Korzystałam z ich usług przez dwa lata. Wydałam na ich usługi pozycjonowania strony ponad 30.000 zł. Przy podpisywaniu umowy zapewniano mnie że to musi być dwa lata żeby reklama zadziałała. Reklama... Vis mer
Selskapet har svart
Tragedia. Przed podpisaniem umowy – telefony codziennie. Po podpisaniu? Cisza i brak realnego wsparcia. Materiały, które otrzymałam, zawierały błędy ocierające się o naruszenia przepisów (ry... Vis mer
Selskapet har svart
WeNet to firma technologiczna, która pomaga małym i średnim przedsiębiorcom zaistnieć i rozwijać się w internecie. W WeNet pomagamy firmom być widocznymi w wyszukiwarkach, np. w Google, tworzymy strony internetowe, prowadzimy kampanie reklamowe online, oferujemy marketing lokalny i wspieramy w zbieraniu opinii klientów. Oferujemy też narzędzia ułatwiające przedsiębiorcom codzienną pracę – m.in. CRM, rozwiązania do zarządzania relacjami z klientami, fakturowanie zgodne KSeF czy kalendarz. Mówiąc prościej: pomagamy firmom zdobywać klientów w internecie, uporządkować działania marketingowe w jednym miejscu oraz zarządzać firmą i relacjami z klientami. Jak pracujemy? Stawiamy na długofalową współpracę. Wiemy, że widoczność online nie buduje się w tydzień – to proces. Dlatego wspieramy naszych klientów na każdym etapie: od stworzenia podstaw (np. strony czy wizytówki Google), po bardziej zaawansowane działania marketingowe. Obsługujemy ponad 70 000 firm i każdego dnia pracujemy nad tym, by przedsiębiorcom było łatwiej rozwijać biznes w cyfrowym świecie.
Polen
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Świetny kontakt z Panią Katarzyną. Polecam współpracę!
I w piątek nagle wysyp pozytywnych opinii wysłanych przez klientów...szkoda tylko ,że na swojej stronie przez lata uzbierali 24 opinie ,haha bardzo to wiarygodne.
Z przyjemnością wystawiamy bardzo pozytywną opinię firmie WENET , która obsługuje naszą działalność w zakresie strony internetowej oraz szeroko pojętej obecności online. Współpraca od samego początku przebiega sprawnie i profesjonalnie. Zespół wykazuje się dużą wiedzą techniczną, ale co równie ważne – potrafi ją przełożyć na konkretne, zrozumiałe rozwiązania dopasowane do potrzeb naszej firmy.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje komunikacja ze strony Pani Marii Chodaczyńskiej, która w przemiły sposób zawsze potrafi jasno i zrozumiale przedstawić proponowane usługi i rozwiązania.
Zdecydowanie polecamy współpracę z firmą WENET każdemu, kto szuka rzetelnego partnera do obsługi strony internetowej i działań online.
Firma Wenet ściśle wypełnia warunki współpracy. Działa terminowo i profesjonalnie.
Współpraca z WeNet przebiega bardzo dobrze i oceniam ją zdecydowanie pozytywnie. Od samego początku kontakt był sprawny, a zespół wykazywał się profesjonalizmem oraz zaangażowaniem w realizację powierzonych działań. Na szczególne uznanie zasługuje indywidualne podejście do klienta – wszystkie potrzeby i oczekiwania były dokładnie analizowane, a proponowane rozwiązania trafne i skuteczne.
Komunikacja na każdym etapie współpracy była jasna i terminowa, co znacząco ułatwiało realizację projektów. Dodatkowo pracownicy wykazywali się dużą wiedzą oraz gotowością do wyjaśniania wszelkich kwestii, co budowało poczucie zaufania. Efekty działań są satysfakcjonujące i zauważalne, co przekłada się na realne korzyści.
Podsumowując, jestem bardzo zadowolony ze współpracy z WeNet i z pełnym przekonaniem mogę polecić tę firmę jako rzetelnego i kompetentnego partnera biznesowego.
Nie cale dwa lata jestem klientka WeNet i z każdym opiekunem czy konsultantem mam bardzo dobre wspomnienia. Zawsze pomocni. Wszytsko cierpliwie wytłumaczą i są dyspozycyjni. Pomogli mi w różnych sytuacjach, także doceniam fakt, że nie rzucają słów na wiatr i wychodzą na przeciw klientowi.
Współpracujemy z firmą Wenet od wielu lat, a jak wiadomo - firma, to ludzie. Osobą dedykowaną do współpracy z nami (Onkomed Sp. z o.o.) z ramienia firmy Wenet jest Pani Maria Chodaczyńska, która kompleksowo zajmuje się naszymi sprawami. Współpraca układa się wzorowo. Pani Maria jest prawdziwą profesjonalistką, z ogromnym zaangażowaniem podchodzącą do powierzonych jej spraw. Na wszystkie nasze maile i zapytania reaguje błyskawicznie, udziela rzetelnej i wyczerpującej odpowiedzi dotyczącej danego tematu, wyjaśnia nasze wątpliwości, a jeśli jakaś sprawa wykracza poza jej kompetencje natychmiast przekazuje ją do właściwego działu, który dalej się nią zajmuje. Jako firma czujemy się w pełni zaopiekowani. Profesjonalizm Pani Marii idzie w parze z cechami osobowości - to osoba niesłychanie sympatyczna, ciepła serdeczna i pomocna, mająca w sobie mnóstwo pozytywnej energii wyczuwalnej zarówno w kontakcie telefonicznym jak i mailowym, z prawdziwie ludzkim podejściem do klienta, co w kontaktach biznesowych jest wartością bezcenną .
Współpraca z Wenet przebiega sprawnie i bez problemów. Dobry kontakt, wszystko jasno wytłumaczone i załatwione w umówionym czasie. Pozytywne doświadczenie.

Svar fra wenet.pl
EDIT: zespole WENET, zamieściłam nr umowy, więc proszę czytać ze zrozumieniem!!!! a opinie zamieściłam tylko dlatego, że inne metody komunikacji z wami nie przynoszą rezultatu. W ubiegłym roku zawarłam z firmą WENET umowę SEO nr 7112069 na okres 18 miesięcy, była to kolejna umowa, jednakże w marcu tego roku z przyczyn osobistych zamknęłam działalność informując o tym firmę WENET i wypowiadając umowę, zgodnie z obowiązującym prawem.
CYTAT “Kontynuowanie współpracy zawartej wyłącznie w ramach prowadzonej działalności, która została zamknięta jest całkowicie nieopłacalne. W myśl przepisów Kodeksu cywilnego okoliczność zamknięcia działalności gospodarczej może być więc uznana za ważny powód rozwiązania umowy o świadczenie usług. Nawet gdy w umowie brak jest wskazania, że Użytkownik ma prawo do jej wypowiedzenia z ważnych powodów, to ów przepis i tak obowiązuje. Jest on bezwzględnie obowiązujący i nie można go wyłączyć umową. Takie stanowisko jest ugruntowane w orzecznictwie, m.in. w wyroku Sądu Najwyższego z 15 października 2014 roku, sygn. akt V CSK 684/13 oraz Sąd Apelacyjny w Warszawie w wyroku z dnia 12 października 2012 roku, sygn. akt I ACa 450/12. “
Na początku kwietnia otrzymałam z firmy WENET pismo wraz z notą obciążeniową tytułem kary umownej, przy czym firma powołuje się na zapis w umowie §3 ust.7, który nie istnieje. W ubiegłym roku drogą mailową otrzymałam jednostronicową umowę, którą zaakceptowałam i brak w niej jakichkolwiek paragrafów.
Wysłałam do firmy WENET 3 maile oraz przeprowadziłam rozmowę telefoniczną w celu wyjaśnienia sprawy, niestety, nie otrzymałam żadnej odpowiedzi, co uważam za zachowanie lekceważące, natomiast po raz kolejny otrzymałam SMS ponaglający mnie do zapłaty żądanej kwoty.
Nie polecam tej firmy.

Svar fra wenet.pl
Polecam jak najbardziej , bardzo dobry kontakt .

Svar fra wenet.pl
Czytając negatywne opinie, myślałem że to reguła, że zadowolony klient nie wystawi opinii a nie zadowolony zawsze wystawi i to po złości najgorszą i to kilka. ALE TE NEGATYWY TO JEST PRAWDA! Na początku jest cacy, potem ich działania nie dają efektów, zapewnienia, namawianie, tłumaczenia. Zmiany opiekunów, 1000 bezsensowych telefonów z serii czy wszystko ok. Kontakt mail często z opóźnieniem sporym. Robiliśmy u nich strone, seo, wizytówki google (na dwie firmy) z lokalnym promowaniem i adsy. Do wizytówki biura rachunkowego wrzucali artykuły motoryzacyjne, a do wizytówki warsztatu nie trzymali sie wytycznych i dawali usługi których nie świadczy warsztat. Wrzucane bez wcześniejszego podesłania do weryfikacji, full samowolka. Świetnie to zgrywało sie z seo, prawda?. Efekt? pieniądze w tyłek. Adsy nie dość że stawka miesięczna za obsługę spora to w ogóle jej nie było, reklama postawiona raz i juz! Efekt może z 3 zapytania przez 3 miesiace i budget przepalony. Wizytówki prowadzę sam, adsy również. Ja laik poustawiałem adsy nieporównywalnie lepiej, google ma darmowych doradców co pomagają poustawiac!! Ale też trzeba być czujnym bo sporo mi chcieli nawciskać "wyklikiwaczy budżetowych". Wizytówka też żaden problem prowadzić samemu (pomimo zapewnień ze profesjonalista zrobi to super, G prawda jest to proste i nie tajemnych metod). Sporo by opowiadać ale wisienką jest koniec umowy na storne i hosting. Zadzwonił do mnie Pan wcisnąć mi przedłużenie i ze mam kilka dni na to! Faktycznie był w zapasie miesiąc! Nikt nie odezwał się żeby załatwić przekazanie, tylko gra na emocjach ! 20.04 mija termin końca. Oczywiście ledwo zdążyłem wypowiedzieć umowę (bo automatycznie sie przedłuża) a kontakt jest na tyle rozciągły że stronę dostane pewnie 20 o 23 godzinie żebym sobie ja ustawił na innym hoscie (oczywiście ze innym!). Dzisiaj... Dzisiaj! dowiedziałem się że zalegam jedna FV i nie przepiszą mi praw do strony, pieniądze przelałem w ciemno byle juz sie od nich uwolnić, a słuszność ich żądania sprawdzę na spokojnie. ODRADZAM!

Svar fra wenet.pl
Odradzam wszystkim tą firmę. To zwyczajne naciąganie klientów na pieniądze. Firma obiecuje wiele rzeczy, ale nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością. UWAGA: trudności z kontaktem po zawarciu umowy. Ciągłe zmiany na stronie, że niby będzie dobrze. Dobrze nie będzie. Najpierw mówią, że potrzeba czasu, aby strona zaistniała, że duża konkurencja i inne takie. Więc się pytam, po co się ktoś bierze i obiecuje, że sprosta zadaniu "płatnej reklamy" i pozycjonowania, jak tego nie potrafi robić...? Na początku współpracy - celowo milczą, że nie dadzą rady, aby tylko klient wpłacił pieniądze. Przecież wiadomo jest, że jest konkurencja i trudności, ale nie - o tym nie mówią. Umacniają nas w przekonaniu, że są firmą profesjonalną. I jak na ironię, my w to wierzymy... Zakrawa to wszystko na wyłudzenie, bo efektu nie ma żadnego... No może - mamy mniej na koncie... Później, jak mamy rozgoryczenie mizerną współpracą, to nam mówią, że jest konkurencja, że trzeba czasu i że jeszcze trzeba dopłacić, aby było dobrze... Mi zaproponowała pani Monika z Poznania, że jakby był budżet na poziomie 1000zł/dziennie, to wtedy może by kampania ruszyła... Tyle, że głowy za to nie da, bo jest konkurencja... Jedna osoba z Poznania, druga z Warszawy i Bóg wie, kto i za co odpowiada. Najlepsze są odpowiedzi firmy pod krytycznymi komentarzami rozgoryczonych osób... Firma pisze, że jest im przykro i takie tam... W to akurat wierzę, że jest im przykro. Nie z naszej straty, ale jest im przykro, że odszedł następny darczyńca... i źródło dochodu. Odradzam WSZYSTKIM. Podejrzewam, że pozytywne komentarze - piszą pracownicy firmy, aby zmniejszyć skalę skarg. Nie wierzcie w żadne ich zapewnienia.

Svar fra wenet.pl
Reklama absolutnie nie zadziałała a ja straciłam ponad 30.000 zł. Pieniadze wyrzucone w błoto.
Ważne ciagle zmieniaja formę organizacyjna i wyglad strony. A co do skutków pozycjonowania to strona mojej firmy była tylko raz na trzeciej stronie google i to moich interwencjach telefonicznych,

Svar fra wenet.pl
Nikomu nie polecam współpracy z tą firmą.
Nie wywiązują się z warunków umowy.

Svar fra wenet.pl
Ta firma to są oszuści przestrzegam wszystkich przed wszelką współpracą z tą firmą

Svar fra wenet.pl
Informuję, że nie jestem zainteresowany a oni dzwonia! NIE- DZIĘKUJĘ!

Svar fra wenet.pl
Po 10 miesiącach "promowania" nasza firma wyświetla się na 12 - 15 miejscu. W związku z tym brak choć 1 telefonu od klienta. Jak chcesz zrezygnować to KARA 6.000 zł
NIE. P O L E C A M !

Svar fra wenet.pl
Przez trzy lata We Net prowadził aktywna kampanie marketingową bez najmniejszych problemów w całości wywiązując się z umowy

Svar fra wenet.pl
Zrobili stronę która się fatalnie pozycjonuje. Co miesiąc biorą kasę za jej prowadzenie i nic nie poprawiają. Omijać z daleka. Nie polecam.

Svar fra wenet.pl
Jak inaczej działa ta firma? Nigdy wcześniej nie widziałem tak negatywnych opinii o firmie marketingowej. Mój znajomy miał taką sytuację kilka dni temu, ale postanowiłem poczytać opinie w internecie. Okazuje się, że ta firma tak naprawdę nic nie robi, tylko podpisuje umowę z klientem w podstępny sposób i po prostu bierze pieniądze „za gotowość do pracy”.

Svar fra wenet.pl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.