Wij zijn super tevreden van de service van Pomlief. Op de website vind je per puppy de omschrijving van hun karakter en er wordt gekeken in welk gezin elk hondje past. Dat heeft ons goed geholpen, z... Vis mer
Se hva andre synes
Ik ben zeer tevreden over de communicatie van Pomlief. Vanaf het moment dat ik Benji gereserveerd had tot heden en dat is inmiddels alweer bijna 4 maanden geleden (want ik heb nog regelmatig co... Vis mer
Vanaf de e-mailtje voelde het al goed en professioneel aan. Hele fijne, snelle en goede communicatie. Sanne is een expert en geeft veel liefde aan de poms. Ze heeft alles erg goed voor elkaar... Vis mer
Geweldige ervaring bij Pomlief! Absoluut 5 sterren voor Sanne en Arno. Al een hele lange tijd opzoek naar een ras echte pomeriaan. Toen ik in contact kwam met Sanne had ik meteen een goed g... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
PomLief.nl bietet die besten Bonusangebote ohne Einzahlung in Deutschland – sicher, schnell und kostenlos für alle Spieler!
Kontaktopplysninger
v, 5175 CE, Loon op zand, Tyskland
- sanne@PomLief.nl
- pomlief.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
De beste plaats voor een pommetje!
Wij zijn super blij met onze ervaring bij Pomlief. We hebben een prachtig teefje die ons gezin volledig maakt. De werkwijze van Sanne is echt top. Je wordt bij haar thuis ook heel huiselijk ontvangen en daar zijn alle schatjes aanwezig. Je ziet dat Sanne echt haar vak goed kent en altijd voor het allerbeste gaat voor de hondjes. Het welzijn van die diertjes staan bovenaan en dat is fantastisch. Ook de communicatie voor en na ‘verkoop’ is super. We krijgen altijd heel snel antwoord op onze mails met vragen en krijgen ook altijd een hele duidelijke uitleg. Ook nu na dat we het hondje al thuis hebben is Sanne altijd beschikbaar voor eventuele vragen of tips.
Onze kleine Buzz 🥰
Sanne kent goed haar vak. Ze weet over wat ze praat en wilt alleen maar het beste voor de pups. Als we vragen hadden konden we meteen bij haar terecht♥️
Hebben ons kleine Buzz sinds gisteren en
We zijn er al zo verliefd op. Je ziet dat de hondjes goed worden opgevoed bij Sanne.
Super ervaring met PomLief!
Afgelopen week heb ik Mikki opgehaald bij PomLief💙
Wat ben ik blij en trots op mijn kleine Mikki. Door alle super goede hulp van Sanne. Ik wil echt iedereen aanraden om je puppy hier aan te schaffen, Sanne weet precies waar ze het over heeft zoals het hoort!
Je krijgt een keurige koopovereenkomst en een handleiding mee, dit was/is voor mij heel handig.
Ik ben Sanne heel dankbaar voor alles en Mikki heeft een goed nieuw huisje hier.
Het beste adres als je een rasecht Pomeriaan pupje zoekt
Wij hebben bij Sanne een prachtig Pomeriaan meisje gekocht. Je kan zien dat Sanne weet waar ze over praat en dat ze alleen het beste voor haar hondjes wil. Het advies voor-, tijdens en na de aankoop hebben wij als zeer fijn ervaren. Sanne is eerlijk en transparant zodat je zeker weet dat je achter de aankoop van je hondje staat. Er is alle ruimte om je hondje te bekijken en ook onze dochters werden erbij betrokken. De hondjes zagen er allemaal fantastisch uit en liepen lekker in de huiskamer rond. Je krijgt een hele handleiding mee naar huis en allerlei spulletjes voor de eerste weken. Ik kan PomLief echt 100% aanraden! In de toekomst komen wij zeker nog een keer terug voor een mooi vriendinnetje voor onze Nikki.
Wij bewonderen Sanne om haar levensverhaal met ons te delen
Sanne, heeft ons een heel duidelijke uitleg gegeven. zijn super blij dat we door haar onze nieuwe puppy Millie hebben kunnen kopen. We sturen ook whatsappjes naar haar zodat ook zij ziet dat de puppy het goed steld en zij reageert er dan ook steeds op. Dus Sanne is zeker begaan met het plaatsen van de pups en het uitzoeken van de geschikte baasjes
Een warm welkom
Een warm welkom zowel door sanne als de pups.
We hebben veel informatie gekregen.
En zo grappig het hand geschreven dagboekje wat ze bij houd over de pups en hun karaktertjes.
Wij zijn Na huis gegaan met ons mooie meisje Zoë en ze is ondetussen al weer een week bij ons. Wat een heerlijk lief knuffel pommetje en haar gedrag komt zo overeen met wat sanne over haar vertelde.
Wij zijn super tevreden over de service
Wij zijn super tevreden over de service en betrouwbaarheid van Pomlief.
Wij zijn (natuurlijk) nog steeds verliefd op onze lieve pom en weten dat we met vragen altijd bij Sanne terecht kunnen. Echt een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een mooie Pomeriaan met stamboom!
Wij hebben een heel goed gevoel bij…
Wij hebben een heel goed gevoel bij Sanne. Zij heeft echt kijk op de hondjes en het mooiste is misschien nog wel haar handgeschreven agenda en hoe ze daar over de hondjes schrijft. Ze kiest niet zomaar iemand voor haar hondjes, maar ze zoekt echt een match. We zijn heel gelukkig met onze Ollie en hebben een geweldig lief hondje. Daarnaast geeft Sanne ook achteraf nog steeds hulp als dat nodig is.
Liefdevol en professioneel
Warm en vertrouwd, dat is hoe ik Pomlief omschrijf. Ik heb Sanne leren kennen via mijn beste vriendin. Sanne is dol op al haar hondjes en wil alleen de beste mandjes voor haar 'kindjes'. Ze is ervaren en weet alles van Pommetjes. Sanne had de perfecte match voor ons, en zo hebben wij ons meisje mogen ophalen. En wat zijn we verliefd! We kregen een tas mee vol informatie en vertrouwde spulletjes voor ons meisje met vertrouwde geuren. Super fijn, ook voor de kleine meid.
Ik zou Sanne zeker aanraden! Naast dat ze professioneel is, is het een super leuke en fijne meid vol met liefde voor haar hondjes.
Dank je wel Sanne voor ons vriendinnetje. We kunnen niet beschrijven hoe blij we zijn met haar!
Sanne is echt een topper
Sanne is echt een topper! Ze heeft overduidelijk veel ervaring waardoor ze een goed en betrouwbaar netwerk heeft opgebouwd in Rusland. Merkbaar is haar erg goede affiniteit m.b.t. de verzorgen van de pups én ook bij het vinden van de perfecte match.
De communicatie verliep vanaf het eerste moment heel erg fijn. En tussen ons en Cleo was het liefde op het eerste gezicht.
Toch liet ze ons er nog een nachtje over slapen. Wat er bij ons voor zorgde dat we zeker wisten dat we een goed adres hadden gevonden. Ook al hadden we haar natuurlijk het liefst meteen meegenomen;-) Nog steeds houden we contact over het welzijn van Cleo en worden onze vragen snel beantwoord.
Pomlief is het betrouwbaarste adres met de mooiste pommetjes! Welke opgroeien in huiselijke kring!
Dank je wel Sanne voor het vinden van de perfect match!
Heel veel liefs van ons en een mega dikke knuffel van Cleo
Topper
Pomlief doet haar naam eer aan. Sanne is een super betrokken en lieve meid! Al vanaf het begin dat we binnen kwamen voelde we ons welkom. Ze is eerlijk en zal echt zorgen dat elke pom een fijn en passend huisje krijgt. We zijn super blij met onze Mila! Dankjewel!
Super!
Super was het, warme ontvangst in huiselijke sfeer. De pups lopen in het rond en komen tussendoor even knuffelen.
Duidelijke uitleg over de werkwijze van Pomlief en de reis die de pup al heeft afgelegd vanuit Rusland tot nu toe.
Het ziet er ook zeer netjes en verzorgd uit!
Heel fijn dat we Chester (omgedoopt naar Chubby) meteen mee mochten nemen, het was toch liefde op het eerste gezicht. 🥰
Het puppy pakket was daarom ook erg handig.
En eenmaal thuis de eerste week kon ik altijd even vragen stellen via app.
Wij raden dan ook zeker Pomlief aan mocht je een mooi, gezond en sociaal Pommetje willen adopteren. 🤩
Sanne is Super eerlijk
Sanne is Super eerlijk , veel
Liefde voor de honden en zij heeft mij geholpen om de beste keuze te maken zoals voor mij en als voor Blue😃
Ik ben super blij dat ik heb gekozen voor pomlief.
Heel goed gevoel bij Pomlief
Heel goed gevoel bij Pomlief! Sanne is heel erg betrokken en behulpzaam en neemt echt de tijd voor je. Pomlief is een heel goed adres om je eerste pup te kopen!
FAN-TAS-TISCH
Dit is de eerste en waarschijnlijk laatste review die ik in mijn leven schrijf, maar Pomlief kon ik niet onbeoordeeld aan me voorbij laten gaan. Want wat is Pomlief een FANTASTISCH bedrijf.
Laat ik beginnen bij het begin, de wens om een Pomeranian hondje te hebben. Alleen, waar begint je zoektocht? Moet ik beginnen met informatie winnen of eerst kijken of er überhaupt wel goede fokkers zijn? En als ik haar eenmaal heb, hoe gaat het dan met de verzorging of als ze ziek is? Kortom, alleen maar vragen.
Tot dat ik Pomlief tegen kwam. Alles aan dit bedrijf sprak me aan. Het feit dat het überhaupt een bedrijf is een geen thuisfokker die je op marktplaats vindt en het alleen doet voor het geld vond ik al erg geruststellend. Wat me vooral opviel, is dat alles wat ik zag en las een overdosis liefde bevatte. Je ziet de passie en liefde voor het dier en het ras terug in alles in en om Pomlief heen.
Maar, toch bleef ik het spannend vinden want op internet is vaak alles mooier dan de werkelijkheid. Dus ik besloot om Pomlief zo'n twee maanden in de gaten te houden. Vooral de site en met name de blogs die ik daar kon vinden, het instagram account en de YouTube-videos. Hoe meer ik het in de gaten hield, hoe meer mijn vertrouwen en goede gevoel groeiden. Ik wist dus ook zeker, ik hoef niet verder te kijken, ik wil mijn hondje kopen bij Pomlief.
Dus, ik wachtte totdat ik een orange sable teefje voorbij zag komen met een gezichtje waarvan ik dacht: "Ja! Jij bent MIJN hondje.'' En alsof het zo moest zijn, kwamen er die maand drie van haar naar Pomlief. Ik zag haar, plande een afspraak in en op 11 november was het dan zo ver.
Ik kwam aan bij Sanne en zodra ze de deur opende kwam ik binnen in een warm en gezellig huis. Ook viel het me op dat ondanks de meerdere pups en honden, het huis schoon was en heel erg veilig voor de hondjes. Wat me nog meer opviel, was dat in de gesprekken die Sanne en ik voerden om er zeker van te zijn dat beiden partijen met elkaar in zee willen gaan, dat zij vooral erg bezig was met vragen aan mij stellen om erachter te komen of ik wel het hondje mocht hebben. Dit vond ik onwijs goed en hierin merk je wederom dat het haar echt gaat om het welzijn van de hondjes en dat zij het baasje krijgen dat perfect bij ze past en uitstekend voor ze zal zorgen. Ik had het geluk dat mijn pup en ik meteen dikke mik waren en eigenlijk qua karakter elkaars evenbeeld zijn. Dus mocht ik haar meenemen.
Zelfs nu, bijna een week later, heb ik nog iedere dag contact met Sanne. Ze is erg behulpzaam en hierin merk je wederom dat ze heel erg veel belangstelling nog steeds heeft. Ze is ontzettend betrokken, heel behulpzaam, geeft goede tips en wilt je altijd met alles helpen. Ook tijdens het hele proces is het contact (toen nog vooral per mail) op en top geweest. De mails worden snel en duidelijk beantwoord en ook alle vragen die ik had voor ik überhaupt nog oog had op een specifieke pup, worden met zorg behandeld.
Kortom, als je een Pomeranian hondje zoekt, Pomlief is HET bedrijf!
Lieve Sanne en Arno,
Onwijs bedankt voor alles, we waarderen het enorm en alle lof voor jullie.
Liefs,
Nikki en Zinah
Wij zijn erg tevreden!
Wij zijn erg tevreden over Sanne en haar manier van werken.
Ze heeft ons een super knappe, lieve en gezonde pup verkocht.
Vanaf het eerste moment van contact hadden we een goed gevoel bij Sanne en de hondjes.
Ook bij aankomst en de ontmoeting krijg je een warm en vertrouwd gevoel!
We kunnen niet wachten om onze 2e pup volgend jaar bij haar te kunnen kopen🥰
Na jaren dromen hebben wij ons prachtige pomliefje
Na jaren te dromen over een eigen pommetje hadden mijn vriend en ik besloten voor een pommetje te gaan. Toen begon onze zoektocht naar het juiste adres voor een gezonde rasechte Pomeranian. Toevallig zagen wij een bekende van mijn vriend lopen met een mooie Pomeranian. Wij maakte een praatje en vroegen waar hij vandaan kwam, dat was bij Pomlief. Zij waren erg tevreden over Pomlief. Ik heb werkelijk de gehele site afgelezen van Pomlief en was overtuigd dat wij bij Sanne terecht zouden kunnen voor een rasechte Pomeranian.
Wij hadden een kennismakingsgesprek gepland, maar even later zagen we bij haar verwachtte pups een pup waarop wij gelijk verliefd waren. Het kennismakingsgesprek werd gelijk een gesprek voor onze pup. We werden warm ontvangen, door zowel Sanne als de vrolijke pups en haar eigen prachtige pommetje. Het was een fijn gesprek en wij wisten het zeker, wij wilden de pup waarop ons oog was gevallen. Een aantal dagen later hebben wij hem op mogen halen.
Het fijne is dat we ook daarna goed contact hadden met Sanne. Ze is enorm betrokken bij al haar pups en wilt het beste voor ze. Met vragen kunnen we nog steeds bij haar terecht en voor de beantwoording neemt zij echt de tijd.
Wij zijn enorm blij met onze mooie pomliefje Bolt en mochten wij in de toekomst ons gezinnetje uit willen breiden met een pommetje, zullen wij zeker opnieuw kiezen voor Pomlief!
Sanne onwijs bedankt voor onze Bolt!
Jolie ons choco prinsesje..
Sanne is een expert en geeft veel liefde aan de poms. Ze heeft alles erg goed voor elkaar en dat is voor beide partijen erg fijn.
Onze Jolie heeft precies het karakter zoals Sanne had beschreven tijdens de eerste ontmoeting. Jolie is het choco meisje waar wij al lang naar opzoek waren!
Dankjewel Sanne!
Pomlief is betrouwbaar
Pomlief is betrouwbaar, verantwoord en heel betrokken en zorgzaam. Dankzij Sanne hebben we nu een geweldig huisgenootje erbij. Wat een schatje in alle opzichten. Sanne heeft ons heel goed begeleid en voorbereid tijdens het uitkiezen van een pomeriaan die het beste bij ons gezin past. Ze is goud eerlijk, goed bereikbaar en heeft veel verstand van het ras. Ook na de aanschaf blijft ze betrokken en zeer behulpzaam! Kortom…. Pomlief is echt een aanrader als je op zoek bent naar een pomeriaan die op een verantwoorde manier is gefokt en liefdevol wordt behandeld. Sanne verdiend zeker 5 sterren.
Flori
Wij hebben het geluk dat Flori bij ons mag komen wonen. Wat een lief knap hondje! En wat is Sanne een lief en vakbekwaam mens. Alles wordt duidelijk verteld en uitgelegd!
Mooi puppy pakket er bij met alles wat je nodig hebt.
Sanne, dank je wel voor je vertrouwen in ons en wij beloven heel goed voor Flori te zijn!!!!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.