Day & night Pizza Anmeldelser

2,5

Hiii ✨ I want to start with saying sorry to the delivery guy from "pizza day & night glostrup", I'm writing this in English so he can read it himself I'm sorry I yelled at you over the phon... Vis mer

Kold mad, ignorer instrukser, og kommer forsent. 30 min forsinket Kold mad Ignorerer instrukser om frabedelse af forskellige ting som f.eks rødløg. Som allergiker for rødløg måtte durum blive smi... Vis mer

Virkelig god service på pizza day and night i Aarhus! Efter en uheldig oplevelse med Wolt (levering og ikke maden), blev min kæreste og jeg rykket foran i køen af det søde personale, der skyndte sig a... Vis mer

Kan overhovedet ikke anbefale den biks i Aarhus et besøg, medmindre man vil have virkelig dårlig mave... Kødet havde en underlig smag, hvilket resulterede i den røg ud, men vi var 3 som efterfølgen... Vis mer

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vildt god oplevelse …

(Day and night pizza Aarhus) Vild god oplevelse! Godt humor god service, da jeg kom ind var der øjeblikkelig god stemning.
Alt I alt lækker Pizza

Anbefales 100%

13. juni 2024

Utrolig dårlig pizza

Hej
Jeg har for lidt over en halv time siden modtaget min ordre nr JHXYHS
Som desværre er den dårligste pizza jeg har fået fra jer.

Bad om sprød, varm og med meget hvidløg.

Størrelsen var skrumpet, den var ikke sprød og varm, ikke meget hvidløg.
Osten var ikke smeltet.

Jeg ved ikke om I har fået nyt personale.
Men pizzaen var bestemt ikke 187 kr værd.
Så sidste gang jeg har købt pizza hos jer.
Mvh Susanne

3. mai 2024

Altid været godt men deres kurerer der…

Altid været godt men deres kurerer der hash påvirket og ikke kan udeføre et så simpelt arbejde som at levere på ens adresse men kun dør matriklen og at man ovenikøbet bliver hævet for levering
Levere samt at betale et fuld beløb er grotesk

22. mars 2024

Forfærdeligt service ingen respekt og dårligt…

Forfærdelig service ingen respekt og dårligt mad🤢 det kan ikke være rigtigt at man bestiller en familie pizza og de kommer med en almindelig pizza og ikke vil komme tilbage med den rigtige vi har bestilt😡 tag jer sammen eller luk ned hvis i ikke kan klare det

23. april 2023

2 timers ventetid

Jeg har nu ventet 2 timer for at få min mad - Medarbejder siger der går 15 min, men jeg har ventet 2 timer. Det er fanme ringe kundeservice, at I ikke kan finde ud af at levere mad til tiden.

30. januar 2023

Vi fik leveret kolde pommes frites

Vi fik leveret kolde pommes frites, og en pizza der var varm men slasket og total blød bund,. Leveringstiden var 50 minuter selvom vi bor i samme by. Kan kun anbefales ved afventning i hverdagene☺️

26. november 2022

Kold mad

Kold mad, ignorer instrukser, og kommer forsent.

30 min forsinket Kold mad Ignorerer instrukser om frabedelse af forskellige ting som f.eks rødløg. Som allergiker for rødløg måtte durum blive smidt i skraldespanden efter jeg opdagede fejlen.

Betalte ekstra for at få ekstra kebab, fik det ikke, tværtimod, en pizza dej og en masse agurk og dressing og ingen kød, kunne tælle 5-6 stk kød på hele pizzaen. Totalt pinligt

30. september 2022

Ikke fået den bestilte vare.

Fik ikke den vare der var bestil og når jeg kontakte dem så fik jeg den ene undskyldning efter den anden at det ikke var deres fejl, så der kommer jeg ikke igen. O stjerner til dem.

28. august 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis