Power.no - Drammen Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

C O Lundsgate 25, 3043 Drammen, NO

Jeg ble tatt imot raskt og vennlig. Fikk en grei forklaring underveis, flink til å selge var han. Men i kassen ble det tull. Betalte med noen spesielle gavekort fra huurray. Ekspeditøren gjorde noe ga... Vis mer

Jeg kjøpte en enkel MP3 spiller hos Power i Drammen. Spilleren var grei nok, men med et uvanlig lite intuitivt bruker-grensesnitt. Men siden jeg forstår at denne anmeldelsen mer skal dreie seg om POWE... Vis mer

Jeg var på Power i Drammen i går, og jeg synes butikk medarbeideren prøvde å pushe på meg et mobil abonement jeg ikke ville ha. Han var også litt ovenfra og ned og jeg stolte ikke helt på den informas... Vis mer

Jeg er veldig fornøyd med servicen jeg fikk hos Power Drammen. De ansatte var hyggelige, tålmodige og viste stor kunnskap om produktene de selger. Det er tydelig at de har interesse for jobben sin... Vis mer

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

• C O Lundsgate 25, 3043, Drammen, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Drammen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

8 413 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hei kundeFinn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde medarbeiderne som både hyggelige og servicemindede.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

24. juni 2026

Hei Frank,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Drammen.

Supert og billig

Hei Roar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var både super og billig.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Drammen⚡

Flink og dyktig ansatt da vi kjøpte…

Flink og dyktig ansatt da vi kjøpte vaskemaskin Drammen Power.

Hei Izabella,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp ved kjøpet av vaskemaskin hos POWER Drammen.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres, og vi håper dere blir like fornøyde med produktet videre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Drammen⚡

Måtte tilbake til Power for å kjøpe en…

Måtte tilbake til Power for å kjøpe en mobilløsning da den jeg kjøpte til mobilbank ikke passet til min mobil. Det burde han jeg kjøpte av dagen før gitt beskjed om.

Hei Bitte,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er fint å høre at du kom i mål med en løsning, selv om det selvfølgelig ikke er slik det bør være når et produkt ikke passer til mobilen fra start.

Vi setter pris på at du sier ifra. Tydelig veiledning i butikken er viktig, og tilbakemeldingen din er verdifull.

Ikke på topp

Bestilte outletvare som skulle være ubrukt. Når jeg åpnet den hjemme var den åpenbart brukt: støv i oppsamler, slitemerker på hjul og hår på børstehodene.

Jeg dro til den lokale butikken og support veiledet meg videre til riktig avdeling, med instruks om å gi beskjed om at "support sier du skal få kompensasjon". I korrekt avdeling får jeg ikke ytterligere kompensasjon, men jeg kunne få et dårligere (!) produkt med færre funksjoner og kortere batteritid til samme pris. Den relative rabatten var da tilsvarende kr 0.

Alle ansatte jeg møtte var hyggelige og behjelpelige, men totaliten kommer til kort. Jeg endte opp med å få pengene tilbake, og kjøpte støvsuger hos konkurrenten.

18. juni 2026

Hei Silje,

Takk for at du forteller oss om ditt møte med oss.

Det er leit å høre at du opplevde at du fikk feil informasjon om ditt kjøp, og at outletvaren ikke kun var en tidligere utstillingsmodell men en returnert vare. Dette skulle selvfølgelig ikke ha skjedd, her skulle du fått riktig informasjon slik at du kunne tatt en godt og informert valg om ditt kjøp. Jeg beklager også at den løsningen du ble presentert da du kom innom oss igjen sto til forventning, og at du heller valgte å heve kjøpet.

Butikken er informert om din tilbakemelding og vil se videre på dette internt, jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført deg. Jeg håper vi får mulighet til å rette opp i det dårlige inntrykket du har av oss og at vi ser deg i fremtiden.🤗

Takk jeg er fornøyd

Takk jeg er fornøyd

18. juni 2026

Hei Worod,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Drammen⚡

Hadde fått en rabattkupong på kaffe på…

Hadde fått en rabattkupong på kaffe på e-post. Vedkommende i kassen var ikke veldig hyggelig eller medgjørlig og stod lenge og leste e-posten og begynte å kverrulere på at tilbudet bare gjaldt 5 dager fra jeg hadde mottatt e-post. Hadde mottatt e-post samme dag. Følte jeg ble behandlet som om jeg prøvde å lure noen.

16. juni 2026

Hei Anja,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Jeg beklager for erfaringen du hadde i møte med oss og at du følte at selgeren du var i kontakt med var vanskelig, det er jo ikke slik vi ønsker at det skal være. Butikken er informert om hendelsen og vil ta dette videre internt.

Jeg har også ordnet en kompensasjon på bakgrunn av ulempen dette har medført deg, mer informasjon om dette kommer på en egen epost.😊

POWER

Alt var bra bortsett fra lang venting…

Alt var bra bortsett fra lang venting på å få varen fra lageret

17. juni 2026

Hei Frank,

Takk for tilbakemeldingen. Så bra å høre at opplevelsen ellers var god, og samtidig forstår vi at ventetid på varen fra lageret trekker ned helhetsinntrykket.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dette, og innspillet ditt er viktig for oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Drammen⚡

Fikk beskjed om at varen kunne hentes

Fikk beskjed om at varen kunne hentes, allikevel måtte jeg vente ganske lenge fordi noen måtte lete etter varen.

16. juni 2026

Hei Tor,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at det var så mye problemer med din bestilling, og at det tok tid før de fant bestillingen din. Vi tar med oss din tilbakemelding videre og vil se på dette internt for å utbedre våre rutiner.

Ønsker deg en fin dag videre!

POWER

Jeg gjorde et kjøp (HP ST5106) hos…

Jeg gjorde et kjøp (HP ST5106) hos Power 12.06., pris 3049,- med 20% rabatt det vil si ca. Nok 2439,-. I dag selges den samme vare med ytterligere senket pris: Nok 1990,-
Jeg føler meg lurt !!
I tillegg blir man behandlet raskest mulig nesten uten mulighet til å kommenter varen selv

12. juni 2026

Hei Jan,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, det setter vi stor pris på.

Forstår godt at du kan sitte igjen med følelsen av å ha bli lurt når en vare går på kampanje like etter at den er blitt kjøpt, dette er jo selvfølgelig ikke noe vi gjør med vilje, det er dessverre bare slik at de ansatte i butikk hos oss heller ikke får noen informasjon om hvilke produkter som kommer på tilbud da det er viktig for oss at det er rettferdig for alle. Men jeg beklager at du har vært uheldig med dette denne gangen.

Jeg ser at butikken har vært i kontakt med deg angående din tilbakemelding og jeg håper du føler deg godt ivaretatt og at du har fått den løsningen du ønsket på situasjonen. Skulle du føle at vi har gjort en god jobb med å løse dette for deg, så setter vi pris på om du endrer din tilbakemelding, men kun hvis dette føles riktig.😊

Ønsker deg ellers en fin dag videre!✨

POWER

Uproft og uryddig ift samarbeid med…

Uproft og uryddig ift samarbeid med kundesenteret og varehus. F.eks POWER drammen… skammelig flaut

1. juni 2026

Hei Mike,

Takk for at du gir oss din tilbakemelding.

Vi beklager den negative opplevelsen du har hatt med samarbeidet mellom vårt kundesenter og varehuset i Drammen. Slik skal det ikke være, og din tilbakemelding vil bli fulgt opp internt. Du er hjertelig velkommen innom oss slik at vi kan se på hva som har skjedd nærmere, du kan også alltid ta kontakt med vår kundeservice om du ønsker å gi en direkte tilbakemelding til oss.

13. juni 2026

Hei Torgeir,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Drammen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Drammen⚡

eggkoker - ok til vårt bruk!

Hyggelig og hjelpsom betjening!

12. juni 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at eggkokeren fungerer fint til deres bruk, og at dere opplevde betjeningen i Drammen som hyggelig og hjelpsom.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Drammen⚡

POWER HAR VÆRT perfekt og alle er…

POWER HAR VÆRT perfekt og alle er fornøyd med varer

5. juni 2026

Hei Shear,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt har vært perfekt og at alle er fornøyde med varene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Klikk og hent ikke klar

Jeg bestilte klikk og hent og fikk melding om at bestillingen var klar. Da jeg kommer til kassen er ikke bestillingen klar og jeg får beskjed om å stelle med i kø i mobil og foto. Der er det ingen. Jeg står derfor å venter i 5 minutter imens jeg står å ser på varen jeg bestilte.
Ender derfor opp med å bare hente varen selv og ta den med til kassen.
Det kom aldri noen til mobil og foto.

9. juni 2026

Hei Elise,

Takk for at du gir oss din tilbakemelding!

Jeg beklager for opplevelsen du hadde og at bestillingen din ikke var klar til henting til tross for at du hadde mottatt en SMS som ga beskjed om noe annet, forstår også at det er kjipt å bli stående å vente i en av avdelingene våre uten at noen dukket opp for å hjelpe deg. Selv om det ikke burde ha vært nødvendig, så er det bra du er løsningsorientert og fant frem til varen på egenhånd! 💪

Din tilbakemelding er delt med den aktuelle butikken slik at de kan se over sine rutiner og ta de nødvendige stegene for å gjøre forbedringer.

POWER

Han jeg handlet av kunne produktet fra…

Han jeg handlet av kunne produktet fra a til å. Han kunne svare fint på mine spørsmål. Jeg stolte på han og kjøpte produktet. Det jeg også liker hos dere er at når jeg kommer inn døren så står det en og sier hei og lurer på hva han kan hjelpe meg med, og henviser meg til riktig avd og hvor det er i butikken.

6. juni 2026

Hei Hilde Marit Hansen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i butikken, og at opplevelsen fra du kom inn døren til du fant riktig produkt var så bra.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette om POWER Drammen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Drammen⚡

Klikk og hent som ikke var klar til henting

Nå har jeg bestil via klikk og hent to ganger hos dere og begge gangene var det ikke klart når jeg skulle hente det jeg hadde bestilt. føste gangen hadde jeg bestilt et spill kvelden i forkant, fått melding om at det var klart til å hentes. Men når jeg dro ned får å hente var ikke det ikke klart, den var ikke tatt ut av forsendingen den kom i når den ble levert til dere.

Andre gangen var nå nylig hvor jeg bestilte et spill samme dag som jeg skulle hente det. Jeg fikk melding om at den var klar for å hentes, så jeg dro ned og fikk beskjed i kassa om at den ikke var klar til å hentes. Men det var noen som jobba med å finne den frem. Han som skulle finne den frem var i telefon avdelingen og ikke ved spillavdeling og så ut som han gjorde noe annet.

En gangs tilfelle har jeg ikke noe i mot, men nå har det skjedd to ganger. Og at jeg at på til fikk beskjed at de leita etter varen jeg hadde bestilt men ikke gjorde det. Om dere kunne sjekka litt på rutinene deres ved klikk og hent så det ikke skjer igjen ved en senere anledning.

23. mai 2026

Hei Martine,

Takk for at du tar deg tiden til å legge inn en detaljert omtale av oss, vi setter stor pris på din tilbakemelding.

Jeg beklager veldig for opplevelsen du har hatt hos oss, det du beskriver - at varen ikke var klar til henting til tross for at du har mottatt en hentemelding av oss - er ikke godt nok. Det at dette i tillegg har skjedd flere ganger er en kvalitet av service vi ikke kan stå for. Det er klart at vi her har hatt et brudd i våre rutiner som vi er nødt for å ta tak i for våre kunders skyld da det er dere dette går utover, og igjen beklager jeg for ulempen dette har medført.😔

Den aktuelle butikken er informert om hendelsen, og jeg har også ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dettte har medført men også som en takk for at du gjør oss oppmerksom på dette, mer informasjon om dette kommer på en egen epost.

Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake er du!✨

POWER

De hadde ikke produktet inne selv om…

De hadde ikke produktet inne selv om det var på tilbud, men de skulle bestille det og iløpet av 1 uke eller en og en halv uke skulle de få det inn, og jeg skulle få en sms.

7. juni 2026

Hei Hasse,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er bra å høre at det ble funnet en løsning ved å bestille produktet inn, selv om det ikke var tilgjengelig der og da. Vi håper også at oppdateringen på SMS kom som forventet og at du fikk produktet innen tiden som ble oppgitt.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Drammen⚡

Jeg fikk god veiledning om produktet

Jeg fikk god veiledning om produktet, og det var et veldig godt prisavslag.

4. juni 2026

Hei Lise,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god veiledning om produktet, og at prisavslaget også gjorde opplevelsen ekstra god.