Bukiet kwiatów, który otrzymałam, był całkiem ładny, jednak nie był zgodny z opisem. Większość kwiatów, które miały się w nim znaleźć, została zastąpiona (bez uprzedzenia) innymi - farbowanymi na kol... Vis mer
Se hva andre synes
Jesteśmy bardzo zadowoleni z procedury zamówienia. Dziękujemy za kontakt i za to, że skontaktowali się Państwo ze mną w sprawie poprawnej daty dostawy, ponieważ przez moją nieuwagę podałam błędną da... Vis mer
W trakcie realizacji wystąpił mały problem gdyż okazało się ze kwiaciarnia nie posiada kwiatów jak ze zdjęcia , mimo tego dodzwoniłam się omyłkowo na dział reklamacji gdzie Pani skontaktowała się z kw... Vis mer
Jesteś mega zadowolony i niesamowicie zaskoczony szybkością realizacji oraz profesjonalizmem. Zamówione kwiaty dla dziewczyny przebywającej aktualnie na wsi w Ukrainie nastepnego dnia zostały dostarcz... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kwiaciarnia internetowa Poczta Kwiatowa®, kwiaciarnia, kwiaty i prezenty | Poczta Kwiatowa® Warszawa, wyślij kwiaty. Kwiaty przez Internet.
Kontaktopplysninger
Antoniego Corazziego 2, 00-087, Warszawa, Polen
- 228289595
- info@pocztakwiatowa.pl
- pocztakwiatowa.pl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zero is too high of a rating
I can't give them a zero. I ordered flowers from this company on June 25 (US time), for delivery in Poland on June 27. They never contacted the recipient, and the flowers were never delivered to the recipient. I wrote to them regarding the status of my order, and I received no reply. It is now July 1, and I have not heard from this company regarding the order, and the recipient never received her flowers.
Miła obsługa
Miła obsługa, perfekcyjnie wykonany bukiet.

Polne Kwiatki:)
Na czas, kontakt z Klientem. Zaangażowanie w dostarczenie produktu. Zgodny z zamowieniem!

Svar fra Poczta Kwiatowa
Przesyłka została pozostawiona w…
Przesyłka została pozostawiona w punkcie, a kurier w ogóle nie kontaktował się z odbiorcą. Bardzo słabo 😞
Wspaniałe bukiety
Wspaniałe bukiety , servis na czas , pomoc zawsze szybką, polecam
Bukiet piękny
Bukiet piękny, odbiorca zadowolony. Kurier bardzo miły. Zapłaciłam za wcześniejszą dostawę,która się i tak nie odbyła. Bukiet miał być dostarczony do 12, w końcu dotarł około 15.
Dostawa na czas i szybka odpowiedź.
Dostawa na czas i szybka odpowiedź.
Profesjonalna dostawa
Profesjonalna dostawa, kobieta była bardzo zadowolona a to najważniejsze 😊
Wszystko super.
Z uśmiechem dostarczają kwiaty👍
Kwiaty były świeże i piękne
Kwiaty były świeże i piękne, dostawa na czas. udała sie niespodzianka i to najwazniejsze.
Piękne kwiaty
Proste i czytelne zamówienie. Kwiaty dostarczone na czas. Nie było żadnych problemów.
Poczta Kwiatowa to strzał w 10-tkę
Świeży i śliczny oraz gustowny bukiet kwiatów oraz bardzo mila osoba dostarczająca sa największym atutem oferowane usługi
Zamówiłam kwiaty na wesele odbywające…
Zamówiłam kwiaty na wesele odbywające się w innym mieście (pochodzę z okolic Warszawy, a ceremonia weselna odbywała się w Końskich). Zamówienie zostało złożone w czwartek, a impreza odbyła się w sobote.
Czekałam cały wieczór na potwierdzenie dostarczenia zamówienia, jednak mimo próby kontaktu nie udało mi się uzyskać żadnych sensownych informacji (biuro pracowało do 16, zaś moje zamówienie miało zostać dostarczone na 19 bezpośrednio do sali weselnej). W poniedziałek otrzymałam informacje mailową, że z przyczyn logistycznych zamówienie nie mogło zostać dostarczone w terminie i w ramach rekompensaty zaproponowano mi dostarczenie kwiatów w innym terminie wraz z bombonierką. Uważam, to za kpinę- kwiaty miały być dostarczone na WESELE nie dwa czy trzy dni później! Po kolejnym kontakcie Pani z biura zaproponowała mi rabat 15% na realizację kolejnej usługi, uważam że również jest to słabe zadośćuczynienie, gdyż nie zamierzam korzystać więcej z usług poczty kwiatowej. Jedyne, co udało mi sie wskórać to zwrot pieniędzy. Zdecydowanie nie polecam.
I've been using this company for years…
I've been using this company for years but can no longer recommend them. I ordered a Mother's Day bouquet for my mum in Poland. It was a surprise so I gave my own contact details. The flowers were never delivered but no one reached out to me to report any problems with the delivery. I filed a complaint and this was dismissed with zero apology. They're now disputing my chargeback claim with my bank. Completely unreliable - do not use!
Niezapomniany upominek dla seniora
Polecam pocztakwiatowa
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.