Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

super slechte ervaringen! geen enkel contact mogelijk met het bedrijf, 06 telf.nr. = voicemail vol! email of via de site wordt geen enkel x beantwoord ( staat binnen 24 uur beantwoord :( ) je kan ook... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dramatisch bedrijf geven niet aan wanneer ze komen en dan blijf ik twee keer thuis zeggen ze dat ze langs geweest zijn en maken ze foto’s van zogenaamd mijn straat zodat ze er geweest zijn alleen is d... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een waardeloos bagger bedrijf. Pakket aangekomen in Amsterdam, is daarna van Amsterdam naar Utrecht verzonden. Vervolgens weer teruggestuurd van Utrecht naar Amsterdam. Daarna van Amsterdam naar E... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mijn pakketje lag al 5 dagen in het DPN depot voordat ik het geleverd kreeg, dit na vele verzoeken die ik had ingediend en die onbeantwoord bleven. Het pakket werd afgeleverd zonder te bellen en werd... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,3

Alle anmeldelser

(1 132)

937 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met PDN Express.

Zeer slechte ervaring met PDN Express.

Volgens de tracking zou mijn pakket met volgnummer PDN0061407398 succesvol zijn bezorgd in mijn brievenbus. Toen ik het bezorgbewijs bekeek, zag ik echter direct dat de foto’s een compleet andere woning, voordeur en locatie tonen dan mijn eigen adres.

Mijn pakket is dus aantoonbaar op een verkeerd adres bezorgd, terwijl de tracking toch aangeeft dat de levering succesvol is afgerond. Het is voor mij onbegrijpelijk hoe een bezorger een totaal andere woning kan fotograferen en vervolgens kan registreren dat het pakket correct is afgeleverd.

Als klant verwacht ik dat een pakket op het juiste adres wordt bezorgd. Wanneer er een fout wordt gemaakt, verwacht ik bovendien snelle en duidelijke communicatie. Op dit moment zit ik zonder pakket en moet ik zelf achter de oplossing aan.

Op basis van deze ervaring heb ik weinig vertrouwen in de dienstverlening van PDN Express. Ik hoop dat zij hun bezorgproces en kwaliteitscontrole verbeteren, want een verkeerde bezorging zoals deze is simpelweg onacceptabel.

Voor mij voorlopig geen PDN Express meer.

19. juni 2026

This company is a joke

This company is a joke. I ordered something a month and a half ago, and it has been out for delivery for 22 days. No answer whatsoever when contacting their 'customer support' service. Stay away.

22. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bezorgen mijn pakket bij iemand anders…

Bezorgen mijn pakket bij iemand anders nie eens in mijn buurt
Want ik ben letterlijk deur voor deur afgegaan geen kaartje waar ik het kan ophalen

Ik zit zelf over aangiftes te denken als mijn pakket niet word bezorgt of het geld terug word gestuurd

17. juni 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Maybe AliExpress should take another look at this delivery method

I received an e-mail notification that the package had been delivered. There was also a photo attached, showing the package halfway in the mailbox. When I got home, I didn’t find anything in the mailbox. When I unlocked the front door with my key, I found a package on a chair—it turned out to be my package. Just then, a couple of neighbors came in; they had found the package on the ground in the hallway, that is accessible to everyone, and placed it on this chair.
Maybe AliExpress should take another look at this delivery method.

17. juni 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Positief verrast

Met alle negatieve reviews was ik er niet gerust op dat het goed zou gaan, ik had dan ook nog nooit een pakket via PDN bezorgd gekregen.
Maar ik ben positief verrast!
De website geeft niet overdreven veel informatie, maar je ziet wel de status van je pakket.
Via email kreeg ik een bevestiging van bezorging, met 3 foto's en dit kon ik ook via de website bekijken als ik mijn postcode in gaf.
De bezorger had het pakket iets beter in een hoek kunnen leggen in plaats van midden op de mat, maar gelukkig gaat het in mijn appartementencomplex tot op heden allemaal nog goed.
Het pakket zag er goed uit en had geen overdreven deuken/scheuren, ik heb ze veel slechter gehad vanuit China.

16. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Erg slecht er wordt niet aangebeld het…

Erg slecht er wordt niet aangebeld het paket is in een centrale hal neergezet op de foto te zien . Bezorger beweerd het persoonlijk afgegeven te hebben wat niet zo is en nu is het paket verdwenen. Geen telefoon nummer om klacht te behandelen. Erg slecht geregeld.

16. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een waardeloos bedrijf en na 2…

Wat een waardeloos bedrijf en na 2 weken eindelijk antwoord op de vraag waarom mijn pakje in de centrale hal is neergelegd want het is door iemand meegenomen
Ik moet de buren of camera’s raadplegen want er waren volgens het bedrijf geen instructies, volgens mij is een huisnummer om op het huisnummer afgeleverd te worden, camera’s hebben we niet in de centrale hal en als de buren het hadden meegenomen om aan mij af te geven dan hadden ze dat wel gedaan, waardeloos bedrijf en waardeloze service

13. juni 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wisselende ervaringen

Wisselende ervaringen. Soms gaat het prima, een andere keer zonder verder bericht wordt het pakket in de struiken gedumpt. Terwijl we thuis zijn nota bene.

9. juni 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Nooit fout nu wel

Nou altijd kunnen ze mijn adres vinden en gisteren niet nee wat je wat het hele probleem is dat is ook bij post.nl dhl te beroerd om een stukje moeten lopen woon aan een fietspad waar geen auto's mogen komen adres onjuist niet kunnen vinden uit een auto stappen ennstukje lopen en je komt me huis tegen en dan zoek je contact met het bedrijf niet bellen voicemailbox vol

11. juni 2026

Adres "onvindbaar"

Pakket niet geleverd omdat het adres "niet te vinden is". Op de foto's staat een bouwterrein dat bij mij om de hoek is. Klanten "service" alleen via mail bereikbaar en reageren niet. Verwacht niet dat ik mijn pakket nog ontvang.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zoals bij velen bij mij ook voor de…

Zoals bij velen bij mij ook voor de tweede keer binnen drie weken een pakje van Ali op de deurmat gelegd terwijl ik thuis was. Ze bellen aan, hebben kennelijk geen tijd om te wachten tot er opengedaan wordt, en leggen het pakje op de deurmat. Gelukkig kon ik beide keren het pakje snel binnen halen. Kon de bezorger er vandaag nog op aanspreken en hij zei dat hij niets wist over bezorging bij de buren. Maar als die niet snel genoeg open doen ligt het daar voor de deur. Slechte bezorgdienst. Waarom is Ali overgestapt van PostNL naar PDN? Ging altijd goed bij PostNL. Ga klacht indienen bij AliExpress.

8. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Worst company I've ever worked with

Worst company I've ever worked with. Phone does not works, email they dont reply.
The delivery is terrible, lying about saying that is not possible to deliver in my address, but I live in de centrum of the city.

5. juni 2026

zeer slechte dienst

zeer slechte dienst, pakket is nu al 2 weken onderweg met de bezorger. bellen helpt niet want je krijgt alleen voicemail en mailen wordt niet beantwoord.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

echt een verschrikkelijk bedrijf.

echt een verschrikkelijk bedrijf.
sinds 26-5 is het pakketje op locatie en nog steeds niet afgeleverd op 6-6.
contact is onmogelijk via telefoon en emails worden niet beantwoord.
alles wat ik voortaan wil bestellen zal ik skippen als het door PDN wordt geleverd.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met deze…

Zeer slechte ervaring met deze bezorgdienst.

Volgens de tracking is mijn pakket bezorgd en er is zelfs een foto toegevoegd als bewijs. Het probleem is dat ik de hele dag thuis was en de deur op de foto niet eens mijn voordeur is. Ik heb het pakket nooit ontvangen.

Ik heb direct gecontroleerd rondom mijn woning en bij de buren, maar nergens was het pakket te vinden. Op basis van het bezorgbewijs lijkt het erop dat het pakket op een verkeerd adres is afgeleverd of volledig is kwijtgeraakt.

Ik begrijp niet waarom bedrijven nog steeds gebruikmaken van deze bezorgdienst als er zoveel vergelijkbare klachten te vinden zijn. Voor mij is dit absoluut onacceptabel. Ik ben mijn pakket kwijt en heb geen vertrouwen meer in deze bezorger.

Ik raad deze bezorgdienst niet aan.

1. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv