale. Jedyne uwagi mam co do szablonu żeby te ramki były nieprzesuwalne bo jak się ręka omsknie przy wgrywaniu zdjęć to długo zajmuje ponowne ich proste ustawienie. A co do kalendarzy mam także zastrzeżenie - moje zostały złożone niefortunnie i wypada ostatnia strona. Poza tym jakość wykonania super.

Svar fra PRINTU
Stronę Printu poleciła mi moja koleżanka z pracy która niejednokrotnie zamawiała fotokalendarz a ,że nie miałam jeszcze zakupionego na nadchodzący Nowy Rok to postanowiłam stworzyć swój własny z moimi kochanymi psami i kotami a zarazem jest to forma pamiątki po tych, których już ze mną nie ma. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego zakupu.

Svar fra PRINTU
Album wykonany estetycznie, pięknie zapakowany.
Jedna data pomylona, ale niewykluczone, że ja w projekcie błędnie wpisałam. Uważam, że na prezent super.

Svar fra PRINTU
Świetne wykonanie, jakość i możliwość dodawania swoich dodatkowych dni bardzo mi się spodobały a reszcie rodziny sprawiło dużo radości. Polecam serdecznie i dziękuję za dodatkowe naklejki 🤗

Svar fra PRINTU
Zamówiłam kalendarz dla dziadków, zdjęcia miałam w telefonie, przesyłane słabej jakości niektóre ciemne. Byłam pewna że kalendarz będzie słabej jakości i szczerze spodziewałam się tego, i jakie było moje zdziwienie gdy dotarł do mnie Duży Piękny Doskonałej Jakości Wyrazisty po prostu Cudowny Kalendarz. Jestem wdzięczna że ktoś tak bardzo się przyłożył aby prezent dla dziadków był Wyjątkowy. BARDZO DZIĘKUJĘ

Svar fra PRINTU
Świetny kontakt z klientem.
Panie odpowiadały na pytania jakby były moimi znajomymi od lat, bardzo mnie to ujęło, ponieważ w ich asyście czułam się pewniej i bezpieczniej.
Wysłano szybciej niż się spodziewałam.
Zamówiłam fotoksiążkę, wyszła bardzo pięknie, choć część zdjęć ciemniej niz wyobrażałam sobie oraz kilka zdjęć pomniejszyło się i inaczej rozlokowało, czego nie byłam w stanie zmienić.
Niemniej jednak JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I WRÓCĘ TU JUŻ WKRÓTCE :)
DZIĘKUJĘ !

Svar fra PRINTU
Pomimo mojego błędu przy utworzeniu zamówienia bez problemu udzielono mi pomocy i poprawiono zdjęcie w projekcie. Dodatkowo wysyłka była szybciej niż zapalnowana a całość realizacji Fotoalbum i fotoobraz wygląda fenomenalnie. Jakość wydruku bardzo dobra,pięknie to wygląda. Bardzo Dziękuję

Svar fra PRINTU
Produkt wysokiej jakości, zgodny z oczekiwaniami.

Svar fra PRINTU
Jestem zadowolona w 100℅ Zamówienie dotarło bardzo szybko, idealnie zapakowane. Piękne wykonanie jeszcze pogłębiło zachwyt. A najważniejsze w tym wszystkim, że firma zrobiła wszystko, żeby moje zamówienie dojechało przed świętami, chociaż nie załapałam się już na gwarantowany termin. Dzięki temu prezent "wjechał" pod choinkę na czas😍Polecam z całego serca!

Svar fra PRINTU
Fotoksiążka wyszła super osoba która ją dostała jest bardzo zadowolona, polecam!

Svar fra PRINTU
Jakość fotokalendarza pozostawia wiele do życzenia. Papier wygląda jak ze zwykłego bloku technicznego, zdecydowanie nie nadaje się do prezentowania na nim zdjęć. W dodatku jedno ze zdjęć ma białe przebarwienia/plamki, co jest wadą wydruku, bo przesłany plik był dobry. Niezadowalający stosunek jakości do ceny.

Svar fra PRINTU
Polecam z całego serca, fotoksiążka przepiękna, bardzo dobrej jakości, program do jej tworzenia i edycji bardzo intuicyjny, szybka realizacja zamówienia oraz sprawny i miły kontakt z obsługą na każdym etapie realizacji zamówienia!
Pełen profesjonalizm!!!

Svar fra PRINTU
Przed świętami zamówiłam 3 fotoalbumy, wykonane zamówienia trwało 2 tygodnie (wliczając w to poprawę projektów, które i tak zostały wydrukowane tak jak były w wersji pierwotnej), te i część pozostałych zdjęc została poucinana przy druku, przez co w mojej ocenie album jest niestyczny, do tego wszystkie albumy przewrażliwię skrzypią przy otwieraniu. Na złożoną reklamację zaproponowano mi albo wydruk nowych fotoalbumow (ale dopiero po świętach, a był to prezent), albo… rabat na następne produkty, oczywiście nie mam zamiaru skorzystać z żadnej usługi tej firmy.
Jeżeli ktoś chce wydrukować tu fotoalbumy polecam konkurencję, która ma dwa razy nizsze ceny, tu zdecydowałam się dopłacić, niestety cena nie poszła w parze z jakością.

Svar fra PRINTU
Zamówienie wykonane szybko, profesjonalnie i bardzo ładnie

Svar fra PRINTU
Jestem bardzo rozczarowana polityką i sposobem działania firmy printu. Swoje zamównienie złożyłam 18 grudnia, kiedy na stronie internetowej Printu wyświetlał się wielki szyld informujący o gwarancji dostawy przed świętami właśnie w przypadku złożenia zamówienia do 18.12 włącznie. Dodatkowo tego samego dnia zadzwoniłam do firmy Printu i pani potwierdziła, że faktycznie moje zamówienie dojdzie przed świętami. 23.12 wciąż nie było powiadomienia o wysłaniu paczki dlatego ponownie zadzwoniłam do firmy Printu. Wtedy Pani poinformowała mnie, że tylko połowa mojego zamówienia (czyli 2 fotoksiążki były objęte gwarancją dostawy). Ok zrozumiałe. Jednak Pani sama powiedziała, że zamówione fotoksiążki są objęte gwarancją dostawy i że mają umówionego "kuriera ekspresowego" którym moje fotoksiążki dojadą przed świętami. Niestety książki nie zostały wysłane, dni mijają, a wysyłki wciąż nie ma. Najbardziej jestem zawiedziona dwukrotnym wprowadzeniem w błąd przez pracownika firmy.

Svar fra PRINTU
Bardzo dobra jakość wykonania, ekspresowa realizacja zamówienia.

Svar fra PRINTU
Zamówiłam na prezent fotokalendarz, jest pięknie wykonany. Zdjęcia są wyraźne, mimo tego że parę miałam o niskiej rozdzielczości. Oczywiście była zamieszczona informacją, że mogą być rozmyte, ale jest super🙂 Prezent sprawił mamie bardzo dużo radości i rodzina była bardzo miłe zaszkoczona bo każdy był uwieczniony🥰 Na 100% jeszcze nie raz skorzystam z ofert bo jest bardzo duży wybór personalizacji, super jakość i ceny.

Svar fra PRINTU
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.