Bonus ohne Einzahlung ᐉ 25€ bonus ohne einzahlung Anmeldelser 102

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn super tevreden van de service van Pomlief. Op de website vind je per puppy de omschrijving van hun karakter en er wordt gekeken in welk gezin elk hondje past. Dat heeft ons goed geholpen, z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over de communicatie van Pomlief. Vanaf het moment dat ik Benji gereserveerd had tot heden en dat is inmiddels alweer bijna 4 maanden geleden (want ik heb nog regelmatig co... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf de e-mailtje voelde het al goed en professioneel aan. Hele fijne, snelle en goede communicatie. Sanne is een expert en geeft veel liefde aan de poms. Ze heeft alles erg goed voor elkaar... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige ervaring bij Pomlief! Absoluut 5 sterren voor Sanne en Arno. Al een hele lange tijd opzoek naar een ras echte pomeriaan. Toen ik in contact kwam met Sanne had ik meteen een goed g... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kasino
  2. Hundeoppdretter

Skrevet av virksomheten

PomLief.nl bietet die besten Bonusangebote ohne Einzahlung in Deutschland – sicher, schnell und kostenlos für alle Spieler!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Helemaal verlieft

We hebben bij Sanne ons pommetje gehaald. We zijn super verlieft op hem.
Sanne is een lieve zorgzame meid en nam ook echt de tijd om alles uit te leggen (ook het karakter van de pommetjes).

Voor een betrouwbaar adres en iemand die zo zorgzaam is voor de pommetjes raad ik zeer zeker pomlief aan.

4. oktober 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Deze week kwam ik in contact met Sanne…

Deze week kwam ik in contact met Sanne over de aanschaf van een pomeriaan, ons oog viel op Moos en al heel snel kwamen er allerlei vragen naar boven die Sanne direct en zo enthousiast beantwoorde dat we direct een goed gevoel kregen en een afspraak maakten voor een kennismaking. In huiselijke sfeer hebben we een goed gesprek gehad met veel duidelijke informatie en ondertussen lag Moos heerlijk in onze armen, we hoefden ons niet af te vragen of het een goede match was dat was meteen duidelijk. Moos mocht direct mee naar huis waar hij heerlijk speelt met onze andere hond Thijs, hij past helemaal in ons gezin, bedankt Sanne 🥰

1. oktober 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Olly, ons nieuw gezinslid!

Hoi!
We hebben onze puppy bij Sanne gehaald. En wat een heerlijke ontvangst! In een warme huiselijke sfeer kregen we een duidelijke volledige uitleg over de werking, van waar de puppy’s komen, hoe hun karakter is. We kregen uitgebreid de tijd om met elkaar kennis te maken en aan te voelen of het de perfect match is, wat bij ons echt het geval is! Sanne is een lieve, warme jongedame die alleen maar het beste wil voor deze schatjes!
Dank je wel, Sanne! Wij houden sowieso contact!

13. september 2022

100% tevreden

Ik ben heel blij met de wijze waarop de aankoop van onze pup Georgy Ray is gegaan.
Sanne heeft een heel persoonlijke en vertrouwde aanpak. Je kan na aankoop ook nog steeds bij haar terecht met vragen. De opvolging stopt niet met de aankoop en hier zijn wij heel blij om. Ons hondje is heel sociaal en lief en ik ben er zeker van dat dit door de goede invloed van Sanne komt! Wij raden Pomlief dan ook 100% aan.

18. august 2022

Verliefd op onze Ted 🥰

Toen we binnen kwamen bij Sanne voelde het meteen goed. Onze lieve Ted kwam meteen vol blijdschap naar ons toe en het was liefde op het eerste gezicht. Ze heeft veel passie en plezier voor haar werk. Ik kan altijd bij Sanne terecht voor mijn vragen, super fijn !
Sanne en Arno onwijs bedankt !!
Dikke kus van Ted 😘

12. august 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bezoek aan een psychogeriatrische woonafdeling

Gisteren is Sanne met haar vader en 4 kleine pomeriaantjes bij ons op de afdeling geweest. Laarhoven 2 van Het Laar in Tilburg. onze bewoners ( ouderen met dementie ) vonden dit fantastisch! Sanne en haar vader waren erg vriendelijk en de pomeriaantjes waren echt super lief! onze bewoners en de pomeriaantjes reageerde echt fantastisch op mekaar! kortom voor herhaling vatbaar!

4. august 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onwijs teleurgesteld

Onwijs teleurgesteld! In de eerste instantie waren wij in de wolken toen wij bij Pomlief terecht kwamen. Vragen werden beantwoord, informatie werd gegeven en iemand die ons het gevoel had dat de hondjes haar leven waren. Vooruitgespoeld naar nu.. wij hebben ons hondje nu 3 maanden en zijn erachter gekomen dat ons hondje geen dwergkeesje is maar een kleine spits hond.. Dit heeft de kennel in Rusland (waar hij vandaan komt) zelf gezegd. Ons hondje is 26/27 cm hoog en weegt al 3,5 kg met een leeftijd van 6 maanden. Hij is dus nog niet eens uitgegroeid! Wij hebben dit kenbaar gemaakt aan de eigenaar en wilden ons geld terug. Helaas werden meteen doorverwezen naar haar advocaat. Wij hebben de advocaat aangeven dat wij een deel terug willen van ons geld maar Pomlief wilt €250 euro vergoeden.. dit is natuurlijk te absurd voor woorden terwijl wij €3300 hebben betaald voor ons hondje. Sommige vinden het fijn om een steviger hondje te hebben.. niemand wilt elke week bij de DA zitten met het hondje. Maar deze grootte is niet waar wij voor hebben betaald!! Al met al.. wij houden van ons hondje en zullen hem nooit om deze reden wegdoen. Maar Pomlief is voor ons een grote teleurstelling!!

13. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

wij zijn super tevreden over pomlief

wij zijn super tevreden over pomlief! ze is heel professioneel. als je een echte ras hondje wilt is dit echt de topper en de pups zijn altijd van super kwaliteit. de pups voldoen aan alle eisen en daarnaast zijn ze al goed getrained / opgevoed. dit betekent dus dat ze al behoorlijk zinderlijk zijn en je zeker kan zijn van een mooie stamboom. ze neemt de tijd om alles goed uit te leggen en kijkt ook naar de chemie tussen beide partijen of het klikt of niet en maakt dan uiteindelijk een beslissing. al om al zorgt ze super goed voor de pups dat merk je meteen en zien ze er super gezond uiten de tijd die ze speciaal neemt om zeker te zijn dat haar pups in goede handen terecht komen nog het aller belangrijkste als ik nog een pup ooit ga kopen is het wel bij pomlief ik raad zeker pomlief aan

24. juni 2022

Blij met onze Tedje

Bij binnenkomst voelde het meteen al goed (vinden wij heel belangrijk) omdat een eerste indruk voor ons heel bepalend is. Sanne is een lieve en zorgzame vrouw voor de puppy’s, maar heeft ons ook heel goed geholpen bij het vinden van de juiste pom. Wij zouden PomLief zeker aanraden.

31. mai 2022

Mijn ervaring was geweldig

Mijn ervaring was geweldig, na een tijdje opzoek zijn geweest naar een pomeriaan kwam ik uit bij pomlief. Ik had gelijk een goed gevoel. Ik maakte een afspraak voor een hondje. Sanne vertelde wat over de karakters zodat ik precies kon weten welk hondje bij mij past :) Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik Sanne kan appen als ik vragen heb, ze zijn ook betrokken naar het hondje toe, hoe het met het hondje gaat of hij goed slaapt, en eet etc waar ik ook heel blij mee ben. Ik heb een top ervaring gehad. Als je opzoek bent naar een mooi, gezond en lief pomeriaantje zou ik zeker naar pomlief gaan! Bedankt Sanne :)

30. mai 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zo blij met onze Mio😍 Toen ik bij Sanne…

Zo blij met onze Mio toen ik bij Sanne kwam om Mio te ontmoeten had ik direct het gevoel dat het goed zat ze weet zo veel te vertellen over de pommetjes en ze houdt van ieder hondje een dagboekje bij om zo uit te leggen wat voor karakter het hondje heeft en ze neemt ruim de tijd en we hebben zo’n goede uitleg gekregen. En ook heeft ze een handleiding gemaakt hoe we met ons hondje om moeten gaan als je thuis bent en kan haar ook altijd vragen stellen dat geeft een heel goed gevoel. Mijn ervaring met Pomlief is uitmuntend de hondjes zijn zo sociaal en krijgen zoveel aandacht van Sanne zodat je de liefste hondjes krijgt. Sanne ga zo door met je bedrijf kan niks anders zeggen alleen maar lof! En wie weet in de toekomst er nog een pommetje bij dan kom ik zeker weer bij jou!

5. mai 2022

Balou

Ik heb bij Pomlief mijn pommetje Balou gekocht. Sanne is heel betrokken bij de puppy’s en dat geeft een vertrouwd gevoel. Mocht ik later nog een puppy willen zou ik zeker weer voor Pomlief kiezen!

22. april 2022

Bella

Bella - Black & Tan met
Gisteren zijn we ons "Bella" mogen gaan halen.
Sanne had ons vooraf super veel uitleg gegeven over haar karakter, haar tijdje bij haar, de plus en minpunten en tevens heeft ze ons "gescreend" of wij wel goeie "pom-ouders" zouden zijn voor haar Bella.
De match met onze andere pom was er bij Sanne, thuis is het nog even wennen, maar ze doen het beide super. Het eerste nachtje van Bella in haar nieuwe huisje is goed verlopen <3
Only LOVE <3
dankjewel Sanne @ pomlief
van ons allemaal

10. april 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben onlangs ons 'Mazzeltje' hier…

We hebben onlangs ons 'Mazzeltje' hier gekocht. We zijn al idolaat op ons beestje, hij is niet alleen prachtig maar ook goed opgevoed. Zo goed als zindelijk en loopt braaf achter je aan. De dierenarts was verbluft over zijn gesteldheid en mooie tanden. Sanne is zeker een aanrader.

9. april 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dolblij met onze Bowie en Pomlief! :)

Ons lieve, mooie Pomeranian schatje Bowie hebben wij via Sanne van Pomlief mogen vinden. Vanaf het eerste contact per mail met Arno en Sanne was er al een super goed gevoel en wij konden ons geluk niet op toen wij erachter kwamen dat Bowie nog beschikbaar was! Ook bij Sanne thuis zijn wij warm verwelkomd met wat te drinken, iets lekkers erbij en konden wij in alle rust ons Bowietje (en de andere aanwezige wollige schatjes) beter leren kennen. Wij kregen allerlei nuttige informatie over het ras, de verzorging etc. en ook over Bowie’s karaktertje. De klik was er meteen en wij mochten Bowie dan ook meteen meenemen naar huis. Super spannend was dit als first time dog/pom parents, maar Sanne stond/staat altijd klaar via whatsapp om al onze vragen te beantwoorden, tips te geven en zorgen weg te nemen en is oprecht geïnteresseerd hoe het met ons en Bowietje gaat. Wij zouden Pomlief dan ook bij iedereen aanraden die op zoek is naar zijn/haar Pomeranian baby! Mochten wij ooit nog een lief Pomeranian broertje of zusje voor Bowie willen, dan zullen wij dit met een gerust hart zeker weer via Pomlief doen! Sanne en Arno, hartstikke bedankt voor alles en wie weet tot ziens! ;-)

31. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een hele goede ervaring gehad bij…

Een hele goede ervaring gehad bij Pomlief. Wij zijn ook heel blij dat wij Sanne hebben gevonden en ons kleine meisje Bibi daar vandaan hebben. Vanaf het eerste moment dat we contact kregen met Sanne voelde het al goed, ze denkt echt aan het belang van de hondjes wat ik heel belangrijk vind, ook super fijn dat je altijd kan appen voor vragen. Ze houdt alles netjes bij over de hondjes en werkt heel professioneel. Daarom heeft ze die 5 sterren zeker verdiend 💗

26. mars 2022

Ontzettend blij met Pomlief

Ontzettend blij met Pomlief.
Mijn lieve Boef daar vandaan.
Sanne neemt alle tijd voor je en vindt het belangrijk dat de hondjes een 5* huisje krijgen, voor minder gaan ze niet weg!
Lieve Sanne bedankt!

24. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige ervaring bij Pomlief!

Geweldige ervaring bij Pomlief!
Absoluut 5 sterren voor Sanne en Arno.
Al een hele lange tijd opzoek naar een ras echte pomeriaan. Toen ik in contact kwam met Sanne had ik meteen een goed gevoel. Van begin tot het eind super goed geholpen, snelle reactie, fijne energie en echt een groot hart voor al haar lieve pomeriaan hondjes.

Sanne geeft daarbij geweldige service ;dierenarts in Rusland, trimsalon, dierenarts in Nederland, pomeriaan koopcontract en een handleiding. Dit vond ik zelf ontzettend prettig!

Wij zijn super blij met knappe Abel in onze familie. Hij is GE WEL DIG. Nogmaals heel veel dank voor alles!

Ik raad iedereen Pomlief aan!!!

Liefs,
Nina, Max en Abel

21. mars 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv