Jestem zachwycona fotoksiążką. Świetnie wykonana z dbałością o każdy szczegół. Bardzo łatwo można ją stworzyć dzięki wstawianiu zdjęć z telefonu i komputera. Wiele podpowiedzi, które ułatwiają stwor... Vis mer
Selskapet har svart
Skorzystałam z opcji bezpłatnego dodruku fotoalbumu ze względu na uszkodzenie oryginału. Wszystko zgodne z informacjami, które były podane przy zakupie, bardzo szybka realizacja, polecam!
Selskapet har svart
Intuicyjne narzędzie, bardzo proste, przepiękne i pomocne szablony. Fotoksiażka wyszła wspaniale, cała rodzina była zachwycona, a córka, która otrzymała ją na swoje 18 urodziny szczerze wzruszona. Po... Vis mer
Selskapet har svart
Pozytywnie zaskoczyła mnie jakość fotoobrazu. Zrobiłam zdjęcie starego zdjęcia i obawiałam się, że może w powiększeniu będzie marnie wyglądać, ale jest rewelacyjnie. Mamy piękny prezent i wspaniałą pa... Vis mer
Selskapet har svart
Stwórz fotoksiążkę według własnego pomysłu! W projektowaniu pomogą Ci gotowe szablony na każdą okazję oraz prosty w obsłudze edytor. Zapewniamy, że Twoje wspomnienia zostaną wydrukowane z dbałością o najmniejsze detale.
Słoneczna 16, 40-136, Katowice, Polen
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Gotowe szablony sprawiają, że przygotowanie fotoksiążki jest łatwe dla każdego, nawet jeśli się nie ma pojęcia o edycji zdjęć. Można też skorzystać z pomocy fachowca. Wydrukowana książka jest piękna i będzie świetnym prezentem. Książka została dostarczona przed terminem. Dziękuję:)

Svar fra PRINTU
Wydrukowane fotoalbumy wyszły super ale jest to produkt nietrwały. Syn po dostarczeniu przez kuriera oglądał dwa albumy,ustawił na dużym fotoalbumie mały i w kilka sekund zarysował okładkę ze zdjęciami a naprawdę jest to dziecko ostrożne. Produkt podlega gwarancji 2 lata z której skorzystamy, ale mimo wszystko obawiam się, że trzeba z tym albumem obchodzić się jak z jajkiem bo bardzo łatwo można go zniszczyć. Szkoda, bardzo szkoda.

Svar fra PRINTU
szybka realizacja, bardzo ładny wydruk i opakowanie

Svar fra PRINTU
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego albumu oraz wywołanych zdjęć. Jakość otrzymanych produktów spełnia moje oczekiwania. Super kolory. Dodatkowo wszystko pięknie opakowane. Zapewne wrócę z nowym zamówieniem.

Svar fra PRINTU
Szybka realizacja projektu. W razie pytań szybka odpowiedź. Kiedy trzeba było zmodyfikować projekt szybko zostałam przekierowna na link gdzie mogłam to zrobić. Polecam serdecznie. Realizacja na 6. Jakość na 6. Kontakt na 6.

Svar fra PRINTU
Super polecam każdemu . Świetna jakość .

Svar fra PRINTU
Bardzo szybkie wykonanie i dostawa. Sam proces projektowania fotoksiążki był bardzo łatwy i przyjemny. Przyszła do mnie kilka dni temu książka i jestem absolutnie zakochana w tym jak wyszła! Dziękuję!

Svar fra PRINTU
Bardzo porządne wykonanie foto książki, byłam mile zaskoczona. ;))

Svar fra PRINTU
Błyskawiczny kontakt na czacie lub Whatsappie, pomoc w wybraniu szablonu, szablony łatwe do wypełnienia, realizacja prośby indywidualnej, świetna jakość fotkosiążki.

Svar fra PRINTU
Jestem bardzo zadowolona z fotoksiązki, sprawiła radość mojej siostrzenicy. Książka wykonana bardzo dobrze a sam proces tworzenia był prosty i intuicyjny. Dodam jeszcze że czas oczekiwania również pozytywnie zaskoczył żadna inna firma nie wykonałaby tak szybko mojego zamówienia. Ogromnie polecam :-)

Album sklejony starannie.
Materiały eleganckie.
Niestety kolory zdjęć są zjechane.
Fotografie z aparatu profesjonalnego były z pięknie żywymi kolorami. Po druku cały album jest nieco smutny.

Svar fra PRINTU
Świetne produkty. Polecam Fotoalbum każdemu. Wspaniała pamiątka dla każdego.

Svar fra PRINTU
Fotoksiązka bardzo dobrej jakości, polecam

Svar fra PRINTU
jestem ogromnie zadowolona z kolejnego produktu - z moich pięknie wydrukowanych wspomnień w fotoksiążce. Papier świetny. Wykonanie bardzo super. Zapakowanie cudne. Jestem bardzo bardzo zadowolona. DZIĘKUJĘ!!!

Svar fra PRINTU
Kolory zdjęcia w ogóle nie odpowiadają dołączonych zdjęć. Mieliśmy zdjęcia kwiatów i natury....na zdjęciach zrobionych one są żywe i nasycone pigmentowo....w książce ciemne i cały urok stracony

Svar fra PRINTU
Piękna książka 🤩 idealny wydruk. Wiele pomocnych szablonów. Jak i również ślicznie zapakowane.
Pozdra
Napewno jeszcze do Pani wrócę ♥️
Emilia

Svar fra PRINTU
Zamówiłam u Państwa fotoksiazke na dzień ojca. Niestety jakość produktu nie jest adekwatna do ceny. Zdjęcia mimo tego że były robione aparatem fot.w fotoksiazce wyglądają tragicznie zle. Szablony tekstów są poucinane, a nie było możliwości ich przesunięcia.

Svar fra PRINTU
Zdjęcia w fotoksiazce wyraźne i bardzo dobrej jakości. Co mnie najbardziej pozytywnie zaskoczyło, to szybkie wydrukowanie fotoksiazki i szybka dostawa.

Svar fra PRINTU
Zamówiłem album klasowy dla wychowawczyni na koniec roku. Narzędzie bardzo intuicyjne - stworzenie albumu i dostoswowanie do swoich potrzeb (zmiany tekstu, stworzenie portfolio uczniów etc.) nie nastręczało żadnych problemów.
Najważnieszje jednak, że zamówienie złożyłem w niedzielę, a album miałem w rękach już w czwartek - przed piątkowym zakończeniem roku. Polecam

Svar fra PRINTU
Świetna książka! Piękna pamiątka! Rzetelnie wykonane. Normalny czas realizacji. Polecam

Svar fra PRINTU
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.