PRINTU Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem zachwycona fotoksiążką. Świetnie wykonana z dbałością o każdy szczegół. Bardzo łatwo można ją stworzyć dzięki wstawianiu zdjęć z telefonu i komputera. Wiele podpowiedzi, które ułatwiają stwor... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skorzystałam z opcji bezpłatnego dodruku fotoalbumu ze względu na uszkodzenie oryginału. Wszystko zgodne z informacjami, które były podane przy zakupie, bardzo szybka realizacja, polecam!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Intuicyjne narzędzie, bardzo proste, przepiękne i pomocne szablony. Fotoksiażka wyszła wspaniale, cała rodzina była zachwycona, a córka, która otrzymała ją na swoje 18 urodziny szczerze wzruszona. Po... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pozytywnie zaskoczyła mnie jakość fotoobrazu. Zrobiłam zdjęcie starego zdjęcia i obawiałam się, że może w powiększeniu będzie marnie wyglądać, ale jest rewelacyjnie. Mamy piękny prezent i wspaniałą pa... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bildefremkalling

Skrevet av virksomheten

Stwórz fotoksiążkę według własnego pomysłu! W projektowaniu pomogą Ci gotowe szablony na każdą okazję oraz prosty w obsłudze edytor. Zapewniamy, że Twoje wspomnienia zostaną wydrukowane z dbałością o najmniejsze detale.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

87 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fotoksiazka i kalendarz

Fotoksiążka wyszła wspaniale. Jedyne uwagi mam co do szablonu żeby te ramki były nieprzesuwalne bo jak się ręka omsknie przy wgrywaniu zdjęć to długo zajmuje ponowne ich proste ustawienie. A co do kalendarzy mam także zastrzeżenie - moje zostały złożone niefortunnie i wypada ostatnia strona. Poza tym jakość wykonania super.

22. januar 2025

Pani Małgorzato,

dziękujemy za opinię i miłe słowo o jakości. Jednocześnie dziękujemy za cenne uwagi dotyczące kreatora i oprawy kalendarza – to dla nas bardzo ważne sygnały do dalszego udoskonalania naszych produktów.

Pozdrawiamy serdecznie,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stronę Printu poleciła mi moja…koleżanka z pracy

Stronę Printu poleciła mi moja koleżanka z pracy która niejednokrotnie zamawiała fotokalendarz a ,że nie miałam jeszcze zakupionego na nadchodzący Nowy Rok to postanowiłam stworzyć swój własny z moimi kochanymi psami i kotami a zarazem jest to forma pamiątki po tych, których już ze mną nie ma. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego zakupu.

11. januar 2025

Svar fra PRINTU

Jest nam niezmiernie miło przeczytać Pani opinię! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w stworzeniu tak osobistego kalendarza ze zdjęciami ukochanych zwierzaków.

Super prezent

Album wykonany estetycznie, pięknie zapakowany.
Jedna data pomylona, ale niewykluczone, że ja w projekcie błędnie wpisałam. Uważam, że na prezent super.

10. januar 2025

Svar fra PRINTU

Bardzo dziękujemy za opinię!

Kalendarz

Świetne wykonanie, jakość i możliwość dodawania swoich dodatkowych dni bardzo mi się spodobały a reszcie rodziny sprawiło dużo radości. Polecam serdecznie i dziękuję za dodatkowe naklejki 🤗

Pani Moniko,

bardzo dziękujemy za zaufanie :)

Pozdrawiamy serdecznie

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamówiłam kalendarz dla dziadków

Zamówiłam kalendarz dla dziadków, zdjęcia miałam w telefonie, przesyłane słabej jakości niektóre ciemne. Byłam pewna że kalendarz będzie słabej jakości i szczerze spodziewałam się tego, i jakie było moje zdziwienie gdy dotarł do mnie Duży Piękny Doskonałej Jakości Wyrazisty po prostu Cudowny Kalendarz. Jestem wdzięczna że ktoś tak bardzo się przyłożył aby prezent dla dziadków był Wyjątkowy. BARDZO DZIĘKUJĘ

Svar fra PRINTU

Czytamy Pani opinię z ogromnym uśmiechem! To dla nas największa satysfakcja, gdy możemy tak pozytywnie zaskoczyć. Cieszymy się niezmiernie, że mimo Pani początkowych obaw, kalendarz dla dziadków okazał się tak udany i trafił w Pani oczekiwania.

Bardzo dziękujemy za te ciepłe i pełne entuzjazmu słowa. To najlepsza motywacja dla naszego zespołu!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Świetny kontakt z klientem.

Świetny kontakt z klientem.
Panie odpowiadały na pytania jakby były moimi znajomymi od lat, bardzo mnie to ujęło, ponieważ w ich asyście czułam się pewniej i bezpieczniej.
Wysłano szybciej niż się spodziewałam.
Zamówiłam fotoksiążkę, wyszła bardzo pięknie, choć część zdjęć ciemniej niz wyobrażałam sobie oraz kilka zdjęć pomniejszyło się i inaczej rozlokowało, czego nie byłam w stanie zmienić.
Niemniej jednak JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I WRÓCĘ TU JUŻ WKRÓTCE :)
DZIĘKUJĘ !

28. desember 2024

Pani Małgorzato,

Czytamy Pani opinię z ogromną przyjemnością! To dla nas największa radość, że poczuła się Pani zaopiekowana przez nasz zespół i docenia Pani tak bardzo nasz kontakt - staramy się, aby każdy klient czuł się wyjątkowo.

Bardzo dziękujemy za te piękne słowa i zaufanie. Cieszymy się, że mimo drobnych niedoskonałości przy projektowaniu, jest Pani zadowolona z fotoksiążki.

Nie możemy się doczekać Pani kolejnego zamówienia! Do zobaczenia! 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rewelacyjna współpraca i wspaniały wydruk

Pomimo mojego błędu przy utworzeniu zamówienia bez problemu udzielono mi pomocy i poprawiono zdjęcie w projekcie. Dodatkowo wysyłka była szybciej niż zapalnowana a całość realizacji Fotoalbum i fotoobraz wygląda fenomenalnie. Jakość wydruku bardzo dobra,pięknie to wygląda. Bardzo Dziękuję

Svar fra PRINTU

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania i służymy pomocą przy tworzeniu kolejnych projektów! <3

Produkt wysokiej jakości

Produkt wysokiej jakości, zgodny z oczekiwaniami.

15. januar 2025

Svar fra PRINTU

Dziękujemy za opinie! <3 Jest nam niezmiernie miło, że spełniliśmy oczekiwania.

Fajne

Miły i przyjemny

9. januar 2025

Svar fra PRINTU

Bardzo dziękujemy za opinię! :) Polecamy się do wspólnego tworzenia wspomnień.

Satysfakcja gwarantowana

Jestem zadowolona w 100℅ Zamówienie dotarło bardzo szybko, idealnie zapakowane. Piękne wykonanie jeszcze pogłębiło zachwyt. A najważniejsze w tym wszystkim, że firma zrobiła wszystko, żeby moje zamówienie dojechało przed świętami, chociaż nie załapałam się już na gwarantowany termin. Dzięki temu prezent "wjechał" pod choinkę na czas😍Polecam z całego serca!

23. desember 2024

Pani Aniu,

jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię. Cieszymy się, że wszystko się udało. :) Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli pomóc w tworzeniu pięknych pamiątek.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Niestety rozczarowanie

Jakość fotokalendarza pozostawia wiele do życzenia. Papier wygląda jak ze zwykłego bloku technicznego, zdecydowanie nie nadaje się do prezentowania na nim zdjęć. W dodatku jedno ze zdjęć ma białe przebarwienia/plamki, co jest wadą wydruku, bo przesłany plik był dobry. Niezadowalający stosunek jakości do ceny.

9. januar 2025

Pani Liliano,

dziękujemy za wyrażenie opinii, jest dla nas ważna. Chcielibyśmy odnieść się do opisanej sytuacji. Dla produktu jakim jest fotokalendarz zależało nam na uzyskaniu głębokiego matu m.in.: ze względu na możliwość dodawania notatek. Rozumiemy jednak, że taka opcja mogła nie spełnić Pani oczekiwań.
Na stronie mamy możliwość zwrotu zamówienia do 100 dni od jego otrzymania: https://printu.pl/100-dni-na-darmowy-zwrot/.
Zależy nam na Pani zadowoleniu, dlatego prosimy o kontakt pod adresem pomoc@printu.pl, abyśmy mogli poznać szczegółowo sytuację związaną z przebarwieniami i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Serdecznie pozdrawiamy

Polecam z całego serca

Polecam z całego serca, fotoksiążka przepiękna, bardzo dobrej jakości, program do jej tworzenia i edycji bardzo intuicyjny, szybka realizacja zamówienia oraz sprawny i miły kontakt z obsługą na każdym etapie realizacji zamówienia!
Pełen profesjonalizm!!!

3. januar 2025

Svar fra PRINTU

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że cały proces realizacji zamówienia przebiegł bezproblemowo. Opinię przekażemy także do działu obsługi klienta :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fotoalbum nie polecam

Przed świętami zamówiłam 3 fotoalbumy, wykonane zamówienia trwało 2 tygodnie (wliczając w to poprawę projektów, które i tak zostały wydrukowane tak jak były w wersji pierwotnej), te i część pozostałych zdjęc została poucinana przy druku, przez co w mojej ocenie album jest niestyczny, do tego wszystkie albumy przewrażliwię skrzypią przy otwieraniu. Na złożoną reklamację zaproponowano mi albo wydruk nowych fotoalbumow (ale dopiero po świętach, a był to prezent), albo… rabat na następne produkty, oczywiście nie mam zamiaru skorzystać z żadnej usługi tej firmy.
Jeżeli ktoś chce wydrukować tu fotoalbumy polecam konkurencję, która ma dwa razy nizsze ceny, tu zdecydowałam się dopłacić, niestety cena nie poszła w parze z jakością.

14. desember 2024

Pani Michalino,

dziękujemy za opinię, ponieważ liczy się dla nas każde zdanie. Zapoznaliśmy się z historią Pani zamówienia i chcielibyśmy odnieść się do wspomnianych przez Panią sytuacji. Czas realizacji jest dostępny na stronie i standardowo wynosi on maksymalnie 7 dni roboczych + czas dostawy. Natomiast rozpatrzenie reklamacji wydłuża czas realizacji do 5 dni roboczych, o czym informujemy tutaj: https://printu.pl/zwroty-reklamacje/ i w regulaminie.
Wspomniane minimalnie przycięte zdjęcia są związane z marginesem przycięcia stron przez maszynę drukującą. Informuje o tym zarówno poradnik, jak i jasno żółta linia w edytorze Printu. Poprawki reklamacyjne dotyczyły twarzy lub innych istotnych w naszej ocenie elementów zdjęć, które bez poprawek byłyby niewidoczne i to zostało poprawione prawidłowo. Ze względu na sposób sklejania fotoalbumu delikatne skrzypienie jest naturalnie występującym elementem, jak również to, że otwierają się na płasko.
Aczkolwiek jeśli skrzypienie było bardzo głośne, to możliwe, że na Pani egzemplarzach nastąpiła wada produkcyjna, którą powinien wyeliminować ponowny wydruk. Uwagę o skrzypieniu przekazaliśmy do działu produkcyjnego w celu znalezienie sposobu wyeliminowania.
Przypominamy również o możliwości zwrotu produktu aż do 100 dni: https://printu.pl/100-dni-na-darmowy-zwrot/
Jesteśmy cały czas otwarci na kontakt i znalezienie satysfakcjonującego dla Pani rozwiązania. W tym celu zachęcamy do kontaktu pod adresem pomoc@printu.pl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

wielkie rozczarowanie

Jestem bardzo rozczarowana polityką i sposobem działania firmy printu. Swoje zamównienie złożyłam 18 grudnia, kiedy na stronie internetowej Printu wyświetlał się wielki szyld informujący o gwarancji dostawy przed świętami właśnie w przypadku złożenia zamówienia do 18.12 włącznie. Dodatkowo tego samego dnia zadzwoniłam do firmy Printu i pani potwierdziła, że faktycznie moje zamówienie dojdzie przed świętami. 23.12 wciąż nie było powiadomienia o wysłaniu paczki dlatego ponownie zadzwoniłam do firmy Printu. Wtedy Pani poinformowała mnie, że tylko połowa mojego zamówienia (czyli 2 fotoksiążki były objęte gwarancją dostawy). Ok zrozumiałe. Jednak Pani sama powiedziała, że zamówione fotoksiążki są objęte gwarancją dostawy i że mają umówionego "kuriera ekspresowego" którym moje fotoksiążki dojadą przed świętami. Niestety książki nie zostały wysłane, dni mijają, a wysyłki wciąż nie ma. Najbardziej jestem zawiedziona dwukrotnym wprowadzeniem w błąd przez pracownika firmy.

18. desember 2024

Pani Agato,
rozumiemy Pani rozczarowanie i negatywne emocje związane z realizacją zamówienia. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Zdajemy sobie sprawę, że część ze składanych zamówień miała być wręczona jako prezent, i jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań.

Zgodnie z regulaminem gwarancji wysyłki świątecznej, w przypadku zamówienia produktów o różnych terminach realizacji, całość zamówienia jest wysyłana w jednej przesyłce, zgodnie z najdłuższym czasem oczekiwania spośród zamówionych produktów. W związku z tym wysyłka Pani zamówienia jest realizowana standardowym trybem i została wysłana na początku tego tygodnia. Ponadto istnieje także możliwość zwrotu zamówienia do 100 dni od jego otrzymania: https://printu.pl/100-dni-na-darmowy-zwrot/.

Zależy nam na Pani zadowoleniu, dlatego prosimy o kontakt pod adresem pomoc@printu.pl, abyśmy mogli poznać szczegółowo sytuację i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Prezent fotokalendarz

Zamówiłam na prezent fotokalendarz, jest pięknie wykonany. Zdjęcia są wyraźne, mimo tego że parę miałam o niskiej rozdzielczości. Oczywiście była zamieszczona informacją, że mogą być rozmyte, ale jest super🙂 Prezent sprawił mamie bardzo dużo radości i rodzina była bardzo miłe zaszkoczona bo każdy był uwieczniony🥰 Na 100% jeszcze nie raz skorzystam z ofert bo jest bardzo duży wybór personalizacji, super jakość i ceny.

28. desember 2024

Pani Katarzyno,
jest nam bardzo miło czytać Pani opinię :) Cieszymy się zarówno z Pani zadowolenia jak i zaskoczenia całej rodziny. Mamy nadzieję, że jeszcze będziemy mogli pomóc Pani w drukowaniu wspomnień.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv