Perfectjeans.com Anmeldelser 1 380

4,5

Retur var litt klønete med mange skjemaer og tok lang tid å få de nye buksene, men helt ok. Dessverre skuffet over kvaliteten. Har hatt to jeans i under ett år, og har måttet kaste begge fordi det... Vis mer

Har gått ned noen kilo,og har prøvd å bestille bukser på forskjellige steder. Alt for store.Fikk høre om perfect jeans av en venn og tok sjansen. Tok mål og bestilte størrelse etter det. Buksen kom,og... Vis mer

Jeg har endometriose og det er nesten umulig å finne bukser som passer en mage som i det ene øyeblikket ser ut som den er 8mnd gravid og i det neste slank og fin (endo-belly). Jeg har på grunn av dett... Vis mer

1. Jeansbutikk
  2. Klesbutikk
  3. Butikk for klær i store størrelser
  4. Dameklesbutikk
  5. Forhandler av arbeidsklær
  6. Butikk for ungdomsklær

PerfectJeans.com is a Danish company founded by two innovative entrepreneurs from Odense in Denmark, who together have more than 18 years of experience with clothes and textiles. Their mission was to create the best jeans ever for women. They spent 13 months developing the first version of the jeans. Since then, over 200.000 perfect jeans has been sold.

4,5

Enestående

1k anmeldelser

Har svart på 73 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Kjempefornøyd med buksene som har…

Kjempefornøyd med buksene som har nydelig strech. Rask og enkel handel. Anbefales

Hej Kirsten,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Det er virkelig hyggelig å høre at du er så fornøyd med jeansene dine og stretchen i dem. Og så er det ekstra fint at både kjøpet og leveringen har vært enkel.

Rask levering.

Rask levering.
Jeans som passer perfekt,er behagelige å ha på og har samme farge som vist på bildene.
😀

Hej Elin,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Det er virkelig hyggelig å høre at jeansene dine passer perfekt, er behagelige å ha på, og at fargen stemmer med det du så på bildene. Og så er det ekstra fint at leveringen var rask.

Utrolig myk

Utrolig myk, behagelig og strechy kvalitet som samtidig er fast og holder formen!

Hej Nina,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Det er virkelig hyggelig å høre at du opplever materialet som både mykt, behagelig og stretchy – samtidig som det holder fasongen. Det er akkurat den balansen vi ønsker.

Perfect Jeans Team

Endelig jeans som er lange nok

Endelig jeans som er lange nok! Flott passform, god kvalitet og behagelige materialer! Kjøpte umiddelbart noen flere par.

16. april 2026

Hej,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Det er virkelig hyggelig å høre at du endelig har funnet jeans med en lengde som passer deg – og at både passform, kvalitet og komfort sitter som de skal. Det høres ut som en veldig god match.

Så gøy at du allerede har valgt å kjøpe flere par!

Utrolig behagelige jeans

Enkelt å bestille, rask levering.
Stort pluss for at jeg slipper å klippe av og legge opp i bena. Veldig behagelige, og på denim- utgavene kleber ikke hundehår 😃

11. april 2026

Hei Gørill,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Så hyggelig å høre at både bestilling og levering har vært enkelt – og at du er fornøyd med passformen og komforten.

Det er også flott at muligheten for å velge benlengde gjør hverdagen enklere for deg.

Perfect Jeans Team

Jeg har mange jeans fra Perfect jeans…

Jeg har mange jeans fra Perfect jeans og kommer stadig tilbake for flere. Jeg anbefaler dere til alle rundt meg 🙂 Rask levering, topp service og godt utvalg av nydelige jeans!

8. april 2026

Hei Siri,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Så hyggelig å høre at du kommer tilbake til oss igjen og igjen – det setter vi virkelig stor pris på.

Og flott at både levering, service og utvalg lever opp til forventningene dine.

Buksen var nydelig

Buksen var nydelig, veldig behagelig på, myk og god.
Anbefaler den virkelig :)

26. februar 2026

Hei Konrad,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Det gleder oss virkelig å høre at jeansene dine både føles behagelige og lever opp til forventningene dine. Takk for at du vil anbefale dem.

Super gode bukser

Super gode bukser, stod virkelig til forventningene.

3. mars 2026

Hej Nina,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Det glæder os virkelig at høre, at dine jeans lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at få sådan en feedback.

De bedste hilsener

fantastisk passsform

fantastisk passsform, i min lengde

26. februar 2026

Hei Jane,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Så hyggelig å høre at passformen er fantastisk – og at du har funnet helt riktig lengde.

Fornøyd buksekunde

Informativ nettside, rask levering. Buksa passer fint, og jeg er fornøyd! Ikke så tynn kvalitet som forventet, men veldig behagelig å ha på seg. Mange modeller, størrelser og farger å velge mellom.

24. januar 2026

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Det er hyggelig å høre at du opplevde nettsiden som informativ, og at leveringen var rask. Så fint også at jeansene passer godt og er behagelige å ha på.

Takk for din ærlige kommentar om kvaliteten – det setter vi pris på. Og så bra at du fant glede i det store utvalget av modeller, størrelser og farger.

Kjempefornøyd!

Kjempefornøyd med buksene, har kjøpt flere her nå! Når jeg fulgte størrelsesguiden første gangen fikk jeg for store bukser, så måtte ned en størrelse i forhold til anbefalt, men da sitter de perfekt. Nydelig kvalitet, og for meg som er kort i beina slipper jeg endelig å legge opp buksene!

Returordningen fungerer utmerket, og jeg hadde ny bukse i posten bare noen dager etter at jeg hadde sendt returen. Flott service!

14. januar 2026

Hei Ingunn,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Så hyggelig å høre at du er så fornøyd – og at du har funnet helt riktig størrelse, slik at jeansene sitter perfekt. Så fint også at du slipper å legge dem opp.

Det er virkelig godt å høre at returordningen fungerte som den skulle, og at du raskt hadde et nytt par i hendene.

Raskt og enkelt

Raskt og enkelt, både bestilling og levering. God kundeservice.

4. desember 2025

Hej Sidsel,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Det er virkelig dejligt at høre, at både bestilling og levering var hurtigt og enkelt – og at du oplevede god kundeservice.

De bedste hilsener
Perfect Jeans Team

bestilling og levering gikk greit

Avbestillingen gikk greit. Pakken brukte kort tid. Men buksene var litt korte.

12. desember 2025

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse 💙

Det er godt å høre at både bestilling og levering gikk som det skulle. Vi er likevel lei for at lengden ikke var helt riktig.

Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice hvis du ønsker hjelp til å finne en annen lengde eller modell som passer bedre.

Knallgode jeans,har fem…

Knallgode jeans,har fem forskjellige,kommer ikke til å kjøpe noe annet merke! Blir sendt fort ut ,tar tre fire dager,veldig fornøyd!

5. desember 2025

Hej Bente,

Tusen takk for din anmeldelse!💙
Så gøy å høre – fem forskjellige par, det er jo den beste anbefalingen man kan gi! Takk for at du også nevner den raske leveringen, og vi er veldig glade for at du er så fornøyd.

Perfect Jeans Team

Hvis du er uheldig å kjøper en bukse…

Hvis du er uheldig å kjøper en bukse med feil har du tapt pengene hvis buksen er brukt. Så dersom den revner i vask, krymper eller lignende er det ditt tap. Det har jeg selv erfart og pengene var tapt ettersom buksen var brukt en gang.
Returen er lengre enn en reise til månen.

19. november 2025

Hei

Takk for din anmeldelse!💙
Vi beklager å høre at du har hatt en dårlig opplevelse. Det er likevel ikke riktig at pengene er tapt dersom det er snakk om en produksjonsfeil – i slike tilfeller hjelper vi selvfølgelig alltid med å finne en løsning.

Bestillingen kom superraskt!

Bestillingen kom superraskt!
Jeg opplever Perfectjeans som seriøse forhandlere, de holder meg hele tiden oppdatert om leveransen. At jeg har brukt dem mer enn to år forteller vel sitt!

7. desember 2025

Hei Inger,

Tusen takk for din anmeldelse!💙
Det er veldig hyggelig å høre at bestillingen din kom raskt, og at du har følt deg godt oppdatert hele veien. Og at du har valgt oss i over to år betyr virkelig mye – tusen takk for tilliten.

Fort slitt

Behagelig å ha på. Jeg så for meg at dette kom til å bli en ny favoritt. Desverre er ikke kvaliteten noe å skryte av. Etter 6mnd er det slitt hull mellom beina. For kort levetid til den prisen.

3. desember 2025

Hei Vårin,

Takk for din anmeldelse. Det er vi virkelig lei oss for å høre!💙

Vi vil veldig gjerne se nærmere på saken din, så send oss gjerne en e-post til support@perfectjeans.com
med litt informasjon om kjøpet ditt og gjerne noen bilder, så tar vi en titt på saken din.

Perfect Jeans Team

Godt samsvar mellom bilde/beskrivelse og varen

Bestilte to bukser. De ankom raskt og stemte godt overens med beskrivelse og bilde, både farge og størrelse. Svært fornøyd!

1. november 2025

Hei Ingebjørg,

Tusen takk for din fine anmeldelse! Så hyggelig å høre at alt levde opp til forventningene, og at du er så fornøyd med jeansene dine 💙

Perfect Jeans Team

Perfekt passform for meg.

Disse buksene er helt perfekt for den som er litt større og trenger litt kortere ben. Har aldri funnet bukser før som passer i lengde. Helt topp. 😍

16. oktober 2025

Hei Eldbjørg,

Tusen takk for din herlige anmeldelse! 💙
Det er så godt å høre at du endelig har funnet jeans som passer perfekt både i passform og lengde – det betyr virkelig mye for oss!

Skuffende kvalitet

Dessverre skuffet over kvaliteten. Har hatt to jeans i under ett år, og har måttet kaste begge fordi det slites hull på innsiden av lårene. Det skjer alle mine bukser, men selv Cubus sine varer lenger. Forventet bedre kvalitet på jeans til 1000 kroner.

12. oktober 2025

Hei Anja,

Tusen takk for din ærlige anmeldelse – vi er lei oss for å høre at du har hatt en skuffende opplevelse med kvaliteten.
Det er selvfølgelig ikke slik det skal være, og vi vil gjerne se nærmere på det. Du må derfor veldig gjerne kontakte oss på support@perfectjeans.com, slik at vi kan hjelpe deg og finne en løsning 💙