Retur var litt klønete med mange skjemaer og tok lang tid å få de nye buksene, men helt ok. Dessverre skuffet over kvaliteten. Har hatt to jeans i under ett år, og har måttet kaste begge fordi det... Vis mer
Har gått ned noen kilo,og har prøvd å bestille bukser på forskjellige steder. Alt for store.Fikk høre om perfect jeans av en venn og tok sjansen. Tok mål og bestilte størrelse etter det. Buksen kom,og... Vis mer
Jeg har endometriose og det er nesten umulig å finne bukser som passer en mage som i det ene øyeblikket ser ut som den er 8mnd gravid og i det neste slank og fin (endo-belly). Jeg har på grunn av dett... Vis mer
PerfectJeans.com is a Danish company founded by two innovative entrepreneurs from Odense in Denmark, who together have more than 18 years of experience with clothes and textiles. Their mission was to create the best jeans ever for women. They spent 13 months developing the first version of the jeans. Since then, over 200.000 perfect jeans has been sold.
Abildvej 5A, 5700, Svendborg, Danmark
Har svart på 73 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Kjempefornøyd med buksene som har nydelig strech. Rask og enkel handel. Anbefales

Rask levering.
Jeans som passer perfekt,er behagelige å ha på og har samme farge som vist på bildene.
😀

Svar fra Perfectjeans.com
Utrolig myk, behagelig og strechy kvalitet som samtidig er fast og holder formen!

Svar fra Perfectjeans.com
Endelig jeans som er lange nok! Flott passform, god kvalitet og behagelige materialer! Kjøpte umiddelbart noen flere par.

Svar fra Perfectjeans.com
Enkelt å bestille, rask levering.
Stort pluss for at jeg slipper å klippe av og legge opp i bena. Veldig behagelige, og på denim- utgavene kleber ikke hundehår 😃

Svar fra Perfectjeans.com
Jeg har mange jeans fra Perfect jeans og kommer stadig tilbake for flere. Jeg anbefaler dere til alle rundt meg 🙂 Rask levering, topp service og godt utvalg av nydelige jeans!

Svar fra Perfectjeans.com
Buksen var nydelig, veldig behagelig på, myk og god.
Anbefaler den virkelig :)

Svar fra Perfectjeans.com
Super gode bukser, stod virkelig til forventningene.

Svar fra Perfectjeans.com
fantastisk passsform, i min lengde

Svar fra Perfectjeans.com
Informativ nettside, rask levering. Buksa passer fint, og jeg er fornøyd! Ikke så tynn kvalitet som forventet, men veldig behagelig å ha på seg. Mange modeller, størrelser og farger å velge mellom.

Svar fra Perfectjeans.com
Kjempefornøyd med buksene, har kjøpt flere her nå! Når jeg fulgte størrelsesguiden første gangen fikk jeg for store bukser, så måtte ned en størrelse i forhold til anbefalt, men da sitter de perfekt. Nydelig kvalitet, og for meg som er kort i beina slipper jeg endelig å legge opp buksene!
Returordningen fungerer utmerket, og jeg hadde ny bukse i posten bare noen dager etter at jeg hadde sendt returen. Flott service!

Svar fra Perfectjeans.com
Raskt og enkelt, både bestilling og levering. God kundeservice.

Svar fra Perfectjeans.com
Avbestillingen gikk greit. Pakken brukte kort tid. Men buksene var litt korte.

Svar fra Perfectjeans.com
Knallgode jeans,har fem forskjellige,kommer ikke til å kjøpe noe annet merke! Blir sendt fort ut ,tar tre fire dager,veldig fornøyd!

Svar fra Perfectjeans.com
Hvis du er uheldig å kjøper en bukse med feil har du tapt pengene hvis buksen er brukt. Så dersom den revner i vask, krymper eller lignende er det ditt tap. Det har jeg selv erfart og pengene var tapt ettersom buksen var brukt en gang.
Returen er lengre enn en reise til månen.

Bestillingen kom superraskt!
Jeg opplever Perfectjeans som seriøse forhandlere, de holder meg hele tiden oppdatert om leveransen. At jeg har brukt dem mer enn to år forteller vel sitt!

Svar fra Perfectjeans.com
Behagelig å ha på. Jeg så for meg at dette kom til å bli en ny favoritt. Desverre er ikke kvaliteten noe å skryte av. Etter 6mnd er det slitt hull mellom beina. For kort levetid til den prisen.

Svar fra Perfectjeans.com
Bestilte to bukser. De ankom raskt og stemte godt overens med beskrivelse og bilde, både farge og størrelse. Svært fornøyd!

Svar fra Perfectjeans.com
Disse buksene er helt perfekt for den som er litt større og trenger litt kortere ben. Har aldri funnet bukser før som passer i lengde. Helt topp. 😍

Svar fra Perfectjeans.com
Dessverre skuffet over kvaliteten. Har hatt to jeans i under ett år, og har måttet kaste begge fordi det slites hull på innsiden av lårene. Det skjer alle mine bukser, men selv Cubus sine varer lenger. Forventet bedre kvalitet på jeans til 1000 kroner.