Snel en betrouwbaar! sealed producten had bij voorkeur in bubble wrap gewikkeld kunnen worden ipv vulpapier in verband met mogelijke schade aan de seal maar dat is aan de verkoper hoe hij/zij de doze... Vis mer
Se hva andre synes
Wat een top bedrijf kan niks anders zeggen. echt een super vriendelijke gozer En echt super goed geholpen, en op de Whats app wordt altijd zo snel mogelijk gereageerd dat is meestal binnen een paar... Vis mer
Mooie shop, met goede prijzen. Bestelling zijn altijd met zorg verpakt. De eigenaar probeert er het beste van de maken, ondanks de huidige onzekerheden in de TCG markt. Goede communicatie via de app,... Vis mer
Dure evolutions charizard etb besteld. Deze was tijdens vervoer beschadigd geraakt. Er werd heel snel gereageerd en een nieuw toegestuurd. Die vervolgens perfect in orde was. Zeer tevreden en raad dit... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Pkmncards biedt een fantastische selectie Pokémon TCG producten. Snelle levering, eerlijke prijzen en uitstekende klantenservice maken het een plezier om hier te kopen. Of je nu verzamelaar bent of kaarten zoekt voor het spel, bij Pkmncards ben je aan het juiste adres!
Kontaktopplysninger
Slaak 1, 4341SB, Arnemuiden, Nederland
- +31634015629
- info@pkmncards.nl
- pkmncards.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering en super goede prijzen!
Het is tegenwoordig erg lastig om nog ergens pokemon TCG packs of boosters te vinden die niet dubbel (of meer!) zo duur zijn als de officiele marketprijs, wat de hobby erg lastig maakt. Maar Pkmncards blijft netjes en eerlijk met de prijzen, zodat het toegankelijk blijft voor iedereen. De levering was ook super. Goed verpakt, en super snel geleverd met tracking.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Echt top ervaring, het pakket was er super snel. En de Pokemonkaarten worden hier voor een schappelijke prijs verkocht wat fijn is nu Pokemon zo ontploft is in prijs! Uit de 6 Pokemon pakjes kreeg ik 2 hits, dat is prima maar een van die hits was de Pikachu Ex #238 van Surging Sparks! Dus heel erg bedankt voor deze ervaring (;
Top!
Zoals altijd weer een goede prijs en snelle levering, en de producten waren stevig verpakt. Aanrader!
Blijf zo doorgaan
Snel bezorgd, goed verpakt, leuke producten. Ik heb er meerder malen besteld en tot nu toe tevreden. Soms iets duurder, maar gun een ander ook beleg op zijn brood.
Alles was heel snel bezorgt en het is…
Alles was heel snel bezorgt en het is in goede kwaliteit binnen gekomen, maar maak het meer duidelijk waar mensen kortings codes kunnen krijgen of aan sommige mensen geven.

Svar fra Pkmncards
Vriendelijk en enthousiast bedrijf
Heel vriendelijk bedrijf met een enthousiaste eigenaar. Contact leggen is geen probleem via whatsapp. Levering gaat altijd snel en netjes verpakt!
Bestel hier altijd graag. :)
Top service
Top service, snel verzonden en geen valse beloftes over voorraad zoals tegenwoordig een issue is. Goede communicatie, erg blij met mijn aankopen tot nu toe en eerlijke prijzen voor zover dat mogelijk is in deze tijd.
Ga zo door, net weer wat besteld waarvoor alvast dank! :)
Toppers!
Eerlijk bedrijf en snelle service! Je word altijd goed op de hoogte gehouden en leveren ook altijd!
Heel erg te spreken over dit bedrijf!
Heel erg te spreken over dit bedrijf! Goede prijzen, er wordt altijd netjes en snel geleverd en het contact is top!
Zeer betrouwbaar
Producten komen altijd netjes aan, eerlijk en betrouwbaar. Goede Communicatie via mail en app. Ik ben zeer tevreden!
Goed contact en geeft hulp en tips aan…
Goed contact en geeft hulp en tips aan nieuwkomers in de hobby. Iedere set spaar ik de etb van en pkmncards zorgt ervoor dat ik een clean etb krijg. Iedere set weer top geregeld.
Ik snap die “1 ster reviews” niet
Ik snap die “1 ster reviews” niet. Mensen moet echt eens nadenken voor ze een review schrijven. Pkmncards is, voor zover ik weet, vrijwel de goedkoopste in alles. Daarnaast proberen zij er alles aan te doen om iedereen van producten te voorzien voor de beste prijs. Het is nooit goed bij mensen, in en in triest. Pkmncards is professioneel, netjes, goede prijzen en een snelle levering. Zij doen zoveel voor klanten. Helaas kunnen zij door deze Pokemon chaos niet de prijzen bieden die zij normaal bieden op ETB’s, boosterboxen enz. Mensen; open je oogkleppen! Geen enkele winkel kan dat nu en alsnog biedt Pkmncards een van de beste prijzen aan. Wees niet zo verwend en wees blij met wat je kunt krijgen.
Ik blijf altijd bestellen bij Pkmncards, m’n vaste plek door de goede prijzen en service. Ik kan maar 5 sterren geven, maar t liefste geef ik er 10.🫶🏼
Een parel in de Pokémon-wereld!
Als je op zoek bent naar een betrouwbare, eerlijke en vooral gepassioneerde verkoper van Pokémon-producten, dan hoef je niet verder te zoeken. Dit bedrijf steekt letterlijk hart en ziel in alles wat ze doen. In een markt die op dit moment compleet op zijn kop staat — met stijgende inkoopprijzen en steeds schaarser aanbod — weten zij nog steeds de tofste en meest gewilde items te regelen voor hun klanten.
Wat mij vooral raakt, is dat ze ondanks deze moeilijke omstandigheden bewust kiezen voor minimale marges. Niet om grof geld te verdienen, maar om de Pokémon-community te blijven bedienen met eerlijke prijzen en fantastische service. Dat getuigt van passie, integriteit en een diep respect voor hun klanten.
Elke bestelling voelt persoonlijk. Je merkt aan alles dat ze er alles aan doen om je een glimlach te bezorgen. Of je nu een beginnende verzamelaar bent of een doorgewinterde trainer: dit is dé plek waar je moet zijn. Dikke aanrader!
Discord channel staan vol met…
Discord channel staan vol met notification van nieuwe producten van hier, maar 339.95 voor een pre-order Booster box van Destined Rivals is echt belachelijk. Draagt mee aan het Pokemon TCG probleem en schaamt zich er niet voor. Letterlijk de hoogste prijzen van alle webshops die ik ben tegen gekomen tot nog toe. Dit soort gedrag niet ondersteunen. Hier niet kopen

Svar fra Pkmncards
Zeer goede service
Zeer goede service. Ik had een fout gemaakt bij de bestelling, maar deze werd snel rechtgezet.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.