Har tidligere kjøpt skinny fit jeans i str XL i fargen Rivers som er helt nydelig myk og elastisk og god stretch rundt magen. Jeg ønsket en til i samme modell og bestilte skinny fit i nye Midnight far... Vis mer
Siste levering fikk jeg aldri men det var altså IKKE PerfectJeans skyld.Pakken ble sendt med helt hjem men dit kom den aldri.De sendte et bild fra der de hadde lagt pakken men det var ikke hos meg, J... Vis mer
Bestilte bukser etter måleskjema. De var for store. Måtte sende dem i retur. Var i kontakt med chat-robot, men den kunne ikke hjelpe. Ble sendt videre til kundebehandler. Alt ble ordnet med returen ra... Vis mer
Kjempefornøyd med buksene, har kjøpt flere her nå! Når jeg fulgte størrelsesguiden første gangen fikk jeg for store bukser, så måtte ned en størrelse i forhold til anbefalt, men da sitter de perfekt... Vis mer
PerfectJeans.com is a Danish company founded by two innovative entrepreneurs from Odense in Denmark, who together have more than 18 years of experience with clothes and textiles. Their mission was to create the best jeans ever for women. They spent 13 months developing the first version of the jeans. Since then, over 200.000 perfect jeans has been sold.
Abildvej 5A, 5700, Svendborg, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Disse buksene er helt perfekt for den som er litt større og trenger litt kortere ben. Har aldri funnet bukser før som passer i lengde. Helt topp. 😍

Svar fra Perfectjeans.com
Retur var litt klønete med mange skjemaer og tok lang tid å få de nye buksene, men helt ok.
Dessverre skuffet over kvaliteten. Har hatt to jeans i under ett år, og har måttet kaste begge fordi det slites hull på innsiden av lårene. Det skjer alle mine bukser, men selv Cubus sine varer lenger. Forventet bedre kvalitet på jeans til 1000 kroner.

Svar fra Perfectjeans.com
Rask og effektiv levering. Gode bukser og da det en gang var nødvendig å bytte til annen størrelse, gikk det også raskt og problemfritt.

Svar fra Perfectjeans.com
Har gått ned noen kilo,og har prøvd å bestille bukser på forskjellige steder. Alt for store.Fikk høre om perfect jeans av en venn og tok sjansen. Tok mål og bestilte størrelse etter det. Buksen kom,og jeg ble virkelig overrasket. Den sitter som støpt,og er tykk og god til vinteren. Blir garantert flere kjøp.
Perfekt lengde! Eneste jeg trekker litt fra på er at de ikke er like høye i livet som andre bukser jeg har kjøpt andre steder.
Utrolig god og behagelig bukse. Denne blir det flere av,så mange fine farger å velge mellom. Veldig rask levering også ☺️
Ganske useriøst at de velger å ikke publisere negative anmeldelser på nettsiden sin. Den sorte buksen i fargen ravens tiltrekker seg ALT så ser ikke ut. Fult av støv etter kort tid så blir ikke mye sort.
Super bra kvalitet på stoffet, elsker at det er forskjellige lengder på buksene, hilsen ei kort dame på 156 cm som slit med å finne bukse som passe livet og er kort nok for meg 😇
Bestilte 6 bukser fra Perfect Jeans – 4 damebukser og 2 herrebukser, alle i samme størrelse og passform (slim fit). Til tross for dette var passformen ekstremt inkonsekvent: én bukse var for stor, én altfor liten, og generelt var det store variasjoner. Det er ikke det man forventer når man bestiller samme modell og størrelse.
Perfect Jeans reklamerer med gratis frakt og retur, samt enkel retur uten printer – men dette stemmer ikke. Da vi skulle returnere var pakken på 2,5 kilo, men returetiketten de sendte var kun gyldig for 0,5 kilo. I tillegg måtte vi skrive ut en tollmelding selv, som krevde tur til biblioteket. Når vi kom på posten ble returetikettene avvist. Resultat: Vi måtte betale 310 kroner selv for å sende pakken tilbake til adressen vi fikk av kundeservice.
Etter mye styr fikk vi beskjed om at pakken var "på vei i retur" – men det er uklart hva som har skjedd. Vi kontaktet kundeservice for hjelp, men de fraskriver seg alt ansvar og tilbyr ingen løsning. Det nevnes plutselig at returetiketten ikke gjelder for pakker over 2,5 kilo – noe som aldri ble opplyst om under bestilling eller returprosessen.
Står nå med bukser til nesten 4000 kroner som ikke kan returneres, og en kundeservice som ikke er villig til å hjelpe. Alt i alt en svært frustrerende og kostbar erfaring. Kommer ikke til å handle her igjen – og kan ikke anbefale andre å gjøre det heller.
Jeg har bestilt flere ganger og kvaliteten på jeansene og shortsene er veldig bra. Jeg valgte feil størrelse, men retur var enkelt og jeg venter nå på den nye pakken
Jeansene stemmer i størrelser i forhold til tabellen, de har veldig god passform og har passe god stretch. Jeg har kjøpt 4 bukser så langt.
Beste bukser jeg har 6 stukker i forskjellige farver. Flott passform og fin strech. Rask levering og god service.
Buksene har god passform og størrelse guiden er lett å forstå. Kommer aldri til å kjøpe bukser andre steder.
Dette var topp service, kan ikke bli bedre en dette. Buksa passet perfekt.
Jeg er 155 cm høy og det er vanligvis umulig å finne bukser som er korte nok og samtidig store nok rundt livet. (Noen ganger finner jeg korte nok bukser, men da er de i str. XS og da er det livvidden til en slank 13-åring; som godt voksen trebarnsmor funker ikke dét...) Kjøpte en shorts og ei bukse, og de passer! Veldig behagelige er de også. Jeg skal kjøpe flere bukser her. ENESTE STEDET jeg finner passende bukser!
Jeg har handlet hos Perfect Jeans flere ganger. Lurer du på hvorfor? Fordi produktene er HELT FANTASTISKE. Jeg synes valgmulighetene i farger og størrelser overgår det jeg ellers finner av tilsvarende produkter på markedet (både på nett og i fysisk butikk), størrelsene passer med målene på tabellene og det er enkelt å finne riktig størrelse. Servicen er strålende, og jeg føler meg som en viktig kunde for Perfect Jeans. Er det noe jeg skulle ønske var annerledes, er det litt raskere levering. MEN leveringstiden mellom land er lengre enn innenlands, og jeg kan leve med ventetiden når produktene er så gode!
Enkel bestilling og god oversikt på størrelses guide.
Fantastiske bukser! Jeg har flere farger nå, og elsker alle! Kommer definitivt til å kjøpe fler! Har også anbefalt de videre til flere! Mye, stretchy, behagelig, og stilige!
Levert innenfor tidsrammen. Buksen passet perfekt. Veldig fornøyd