Selskapet har svart
Vanmiddag hier geweest met mijn oude pokemon kaarten en mijn nieuwe! Duidelijk uitleg hoe er mee om te gaan en nog een gave Psa 10 Grealish voetbal kaart kunnen kopen. 2 kaarten verzonden naar... Vis mer
Selskapet har svart
Pakket besteld, nooit aangekomen. Zelfs geen reactie gekregen op mail/vraag naar update. Inmiddels al twee weken geen pakket/antwoord…
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 45 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Pokefamily
Ik kwam eens 3 kaarten graden.
Oude mevrouw achter de kassa kwam mij direct vertellen dat het geen grade 10's worden.
Beetje arrogant als het blijkt dat ze alle 3 een grade 10 hadden gekregen toen ik ze weer ophaalde.
Eens maar nooit meer hier een stap binnen zetten.

Svar fra Pokefamily
Eerst online besteld wat heel makkelijk ging, goed opgestuurd en toch een bezoekje gemaakt in de winkel met me vriend, prachtige winkel, schoon, netjes en super vriendelijk en leuk personeel! Als we dichterbij woonde kwamen we zeker vaker langs. Zeker een aanrader om bij hun langs te komen of te bestellen!

Svar fra Pokefamily
Harstikke duur man. Dit is puur zakken vullen... kom er na me bestelling achter dat ik veel teveel heb betaald voor die producten.

Svar fra Pokefamily
een dag voordat het zou aankomen een kort mailtje gekregen dat het item niet meer in stock is. geld wel terug gekregen maar nu geen cadeau voor vandaag...
Scalpers 🤢 Vragen €50 voor een tin die voor €25 waard is. Prismatic mini tins voor €35 p/s. €40 voor een box die je voor ~€30 op cardmarket kan krijgen. Constant vragen of ze je kunnen "helpen" terwijl je duidelijk gewoon aan het browsen bent. En dan ook gewoon meerdere Pokémon niet eens bij naam kennen. Zijn geen echte fans, gewoon nòg een bedrijf die alleen maar probeert te profiteren.

Svar fra Pokefamily
Heb een nare ervaring meegemaakt door de drukte en bestellingen die je aanvinkt met verzend kosten en daarna nog een keer besteld hebt zonder verzend kosten daar ging het ergens mis maar ze komen met oplossingen per mail ! Daarbij mijn excuses maar het word opgelost en dat is fijn om te horen ! 🙌🏽

Svar fra Pokefamily
Vincent made my day! Very happy with my booster box and the great service! Truly love coming here! Great prices too! This is your place to be, if you ask me!

Svar fra Pokefamily
Met me zoontje geweest. 4 keer aangesproken of ik iets wou kopen dus ik netjes nee hoor ben aan het kijken kinderen kunnen namelijk moeilijk keuzes maken. En een mevrouw die continu om je heen loopt de boel in de gaten houden alsof ik iets ging stelen. En de prijzen zijn belachelijk duur beter ergens anders je kaartjes halen. Zeer slecht en al helemaal mevrouw die alles in de gaten houd. Zogenaamd spullen rechtzetten en maar loeren vies.

Svar fra Pokefamily
Wordt altijd goed geholpen, vindt ze met de prijzen schappelijk en altijd In voor een praatje Top winkel

Svar fra Pokefamily
Top winkel, veel voorraad, ruim assortiment van Losse packs, Etb’s tot Boosterboxen alles vind je hier!

Svar fra Pokefamily
Fantastische winkel en fantastische personeel🥰

Svar fra Pokefamily
Pokefamily is de plek voor elke pokemon fan. Betrouwbaar bedrijf met goede prijzen. Ook leuke livestreams!

Svar fra Pokefamily
Heel klantvriendelijke medewerkers die je zover mogelijk willen helpen. De communicatie wat betreft bestellingen is ook hartstikke goed waardoor het vertrouwen in het bedrijf groeit.
De beste winkel voor speelkaarten van Nederland.

Svar fra Pokefamily
Geweldige winkel laatst weer goede Paldean Fates kaarten gescoord uit de mappen die je kan vragen bij de kassa
Super bedankt waren nm kaarten dus super blij

Svar fra Pokefamily
Gave winkel in het midden van het land. De medewerkers zijn goed in het advies geven. Psa grading ook een top service aantal kaarten laten graden en allemaal in een 10 terug wij zijn blij 😀 ik zou zeggen ga zo snel mogelijk langs bij deze toppers

Svar fra Pokefamily
Nummer 1 tcg en pokémon winkel in Nederland! Ga er altijd heen met mijn kinderen. Ze worden daar behandelt als sterren, door alle winkelmedewerkers. Wat je ook zoekt 'this is the place to be'.

Svar fra Pokefamily
Top winkel altijd gezellig daarzo en genoeg voor iedereen leuke personeel

Svar fra Pokefamily
Super bedrijf, fijne communicatie en leuke deals. Wij gaan er graag heen of shoppen online.

Svar fra Pokefamily
Super mooie winkel zeer vriendelijk zal zeker aanbevelen om daar je pokemon of andere spulletjes te kopen

Svar fra Pokefamily
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.