Posten Norge AS Anmeldelser 329

1,3

Har nettopp mottatt 2 pakker fra utlandet og som vanlig har Posten Norge fortollet og tatt gebyr for pakker som det allerede er betalt mva/toll for. Systemet Posten Norge har fått til rundt pakkeforse... Vis mer

Elendig kundeservice! Sendte pakke med Finns FiksfErdig, Postbudet glemte å registrere at den var levert. Kastet vekk fem timer på utallige telefoner og mailer til Postens kundeservice som nekter å s... Vis mer

Statlig drevet, så selvfølgelig dyrt å sende kontra hva du får sende innenfor målene. Elendig kundeservice. Leverer ikke pakker til avtalt tid eller som de skal. Roter bort pakker, mister pakker… klar... Vis mer

Liker ikke at eneste alternativ til gratis frakt (når du har kjøpt så så mye, får du gratis frakt) er pakkeboks. Noen ganger tar de betalt for å sende til hentested mens pakkeboks er gratis. Så da MÅ... Vis mer

1. Budtjeneste

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Posten Norge or The Norwegian Post is the name of the Norwegian postal service.

1,3

Dårlig

Posten--(ikke så )flott levert

Budet til posten kom med pakke en dag tlf ikke virket, men fulgte hvor hen var i appen og sto på plassen når hen kom.
Hen snudde og parkerte nedi gata hvor hen sikkert ringte, men gjorde ingen forsøk på levere pakka ved gå ut av bilen og se etter meg...Jeg sto og plystra og vinket til ingen nytte...budet SKAL ringe på, spesielt når ikke tlf kontakt er mulig...istedet leveres det til henting i butikk, 23 kilo...jeg har ikke armer til bære dette etter skade og dermed må posten hente og levere hjem igjen...er i kontakt med postens kundeservice; de sier de ikke får levert når ikke kunden er hjemme som avtalt, det må jeg forstå...:(...Så sier de pakka kommer sikkert imorgen (torsdag) men garantert fredag.
Dette er hundemat så det er litt viktig at det kommer frem.
Fredag spør jeg kundeservice igjen,men får svar at den kommer nok ikke idag ihvertfall men sikkert på mandag.
Mandag sier de at den kommer ikke i dag ihvertfall,men nå er den til henting for å kjøres til terminalen for utlevering hjem,så den kommer snart.
Tirsdag sier de pakken ikke kommer idag men er på terminalen.
Onsdag sier de at" 𝘗𝘢𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘦𝘳 𝘬𝘫ø𝘳𝘵 𝘧𝘳𝘢 𝘵𝘦𝘳𝘮𝘪𝘯𝘢𝘭 𝘵𝘪𝘭𝘣𝘢𝘬𝘦 𝘵𝘪𝘭 𝘣𝘶𝘵𝘪𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘢𝘬𝘬𝘶𝘳𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘯𝘵𝘦𝘵 𝘧𝘳𝘢".
Dette er ikke tull altså, det skjer faktisk,
Spør kundeservice om de kan gjøre et unntak for sultne hunder og kjøre innom hente den og levere hjem til meg, men får til svar at de ikke kan gi enkelte kunder spesialbehandling. (som det tydeligvis er levere en pakke 8 dager for sent)
Nå hører det med til historien at jeg bor 200 meter unna butikken der den ble hentet så det ville vært tidsbesparende bare svinge innom med den når den ble hentet istedet for kjøre den til terminal også tilbake.
Og jeg hadde selvsagt hentet den på butikk hadde jeg hatt noen mulighet til dette.

Makan til selskap altså.
Så vanskelig burde det ikke være levere en pakke fra A-B liksom.
Føler det er på sin plass klistre opp litt lapper over hele oslo-innlandet strekningen om posten og deres elendige jobb og dårlige kundeservice...Ja det tror jeg faktisk jeg skal ta meg tid til. Litt gratis reklame for de.
En ting er å ikke bry seg om kundene sine, svare surt (og feil). En annen ting er ikke bry seg om følgene ting får når man ikke klarer gjøre jobben sin.
Sultne hunder? Det bryr vi oss ikke om..,Folks tid, økonomi,løfter,kunder,mennesker og hunder..vi bryr oss ikke overhodet.
Det hadde jo vært et ærlig slagord i det minste.

Jeg ser posten fikk 5 stjerner av en person her for at hen fikk oppdateringer om hvor pakken var til enhver tid.
Altså, for det første så er det bare data, posten gjør ikke noe med det, da hadde de klart rote til det også sannsynligvis. For det andre, så skulle det vel bare mangle? 5 stjerner for det?
I posten under er dhl gitt 1 stjerne, så jeg vet ikke...lurer jo litt på om vedkommende jobber i posten eller så, eller bare er over seg av begeistring for at postens digitale oppdateringer virker.

29. januar 2024

Pakke med hjemlevering

Pakke med hjemlevering. Fikk flere oppdateringer på mobilen om hvor bilen med pakken var, hvor mange stopp det var igjen, estimert klokkeslett for levering. Veldig fornøyd.

24. januar 2024

Jeg bestilte en pakke og så sier det…

Jeg bestilte en pakke og så sier det Sendingen kunne dessverre ikke leveres i din postkasse. Du vil få en melding når sendingen kan hentes på ditt hentested.

Og jeg har ikke fått noe melding om pakken min jeg kontakta 5 posten fraktere og ingen finner pakken posten er stjeler

23. januar 2024

Betalt for hjemmeleviring men har ikke…

Betalt for hjemmeleviring men har ikke ble gjørt buden ta bell å kjører hele dagen etter på sier vi kunne ikke levere i postkasse og doren er låst for kunne sette den på dormate luring hvordan du komme inn til post kasse og hvordan du skal levere pakken og du har ikke nøkkel heller ta kontakt med kunder de bare steile penger og dårlig service anbefale helthjem

12. januar 2024

Elendig

Bestilte og betalte ekstra for hjemmelevering. Får oppgitt tidspunkt og de dukker ikke opp. Jeg ringer posten dagen etter og presiserer at det er viktig at jeg får pakken dagen denne dagen. Får nytt tidspunkt på ettermiddag/kveld, men de dukker ikke opp. Skal ALDRI bestille hjemmelevering med posten noen gang mer i mitt liv. Elendig firma!!!!!!!!!!

8. januar 2024

Bedre en mange andre

Bedre en mange andre. Posten har så langt levert mine faste leveringer som avtalt og til oppgitt tid.
Hyggelig sjåfør(Som også snakket/var Norsk) og kunne bruke en Gps. Fortsetter de som nå så vil jeg anbefale dem videre!

5. januar 2024

Husket ikke Posten-appen

Har hatt hjemmekontor og stort sett benyttet levering på døra, Og det har ikke vært noe problem. Men nå skulle jeg motta noe medisinsk utstyr (CPAP-maskin) som ble lovet "så snart det var klart". Da jeg etter noen uker ringte avsender (sykehuset) og etterlyste utstyret, sa de at utstyret var sendt ut og kommet i retur; "Fikk du ikke SMS?". Nei, ingen melding. Etter litt detektivarbeid finner jeg ut at Posten ikke lenger sender SMS hvis du har lastet ned Posten-appen OG husker at du faktisk har denne appen OG har passet på å oppdatere den OG husket på å krysse av for SMS-melding. Ellers kan det nok hende pakken dukker opp.

2. januar 2024

Useriøst og forferdelig opplevelse!

Posten Norge - helt tragisk opplevelse som "kunde".
Solgte en vare i jula via Fiks fedig på Finn.
Det betyr at kjøper allerede betaler for pakken + fraktomkost. Jeg pakker varen og sender pakken med sporingsnr. Pakken kan selvsagt IKKE posten hente hos meg, den må jeg selv dra til nærmeste leveringssted. Ankommer der og min pakke blir kontrollert av de som tar imot og scannet/klargjort til å sendes. Uten spørsmål. SÅ begynner ventetiden. På Fiks ferdig står det bare status "lever din pakke innen xx dato" i flere dager etter pakken ble levert inn. Får til og med ny "husk å lever din vare" innen xx-dato på Finn. Drar tilbake til stedet hvor jeg sendte varen. Der blir jeg møtt av uvitende ansatte som ikke har peiling, enda jeg viser dem pakkens ID-nr som er via Fiks ferdig. Posten chat kan heller ikke si noe om hvor den er annet enn at den er levert inn. Helt håpløst! På toppen av dette får jeg noen dager etterpå melding om FAKTURA pga pakken ikke tilfredstilte målene! Så jeg skal altså betale MER for en vare som allerede er betalt frakt for. Posten mener da at varen er "akkurat" ikke innen for målene. Enda jeg kontrollmålte ved levering. Blir så sinnsykt forbanna over denne praksisen. Hvordan kan jeg rette opp i det når pakken ble MOTATT av posten uten spørsmål og sendt - men i ETTERTID skal dere avkreve meg penger? Useriøs praksis. Jeg som kunde blir satt i en skvis. Skal ALDRI bruke posten til dette formålet lenger. Forsøkte å klage, men her er det jo Posten selv som "behandler" klagene, selvsagt sier de da at jo din pakke er ikke innenfor målene.
Håper Posten blir utkonkurrert av andre mer seriøse OG EFFEKTIVE budfirmaer. Elendig.

29. desember 2023

Er Rasende på Posten Norge.

Er Rasende på Posten Norge.
Bestiller en del på internettet og mottar en del pakker.
Det som er helt utrolig er at de tre ganger i tiden har presset store pakker som ikke overhoder er mulig å få ned i postkassen presser di ene hjørne ned i postkassen slik at 90 prosent av pakken kommer utenfor. Detter er et litt avsides strøk, og hvem som helst kan ta pakken, og det i disse tider det snakkes så mye om posttyveri.
Dette gir Posten tydelig «en god gag i.»
En annen sak at når jeg bestiller til adressen min greier de å levere til en hente boks som er ca. 20 kilometer kjøretur til trass for at det er en like i nærheten.
Finner heller ikke email adresse slik at jeg kunne sende denne maile med foto til dem.
Jeg er skikkelig forb… og ser på Posten Norge som en «kjeller bedrift».

P.s. jeg har et par foto av leveringen i postkassen.

15. desember 2023

I dag 14.12. 2023

I dag 14.12. 2023.
I følge Posten forventer de å levere denne brevpakken på 6600 Sunndalsøra i neste uke!
Brevpakke sendt med Posten, siste sporing:
4. desember 2023 kl. 07:28
Sendingen er sendt fra importterminal.
1470 Lørenskog
2. desember 2023 kl. 15:30
Sendingen er sortert og videresendt.
0024 Oslo

14. desember 2023

Bestilte hjemlevering

Bestilte hjemlevering. Budet ringer ikke på ringeklokka. Får melding om ingen er hjemme for å ta imot pakken. Må hente på utleveringssted. Ringer posten og får beskjed om det er ingenting de får gjort med det. Selvom jeg har betalt ekstra for hjemlevering. Styr unna om du kan...

29. november 2023

Levering

Levering. Jeg bor i Randaberg, og sørger alltid for å få levert pakkene min i min kommune. Nå opplever jeg å måtte kjøre til Nærbø, som ligger en time å kjøre fra meg, for å hente pakken min, hva er det egentlig posten holder på med. Post nummer er 4072 på Randaberg, og 4365 Nærbø, Hvor er det man egentlig tar feil.......

13. november 2023

Løgner om levering

LM114699979NO

Posten lyver hele tiden om mine avsendere. Jeg bor i blokk og de planlegger å legge pakken min ubevoktet i gangen, vel vitende om at den kommer til å bli stjålet. De påstår at avsenderen som er Wish har gitt dem ordre om å planlegge tyveriet. De bare kommer med løgner i chatten om Wish og resten av samfunnet. Det blir jeg sliten av.

8. november 2023

Bestilte hjemlevering med hensettelse…

Bestilte hjemlevering med hensettelse på dør. Det står at det kommer SMS når pakken er levert. Jeg får også SMS om at pakken er på vei, og at sjåfør vil ringe meg 30-60 minutter før levering. Ingen telefon kom fra sjåfør, og ingen SMS om at pakken var levert. Senere på dagen opdager jeg tilfeldigvis at pakken ligger på dørmatten. Gir noen stjerner for god sporingsinfo og for at pakken ble levert.

7. november 2023

Dårlig av Posten/App og post i butikk Coop Extra Vardås

Pakke bestilt 27.10. Får beskjed via appen at den er ankommet terminal 01.11. Deretter er det tyst inntil jeg 07.11. ringer Coop Extra Vardås (post i butikk) og spør om de kan ha pakken min. Men nei, tross oppgitt kollinummer kan de ikke finne den. Deretter blir det en time i telefonkø hos Posten. I samtale med callansatt får jeg vite at dette er rart. Han skal undersøke saken, ringer meg opp og det viser seg at pakken er utlevert fra Posten til Coop Extra Vardås 01.11. Hvorfor har ikke Posten en funksjon i appen når det kun fremgår "at pakken er forsinket"? Hvorfor har ikke Posten kontroll med post i butikk? Som kunde har en få muligheter - jeg ringte både post i butikk der den ansatte sa at pakken ikke var hos dem og Posten... Så dette er rett og slett for dårlig. Heia PostNord!

7. november 2023

Posten e lik dårlig som postnord

Levert 2 av 3 pakker rett men den siste pakken er utlevert til noen sin postkasse, men korr å til kæm veit æ ikke... frekk kundeservice som ikke e til nå hjølp

6. november 2023

En liten pakke med en myggnetting…

En liten pakke med en myggnetting passet visst ikke i postkassen, så det stod i appen at den blir sendt til postkontoret på butikken like ved. 9 dager senere er det oppdatering i appen, og der står det at pakken har blitt returnert til avsender.

25. oktober 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis