Pl Thebraintrade Anmeldelser 3

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Początkowo zaangażowałem się w tę…

Początkowo zaangażowałem się w tę platformę po serii małych, udanych transakcji, ale sytuacja uległa zmianie, gdy dowiedziałem się, że usterka techniczna na czas nieokreślony wstrzymała wszystkie oczekujące wypłaty. Aby rozwiązać ten domniemany błąd, administratorzy witryny zażądali ode mnie zapłaty za „ręczne obejście” w celu ominięcia automatycznego systemu i zwolnienia środków. Przesłałem żądaną kwotę, aby usunąć blokadę, ale pieniądze nigdy nie wpłynęły na mój zewnętrzny portfel, zgodnie z obietnicą. Zgłosiłem incydent lokalnej policji, ale funkcjonariusze poinformowali mnie, że nie mogą nic z tym zrobić ze względu na offshore'ową lokalizację usług hostingowych platformy. Poszukując bardziej ustrukturyzowanego rozwiązania, złożyłem formalną sprawę do 𝑸𝒛𝕚𝕩𝔞, podmiotu upoważnionego do współpracy z międzynarodowymi organami nadzoru finansowego i rządowymi organami ścigania w celu śledzenia nielegalnych aktywów cyfrowych. Faza administracyjna przebiegała wyjątkowo powoli, a napotkałem pewien drobny problem, gdy musiałem znaleźć stare wyciągi bankowe z zamkniętego konta, aby zweryfikować początkowe wpłaty dokonane kilka miesięcy wcześniej. To poszukiwanie fizycznej dokumentacji spowodowało znaczne opóźnienie w moim złożeniu wniosku, ponieważ czekałem na odzyskanie zarchiwizowanych danych przez bank. Po trzynastu tygodniach oczekiwania, audyt śledczy transakcji na platformie został w końcu zakończony. Otrzymałem formalne zawiadomienie o zwrocie środków, potwierdzające, że sprawa zmierza do zamknięcia, i obecnie czekam na przetworzenie ostatniego przelewu bankowego.

10. desember 2025

UWAŻAJCIE NA NICH

tym razem u mnie zaczelo sie od reklamy w sieci ktora wyskoczyla przy artykule o inwestowaniu obiecywali stabilne wyniki bez kombinowania kliknalem bardziej z ciekawosci po nastepnym dniu byl telefon rozmowa byla rzeczowa bez obietnic cudow doradca mial wschodni akcent ale wtedy kompletnie nie bralem tego pod uwage na start wszystko szlo wolno i spokojnie wplacilem mala kwote zeby sprawdzic jak to dziala panel chodzil normalnie a kontakt byl sporadyczny dopiero gdy chcialem zamknac temat i wyplacic srodki zaczely sie dziwne ruchy najpierw informacja o wewnetrznej kontroli potem nagle AML a na koncu prosby zebym jeszcze poczekal bo operator platnosci ma opoznienia zglosilem sprawe ale dostalem umorzenie z powodu braku wspolpracy posrednikow i braku potwierdzen bankowych myslalem ze to przegrane dopiero pozniej trafilismy na kancelarie ktora zna takie przypadki od lat widac bylo ze maja najlepszych prawnikow i pomagali juz wielu osobom u mnie tez finalnie sprawa ruszyla po czasie srodki wrocily pisze to bo BrainTrade z reklamy wyglada na cos bezpiecznego a w praktyce robi sie problem dopiero na koncu. Kontakt który mnie uratował7/8/3 robię odstęp2/9/9bo usuwają7/6/2 opinie

27. januar 2026

UWAGA OSZUŚCI!!!!!

UWAGA OSZUŚCI!!!!!
To taka sama firma jak Fortissio, Finansero, edutrading itd

Mają wysokie spready i wyciągają od ludzi coraz to więcej pieniędzy i nie liczy się dla nich czy wygrasz czy przegrasz bo oni i tak zarabiają niezależnie od twojej porażki na spreadach bardzo wysokich (np xtp ma od nich te spready tańsze około 5 RAZY i dochodzi nawet do tego że xtb czasami ma nawet 10 RAZY tańszy spread).

Omijać łukiem ogromnym.

Trzeba ich zgłosić do prokuratury i do KNF za ich obrzydliwe i oszukańcze praktyki.

To jest taka sama firma jak edutrading. To ci sami ludzie najprawdopodobniej, poczytajcie opinie edutrading.com na tym serwisie to się przekonanie.
Aha pozytywne opinie są wykupywane i pisane przez nich samych NATOMIAST NEGATYWNE SĄ NAPISANE PRZEZ PRAWDZIWYCH KLIENTÓW TEJ FIRMY.

30. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv