Paula's Choice Nederland Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Paula’s Choice heeft mijn grootste onzekerheid weggenomen. Ik had heel erg last van hormonale puistjes (op latere leeftijd, ik ben 30 jaar). Echt alles geprobeerd, tot de duurste behandelingen. Paula’... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I ordered an item on July 10 they sent me mail that the order will delivered by 13 July but yet I didn’t received my order nor their tracking system is working. The very worst and unprofessional exper... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Naar een vervelende ervaring heb ik een fijn gesprek gehad met Kim waardoor alles naar tevredenheid is opgelost. Heel blij mee want ik blijf het zeggen Paula's Choice vind ik een heel fijn merk en... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een pakket besteld, echter is het zoek geraakt bij de bezorgbedrijf. Paulas choiche reageerde erg snel en vriendelijk. Hebben het voor mij opgelost en ben erg tevreden over de klantenservic... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kosmetikkbutikk
  2. Kosmetikkprodusent
  3. Kosmetikk

Skrevet av virksomheten

Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 25 ✔ Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

54 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Netelroos na gebruik van producten

Ik heb voor €75,- aan producten gekocht. Na twee dagen zag ik al een enorme verbetering van mijn huid. Dat wekte bij mij ook argwaan op.. want naar mijn weten gaat wat snel komt ook snel weg.

Ik vroeg mij daarom ook af of het niet schadelijk kon zijn voor mijn vette huid. En inderdaad op de vijfde dag kreeg ik netelroos over mijn hele gezicht. Dus helaas weer geen succes en toch maar weer terug naar meer natuurlijke en veilige ingrediënten

25. september 2020
Logoen til Paula's Choice Nederland

Svar fra Paula's Choice Nederland

Vervelend dat je een negatieve reactie hebt ervaren! Hoewel de kans op een dergelijke reactie klein is, kan het altijd gebeuren dat je overgevoelig bent voor één van de gebruikte ingrediënten. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies. Daarnaast kun je producten aan ons retourneren binnen 60 dagen na aankoop.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Siliconen zijn schadelijk voor je huid

Ik heb voor ruim 80 Euro aan cremes besteld. Helaas: huiduitslag, eczeem, jeuk. Heb toen eens naar de ingrediënten gekeken; wat bleek: Paula's Choice gebruikt siliconen. Ze beweren dan ook niet siliconenvrij te zijn, maar door de slogan "100% geur- en kleurstofvrij" suggereer je wel een soort van gezonde bedoelingen. Siliconen zijn o.a.: dimethicone en cyclopentasiloxane. Ze zijn niet giftig, maar wel schadelijk voor je huid: ze sluiten je huid af, verstoppen je poriën, belemmeren het ademen van je huid, ontregelen daardoor de doorbloeding en brengen je huid dus stelselmatig uit balans. Ze hebben ook een stapeleffect; je krijgt siliconen alleen weg door heel agressieve zeep te gebruiken. Deze ingrediënten wekken de schijn verzorgend te zijn, maar hebben in werkelijkheid geen enkele verzorgende waarde. Omdat je huid en haar worden afgesloten lijken ze lekker glad te worden, maar ondertussen. Natuurlijke ingrediënten zijn in feite de enige stoffen die je huid kunnen verzorgen, omdat ze huideigen stoffen bevatten die de natuurlijke balans van de huid ondersteunen en versterken. Daarbij: siliconen zijn ook slecht voor het milieu, zowel door hun herkomst (aardolie) als hun slechte afbreekbaarheid. Via het doucheputje komt al deze rommel in ons milieu terecht. Natuurlijke en schone verzorgingsproducten zijn daarom niet alleen beter voor jou, maar ook voor de aarde. NB. Paula's Choice vermeldt niet dat er siliconen in de produkten zitten, dus de klant beseft dat niet. Ik wist dat ook niet! Vanaf nu kies ik alleen voor 100% natuurlijk en milieuvriendelijk.
NB Ik had dit berichtje al naar Paula's Choice gestuurd, maar uiteraard geen reactie ontvangen, want wat kun je hierop zeggen?

4. november 2019
Logoen til Paula's Choice Nederland

Svar fra Paula's Choice Nederland

Hartelijk dank voor jouw review. Ik informeer je graag over het gebruik van siliconen in huidverzorging.

Siliconen zijn vanwege hun moleculaire structuur zowel poreus als bestand tegen lucht. Je kunt siliconen in een huidverzorgende formule zien als een theezakje. Als je het theezakje in water doet, komen de thee en alle antioxidanten eruit vrij. Zo blijven siliconen op de huid achter terwijl andere ingrediënten waarmee ze zijn vermengd erdoor worden opgenomen. Alle ingrediënten moeten in een basische formule zitten, waarbij sommige op de huid achterblijven en andere erdoor worden opgenomen. De ‘actieve’ stoffen worden door de huid opgenomen. Dat is vergelijkbaar met hoe heel veel plaatselijk aan te brengen medicatie wordt bewaard in petrolatum of mineraalolie, waarbij de actieve ingrediënten daarin door de huid worden opgenomen (en petrolatum wanneer je vochtverlies wilt tegengaan dat veel effectiever doet dan siliconen). Siliconen worden door brandwondenspecialisten al jaren gebruikt vanwege hun unieke helende, beschermende en ademende eigenschappen.

Daarnaast maakt de moleculaire structuur van de meest gebruikte vorm van siliconen het onmogelijk dat ze de huid zouden verstikken. Door de unieke moleculaire structuur van siliconen (grote moleculen met veel ruimte ertussen) vormen ze een ademende barrière, waardoor ze slechts heel zelden zwaar of dekkend op de huid voelen, terwijl ze toch beschermen tegen vochtverlies.

Ik hoop dat ik je met deze informatie heb geholpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je hier nog vragen over hebt.

Heel erg tevreden!

Inmiddels gebruik ik ruim twee jaar de producten van Paula's Choice. Ik ben ontzettend tevreden, sowieso over de producten, maar vooral over de service. Onlangs stuurde ik een vraag in, en deze werd binnen twee werkdagen beantwoord door de supervriendelijke medewerker Suzanne. Mijn eerdere ervaringen zijn niet anders dan geweldig. Daarnaast krijgen niet alleen nieuwe klanten samples en korting, maar ook bestaande klanten. Echt top. Heel erg bedankt voor alles!

11. september 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv