Parketenmeer Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over parketenmeer , 0p 29 juni een bestelling geplaatst van een boneco , deze is netjes de volgende dag gekomen met ups service, ook vriendelijk telefonisch te woord gestaan, Fijn !!... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zeer tevreden over parketenmeer

30. juni 2026

Beste Bas,

Wat fijn om te lezen, dank u wel voor deze mooie review! 😊

Geweldig dat uw Boneco bestelling de volgende dag al netjes via UPS bij u is aangekomen en dat u ook ons telefonisch contact als prettig heeft ervaren.

Daar doen we het inderdaad voor: goede service, persoonlijk contact en de bestelling zo snel mogelijk bij de klant krijgen.

Extra bedankt dat u uit eigen beweging de moeite heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. Dat waarderen we enorm!

Veel plezier met uw Boneco en graag tot een volgende keer!

Prima ervaring!

ik begrijp niet waarom deze webshop zoveel negatieve recensies krijgt. Mijn bestelde item is zoals aangegeven op de website binnen twee werkdagen verzonden en ze hebben geleverd wat ik besteld heb. Prima webshop dus!

25. juni 2026

Beste Matthijs,

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank u wel! 😊

Dit is precies waar we het iedere dag voor doen: gewoon leveren wat is besteld, binnen de aangegeven termijn en zorgen dat de klant tevreden is.

Extra fijn dat u uit eigen beweging de moeite heeft genomen om uw ervaring hier te delen. Wij vragen onze klanten namelijk niet actief om reviews, waardoor we het des te meer waarderen wanneer een tevreden klant dit spontaan doet.

Heel veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geld nog niet terug na retourzending en men is nogal vervelend als je iets terug wilt sturen.

Hadden zonder overleg een ander product gestuurd. Bij verzoek om retourformulier deed men moeilijk. Uiteindelijk op 2 februari een mail dat ze de retourzending hadden ontvangen en ik binnen 14 dagen mijn geld terug zou krijgen. We zijn inmiddels 22 dagen verder en nog steeds geen geld terug en ze reageren ook niet op mijn mail. Heb ook een klacht bij ACM ingediend, dan komen ze op de zwarte lijst bij meerdere klachten.

24. februar 2026

Beste Jurry,

Jammer om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft gehad. Wanneer een retour door ons is ontvangen, hoort de verdere afhandeling uiteraard correct te verlopen. We kijken dit dan ook graag voor u na.

We willen daarbij benadrukken dat wij jaarlijks duizenden bestellingen verwerken, waarvan gelukkig het overgrote deel probleemloos verloopt. Wij hebben onze klanten in het verleden bewust niet actief gevraagd om positieve reviews. Hierdoor vormen de relatief weinige beoordelingen op openbare reviewplatforms helaas niet altijd een representatief beeld van alle klantervaringen. Trustpilot vermeldt dit inmiddels ook bij ons profiel.

Dat neemt niet weg dat iedere klant bij wie iets niet goed is gegaan serieus genomen moet worden. Wanneer deze kwestie nog niet is opgelost, verzoeken wij u daarom contact met ons op te nemen onder vermelding van uw ordernummer, zodat wij kunnen nagaan wat er precies is gebeurd en dit waar nodig alsnog kunnen oplossen.

Bestelling Parketenmeer

Op 2-2-2026 voor €53,70 wat gekocht. Track&Trace gekregen. Maar Postnl kreeg maar niets om te verzenden. Mail gestuurd, geen reactie. 16-2 weer mail gestuurd en toch maar even op trustpilot gekeken. Niet zulke beste reviews. Ik dacht echt dat ik (weer) was bedonderd. We leven nou eenmaal echt in een zieke samenleving ! Maar 20-2 dan toch mijn bestelling ontvangen. Maar het helpt natuurlijk niet dat ze niet reageren op mail, op hun adres een hele opsomming van andere website zitten evenals het 06nr.

17. februar 2026

Beste heer/mevrouw Zoethout,

Bedankt dat u uw review heeft aangevuld nadat uw bestelling alsnog was ontvangen.

De door u bestelde Boneco-artikelen waren op dat moment helaas zeer moeilijk leverbaar vanuit de fabrikant. Boneco heeft door de grote vraag naar onder andere ventilatoren en klimaatproducten al langere tijd te maken met beperkte beschikbaarheid van verschillende artikelen. Hierdoor heeft uw bestelling aanzienlijk langer op zich laten wachten dan normaal.

Waar we wél beter in hadden moeten zijn, is de communicatie hierover. U had eerder duidelijkheid van ons moeten krijgen over de vertraging en de leverbaarheid. Onze excuses daarvoor.

We zijn blij dat uw bestelling uiteindelijk goed is aangekomen en danken u voor uw geduld.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een bijzonder slechte winkel dit

Wat een bijzonder slechte winkel dit. ze prijzen een product op de website, vervolgens annuleren ze de hele bestelling en plaatsen ze het voor 50,- duurder.

na telefonisch contact zegt de man: is niet op voorraad, bestel morgen maar opnieuw.

14. oktober 2025

Beste heer Jansen,

Jammer dat u dit zo heeft ervaren. We willen voor de volledigheid wel graag toelichten wat er bij deze bestelling is gebeurd.

Het door u bestelde schuurartikel bleek op dat moment niet meer leverbaar tegen de prijs waarop het eerder bij ons was ingekocht en aangeboden. Onze leverancier had de prijs onverwacht aanzienlijk verhoogd, waardoor de op onze website vermelde prijs helaas niet meer actueel en zelfs lager dan onze nieuwe inkoopprijs was.

Omdat wij het artikel op dat moment niet tegen die prijs konden leveren, hebben wij de bestelling geannuleerd en het door u betaalde bedrag netjes terugbetaald. Ongeveer een week later konden wij het artikel weer leveren, maar helaas alleen tegen de inmiddels geldende hogere inkoop- en verkoopprijs.

We begrijpen dat dit voor u teleurstellend was en bieden onze excuses aan voor de verwarring die hierdoor is ontstaan. Er was echter geen sprake van het bewust annuleren van een bestelling om het product vervolgens simpelweg voor € 50 meer te verkopen, maar van een onverwachte prijswijziging en beschikbaarheid bij onze leverancier.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Send wrong item and did not allow to return it.

after I ordered a coffee machine at Parket en Meer they send me an email stating they didn't have the machine they advertised and offered an alternative. I replied that I rather not have a replacement, but they send it any way. A different machine than they said they would send arrived the next. I requested to return the coffee machine, however the refused to provide me with the return procedure. I then canceled the payment trough my credit card. Then they send me an email requesting to make the payment again or they would instruct a debt collection agency.

6. juni 2025

Beste heer Bos,

Omdat uw review naar onze mening een onvolledig beeld geeft van wat er is gebeurd, willen wij hier graag enkele feiten aan toevoegen.

Het door u bestelde type koffiemachine was door de fabrikant inmiddels vernieuwd. U ontving daarom de actuele uitvoering van hetzelfde type machine. Toen u aangaf deze uitvoering niet te willen, hebben wij aangegeven dat u de machine aan ons kon retourneren.

Vervolgens bleek echter dat de koffiemachine daadwerkelijk in gebruik was genomen. Een gebruikte koffiemachine kunnen wij uiteraard niet meer als ongebruikt product retour nemen en opnieuw verkopen.

Daarnaast heeft u de betaling via uw creditcardmaatschappij teruggedraaid. Voor zover bij ons bekend is de koffiemachine vervolgens niet aan ons geretourneerd. Daarmee beschikt u op dit moment over de machine, terwijl de betaling is teruggedraaid.

Dat wij in zo'n situatie betaling verlangen voor een geleverde en gebruikte machine vinden wij niet meer dan redelijk. Wij vinden het daarom jammer dat deze belangrijke omstandigheden in uw review niet worden vermeld.

English,,
Dear Mr Bos,

As we believe your review provides an incomplete picture of what happened, we would like to add a few important facts.

The coffee machine you ordered had meanwhile been updated by the manufacturer. You therefore received the current version of the same model. When you informed us that you did not want this version, we clearly stated that you could return the machine to us.

However, it subsequently became apparent that the coffee machine had actually been used. Naturally, we cannot accept a used coffee machine as an unused return and resell it as new.

In addition, you reversed the payment through your credit card company. To the best of our knowledge, the coffee machine was never returned to us. This means that you currently still have the machine while the payment has been reversed.

Under these circumstances, we believe it is entirely reasonable to require payment for a machine that was delivered and used. We therefore regret that these important circumstances were not mentioned in your review.

Kind regards,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bijzonder onvriendelijk contact gehad…

Bijzonder onvriendelijk contact gehad n.a.v. de gedane bestelling. Deze man legt schade aan geleverde producten bij de vervoerder, wat de grootste onzin is. Hele klantonvriendelijke ondertoon in het contact. Advies voor het aanbrengen en uitwerken van de olie opgevolgd. Echter klopt hier helemaal niks van en is de olie veel te dik op de vloer komen te liggen. Blijkbaar levert Osmo zelf ook geen producten aan deze partij, dus waar zij deze vandaan halen is een groot raadsel. Mijn advies is om hier niks te bestellen en zeker niet om zijn advies op te volgen. Er klopt namelijk helemaal niks van!

8. oktober 2025

Svar fra Parketenmeer

Wij nemen echte klachten van echte klanten serieus. Maar wat hier gebeurt, vinden wij onacceptabel.

Wij hebben onze administratie uitvoerig gecontroleerd en kunnen onder de naam “ES” geen klant, bestelling of andere transactie vinden die deze review kan onderbouwen.

Daar komt bij dat deze review zeer specifieke beweringen bevat over Osmo, onze bedrijfsvoering en onze relatie met leveranciers. Dat zijn onderwerpen die ver buiten een normale beoordeling van een concrete aankoopervaring gaan. In combinatie met andere, vergelijkbare reviews van niet door ons te identificeren accounts roept dit bij ons ernstige vragen op over de achtergrond en het werkelijke doel van deze publicaties.

Wij veroordelen iedere poging om een reviewplatform te gebruiken voor het beschadigen van de reputatie van een onderneming, het uitvechten van zakelijke geschillen of het beïnvloeden van potentiële klanten onder het mom van een klantervaring.

Indien “ES” daadwerkelijk klant bij ons is geweest, vragen wij deze reviewer daarom heel eenvoudig om via Trustpilot verifieerbare ordergegevens te verstrekken. Wij zullen die onmiddellijk controleren.

Totdat dergelijke gegevens zijn verstrekt, kunnen wij deze publicatie niet als een verifieerbare klantervaring herkennen en hebben wij de review ter beoordeling voorgelegd aan Trustpilot.

Wij zullen hierover niet deelnemen aan verdere publieke provocaties of discussies. Relevante publicaties en gegevens worden door ons wel zorgvuldig vastgelegd.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nul sterren! Koop hier niet!

(als ik nul sterren kon geven, deed ik dat)

Schandalig bedrijf. Op de website staat groot: voor 18.00 besteld, morgen in huis. In werkelijkheid hebben wij meer dan 10 dagen op ons product moeten wachten. Pas na herhaald bellen en mailen gebeurde er iets. Je krijgt zogenaamd een bevestiging dat het pakket is aangemeld voor levering, maar dat blijkt alleen een zoethoudertje zodat je denkt dat het onderweg is. Pure misleiding en slechte service. Onbetrouwbaar en zeer onbeschoft!
Koop hier niet!

29. august 2025

Beste Patri,

Wij vinden het oprecht vervelend wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht en begrijpen dat u daarover teleurgesteld kunt zijn. Een levertijd van ruim tien dagen is uiteraard niet de service die wij nastreven.

We vinden kwalificaties als “pure misleiding” en “onbetrouwbaar” echter erg zwaar en niet passend bij de situatie zoals u die zelf beschrijft. Er is een vertraging ontstaan, maar uw bestelling is uiteindelijk gewoon geleverd. Van een bewuste poging om u te misleiden is dan ook geen sprake geweest.

Een verzendmelding betekent bovendien niet altijd dat een pakket op datzelfde moment fysiek door de vervoerder is verwerkt. Helaas kunnen vertragingen ontstaan door voorraadbeschikbaarheid, verwerking of de vervoerder. Dat neemt niet weg dat wij u bij een vertraging beter en sneller hadden moeten informeren als dat in dit geval onvoldoende is gebeurd.

Omdat wij op basis van de naam “Patri” geen specifieke bestelling kunnen identificeren, kunnen wij de exacte gang van zaken helaas niet meer controleren. Mocht u ons uw ordernummer doorgeven, dan kijken wij dit alsnog graag voor u na.

Kritiek wanneer iets niet goed verloopt nemen wij serieus. We vinden het tegelijkertijd belangrijk onderscheid te maken tussen een vervelende vertraging en de suggestie dat een bedrijf zijn klanten bewust zou misleiden.

BESTEL HIER NIET!

Bestel hier niet, ook niet als je Osmo zoekt. Parket & Meer is geen officiële Osmo-dealer; ga daarvoor rechtstreeks naar osmonederland.nl.

Mijn ervaring:
Ze adverteren “voor 18:00 besteld, morgen in huis”, maar in de praktijk wordt je bestelling vertraagd zonder enige communicatie.

Toen ik de wettelijke herroeping (artikel 6:230o BW) toepaste, noemden ze dat een “dreigmail”, terwijl het een feitelijk recht is.

Hun reacties waren emotioneel, onsamenhangend en beledigend, met een duidelijke minachting voor consumentenrechten.

Uiteindelijk werd mijn pakket toevallig 20 minuten na mijn mail verzonden, waardoor duidelijk werd dat mijn mail wél effect had, maar hun communicatie volledig faalde.

Hun planning, klantenservice en kennis van Nederlandse wet- en regelgeving zijn waardeloos.

Ze lijken hun zogenaamde "50 jaar ervaring" niet te hebben gebruikt om iets te leren over correcte levering of klantbehandeling.

Tip: bestel met creditcard, zodat je altijd een geschil kunt starten als het misgaat.

28. august 2025

Svar fra Parketenmeer

Wij vinden deze review bijzonder zorgwekkend.

Na controle van onze administratie kunnen wij onder de naam “Terry Wriste” geen klant, bestelling of transactie terugvinden die deze vermeende klantervaring kan onderbouwen.

Opvallend is bovendien dat deze review niet alleen kritiek op ons bedrijf bevat, maar lezers expliciet richting een andere website stuurt. In combinatie met andere reviews van niet door ons te identificeren accounts waarin eveneens zeer specifieke beweringen over Osmo en onze onderneming worden gedaan, roept dit bij ons ernstige vragen op over de achtergrond en het doel van deze publicaties.

Een reviewplatform hoort bedoeld te zijn voor authentieke ervaringen van consumenten. Het mag naar onze mening nooit worden misbruikt voor reputatiebeschadiging, commerciële beïnvloeding, online shaming of het uitvechten van zakelijke conflicten.

Als de schrijver daadwerkelijk klant van ons is geweest, is dit eenvoudig op te lossen: verstrek via Trustpilot het ordernummer en de gegevens waaronder de bestelling bij ons zou zijn geplaatst. Wij zullen deze onmiddellijk controleren.

Zolang die verificatie ontbreekt, kunnen wij deze review niet koppelen aan een daadwerkelijke klant of bestelling. Wij hebben de publicatie daarom ter beoordeling voorgelegd aan Trustpilot en leggen de relevante gegevens en publicaties zorgvuldig vast.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Een bestelling geplaatst maar pas laat ontvangen…

Een bestelling geplaatst, helaas pas na lange tijd een reactie. Na een paar maanden uiteindelijk de bestelling ontvangen. De communicatie kan beter en ook vriendelijker. Als de leverancier niet kan leveren geef dat dan duidelijk aan.

25. april 2025

Beste mevrouw Pasmans,

Wij herkennen ons niet in het beeld dat in deze review wordt geschetst en hebben daarom uw bestelling opnieuw nagekeken.

U bestelde bij ons een flesje Oliefris. Dit product was op dat moment gedurende langere tijd zeer moeilijk tot zelfs wereldwijd niet leverbaar. Wij hebben u hierover geïnformeerd en u gaf vervolgens aan dat u op het product wilde wachten.

Zodra het artikel weer beschikbaar was, hebben wij uw bestelling alsnog verzonden en volgens onze administratie is deze op 3 april geleverd. Daarna hebben wij van u geen bericht meer ontvangen dat de bestelling niet zou zijn aangekomen of dat er nog een probleem openstond.

Wij vinden het daarom jammer en verwarrend om maanden later in deze review te lezen dat de bestelling “nooit ontvangen” zou zijn en dat er sprake zou zijn van een niet uitgevoerde terugbetaling. U had er immers voor gekozen op het tijdelijk niet leverbare artikel te wachten en de bestelling is vervolgens geleverd.

Mocht u van mening zijn dat onze administratie of bezorginformatie desondanks niet klopt, dan horen wij dat uiteraard graag en zullen wij dit opnieuw onderzoeken.

Edit,
Beste mevrouw Pasmans,

Dank voor uw aanvulling en voor de bevestiging dat de bestelling uiteindelijk bij u is ontvangen.

Uw punt over de communicatie nemen wij ter harte. Wanneer een fabrikant een product gedurende langere tijd niet kan leveren, moeten wij daar inderdaad zo duidelijk mogelijk over communiceren en de klant goed op de hoogte houden. Ook de toon van onze communicatie hoort daarbij altijd vriendelijk en professioneel te zijn.

Het betreffende product was destijds uitzonderlijk lang niet leverbaar en u had aangegeven op de nieuwe voorraad te willen wachten. Dat verklaart de lange levertijd, maar neemt niet weg dat wij u gedurende die periode beter hadden kunnen informeren.

Daar kunnen en moeten we van leren. Dank dat u dit nog heeft verduidelijkt en alsnog de moeite heeft genomen om te reageren.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik had even naar de reviews op Google…

Ik had even naar de reviews op Google moeten kijken. De reviews op de website zijn namelijk niet echt: de klantenscore is gewoon een plaatje.
Ik had 15 liter parketlak besteld maar had maar 10 liter nodig. Ik had 1 ongeopende verpakking van 5 L over. Maar retour was niet mogelijk, de marge was 0 en de tijd te lang! Niet echt wat je noemt klantvriendelijk!

10. august 2025

Beste Robbertjan,

Uw uitgebreide review vraagt om één belangrijke verduidelijking.

Uw verzoek betrof het retourneren van de door u bestelde lak nadat de geldende retour-/herroepingstermijn reeds was verstreken. Wij begrijpen dat u het product alsnog graag wilde retourneren, maar een retourtermijn kan niet eenzijdig naar eigen inzicht worden verlengd.

Wij hanteren onze retourvoorwaarden voor al onze klanten op dezelfde manier. Dat betekent dat wij uiteraard de rechten van consumenten respecteren, maar dat wij ook mogen verwachten dat de daarvoor geldende termijnen en voorwaarden worden gerespecteerd.

Dat wij na het verstrijken van de termijn niet alsnog met uw retourverzoek hebben ingestemd, maakt ons naar onze mening niet tot een onbetrouwbare webshop. Het betekent simpelweg dat wij de geldende retourvoorwaarden consequent toepassen.

We betreuren dat een verschil van mening hierover heeft geleid tot deze zeer negatieve beoordeling, maar vinden het belangrijk dat toekomstige lezers ook deze context kennen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verzending zeker niet dezelfde dag!

Op de website adverteert het bedrijf met: voor 18.00 uur bestelt, de volgende dag in huis. Maar de bestelling is al 2 dagen geleden geplaatst en nog steeds niet verzonden. Gebeld met het bedrijf en ze gaven aan dat ze door de extra vrije dag van 5 mei zo druk hadden dat ze erg achter liepen. Man geconfronteert waarmee ze adverteren. Ja, dat stond er wel maar ik moest maar begrip opbrengen voor hun situatie. Ik moest het doen met: we doen ons best. Daar koopt een klant helemaal niks voor! Haal de slogan van de website of handel ernaar. Zo bedonder je mensen.

7. mai 2025

Beste Fenny,

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling niet binnen de verwachte termijn wordt verzonden. In dit geval was er door het weekend, de feestdag van 5 mei en uitzonderlijke drukte helaas een achterstand in onze verwerking ontstaan. Dit hebben wij tijdens ons contact ook aan u uitgelegd.

Daarbij hebben wij u nadrukkelijk de keuze gegeven: wachten totdat wij de bestelling konden verzenden óf de bestelling annuleren als u niet wilde wachten.

Dat het gesprek zou zijn verlopen zoals in deze review wordt geschetst, herkennen wij dan ook niet. Wij hebben juist geprobeerd de situatie uit te leggen en u een keuze geboden.

Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat u teleurgesteld was omdat de op onze website genoemde levertijd in dit geval niet werd gehaald. Dat had beter gekund en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

De kwalificatie dat wij klanten hiermee zouden “bedonderen” vinden wij echter niet terecht. Een incidentele vertraging tijdens een uitzonderlijk drukke periode is vervelend, maar iets wezenlijk anders dan klanten bewust misleiden.

Slecht

Slecht. Heb recent een bestelling geplaatst nog niet ontvangen. Terwijl dit op voorraad zou zijn en de volgende dag geleverd zou worden. Telefonisch niet bereikbaar en ticket blijft onbeantwoord.

22. april 2025

Beste heer/mevrouw Vriends,

Wij begrijpen dat een langere levertijd vervelend is. In dit geval ging het echter om Oliefris, een product dat op dat moment gedurende langere tijd niet leverbaar was.

Wij hebben u hierover geïnformeerd en daarbij de keuze gegeven om de bestelling te annuleren of te wachten totdat het product weer beschikbaar zou zijn. U heeft ervoor gekozen de bestelling te laten staan en op de nieuwe voorraad te wachten.

Daarom vinden wij het jammer dat de ontstane wachttijd nu leidt tot deze zeer negatieve beoordeling. Wanneer een artikel onverwacht niet beschikbaar is bij de leverancier, kunnen wij dat helaas niet altijd voorkomen. Wat wij wél kunnen doen is de klant informeren en de keuze bieden tussen wachten of annuleren — en dat is in dit geval ook gebeurd.

Uiteraard begrijpen wij dat u het product liever sneller had ontvangen. Maar wanneer een klant na onze uitleg zelf kiest om op een tijdelijk niet leverbaar artikel te wachten, vinden wij het belangrijk dat toekomstige lezers van deze review ook die context kennen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Un nouveau service client efficace!

J’ai acheté pour plus de 50 eur pour avoir la livraison gratuite. Tous les produits étaient de stock mais ils ont envoyé une commande incomplète . Ils m’ont remboursé seulement une partie en me facturant les frais de livraison pour le produit qu’ils ne m’ont pas livré!!!!
Droit de réponse suivant la réponse fournie après …2 années !!!!:
Faux, j’ai bien contacté le service après vente avant de mettre mon évaluation !!!! Un certain Piet, vulgaire et d’une impolitesse sans nom s’est permis de faire des commentaires injurieux sur une situation dénoncée par plusieurs acheteurs ! Même le service de plainte européen s’est offusqué du manque de professionnalisme de cette société ! Je suppose que maintenant, ce monsieur Piet à été remplacé par une personne plus courtoise !!!
Réponse adaptée suite au traitement de mon problème :
J’ai été recontacté très courtoisement par Tim après une longue période. Un changement dans le service client à été effectué et mon problème a enfin été solutionné ! Je garde donc toute ma confiance dans cette entreprise qui a entrepris les démarches pour traiter les soucis rencontrés par les acheteurs ! Je remercie Tim pour sa communication courtoise et son rôle efficace et rapide pour trouver une solution juste. Je corrige donc la note attribuée à l’époque et j’attribue le maximum puisque le soucis est corrigé.

5. november 2024

Bonjour Daniel,

Après avoir retrouvé et réexaminé votre dossier, nous souhaitons rectifier notre réponse précédente : vous aviez effectivement contacté notre service client à l’époque. Notre affirmation contraire était incorrecte et nous vous présentons nos excuses.

Votre commande de 51,85 € bénéficiait de la livraison gratuite. Un article étant finalement indisponible, celui-ci vous a été remboursé. Notre système a alors automatiquement recalculé la commande sous le seuil de livraison gratuite et ajouté 6,95 € de frais de livraison.

Cette correction automatique aurait dû être annulée manuellement. Cela n’a malheureusement pas été fait et nous reconnaissons que ces 6,95 € n’auraient pas dû rester à votre charge.

Nous regrettons sincèrement que cette erreur n’ait pas été correctement résolue à l’époque et que la communication avec notre service client ait également été vécue négativement.

Nous avons depuis échangé directement par e-mail et sommes heureux d’avoir pu trouver ensemble une solution.

**Le remboursement de 6,95 € a désormais été effectué sur le compte bancaire que vous nous avez communiqué.**

Concernant votre remarque sur notre ancien collaborateur : Piet ne travaille effectivement plus au sein de notre entreprise. Nous attachons aujourd’hui une grande importance à une communication correcte, courtoise et orientée vers la recherche de solutions.

Nous vous remercions également pour vos aimables messages par e-mail concernant notre professionnalisme et notre manière de résoudre aujourd’hui cette situation.

Même après presque deux ans, lorsqu’une erreur peut être vérifiée, nous estimons qu’il est de notre responsabilité de la reconnaître et de la corriger.

Nous sommes heureux de pouvoir ainsi clôturer ce dossier de manière positive et professionnelle.

Edit,
Bonjour Daniel,

Un grand merci d’avoir pris le temps de mettre à jour votre avis.

Nous sommes très heureux d’avoir pu reprendre votre dossier, reconnaître ce qui n’avait pas été correctement traité à l’époque et finalement trouver ensemble une solution satisfaisante.

Nous apprécions particulièrement votre confiance renouvelée ainsi que vos mots très aimables concernant notre communication et la manière dont la situation a été résolue.

Merci encore pour votre compréhension et pour cette conclusion positive.

Bien cordialement,

Tim
Parketenmeer.nl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Versturen niet op dezelfde dag ondanks…

Versturen niet op dezelfde dag ondanks dat ze melden voor 18.00 besteld zelfde dag verzonden. Speciaal daarom bij hen besteld, planning nu in de soep...

25. oktober 2024

Beste heer Portier,

Jammer dat deze bestelling aanleiding is geweest voor een negatieve review. We willen hierbij graag wat context geven over de verzending.

U bestelde een pot WOCA olie in een kleur die inmiddels door de fabrikant uit productie is genomen. Het betrof de allerlaatste nog beschikbare pot van deze kleur.

Uw bestelling is door ons dezelfde dag nog verwerkt en 's avonds meegegeven aan PostNL. Onze pakketten worden per vrachtwagen afgehaald en worden daarbij niet altijd direct individueel gescand. De eerste zichtbare scan vindt vaak pas plaats bij verwerking in het depot van PostNL. Bij drukte kan het daardoor soms een dag langer duren voordat de Track & Trace wordt bijgewerkt.

Hierdoor kan de indruk ontstaan dat een pakket nog bij ons ligt, terwijl het al aan PostNL is overgedragen.

We begrijpen uiteraard dat u uw bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. In dit geval vinden wij het echter jammer dat dit direct tot een negatieve beoordeling heeft geleid, terwijl wij de bestelling dezelfde dag hebben verwerkt en meegegeven aan de vervoerder.

Voleur ?

Reception de 3 pots sur les 5 commandés et payés. J’en suis à 4 messages de réclamation en français et en anglais sans que le vendeur ne daigne répondre… pour le moment c’est du vol pur et simple!

30. august 2024

Bonjour Madame Guiton,

Nous souhaitons rectifier cet avis, car il ne reflète malheureusement pas le déroulement complet de cette commande.

Votre commande comprenait bien 5 pots. Deux d’entre eux ont toutefois été endommagés pendant le transport par le transporteur et n’ont donc pas pu vous être livrés.

Dès que nous avons constaté le problème, nous avons ouvert une réclamation auprès du transporteur afin de vérifier si les deux colis pouvaient encore être livrés ou s’ils étaient définitivement endommagés. Quelques jours plus tard, le transporteur nous a confirmé qu’ils étaient effectivement endommagés.

Nous vous avons alors immédiatement envoyé 2 nouveaux pots en remplacement, sans frais supplémentaires. Ces deux pots vous ont bien été livrés et la situation a donc été entièrement résolue. Nous vous avons également informée de cette procédure par e-mail.

Dans ces circonstances, nous trouvons particulièrement injuste de qualifier cette situation de « vol pur et simple ».

Un dommage pendant le transport peut malheureusement arriver. L’important est la manière dont le problème est résolu : dans votre cas, nous avons ouvert une réclamation, attendu la confirmation du transporteur, puis remplacé gratuitement les deux produits endommagés, qui vous ont ensuite bien été livrés.

Nous regrettons donc que votre avis, toujours publié en ligne, ne mentionne pas que vous avez finalement reçu l’intégralité des 5 pots commandés.

Cordialement,

L’équipe Parketenmeer.nl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Olie helemaal geblust en uitgelopen…

Olie helemaal geblust en uitgelopen thuis gestuurd gekregen. Meerdere keren gemaild om dit terug te sturen maar weigeren de retour en terugbetaling omdat het aan Bpost ligt. Bpost zegt om contact op te nemen met parket en meer. Zo blijven we bezig zonder oplossing. Pot uitgelopen en kan niet meer afgesloten worden dus is om weg te gooien…

23. august 2024

Beste Leen,

We hebben deze situatie nogmaals bekeken en willen hier graag wat context aan toevoegen.

Nadat er een probleem met uw zending was ontstaan, hebben wij bpost gevraagd het artikel zo snel mogelijk terug te halen. Zodra het pakket retour zou komen, zouden wij óf een nieuw exemplaar versturen óf het aankoopbedrag crediteren.

Helaas heeft bpost de afgesproken retour niet uitgevoerd. Vervolgens hebben wij van u geen nieuw bericht meer ontvangen en is de kwestie door de drukte bij ons uiteindelijk uit beeld geraakt.

Dat laatste had uiteraard niet mogen gebeuren. Ook wanneer een vervoerder een gemaakte afspraak niet nakomt, hadden wij dit verder moeten opvolgen. Daarvoor bieden wij u onze excuses aan.

We willen het echter nog steeds graag netjes voor u oplossen. Omdat deze bestelling inmiddels enige tijd geleden is en wij op basis van alleen de naam “Leen” niet met zekerheid de juiste order kunnen identificeren, verzoeken wij u uw ordernummer aan ons door te geven.

Zodra wij dat hebben ontvangen, controleren wij de bestelling en kunnen we deze kwestie alsnog correct afhandelen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Produit oublié dans le colis => pas de renvoi sans frais

J'ai commandé pour plus de 50€, la livraison était donc gratuite.

Un article a été oublié dans la livraison, après réclamation ils m'ont remboursé alors que je demandais de m'envoyer le produit manquant qui était en stock.

Bien-sûr, si je commande à nouveau ce produit, je dois payer la livraison.

Bref un esprit commercial nul.

22. juli 2024

Bonjour,

Nous comprenons votre remarque et, après avoir relu votre avis, nous reconnaissons que cette situation aurait pu être mieux gérée.

Un article avait malheureusement été oublié lors de la préparation de votre commande. Après votre réclamation, cet article vous a été remboursé, alors que vous aviez demandé que nous vous envoyions simplement le produit manquant.

Dans cette situation, il aurait effectivement été plus logique de vous envoyer l’article manquant sans frais supplémentaires. Le remboursement était destiné à résoudre le problème rapidement, mais nous comprenons parfaitement que cela ne vous aidait pas si vous souhaitiez toujours recevoir le produit et deviez ensuite payer des frais de livraison pour le commander à nouveau.

Nous vous présentons donc nos excuses pour la manière dont cette situation a été traitée.

Si vous disposez encore de votre numéro de commande, n’hésitez pas à nous le communiquer. Nous pourrons ainsi retrouver le dossier et vérifier ce qui s’est exactement passé.

Cordialement,

L’équipe Parketenmeer.nl

Nooit iets ontvangen

Ik heb een bestelling gedaan. Ze zeggen deze verzonden te hebben met DPD. Dit is echter nooit verzonden. Heb er al 4x over gebeld en een mailtje gestuurd. Ze lossen niks op. Ik doe nooit meer zaken met dit bedrijf. Had ik maar eerder naar de revieuws gekeken.

10. juni 2024

Beste Debora,

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u uw bestelling destijds niet zou hebben ontvangen. Uiteraard is het absoluut niet onze bedoeling dat een klant betaalt voor een bestelling die vervolgens niet wordt geleverd.

Helaas kunnen wij op basis van alleen de naam “Debora” niet meer vaststellen om welke bestelling het gaat en daardoor ook niet controleren wat er destijds precies bij DPD is gebeurd. Bij pakketdiensten komt het helaas voor dat een zending als bezorgd wordt geregistreerd terwijl deze bijvoorbeeld bij buren, op een afgesproken plek of soms pas later daadwerkelijk wordt aangetroffen. Juist daarom willen wij dit graag aan de hand van de concrete zending onderzoeken.

Wij willen daarbij ook duidelijk afstand nemen van de indruk dat wij bewust bestellingen niet zouden leveren of problemen niet zouden willen oplossen. Wij verwerken zeer veel bestellingen en vragen onze klanten bewust niet actief om positieve reviews. Ook Trustpilot vermeldt daarom bij ons profiel dat de hier geplaatste reviews mogelijk geen representatief beeld geven van alle klantervaringen.

Maar als er bij úw bestelling daadwerkelijk iets niet goed is gegaan, willen wij dat ook na deze tijd nog steeds oplossen.

Wilt u daarom uw ordernummer aan ons doorgeven? Dan zoeken wij de bestelling en de bijbehorende DPD-zending op en bekijken we wat er is gebeurd. Als blijkt dat uw bestelling daadwerkelijk niet is afgeleverd en de kwestie nog altijd niet is opgelost, zullen wij dit uiteraard alsnog netjes met u afhandelen.

Een probleem met een pakket kan helaas voorkomen. Dat maakt ons echter nog geen onbetrouwbare webshop — het gaat erom dat we de gelegenheid krijgen om vast te stellen wat er is gebeurd en het waar nodig op te lossen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Op de site staat 'vandaag voor 18 u…

Op de site staat 'vandaag voor 18 u besteld, vandaag verzonden'. Dat was de enige reden voor mij om hier te bestellen. Duurde uiteindelijk een week, terwijl het product op voorraad was. Ik heb het daarom ergens anders moeten kopen en heb het nu overbodig dubbel.

Edit: Na 2,5 jaar kwam er een reactie van Parket en Meer op deze review. Nergens op de website was iets te lezen over dat verzending van kleinere artikelen minder prioriteit hebben. Het product is volgens de verzender een 'kwetsbaar tubetje'. Als het zo kwetsbaar is, waarom dan per briefpost verzenden? En de verzendtijd van twee dagen is gewoonweg verzonnen.

Dit niveau van klantafhandeling verdient geen twee sterren. Vandaar dat deze review is aangepast naar 1 ster. Als je het oneens bent met het te lage aantal sterren, kom de klant tegemoet, wees eerlijk en/of geef je eigen fout toe.

1. mars 2024

Beste Maarten,
We hebben uw bestelling nogmaals nagekeken en willen graag enige context toevoegen aan deze review.
Uw bestelling betrof één klein en kwetsbaar tubetje. Dergelijke zeer lichte artikelen kunnen wij vanwege de voorwaarden van onze vervoersovereenkomst niet op dezelfde manier verwerken als onze reguliere pakketzendingen. Deze worden daarom via een aparte brievenbuszending verzonden.
Volgens onze gegevens is uw bestelling vervolgens binnen ongeveer twee dagen bij u bezorgd. Wij herkennen ons daarom niet in de vermelding dat de levering uiteindelijk een week zou hebben geduurd.
We begrijpen uiteraard dat u vanwege de vermelde snelle verzending voor onze webshop heeft gekozen en dat iedere vertraging vervelend kan zijn. In dit geval ging het echter om een afwijkende verzendwijze voor een zeer klein artikel en is de bestelling voor zover wij kunnen nagaan binnen circa twee dagen geleverd.
We vinden het daarom jammer dat deze bestelling tot een beoordeling van slechts twee sterren heeft geleid, maar hopen met deze toelichting toekomstige lezers in ieder geval de volledige context te geven.

Edit,,
Beste Maarten,

Dank voor uw aanvulling. Omdat u enkele conclusies trekt uit onze eerdere reactie die wij niet zo bedoeld hebben, willen we dit graag verduidelijken.

Kleine artikelen krijgen bij ons géén lagere prioriteit. Het betreffende tubetje valt vanwege formaat en gewicht binnen een andere verzendcategorie binnen ons vervoerscontract en wordt daarom als brievenbuszending verwerkt. Onze eerdere formulering met het woord “kwetsbaar” was op dit punt ongelukkig en heeft kennelijk voor verwarring gezorgd.

Ook hebben wij geen enkele reden om bewust een onjuiste levertijd te noemen. Wij hebben na 2,5 jaar geprobeerd deze oude bestelling aan de hand van de nog beschikbare gegevens te reconstrueren. Als onze conclusie van circa twee dagen niet overeenkomt met uw eigen bezorggegevens, dan corrigeren wij dat graag. Wij hoeven daar geen gelijk in te krijgen.

Uw opmerking dat we een klant in zo'n situatie ook tegemoet kunnen komen, vinden wij redelijk. Daarom bieden wij u alsnog aan om 50% van de destijds betaalde verzendkosten aan u terug te betalen. Stuurt u ons daarvoor uw ordernummer en rekeninggegevens, dan kunnen wij dit controleren en regelen.

Dat wij nu pas reageren komt overigens niet doordat uw klacht destijds bewust is genegeerd. Wij hebben jarenlang uit principe nauwelijks actief deelgenomen aan reviewplatforms en onze klanten ook niet om reviews gevraagd. Inmiddels hebben wij besloten ook oudere beoordelingen alsnog inhoudelijk te beantwoorden.

We hopen hiermee in ieder geval duidelijk te maken dat we niet uit zijn op een discussie over sterren, maar bereid zijn naar kritiek te luisteren en waar redelijk ook een oplossing te bieden.

Team Parketenmeer.nl

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv