Bukiet kwiatów, który otrzymałam, był całkiem ładny, jednak nie był zgodny z opisem. Większość kwiatów, które miały się w nim znaleźć, została zastąpiona (bez uprzedzenia) innymi - farbowanymi na kol... Vis mer
Se hva andre synes
Jesteśmy bardzo zadowoleni z procedury zamówienia. Dziękujemy za kontakt i za to, że skontaktowali się Państwo ze mną w sprawie poprawnej daty dostawy, ponieważ przez moją nieuwagę podałam błędną da... Vis mer
W trakcie realizacji wystąpił mały problem gdyż okazało się ze kwiaciarnia nie posiada kwiatów jak ze zdjęcia , mimo tego dodzwoniłam się omyłkowo na dział reklamacji gdzie Pani skontaktowała się z kw... Vis mer
Jesteś mega zadowolony i niesamowicie zaskoczony szybkością realizacji oraz profesjonalizmem. Zamówione kwiaty dla dziewczyny przebywającej aktualnie na wsi w Ukrainie nastepnego dnia zostały dostarcz... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kwiaciarnia internetowa Poczta Kwiatowa®, kwiaciarnia, kwiaty i prezenty | Poczta Kwiatowa® Warszawa, wyślij kwiaty. Kwiaty przez Internet.
Kontaktopplysninger
Antoniego Corazziego 2, 00-087, Warszawa, Polen
- 228289595
- info@pocztakwiatowa.pl
- pocztakwiatowa.pl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Za każdym razem trafione w punkt!!!
Za każdym razem trafione w punkt!!!
Bardzo polecam firmę, jak jest napisane tak robią 😘
Przy napotkanych trudnościach z dostawą…
Przy napotkanych trudnościach z dostawą firmą skontaktowała się że mną w celu ustalenia dalszych kroków postępowania. Podjęła kolejna próbę dostarczenia z sukcesem.
Wszystko od zamówienia po dostawę
Wszystko od zamówienia po dostawę
Bukiet kwiatów z okazji Imienin z ukrytym bilecikiem na dnie
Bukiet kwiatów z okazji Imienin, który otrzymałam, był efektowny, kwiaty świeże, kolorystyka piękna,harmonijna. Szybka dostawa DHL- uprzejmy kurier. Natomiast totalna wpadka z bilecikiem z życzeniami imieninowymi. Gdyby nie zapytanie ofiarodawcy " Czy czytałam?" - w ogóle nie wiedziałabym o jego istnieniu. Dopiero wkładając karton do śmieci segregowanych wyjęłam wszystkie zabezpieczenia papierowe, stabilizator bukietu i na SAMYM DNIE pod papierem kartonu był ten bilecik z życzeniami. Niestety, brak profesjonalizmu kwiaciarni, gdyż nie podejrzewam o brak dobrej woli.Szkoda- życzenia odczytane przy śmieciach.
Kwiaty były piękne i dodany słodki…
Kwiaty były piękne i dodany słodki podarunek
Kiedyś nawet lubiłam Pocztę Kwiatową
Wcześniej lubiłam Pocztę Kwiatową, ale niestety kwiaty, które zamówiłam tym razem, były tak różne od tych przedstawionych w ofercie i wyglądały tak biednie (zamówiłam największy bukiet), że nie jestem w stanie dać więcej niż jedną gwiazdkę.
Gdy złożyłam reklamację, odpowiedź brzmiała, że tak ma być, a Poczta Kwiatowa nic nie może zrobić, bo bukiet został przygotowany przez osobę, której zlecono zamówienie(?!)
Radzę więc zamawiać lokalnie, bo chyba im się już nie chce.
Firma jest profesjonalna.
Pełna satysfakcja
Sprawna i punktualna realizacja zamówienia.
Jakość towaru (kolorystyka, rozmiar i wygląd bukietu, świeżość kwiatów) bez zastrzeżeń. Firma i produkt godne polecenia.
Super zawsze i sprawnie
Super zawsze i sprawnie, dobra komunikacja i z osobą obdarowywana i z wysylajacą.
Zadowolony
Łatwość zamawiania, jakość produktu dzięki dobrym współpracującym kwiaciarniom w Pile i dobra obsługa klienta.
Wszystko w jak najlepszym porządku
Wszystko w jak najlepszym porządku. Kwiaty piękne i świeże z lokalnej kwiaciarni. Dostarczone na czas.
Niestety jestem bardzo rozczarowana…
Niestety jestem bardzo rozczarowana poziomem usług. Zamówienie złożyłam w sobotę przed godziną 12:00 z Holandii, aby kwiaty zostały dostarczone na czas do szpitala w Zielonej Górze dla mojej córki. Przesyłka dotarła dopiero we wtorek, kiedy córka następnego dnia wychodzi już ze szpitala, przez co prezent stracił swój sens!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj rano kontaktowałam się z Państwem, wyjaśniłam całą sytuację i prosiłam, aby w ramach rekompensaty za opóźnienie dostarczyć chociaż nieco większy bukiet. Niestety zamiast zamówionego średniego bukietu otrzymano mały bukiecik z kwiatami, które nie wyglądały na świeże. To nie była żadna forma przeprosin za zaistniałą sytuację.
Tym bardziej dziwi mnie takie podejście, ponieważ zarówno kwiaciarnia, jak i szpital znajdują się w Zielonej Górze, więc terminowa dostawa nie powinna stanowić problemu.
Nie polecam tej firmy. Zapłaciłam za usługę, która nie została wykonana zgodnie z zamówieniem, a sposób rozwiązania reklamacji był bardzo rozczarowujący.
Szybka profesionalna obsługa
Szybka profesionalna obsługa , kwiaty zgodne z opisem, zdjęciem. Osoba obdarowana zaskoczona i szczęśliwa a o to chodziło
Profesjonalizm
Bukiet piekny ze świeżych kwiatów, czekoladki jak w opisie, bilecik z życzeniami o które prosiłam dostarczone na czas przez przemiłą panią kurier która również złożyła życzenia. Mama była zachwycona i wzruszona. Szczerze polecam!
Szybko, sprawnie, pięknie
Zlecenie wykonane szybko i sprawnie. Mimo wybrania darmowych ram czasowych (cały dzień), bukiet został dostarczony rano przez sympatycznego kuriera. Jakość kwiatów bardzo dobra.
Fantastyczne bukiety
Fantastyczne bukiety, dostawa na czas. Polecam
Nie polecam!!!!!! Oszuści!
Nie polecam!!!!!!! Zostałam oszukana! Złożyłam zamówienie na kwiaty z dostawą, pieniądze zostały pobrane z konta, natomiast nie dostałam potwierdzenia zamówienia. Skontaktowałam się z obsługą klienta, pani mnie poinformowala, ze nie opłaciłam zamówienia. Wysłałam jej dowód wpłaty, na co usłyszałam ta sama odpowiedz, ze zamówienie nie zostało oplacone.
Super!
Kwiaty dostarczono terminowo. Pan Kurier był bardzo miły, dzwonił do mnie kilkukrotnie (nie mogłam odebrać, ponieważ byłam pracy) i bez problemu zaczekał za mną kilka minut, aż odbiorę bukiet. Kwiaty pięknie i świeże. Polecam jako obdarowana :)
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.