Wij zijn super tevreden van de service van Pomlief. Op de website vind je per puppy de omschrijving van hun karakter en er wordt gekeken in welk gezin elk hondje past. Dat heeft ons goed geholpen, z... Vis mer
Se hva andre synes
Ik ben zeer tevreden over de communicatie van Pomlief. Vanaf het moment dat ik Benji gereserveerd had tot heden en dat is inmiddels alweer bijna 4 maanden geleden (want ik heb nog regelmatig co... Vis mer
Vanaf de e-mailtje voelde het al goed en professioneel aan. Hele fijne, snelle en goede communicatie. Sanne is een expert en geeft veel liefde aan de poms. Ze heeft alles erg goed voor elkaar... Vis mer
Geweldige ervaring bij Pomlief! Absoluut 5 sterren voor Sanne en Arno. Al een hele lange tijd opzoek naar een ras echte pomeriaan. Toen ik in contact kwam met Sanne had ik meteen een goed g... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
PomLief.nl bietet die besten Bonusangebote ohne Einzahlung in Deutschland – sicher, schnell und kostenlos für alle Spieler!
Kontaktopplysninger
v, 5175 CE, Loon op zand, Tyskland
- sanne@PomLief.nl
- pomlief.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Ik heb onze pomeranian pup Sky bij…
Ik heb onze pomeranian pup Sky bij pomlief.nl gekocht.
Sanne is professioneel, ze heeft er heel veel verstand van en ze is ontzettend liefdevol.
Ik ben zo blij dat we bij pomlief terecht zijn gekomen!!
Iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar adres voor een rasechte pomeranian pup is bij pomlief.nl aan het juiste adres.
Veel liefs Mahawa en Mason
Alles duidelijk voor ons eerste hondje
We werden heel leuk ontvangen door Sanne en alles was erg duidelijk voor ons! Ook krijgen we snelle reacties voor onze vragen en kregen we een duidelijke pommenhandleiding mee. We zijn erg blij met Pomlief en ons nieuwe hondje!
Spontaan
Spontaan, enthousiast en met liefde voor het ras. Hier vind je de mooiste Pomeranians.🐻❤️
Top ervaring, duidelijk en eerlijk. Geen broodfok praktijken!
Na enorm veel onderzoek te hebben gedaan op het internet en daar buiten merk je toch dat er een hoop onduidelijk is omdat er zoveel verschillende dingen verteld worden.
Pomlief Sanne en Arno leggen alles goed, duidelijk en rustig uit. Je kunt je vragen gerust stellen aan ze. Een puppy koop je niet 123 er word goed kennis gemaakt er word gekeken of de pup in een goede omgeving terecht komt en dat het gezin er klaar voor is.
Enorm bedankt voor de uitleg en begeleiding. Dapper heeft het enorm naar zijn zin bij zijn nieuwe familie!
People who care
i can see that Pomlief.nl really care about dogs and the give them all the love that the need.
2 lieve pommetjes gekocht bij sanne van…
2 lieve pommetjes gekocht bij sanne van pomlief. Zij heeft mij altijd super goed geholpen en heeft passie voor haar vak! Heel blij met mijn twee kleine mannetjes!
Wij waren al een lange tijd opzoek naar…
Wij waren al een lange tijd opzoek naar een Pomeranian toen we bij Sanne terecht zijn gekomen. Sanne neemt echt de tijd voor je en zij houdt zelfs een dagboek bij over het karakter van de hondjes (wat wij zelf heel erg fijn vonden). Verder is Sanne heel erg goed voor de hondjes en steekt ze daar ook al haar liefde en tijd in. Ze staat ook altijd voor je klaar als je vragen hebt, of als je ergens over twijfelt. Zoek je een rasechte Pom? Dan ben je bij Pomlief zeker aan het juiste adres. 💗💙🐻
Een puppy via Pomlief
Via Sanne hebben wij 2 super lieve pomeranian boys kunnen kopen. Ze zorgt echt enorm goed voor de hondjes en steekt er alle liefde en tijd in die ze verdienen. Ze is betrouwbaar, eerlijk en weet wat ze doet! Mocht je naar een rasechte pomeranian opzoek zijn, dan is dit zeker een aanrader!
Zeker een aanrader!!
Zeker een aanrader!!
Zo blij dat we bij sanne terecht zijn gekomen!
Ze helpt je super, en zorgt super goed voor de hondjes.
Ook kun je altijd bij haar terecht!
Wij zijn helemaal blij met bailey!!
Liefdevol van kop tot staart
Wat is Sanne van Pomlief een topper, screening vooraf om er voor te zorgen dat ze een perfect match maakt. Pommetje kiest jouw uit, niet andersom. En dan nazorg perfect 24 uur per dag staat ze voor je klaar met raad en daad! Wil je goede zorg en begeleiding en een super pommeriaantje dan ben je bij Pomlief aan het juiste adres!
Tevreden!
Wij (mijn moeder en ik) werden met open armen ontvangen. Wij voelde ons echt welkom! Sanne was goed voorbereid en had alles klaar liggen wat eigenlijk nodig was om ons zo goed mogelijk te woord te staan! Wat wij echt een toppunt vonden was dat zij een dagboekje bij hield over de pup waarvoor wij kwamen. Wij waren lang om zoek naar een goede pomeranian en ook 1 die ons ook echt aansprak! Wij hebben bij pomlief een mooie pup gevonden die goed bij ons past. Wij zijn zeker tevreden over hoe pomlief te werk gaat
De beste pomeriaantjes ever
Prachtige hondjes
Prachtige hondjes. Voelde me erg op me gemak bij Sanne, ze heeft ons erg geholpen met informatie. Voor iedereen die een prachtig pommetje zoekt, Sanne is echt een aanrader!!
Sanne is een lieve vrouw met passie…
Sanne is een lieve vrouw met passie voor pomeranian ras. Zij heeft voor ons een Super lief hondje geregeld. hondje met prachtige vacht en geweldige karakter. Als we in toekomst derde hond willen gaan we gewoon naar Sanne. Haar interesse hoe het met ons hondje Marbel gaat, ook na de koop gaat gewoon door. Wij kunnen op haar rekenen en om advies vragen. Daarom raden wij het iedereen aan die een mooi en lief gezond hondje wil ❤🐶🐶👱♀️👱♂️😍
Ik heb mijn hondje Lío gekocht bij…
Ik heb mijn hondje Lío gekocht bij pomlief en ik ben erg blij dat ik voor Pomlief heb gekozen, je koopt niet alleen een hondje maar je krijgt ook heel veel goede informatie! En word goed begeleid door Sanne! Goede,
vertrouwde en een fijne thuis omgeving waar je pup vandaan komt!
Ik ben echt mega blij met me hondje
Ik ben echt mega blij met me hondje. Alles is vanaf het begin tot het einde perfect geregeld.
Ik adviseer iedereen bij Pomlief te kopen
Ik adviseer iedereen die een pommetje wil kopen dit bij Sanne te doen. Ze heeft alles tot in de puntjes uitgezocht en heeft er super veel verstand van. Ook worden ze super door haar verzorgd voordat ze verkocht worden. Ik zelf heb er laatst ook eentje bij haar gehaald. Ze heeft me alle nodige informatie gegeven en zal me altijd helpen als ik ergens een vraag over zou hebben.
Sanne is zo ontzettend lief en…
Sanne is zo ontzettend lief en behulpzaam. Ik kon met iedere vraag bij haar terecht. Voor mij was het best spannend om een hondje te kopen maar ze heeft mij goed geholpen. Mats was goed verzorgd en zelfs al gewend aan zijn pedicure. Daarnaast ben ik super blij met mijn lieve pom Mats!
Super lieve pup gehaald bij pomlief
Super lieve pup gehaald bij pomlief. Altijd fijn contact gehad met pomlief, ze heeft me altijd goed geholpen. Iedereen aan te raden!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.