POWER.dk - Kolding Anmeldelser 4 140

Bytt filial

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Billige produkter, flink og hjelpsom personale, godt forklaring. Anbefaler helt sikkert.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Næsten ingen kunder i butikken og alligevel bliver man ignoreret af personalet. Man føler lidt at man forstyrrer, hvis man spørger om de har tid til at ekspedere. Med de priser burde personalet nærmes... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig ekspedition - både online og i butikken. Produktet var som det skulle være. Ingen problemer her :-)

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Butikken sendte en mail hvor i der stod at orderen var klar til afhentning. Da vi afhentede var det ikke helt det vi havde bestilt vi fik til at starte med. Blev dog rettet til rigtige produkter

Informasjon om virksomheten

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

4k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et godt tilbud på en dab radio

Et godt tilbud på en dab radio, og en fair service helt problemfrit.

1. juni 2024

Hej🤗️

Tusind tak for din positive feedback og de flotte stjerner! 🌟Det var virkelig en fornøjelse at læse om din gode oplevelser hos os.

Det er kunder som dig, der gør vores arbejde så meningsfyldt og givende. Ved at dele dine oplevelser hjælper du ikke kun os med at vokse, men du inspirerer os også til at stræbe efter endnu bedre service hver dag. 🤗. 🙌 Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse hos POWER, og at du tog dig tid til at dele din glæde ved at give os disse fantastiske stjerner 🌟🤩.
Dine ord er ikke bare et kærkomment skulderklap; de er brændstof for vores passion og dedikation til at give den bedste service muligt. 🤗

Tak for at vælge POWER! Vi kan slet ikke vente med at se dig igen, enten i vores butik eller online, og fortsætte med at gøre din oplevelse hos POWER fantastisk.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service, vi er meget tlfreds

8. mai 2024

Hej!

Tak for handlen, din feedback & for din belønning af stjerner – dem er vi beæret over!
I POWER er glade og tilfredse kunder dét brændstof, der holder POWERgejsten oppe!

Derfor er det en fornøjelse at læse om din tilfredshed 🤩

Vi glæder os til dit næste POWERbesøg & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

Michelle/POWER

Dårlig service

Dårlig service

8. mai 2024

Hej Viktoria,

Tak for din besked.

Vi beklager dybt for den dårlige oplevelse, du har haft. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere til vores kunder, og vi vil gerne undersøge sagen nærmere for at forstå, hvad der gik galt, og hvordan vi kan forbedre os.

Hvis du har specifikke detaljer eller situationer, du gerne vil dele med os, er du velkommen til at kontakte os på review@power.dk, så vi kan følge op og løse eventuelle problemer.

Vi sætter pris på din ærlighed og din tid til at dele din feedback med os, da det hjælper os med at forbedre vores service og sikre en bedre oplevelse for vores kunder.

Hvis der er yderligere spørgsmål eller bekymringer, du gerne vil drøfte, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse.

Mathias S/POWER

God service i power

Der var virkelig god service både i butikken og på lageret,jeg handler der fremover

28. april 2024

Hej🤗️

Tusind tak for din positive feedback og de flotte stjerner! 🌟

Det varmer virkelig vores hjerter at læse din anmeldelse. 🙌 Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse hos POWER, og at du tog dig tid til at dele din glæde ved at give os disse fantastiske stjerner 🌟🤩.

Vi sætter virkelig pris på din støtte og de venlige ord. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats blev værdsat. 🤗

Tak for at vælge POWER! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du besøger os i butikken eller handler online.

Oliver

Betaling ikke tilfreds stillende

Betaling ikke tilfreds stillende

21. april 2024

Hej Jesper!

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi ærgrer os meget over at høre om din oplevelse her, den er bestemt ikke optimal. I POWER stræber vi altid efter at kunne skabe en god købsoplevelse for vores skønne kunder, så vi beklager meget at det ikke lykkedes i denne omgang. Vi sætter dog utrolig stor pris på din feedback her, den vil vi sørge for at tage med videre til det besøgte varehus så de ved besked.

Vi takker mange gange for din tid og lyst til at dele din oplevelse med os her, og så håber vi på at få chancen for at byde dig velkommen igen, så vi kan give dig den 5-stjernede oplevelse du fortjener!

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Behagelig betjening

God betjening synes jeg

God betjening synes jeg

24. mars 2024

Hej  Ditte

Stor tak for anmeldelsen og for de herlige ⭐⭐⭐⭐ dem er vi beæret over, kan du liige tro 🧡😊
I POWER lever vi af glade og tilfredse kunder, hvorfor det er en fornøjelse, at det lykkes!

Vi er dog nysgerrige på, hvad vi kunne have gjort bedre for at gøre os fortjent til den sidste ensomme stjerne, hvorfor vi håber, at du vil uddybe 😊

Under alle omstændigheder, ønsker vi dig en skøn dag og glæder os til at byde dig velkommen igen i fremtiden! 🤞😊

God betjening.

God betjening.
Behagelig og god tid til at vi kunne beslutte os.

24. mars 2024

Hej  Svend

Tusinde tak for den fine perlerække af stjerner - dem 🧡 vi!

Her i POWER ønsker vi kun at give vores kære kunder en god købsoplevelse. Derfor er vi glade for at læse, om din tilfredshed.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvor vi vil gøre vores bedste for at fortsætte denne positive stime og ønsker dig en fantastisk dag!

De varmeste hilsner

Fin betjening med god information

Fin betjening med god information

15. mars 2024

Hej Lena!

Tak for besøget, anmeldelsen og for belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊

Vi glæder os til, at du svinger forbi igen! 🤞🧡

Du ønskes en dejlig dag!

De bedste hilsner,

Fantastisk service

Fantastisk service. Tak til personalet i Kolding for service og forståelse. Kan kun anbefale dem.

15. mars 2024

Hej Stig!

Tusinde tak for din anmeldelse og for, at du deler din gode POWERoplevelse med os & andre!

I POWER elsker vi glade og tilfredse kunder, hvorfor det spreder ekstra smil at læse, at det lykkes!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden! 🤞😊

Du ønskes en dejlig dag!

De bedste hilsner,

Godt og i tid!

21. februar 2024

Dine stjerner bringer et smil frem på vores ansigter! 🌟

Det glæder mig at læse din positive anmeldelse! 🙌 Det er så fantastisk at vide, at du har haft en god oplevelse her hos POWER, og at du har taget dig tid til at dele din glæde med os ved at give os disse strålende stjerner 🌟🤩. Vi sætter pris på al feedback!

Tak for at vælge Power! Vi ser frem til at betjene, dig igen i fremtiden, hvad enten det er online på Power.dk eller i en af vores butikker 🤗

De varmeste POWER hilsner
Jonas/POWER

De varmeste POWER hilsner
Jonas/POWER

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - både online og i butikken.
Produktet var som det skulle være.
Ingen problemer her :-)

24. januar 2024

Dine stjerner bringer et smil frem på vores ansigter! 🌟

Det glæder mig at læse din positive anmeldelse! 🙌 Det betyder en hel del for os her hos POWER, at du har investeret tid i at give os de fantastiske stjerner 🌟🤩. Vi værdsætter virkelig al feedback!

Endnu en gang tak for at vælge Power, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, uanset om det er online på Power.dk eller i en af vores butikker 🤗

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Svar fra POWER.dk - Kolding

Vi takker for de strålende stjerner! 🌟

Jeg er henrykt over at se din positive vurdering 🙌 Det betyder meget for os i POWER at du har brugt tid på at give os de fine stjerner🌟🤩, Vi sætter stor pris på al feedback!

Svar fra POWER.dk - Kolding

Vi er dybt taknemmelige for de strålende stjerner, du har givet os! 🌟

Din positive vurdering glæder os meget 🙌 Det betyder meget for mig at vide, at du har haft en god oplevelse hos os i POWER 🤩

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lang produktlevering

14. desember 2023

Kære Oddny

Vi ønsker at starte med at udtrykke vores oprigtige beklagelse over den langsomme produktlevering, du har oplevet. Det er vigtigt for os at vide, når vores kunder ikke har fået den forventede service, og vi beklager dybt enhver ulejlighed, dette måtte have forårsaget.

Vi forstår, at en forsinket produktlevering kan være frustrerende, og vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil straks dele dine kommentarer med vores leveringsteam for at evaluere og forbedre vores leveringsprocesser og undgå lignende situationer i fremtiden.

På trods af denne uheldige oplevelse håber vi, at du vil overveje at give os en ny chance. Vi værdsætter dine forretninger, og vi er dedikerede til at gøre alt, hvad vi kan, for at forbedre din overordnede oplevelse hos POWER.

Vi håber på muligheden for at byde dig velkommen igen i POWER og vise dig den service, vi stræber efter at levere. Vi ønsker dig en behagelig dag og ser frem til at høre fra dig.

Svar fra POWER.dk - Kolding

Vi vil gerne takke dig for din ærlige feedback. Selvom det ikke var en perfekt oplevelse, sætter vi stor pris på, at du delte din feedback med os.

Vores kundeserviceteam er klar til at hjælpe, og hvis der er mere, du gerne vil dele, eller hvis du stadig har brug for vores hjælp, er et dedikeret team klar til at hjælpe og tilgængelige på mail review@power.dk. 🤗

Vi ønsker at sikre, at du får den hjælp, du behøver, og at din fremtidige oplevelse med os bliver endnu bedre. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere assistance.

Lucas, POWER

Vurdert til 1 av 5 stjerner

God service i butikken i forbindelse…

God service i butikken i forbindelse med betaling men da mine My Power point skulle bruges var kontoen tom.😞

3. desember 2023

Svar fra POWER.dk - Kolding

Vi vil gerne takke dig for din ærlige feedback.

Selvom det ikke var en perfekt oplevelse, sætter vi stor pris på, at du deler den med os. Vores kundeservice team er klar til at hjælpe, og hvis der er mere, du gerne vil dele, eller hvis du stadig har brug for vores hjælp, er et dedikeret team klar til at hjælpe og tilgængelige via mail på review@power.dk.

Oliver Kundeservice, POWER

Tak på tilbud

Tak på tilbud tv lg

26. november 2023

Tusind tak for de strålende stjerner! 🌟

Vi er henrykte over at se din positive vurdering 🙌 Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse med os i POWER 🤩 Vi sætter stor pris på al feedback!

Kathrine POWER

Tusind tak for de strålende stjerner! 🌟

Kathrine POWER

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv