Tusen takk for veldig god hjelp,en rolig ung dame som klarerte min nye telefon med overføringer fra eldre til Samsung. da jeg kom hjem ble jeg litt usikker på enkelte ting.Idag mandag kl 10 kom jeg t... Vis mer
Kjøpte en Cepter-PC hos POWER Oslo som ble solgt som ny med Windows 11 Home. Når jeg sjekket spesifikasjonene har den DDR3-RAM, altså maskinvare som er altfor gammel til å egentlig støtte Windows 1... Vis mer
Hei, jeg reserverte en støvsuger på nett, henting i butikk. Ekspeditøren var vennlige og hjálp meg med å få strippet esken sånn at jeg kunne bære den. Tungt for en gammel dame. Han som strippet spurte... Vis mer
Jeg ønsker å gi en stor takk for den fantastiske servicen jeg fikk i Power butikken på dronningens gate. Jeg ble møtt med et varmt smil fra første stund, fikk god og profesjonell hjelp, og følte me... Vis mer
Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Norge

Ber kundene om å skrive anmeldelser
beste kundeservice jeg noensinne har fått! finner alltid beste løsninger for meg

Svar fra Power.no - City
Dere hadde harddisken jeg ønsket. Dessuten fikk jeg et godt tilbud på VPN og sikkerhet.

Svar fra Power.no - City
De var veldig imøtekommende og gjorde jobben, men glemte å gi meg tilbakemelding underveis som de sa de skulle

Svar fra Power.no - City
Hun bidro til at vi fikk kjøpt den støvsugeren vi ønsket oss, samt utpakkingen slik at vi kunne ta den hjem uten emballasje.

Svar fra Power.no - City
God rask service og bra info da jeg spurt om ting tidligere, Power Grefsen er annerledes de ljuger om ting så blir det helt annerledes etterpå. Dette gir at jeg skal unngå å handle i det hele tatt på Power da jeg blitt utsatt for økonmoisk overgrep av de.

Svar fra Power.no - City
Hver gang jeg besøker jeg fikk god kunde støtte bra tilbud med god kunnskap hjelp

Svar fra Power.no - City
Fordi power har en veldig bra kundervice, og i tilleg ansatte til power er veldig hjelpelig og høflige. Power er best.

Svar fra Power.no - City
Bestillte på nett fikk mail gikk rett i kassa oppga telefonnummer betalte å fikk varen rett i hånda ingen ventetid hurtig og enkelt

Svar fra Power.no - City
Bra at jeg kunne sjekke på nett at dere hadde varen (en toner) og i hvilken butikk, og at jeg kunne reservere den for senere henting. Men varen lå ikke klar for henting slik dere lovet, det tok noen minutter for ekspeditøren klarte å hente den frem fra avdelingen hvor den var til salgs. Samtidig var ekspeditøren selv veldig hyggelig og ordentlig.