Zakładasz konto, przechodzisz weryfikację, wszystko idzie jak należy. Aktywujesz limit i ku Twojemu zaskoczeniu limit wynosi całe 0 złotych 🥳🥳 Biuro obsługi klienta zasłania się weryfikacją i masą... Vis mer
Selskapet har svart
Korzystam z usług PayPo od kilku dobrych lat bez kompletnie żadnych problemów. Polecam korzystać z ich usług w szczególności, gdy nie jesteśmy pewni sklepu, w którym robimy zakupy. Niestety raz... Vis mer
Selskapet har svart
Wsparcie klienta w firmie PAY PO jest nie tylko błyskawiczne ,ale bardzo miłe i kompetentne. Za posrednictwem Paypo płace za zakupy w internecie od kilku lat. Wciagu tych lat ,miałam dwa raz... Vis mer
Selskapet har svart
oceniam działania pay po naprawdę dobrze :) zostalam oszukana przez pewna firmę która nie wyslala mi towaru i zaplacilam za pośrednictwem pay po 1 ratę splacilam ale później przestałam wierzyć że tow... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bardzo dobry kontakt z klientem

Svar fra paypo.pl
Miałam problem bo dokonałam dwa razy przelewu za to samo, a że korzystam z aplikacji nie widziałam tam, że mam tam środki nierozliczone.
Pani w ekspresowym tempie odpisała mi na e-mail, pokierowała i udało się rozwiązać problem.
Szybka pomoc, jasne polecenia, przemiła obsługa.

Svar fra paypo.pl
Problem techniczny, który skutkował moją stratą finansową, został bez zbędnych dywagacji i bez bronienia się (że już za późno, że już nic nie możemy zrobić itp.) rozwiązany na moją korzyść, bez najmniejszej straty, i to dużo szybciej niż deklarowany na infolinii czas oczekiwania na rozpatrzenie problemu.

Svar fra paypo.pl
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Pay Po, bardzo rzetelna, zawsze bardzo dobry kontakt, kompetentni pracownicy, służący swoją fachową wiedzą, na najwyższym poziomie.
Ponadto rozwiązanie mojego problemu z nieuczciwym sprzedającym , zwrot środków, z czego bardzo się cieszę.
Będę z przyjemnością polecać Pay Po.
Pozdrawiam serdecznie Anna Przykling

Svar fra paypo.pl
Super obsługa! Zgłosiłam problem z jednym zamówieniem, a PayPo pomogło mi ekspresowo – wszystko załatwione w kilka dni, zwrot środków bez żadnych komplikacji. Polecam!

Svar fra paypo.pl
Realne wsparcie w przypadku nieterminowej spłaty umowy przez sklep - zwrot towaru. Natychmiastowe przedłużenie terminu płatności oraz fachowa i empatyczna pomoc konsultantów PayPo w odzyskaniu należności. Kontakt telefoniczny oraz mailowy bez zarzutów. Dziękuję.

Svar fra paypo.pl
Przede wszystkim dba o klienta
Jestem bardzo bardzo zadowolony ze współpracy polecam

Svar fra paypo.pl
Wszystko super - szybkie odpowiedzi i pomoc :)

Svar fra paypo.pl
Szybka reakcja na problem i pomoc w rozwiązaniu

Svar fra paypo.pl
Nie polecam korzystania z płatności paypo. Współpracują ze sklepem który oszukuje klientów. Po zwrocie towaru sklep nie rozlicza płatności, a paypo poza przedłużaniem terminu spłaty nic więcej nie robi. Otrzymali screeny i korespondencję ze sklepem, który potwierdził otrzymanie zwrotu. Przerzucają na klienta aby wyjaśniać sprawę ze sklepem a powinni z automatu zamknąć spłatę. Do tego proszą o wypisanie wniosków które niby miały już zakończyć sprawę po czym nic nie robią. Rozmowy z infolinią nic nie pomagają, jeden dział przerzuca na drugi i tak sprawa tkwi w powietrzu od pół roku..

Svar fra paypo.pl
Kontakt z firmą PayPo za pośrednictwem formularza to pewna forma komunikacji. Od czasu wypełnienia formularza do czasu otrzymania pierwszej odpowiedni w postaci wiadomości e-mail, minęło 10 minut.
Uzyskałem odpowiedź na zadane pytanie oraz pomoc przy odzyskaniu dostępu do konta. Szybko, sprawnie i skutecznie.

100% profesjonalizmu;-)

Svar fra paypo.pl
Czas odpowiedzi. Wiedziałam z kim pisze. Cierpliwość. Bardzo dziękuję Pani Beato Federowicz za miłą obsługę 🤍

Svar fra paypo.pl
Bardzo miły kontakt. Sprawa została załatwiona profesjonalnie i szybki Czułem, że jestem w dobrych rękach :) Będę korzystał z usług PayPo bez obaw. Dziękuję i pozdrawiam

Svar fra paypo.pl
Bardzo polecam ! Obsługa bardzo pomocna i sympatyczna. Już myślałam ze nie ma opcji odzyskania pieniędzy ze zwrotu towaru i paypo mi pomogło!

Svar fra paypo.pl
Rozmowa w bardzo serdecznej atmosferze, zakreślony problem został rozwiązany niemalże natychmiastowo. Od lat współpraca przebiega nienagannie. Bardzo dziękuję!

Svar fra paypo.pl
Profesjonale załatwienie sprawy zwrotu środków.

Sprawna odpowiedź na e-maile
Bezproblemowa płatność

Svar fra paypo.pl
Bardzo rzeczowe, indywidualne i profesjonalne podejście do klienta i danego problemu , niejasności sprawy.
Serdecznie polecam wszystkim zakupy za pomocą platformy PayPo.

Svar fra paypo.pl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.