Wederom een pakket beneden in de algemene hal neergedonderd zonder enige vorm van contact . Een waardeloos bedrijf wat niet begrijpt dat even aanbellen gewoon werkt . Bezorgers nemen niet eens de ti... Vis mer
Selskapet har svart
Ondanks dat we gewoon thuis waren is ons pakket over de schutting gegooid waarna de honden er razend snel mee aan de haal gingen en het verscheurd hebben. Na contact met PDN moesten we maar contact me... Vis mer
Kreeg aanvankelijk het bericht 'Ontvanger niet gevonden'. Pakketje retour. Na 2 keer mailen via contactformulier hier een review geplaatst. Daar kwam reactie op (zie hieronder). Daarna e-mailadres gem... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We bestellen wekelijks bij Aliexpress wat tegenwoordig ook via dit bedrijf bezorgd. Pakketten die ze binnenkrijgen worden vaak pas na een week bezorgd. Op de meest gekke tijden, dat is verder niet erg maar getuigd wel van een waardeloze logistieke organisatie. er wordt nooit de moeite genomen om even aan te bellen. Pakketten worden gewoon over de schutting gegooid. Vandaag ook weer, inhoud was elektronica en mooi defect. Ik ga dit naar Aliexpress communiceren. Ik ben 52 en heb werkelijk nog nooit een bezorgdienst zo slecht hun werk zien doen. Waarom dit bedrijf nog bestaat is mij een raadsel.
Hoppa en de zoveelste keer. Stromende regen, elektronica voor de deur gegooid. Door de deurbel camera aangegeven NIET voor de deur. Betreft bedrijfsadres en toch lekker wegfietsen
PDN0073243779

Svar fra PDN
My experience with PDN Express has been very disappointing. My package tracking repeatedly showed the status “Your package is out for delivery”, but the package was not actually delivered.
According to the tracking information, the package was scanned as “out for delivery”, but it was then held for a number of days before it was finally delivered. During this period, there was no clear explanation why a package that was supposedly already out for delivery was not delivered.
This is not an isolated incident. I have contacted PDN Express and complained several times about incorrect delivery updates and this way of handling packages, but unfortunately nothing has changed.
I understand that delays can happen, but marking a package as “out for delivery” when it is still being held creates a false expectation for customers who are waiting for their delivery.
A reliable tracking system should reflect what is actually happening. Based on my experience, I would recommend avoiding PDN Express if another delivery option is available.
This cannot be acceptable for a serious company:
The package information was received on 8 September 2026.
PDN marked the package as received in Amsterdam on 15 September 2026.
It was then scanned as “collected by the courier” on 16 September and marked “out for delivery” on 17 September, but it was not delivered.
The package was scanned again as “collected by the courier” on 23 September at 20:33, followed shortly by another “out for delivery” scan at 20:36.
It was finally delivered in person on 24 September at 17:14.
And after that, there were two more deliveries where the packages remained in “Your package is out for delivery” status for two days each.
"Unable to Deliver - Recipient not found."- kind of the joke ??? This company is an ANGEL OF DISASTER.

Svar fra PDN
Slechtste bezorgbedrijf staat er voor 3 dagen al onderweg naar aflever adres mensen daar nemen nooit op heel slecht bedrijf

Svar fra PDN
Het is dat ik verplicht ben om één ster te geven, want wat een ontzettend slecht bedrijf. Er wordt aangegeven dat de bezorger is langs geweest, terwijl ik de hele dag thuis aan het werk was en er niemand aan de deur is geweest.
Vervolgens moet ik zelf contact opnemen met een koerier die alleen bereikbaar zou zijn via een 06-nummer. Op e-mails wordt niet gereageerd, inmiddels heb ik mijn tweede e-mail verstuurd en zijn we bijna een week verder. Wanneer ik de koerier vervolgens via WhatsApp probeer te bereiken, word ik gewoon geblokkeerd.
Dit is toch geen manier van werken? Ik heb verzendkosten betaald om mijn pakket thuisbezorgd te krijgen, maar moet nu zelf achter mijn bestelling aan en krijg nergens een reactie. Wanneer kan ik eindelijk mijn pakket ontvangen? De communicatie en service zijn werkelijk waardeloos.
Ik dacht dat DPD slecht was, maar dit is een nieuw ongekend slecht bedrijf, slechter heb ik nog niet meegemaakt. Alleen per mail bereikbaar en dan krijg je een e-mail volg de tracking link. Doe ik en plotseling staat er natuurlijk alweer in het weekend "Your package is out for delivery." zonder enige bezorgtijd of datum. Met dit bedrijf kun je echt helemaal NIKS. TE ALLE TIJDE vermijden dit bedrijf !

Svar fra PDN
Als het kon zou ik 0 sterren geven. Zeer slechte service! Pakketje zou afgeleverd zijn, maar ik heb niets ontvangen! Als ik ook aangeef dat ik momenteel in een hotel zit, geven ze aan dat ik het pakketje bij mijn buren moet vragen (wat ze twee keer zeggen terwijl ik al heb uitgelegd dat dit niet mogelijk is). Hoe kan dat? Moet ik alles driemaal herhalen? De foto’s die het bewijs zouden zijn laten niets zien wat mij betreft. Ze hadden het pakketje bij de receptie moeten afleveren. Maar deze heeft niets ontvangen.
We zijn gewoon thuis, pakketje wordt voor de deur gelegd, er wordt niet aangebeld. Alleen een mail met een foto dat het pakket voor de deur ligt.

Svar fra PDN
Heel slechte koerier. Mijn pakketje is zomaar buiten in de openbare ruimte neergegooid. Een buurvrouw vond het open en onbeheerd op straat. Dit is onacceptabel! 🤬😡

Svar fra PDN
Dit is echt het meest waardeloze koeriersbedrijf in Nederland. de koeriers kunnen keer op keer mijn adres niet vinden. keer op keer gaan pakketten retour. dit bedrijf moet echt verboden worden en worden opgeheven. ik geef nog per mail aflever instructies door. maar nee hoor weer 2 pakketten retour. het is een schande dat dit mag bestaan in Nederland!
Als vervolg op mijn reeds beschreven klacht adres niet te vinden zijn aan de deur geweest .Erg tegenstrijdig. Het gaat nog verder. Eerst moest ik zelf naar een kantoor waar? Zwolle den haag ? Geen idee. Ik ben 84 jaar. Het wordt alleen maar erger. Heb het pakje besteld op 2 augustus staat uiteindelijk voor bezorging op 13 september. Dus niet staat het nog steeds op. Besteld bij Home Crafted die kunnen niets doen anders hebben zij verlies. Hoe dan ik mag wel het verlies hebben ?
Krijg op 7.10 een berichtje of ik mijn omgeving wilde schetsen en foto's wilde maken was het misschien beter te vinden. Ik woon vooraan op een winkelcentrum 10 stappen vanaf de parkeerplaats. Hoe dom kan je zijn voor een pakje. Ik heb zo mijn twijfels wat er in dat pakje zit. Ik sluit mij aan om dit aan te geven. Dit kan zo niet doorgaan en homecrafted en pdn moeten gestopt worden. PDN 0067906017
Aliexpress Pakket buiten gelegd naast de voordeur als je niet snel opendoet. Er was gewoon iemand thuis, in de woonkamer en zag de koerier komen met pakket en zonder weglopen. Hij vond het pakket gelukkig. Later op de website van Aliexpress kom ik foto's tegen van het pakket, van de voordeur en van de plaats waar het lag.

Svar fra PDN
Helaas een zeer teleurstellende ervaring met PDN. Mijn pakket staat volgens de tracking als afgeleverd, maar ik heb het nooit ontvangen.
Als bewijs van levering zijn foto's verstrekt van het pakket in de handen van de koerier, samen met een foto van een huisnummer waar het pakket zou zijn afgeleverd. Het pakket is echter niet aangetroffen bij de betreffende buren en navraag in de omgeving heeft niets opgeleverd.
Na melding van het probleem bleef onduidelijk waar het pakket zich bevindt. Als ontvanger zit ik hierdoor nog steeds zonder bestelling, terwijl deze wel als geleverd staat geregistreerd.
Wat mij daarnaast opvalt, is dat ik na deze ervaring meerdere vergelijkbare reviews ben gaan lezen van mensen die aangeven dat hun pakket volgens de tracking was afgeleverd met bewijsfoto's, terwijl zij het nooit hebben ontvangen. Hierdoor krijg ik de indruk dat mijn ervaring helaas geen op zichzelf staand incident is.
De combinatie van een twijfelachtig afleverbewijs, een vermist pakket en het uitblijven van een duidelijke oplossing zorgt ervoor dat ik weinig vertrouwen heb in deze bezorgdienst.
Op basis van mijn eigen ervaring kan ik PDN helaas niet aanbevelen, al heb je daar zelf niet altijd invloed op.

Svar fra PDN
Tijdens een regenbui de zending een klein stukje in de brievenbus proppen (dus de rest buiten laten hangen omdat het niet past) en dan weglopen zonder aan te bellen is geen bezorgen! Echt weer een nieuw dieptepunt bij de bezorgdiensten.
Nul sterren waard!

Svar fra PDN
Ik raad PDN Express absoluut niet aan. We hebben 4 pakketten die al meer dan 15 dagen onderweg zijn en nog steeds niet bezorgd. Wat er beloofd wordt via e-mail en WhatsApp komt niet overeen met de werkelijkheid: ze zeggen telkens dat ze "zo snel mogelijk" langskomen, maar er wordt niets bezorgd. Voorgestelde bezorgmomenten zijn op zondag of 's avonds laat, en zelfs dan komen ze niet opdagen. We hebben gevraagd of we de pakketten zelf mochten afhalen, maar ook daarop krijgen we geen reactie. Het enige wat goed lijkt te gaan, is vriendelijk reageren op reviews — een echte oplossing krijg je niet. Pakketnummers: PDN0071349831, PDN0071619446, PDN0072187937, PDN0072788219. Onacceptabel.
2 dagen thuis wachten op pakket dat geleverd zou worden maar niks aangekomen of niet eens aangebeld, maar wel 2 fotos maken van mijn voordeur met RING!!!! en pakketje is nu..... in China? Mars? Ongelofelijk! Ik wil mijn pakket NU! mails reageren jullie nu ook niet op. Vreselijk!
Ant op jullie reactie: ik heb TIG emails gestuurd maar geen enkele reactie ontvangen WAARDELOOS dit!

Svar fra PDN
0 sterren. Vooraf bij bedrijf even nachecken of ze met PDN leveren hele gezeik dit. Begin hier niet aan!!
Pakket niet bezorgd terwijl ik thuis was – graag nieuwe poging
Op 8 oktober kwam de bezorger met mijn pakket PDN0072664971. Er werd aangebeld, maar de bezorger was al weg voordat ik open kon doen. Daarna kreeg het pakket de status "Niet geleverd – ontvanger niet gevonden".
Dat klopt niet. Op jullie eigen foto's is te zien dat de bezorger bij het juiste adres stond, en mijn naam en telefoonnummer staan op het label. Ik ben niet gebeld en er is geen briefje achtergelaten. Ik had ook vooraf geen melding of tijdvak gekregen.
Ik heb jullie klantenservice gemaild. Graag een nieuwe bezorgpoging en het pakket NIET retour sturen. Trackingnummer: PDN0072664971.
Overigens zou een tijdvak vooraf en een belletje bij twijfel veel mislukte bezorgingen voorkomen. Doe hier wat aan! Bijna elk review is het zelfde wanneer gaan jullie hier iets aan doen?
Een waardeloos bedrijf wat niet begrijpt dat even aanbellen gewoon werkt . Bezorgers nemen niet eens de tijd en moeite om netjes hun werk te doen .
Bedrijf durft te beweren dat ze volgens hun voor de eerste bezorging gebeld zouden hebben wat een leugen is .

Track & Trace PDN0072540930
Daar gaan we weer. Weer een pakketje van AE dat niet of te laat gaat aankomen. Zogenaamd niet gereageerd op de bel terwijl we gewoon thuis waren. Opvallend, toen een eerder pakketje wel werd bezorgd werden er 3 fotos van de brievenbus gemaakt. Nu slechts 2 close ups van het pakketje. Mijn conclusie, die zijn niet aan de deur geweest. Haal het telefoonnummer maar van de site. Zoals in eerdere reviews al vermeld. Wordt niet opgenomen en de mailbox stroomt over. Shame
PDN of Peddler één pot nat. Wanneer wordt Ali E wakker?

Svar fra PDN
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.