Zakładasz konto, przechodzisz weryfikację, wszystko idzie jak należy. Aktywujesz limit i ku Twojemu zaskoczeniu limit wynosi całe 0 złotych 🥳🥳 Biuro obsługi klienta zasłania się weryfikacją i masą... Vis mer
Selskapet har svart
Korzystam z usług PayPo od kilku dobrych lat bez kompletnie żadnych problemów. Polecam korzystać z ich usług w szczególności, gdy nie jesteśmy pewni sklepu, w którym robimy zakupy. Niestety raz... Vis mer
Selskapet har svart
Wsparcie klienta w firmie PAY PO jest nie tylko błyskawiczne ,ale bardzo miłe i kompetentne. Za posrednictwem Paypo płace za zakupy w internecie od kilku lat. Wciagu tych lat ,miałam dwa raz... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Może tutaj szybciej dostanę odpowiedź.
Do niedawna płatności kartą przechodziły bez problemu, nagle mimo aktywnego limitu płatności są odrzucone. Czemu ? Myślałam że muszę coś spłacić, spłaciłam jedna rzecz, limit wzrósł z 1300 na 1800 zł, a dalej płatności są odrzucane. Zawsze spłacam przed czasem, nigdy nie czekam do 30 dnia, nie biorę na raty, kwoty zakupów były niskie. Potem człowiek musi świecić oczami przy kasie bo płatność odrzucona.

Svar fra paypo.pl
W Reserved na magazynie Pani źle policzyła zwrot. Nie dostałam gotówki za 3 bluzki. Zgłosiłam cała sprawę do paypo i Reserved. W paypo zapłaciłam za ten towar,który de facto juz był w posiadaniu firmy Reserved,aby uniknąć kosztów i problemów. Reserved po trzech tygodniach rozpatrzylo reklamację i zwróciło pieniądze na paypo,ale na inny numer. Paypo zamiast się skontaktować się ze mną naliczyło ponad 20złotych odsetek za darmo i zablokowało środki zwrócone przez sklep. Wyjaśnienie sytuacji na infolinii polegało na tym,że Pani przeksięgowanie moje pieniądze na rzecz "długu" który nie ja wygenerowałam. Profesjonalizmu w tej firmie naprawdę próżno szukać zawiodłam się i raczej będę nie będę dokonywać zakupów z ta firmą. Nie polecam.

Svar fra paypo.pl
Infolinia Paypo to totalny burdel jak na firmę od finansów.Dzwonię od kilku dni a tam tylko muzyczka i zakończenie połączenia.

Svar fra paypo.pl
W listopadzie zwróciłem dwie pary spodni do firmy guess. Koło 25 listopada firma zwróciła pieniądze. Po mojej interwencji 11 grudnia paypo zapewniło mnie że jutro będę miał wpłatę na konto i mimo moich wielu interwencji ich nie dostałem. Odsyłają mnie gdzie się da, bo przecież to nie ich wina i nie poczuwają się do obowiązku oddania mi 440 zł. Oczywiście muszę spłacać raty za które dostali pieniądze co mam udokumentowane na każdy sposób. Dodam że jestem ich klientem od kilku lat i bardzo się zawiodłem. Jestem aktualnie na oczekiwaniu od nich na wiadomość po przesłaniu maila od banku do którego mnie wysłali. Totalna spychologia. Jeżeli do końca tygodnia nie dostanę zwrotu pieniędzy zwracam się do UOKiK i Rzecznika Praw Konsumentów. Zanim w to wejdziecie zastanówcie się pięć razy czy nie lepiej poczekać i odłożyć potrzebną sumę niż męczyć się i tracić nerwy na przepychanki z tak nierzetelną i nie dbająca o swoich wieloletnich klientów firmą. Maciej . Aktualizacja. Po telefonie od przemiłej Pani udało rozwiązać się problem i wszystko jest ok za co jestem wdzięczny. Szkoda tylko że nie można było tego tak rozwiązać od razu 🙂.

Svar fra paypo.pl
Sklep w którym zwróciłam ubranie nie odpowiada,nie można się z nim skontaktować, bo nie ma na str podanego nr tel. Pisałam maila do sklepu i cisza. Pieniędzy nie zwrócili do paypo. PayPo z kolei nic z tym nie robi, przedłużają non stop daty spłaty, gdzie od wczoraj znowu pokazuje ,że termin spłaty minął. Pragnę dodać ,że do paypo pisałam zanim jeszcze minął termin płatności i to gdzieś z 2 tyg wcześniej. Zablokowali mi limit ,zablokowali nadpłaty na koncie, i dostalam alert z BIK o zaleganiu.Wysłałam do PayPo screeny i dalej cisza . Wypełniłam ankietę która podesłał PayPo po moim 3 telefonie do nich i dalej cisza. Tragedia!!! Radzę omijać.
Edytowano: 20.01 2026r
W dalszym ciągu przeciągany jest termin płatności i dalej zablokowany jest limit na zakupy.

Svar fra paypo.pl
Pani Zuzanna Kruczkowska bardzo pomogła mi w pilniej i trudnej sprawie. Polecam serdecznie. Świetna kobieta. Pozdrawiam

Svar fra paypo.pl
Dno i dwa metry mułu. Limit wykorzystany w mniej niż połowie i nagle niespodziewana zmiana zostawiając mnie na zakupach bez innego środka płatności. Na szczęście akurat nie tankowałem samochodu.
Ha tfu! Nigdy więcej!
EDIT: Wcale nie jest Wam przykro - to tylko taka formułka pod publikę.
Dodam więcej: nawet z dostępnym limitem zakupowym wykorzystanym w 30% i nie wycofanym nie można zapłacić w sklepach w których płaciło się jeszcze wczoraj.
Ale Wy nie musicie się przecież z tego tłumaczyć? Czyż nie?
Dla mnie jesteście totalnie niewiarygodni bo nigdy nie wiadomo kiedy będziecie mieli focha i będzie można zapłacić a kiedy nie.

Svar fra paypo.pl
Najgorsze co mogło mnie spotkać, już wolę używać zapłać później od mojego banku. Nie dostałam żadnej informacji czy to drogą mailową, SMS-em czy zwykłym zadzwonieniem na mój numer, że limit na moim koncie zostanie wyzerowany, sprawdziłam całą moją pocztę i nie znalazłam jakiegokolwiek maila o wyzerowaniu limitu. Chce dodać, że spłacam wszystko na bieżąco, czasami nawet z kilkudniowym wyprzedzeniem. Nie polecam i po spłaceniu wszelkich zakupów od razu usuwam konto.

Svar fra paypo.pl
Bardzo profesjonalna obsługa – miło i sprawnie. Serdecznie polecam panią Aleksandrę!

Svar fra paypo.pl
Обслуживание клиентов на уровне ноль.
Ноль компетенции , ноль помощи в решении вопроса, везде провал.
Мои вопросы остаются не отвеченными.
Обучите сотрудников как нужно общаться с клиентами, потому что они не знают базовых вещей в коммуникации.
Одна из самых некомпетентных компаний.

Svar fra paypo.pl
Ten serwis to totalna kpina. Od miesiąca próbuję coś załatwić i dalej NIC - aplikacja do końca nie działa, mailowa obsługa klienta odpisuje jedynie: „prosimy o kontakt telefoniczny”, tyle że na infolinię nie da się k*rwa dodzwonić, choćby człowiek siedział tam pół dnia. Mam już dosyć 4 dni z rzędu próbować się dodzwonić i po 40 minut słuchać muzyki.
W takiej formie obsługa, czyli jak się nazywa w PayPo „BIURO OBSŁUGI KLIENTA” jest absolutnie bezużyteczne, skoro jedyne, co robią, to odsyłają na telefon, to równie dobrze można by to zautomatyzować i efekt byłby identyczny. Serwis to dramat, marnowanie czasu i zero realnej pomocy.
Jak ktoś będzie chciał się skontaktować z firmy - zapraszam serdecznie, chętnie opowiem prywatnie o co chodzi w szczegółach.

Svar fra paypo.pl
Korzystanie z płatności PayPo to dla mnie ogromne udogodnienie. Proces odroczenia płatności jest szybki, prosty i bardzo intuicyjny. Bardzo doceniam również możliwość rozłożenia płatności na wygodne raty, co daje mi większą elastyczność finansową i pozwala lepiej planować wydatki. Dzięki PayPo mogę najpierw sprawdzić zamówiony produkt, a dopiero potem za niego zapłacić, co zwiększa moje poczucie bezpieczeństwa podczas zakupów online. Transakcje przebiegają sprawnie i bezproblemowo, a obsługa klienta jest pomocna i profesjonalna. Zdecydowanie polecam PayPo każdemu, kto ceni wygodę i elastyczne formy płatności,

Svar fra paypo.pl
Zawsze można liczyć na odpowiedz w raz pełną informacją oraz ewentualną pomoc.

Svar fra paypo.pl
Bardzo sprawna komunikacja. Szybka pomoc.

Svar fra paypo.pl
oceniam działania pay po naprawdę dobrze :) zostalam oszukana przez pewna firmę która nie wyslala mi towaru i zaplacilam za pośrednictwem pay po 1 ratę splacilam ale później przestałam wierzyć że towar do mnie dotrze ,jednak pay po wycofało mi te płatności i mam nadzieje ze tej firmie która tak oszukuje ludzi poszlo troszke w pięty:) kontakt z konsultatantami tez bardzo dobry zawsze są w stanie prawie natychmiastowo pomoc:)

20minut czekania na infolini i nikt nie odbiera

Svar fra paypo.pl
Firma bardzo mi pomogła odzyskać pieniądze pani konsultant bardzo szczegółowo wyjaśniła co mam pokoleń zrobic z pełna kultura odpowiadała mi na zadawane pytania

Svar fra paypo.pl
Ogólnie nie polecam . Będąc klientem ponad trzy lata i spłacaniu wszystkiego na bierząco nagle blokują i żądają potwierdzeń wypłaty wypełnianie jakichś wniosków . Masakra jak by to była kwota 100 tys a tu marne 5

Svar fra paypo.pl
Korzystałam z konta,okolo 3lat,zawsze wpłacałam w terminie zobowiązania,aż tu któregoś dnia zniknął limit.Nie dostałam wcześniej żadnej informacji, dlaczego?potem ktoś zadzwonil,i powiedzialze coś nie tak z moim e-mailem,nie rozumiem,bo od wielu lat mam ten sam?
Zwracałam się ostatnio,przez email z prośbą o usunięcie moich danych,z konta i zamknięcie,skoro nie mam limitu,ale też cisza,!!!
Więc pyt.czemu to ma służyć?

Svar fra paypo.pl
Z PayPo korzystam od ponad 4 lat i wcześniej nie miałam żadnych problemów, ale ostatnie kilka dni jest absurdalne. Płatność kartą w sklepie (w którym już kiedyś płaciłam kartą PayPo) - wszystko przeszło, ale na drugi dzień zakup został anulowany. Trudno, zamówiłam znowu i znowu wszystko teoretycznie poszło dobrze, ale na drugi dzień ponownie zamówienie zostało anulowane. Skontaktowałam się ze sklepem, nie potrafili jednoznacznie powiedzieć co się stało, zasugerowali, że coś poszło nie tak po stronie płatności, a nie ich sklepu. Dzwonie na infolinie PayPo, bo miałam jeszcze pytanie związane z inną kwestią - nie sposób się dodzwonić. Wysłałam maila - odpisali, że ze względu na ochronę danych osobowych nie mogą mi udzielić informacji i mam zadzwonić na infolinię...I teraz najlepsze - po kontakcie z supportem mój limit płatności z 8 tysięcy (czyli chyba maksymalny możliwy) zmienił się na "brak dostępnego limitu". Przez te kilka lat bardzo dużo korzystałam z PayPo bez żadnych opóźnień w płatnościach, a mój limit systematycznie rósł. Po raz pierwszy skontaktowałam się z supportem i nagle limitu brak, no nie da się ukryć, że jest to dość dziwne

Svar fra paypo.pl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.