Selskapet har svart
Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Vis mer
Selskapet har svart
Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Vis mer
Selskapet har svart
Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
Polen
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Firma Plenti to firma która ma przejrzyste warunki wynajmu. Polecam

Svar fra Plenti
Szybka wysyłka, dobry sprzęt, świetna obsługa klienta oraz korzystne ceny. Polecam!

Svar fra Plenti
Jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo – od złożenia zamówienia po dostawę. Świetny kontakt z obsługą klienta, szybka realizacja oraz profesjonalne podejście. Produkt zgodny z opisem i spełnił moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam, korzystam już wiele lat !⭐⭐⭐⭐⭐

Svar fra Plenti
Wynająłem sprzęt który dotarł niekompletny i w opakowaniu noszącym ślady wcześniejszego otwierania. Gdy zgłosiłem brak akcesoriów, firma obciążyła mnie kwotą ponad dwukrotnie wyższą niż ich rzeczywista cena w oficjalnym sklepie producenta. Osobną kwestią jest naliczenie opłaty za cały miesiąc za 20 minut spóźnienia oraz przekazanie sprawy do windykacji bez jakiegokolwiek wcześniejszego kontaktu z mojej strony z firmą. Nie polecam i zgłaszam sprawę do UOKiK oraz Inspekcji Handlowej.

Svar fra Plenti
Wynajem kamery sportowej GoPro przebiegł bez zastrzeżeń.

Svar fra Plenti
Ta firma to kpina. Składam zamówienie na iP 17 pro. Weryfikacja jakbym chciał zakupić statek kosmiczny Nagranie twarzy, rachunek bankowy, obroty na koncie i to na firmę. Następnie twierdzą ze nie mają iP 17 Pro i wyślą zwykłą 17 stkę bo to w zasadzie taki sam telefon i jeśli ok to odrazu wysyłają. Potem okazuje się ze i tego telefonu na stanie też nie mają i trzeba czekać może 3 dni może 7 nie wiedzą. Mimo że wynajem bez kaucji kasę już z karty ściągneli (telefonu dalej nie ma ) 180 zł za iphona 17 :D .Najlepsze na koniec . Telefon dochodzi . Miał być nowy jest rozpakowany , zainstalowane jakieś ich oprogramowanie. Telefon w ogóle zawinięty w kawałek foli bąbelkowej i .... gumkę recepturkę. Piszę ze chce odstąpić dostaje odpowiedź ze nie mogę ale oni łaskawie skrócą mi okres wynajmu do 7 dni jesli do tych 180 zł dopłacę im jeszcze 120 zł . W tym momencie napisałbym co o nich myśle ale moderator zablokowałby pewnie tego posta.

Svar fra Plenti
Dobrzy sprzęt. B3z zbędnych problemów jestem z nimi od kilku lat. Jest naprawdę OK

Svar fra Plenti
Ogólnie wszystko super ale kontakt z plenti jest tragiczny

Svar fra Plenti
Świetnie firma, szybki czas dostawy i wszystko super.

Svar fra Plenti
Brak produktu zamówionego po skomplikowanym procesie weryfikacji, duże podejrzenie że jest to scam służący do wyciagania danych użytkowników
na stronie same najnowsze produkty, po kontakcie z obsługą okazuje się że dostępny jest jedynie ułamek proponowanych produktów od ręki, same starocie

Svar fra Plenti
Łatwy wynajem z małą ilością formalności. Wypożyczalem już kilka sprzętów i 0 problemów

Svar fra Plenti
Swietna firma jesten z nia juz prawie rok

Svar fra Plenti
Fatalnie. Przedłużony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem że trzeba czekać i że czas pracy plenti kończy się o 17 I do tego czasu trzeba czekać. Bez sensu, w sytuacji kiedy ktoś potrzebuje coś na już lub na jutro a nie ma za tydzień.

Svar fra Plenti
Można sprawdzić sprzęt zanim się kupi, obsługa cudowna same cuda

Jestem naprawdę bardzo zadowolony
Jeśli potrzebujesz danej rzeczy tylko na chwilę lub chcesz przetestować przed zakupem to idealna opcja. Długość wynajmu elastyczną czas wysyłki szybki. Kontakt z Plenti super. Polecam
Napewno jeszcze coś znajdę

Svar fra Plenti
Jestem bardzo zadowolony.Sprzęt przyszedł na czas.

Svar fra Plenti
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.