Posten Norge AS Anmeldelser 328

1,3

Elendig kundeservice! Sendte pakke med Finns FiksfErdig, Postbudet glemte å registrere at den var levert. Kastet vekk fem timer på utallige telefoner og mailer til Postens kundeservice som nekter å s... Vis mer

Statlig drevet, så selvfølgelig dyrt å sende kontra hva du får sende innenfor målene. Elendig kundeservice. Leverer ikke pakker til avtalt tid eller som de skal. Roter bort pakker, mister pakker… klar... Vis mer

Liker ikke at eneste alternativ til gratis frakt (når du har kjøpt så så mye, får du gratis frakt) er pakkeboks. Noen ganger tar de betalt for å sende til hentested mens pakkeboks er gratis. Så da MÅ... Vis mer

Bestilte hjemlevering, betalte ekstra. Vare skulle brukes på jobb i helgen. Lovet hjemlevering fredag. Ringe sikkert10 ganger til en jævla AI sak. Alt var under kontroll og varen skulle leveres føre 1... Vis mer

1. Budtjeneste

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Posten Norge or The Norwegian Post is the name of the Norwegian postal service.

1,3

Dårlig

Estimert forsendelsetid er en vits

Sendt pakke med sporing til Tyrkia.
Posten estimerer sendetiden til å være 5-10 virkedager. Nå har det gått 13 virkedager. Siste oppdatering på pakkesporingen er at pakken forlot transit land for 8 dager siden.
Når jeg spør posten viser det seg at de ikke vet å fortelle om pakken sendes med fly, tog, bil eller hva.
Hvordan kan de estimere forsendelsestid når de ikke har info om hvordan pakken transporteres?
De kan gi meg mer detaljert info om pakkesporingen via mail, innen 10 dager.
Neste gang betaler jeg heller det dobbelte hos noen som vet hva de tar betalt for.

Da jeg ba om hjelp til sporing sendte de meg en mail der de ba om navn, adress, telefon nummer og mail adresse til mottaker og meg.
De hadde allerede alt dette med untak av mottagers email. Mottakers mailadresse kan ikke brukes til å spore en pakke som ikke har kommet frem til ham.
Posten fjernet sporings informasjonen fra siden deres.
En teknisk feil, sa de da jeg spurte hvorfor.
Etter over 2 mnd er feilen ikke rettet.
Pakken brukte en mnd på å komme frem. Mottaker ble avkrevet avgift for innhold og frakt, og kunne ikke hente pakken.
Posten lar meg ikke spore pakken, så jeg vet ikke hvor den er.
Jeg betaler aldri mer for sporing gjennom Posten, den er verdiløs.
Oppdatert 15,10.25

30. juli 2025

Ett evig rot

Ett evig rot. Får beskjed at pakken er levert på døren da den ikke fikk plass i postkassen. Greit nok. Men den ble ikke levert utenfor vårt hus. Prøver å komme igjennom per telefon til kundeservice. Havner i kø på 24.plass, linja bryter når jeg kommer til 4 plass, ringer på nytt og havner på 27.plass. Frustrasjonen er stor da di ikke tilbyr "ring tilbake" og jeg må pine meg igjennom 25 min med en AI som gnager om at jeg kan sjekke appen for sporing. Jeg vet med erfaring at di tar bilde av pakken ved levering, men dette er noe di ikke kan la meg få lov å se, bare forklare hvordan inngangspartiet ser ut, noe som er helt ulikt fra våres. Ender med at posten må kontakte postbudet om hva som har skjedd, og jeg må vente utnødvendig.

30. juli 2025

håpløs som alltid

Bestilte noen greier på nettet som ble sendt med PostNord fra Sandefjord til Tromsø. Tok 2-3 dager så var begge pakkene her. Super oppdatering hele veien i appen.

Bestilte så noe fra Sverige, som ble sendt med Posten. Nå er det snart én uke siden det ble sendt, og siste oppdatering var "sendingen er ankommet innleveringsterminal" på natt til mandag (er fredag i skrivende stund). Ingen mer informasjon. Hvor er pakken????

Dette skjer oftere og oftere i appen, at det er få oppdateringer, hvis man får noen i det hele tatt før pakken så havner på et sted du ikke har valgt hverken når du bestilte eller evt endringer du gjorde i appen. og forresten, IKKE kjøp hjemlevering. ikke én eneste gang har de faktisk levert pakkene hjemme hos meg, blir alltid bare sendt til utleveringsted(ikke det nærmeste)

en annen pakke jeg ventet på fra posten sto det "forventet levering idag imellom 7-18" tre dager på rad. Helt håpløst app, og er jo overhode ingen vits i å forholde seg til leveringstidene Posten gir.

hvis du kan velge andre alternativ enn Posten vil jeg anbefale det sterkt.

26. juli 2025

Humbug

En betaler dyrt for forsikring på pakker, men om noe går i stykker underveis tar posten ingen ansvar. De skylder på kunden i stedet og som forbruker har du lite å stille opp. Pakker blir borte underveis. Samtidig er man tvunget til å betale for tjenesten for den kan ikke velges fra. Posten må håve inn mange hundre tusen hvert eneste år på en tjeneste som ikke leverer hva den lover. Har gått over til PostNord som er rimeligere og har mye bedre kundeservice.

Har i dag sittet og ventet på en pakke som var bestilt hjemlevering på. Gikk ingen steder og likevel fikk jeg beskjed om at de ikke hadde kunnet levere pakken fordi jeg ikke var hjemme. Lurer på hvor mange som blir lurt til å betale ekstra for hjemlevering og likevel ikke får levert hjem?

24. juli 2025

Det er nesten ikke til å tro i 2025

Det er nesten ikke til å tro i 2025. Jeg er på ferie og har ikke mulighet til å hente pakke med frist 1. august. Får beskjed av posten kundeservice at det ikke er mulig å endre hentefristen. At et firma som posten i 2025 ikke vet at vi har noe som heter ferie i Norge er utenfor enhver fornuft.

22. juli 2025

Det kan hende pakken din kommer frem

Det kan hende pakken din kommer frem, men det er også veldig sannsynlig at du aldri ser pakken din. Så det er litt 50/50 med dere. Blir liksom aldri helt bra men funker bra når det funker.

Også at man leverer for store pakker og setter pakken utenfor også kommer man til at pakken er borte for den er enten stjelt eller forsvunnet i post systemet er
ikke gøy.

Dere gjør det bra på brev og magasiner da. De kommer alltid frem. Noen ganger er det lurt å holde seg til det man er best på :)

15. juli 2025

Er så utrolig lei

Er så utrolig lei, jeg har linser som blir levert i postkassen hver eneste måned, og i det siste har det tydeligvis vært vanskelig å levere de i postkassen min? Har klaget 3 ganger via tlf nå skriver jeg det her. De sier postkassen er full men det er ingenting der? Begynner å lure på om postmennene bare sier det for å lever alle pakkene på Rema 1000 🤨

15. juli 2025

Underprestering i særklasse - i alle ledd...

Pakke ble hentet og er under transpost fra postens Lørenskog terminal den 25. juni 2025. Destinasjon for pakken er Strømmen.
I dag er det 4 Juli 2025, og den er fremdeles under transpost.
Når jeg forsøker å få kontakt med Posten er det kun chat bot, ikke et menneske å snakke med!!! Det er under enhver kritikk!
Det er heldigvis andre aktører, og markedet blir bare større og større siden posten gjør dårilgere og dårligere jobb!

4. juli 2025

Stadige forsinkelser med posten

Stadige forsinkelser med posten. Bruker utrolig lang tid noen ganger. Flere ganger forsøkes pakker levert i postkasse (uten at jeg har spurt om det), de er for store, og dermed må man vente enda 2-3 dager ekstra bare for å levere pakken til postkontor.

3. juli 2025

Jeg har fått 2 pakker fra utlandet med…

Jeg har fått 2 pakker fra utlandet med sporingsnummer, størrelse og det hele. Pakkene ligger nå på Lørenskog på fjerde uken. Prøvde å få snakket med noen på Posten, men det er bare på glemme. Så kontaktet jeg frakt selskapet og fikk beskjed, pga personlig beskyttelse ville ikke de informere noe om pakkene fra Kina. For å si det pent, HELE POSTEN ER UBRUKELIG!!! Bør legges ned å opprettes noe som fungerer.

26. juni 2025

Rekommandert sending.

Rekommandert sending.
For andre gang får jeg varsel om rekommandert sending. Første melding hadde dato 4.6. og skal hentes innen 14 dager. Jeg kom for å hente i Post i butikk 6 dager før fristen. Ingen forsendelse der. Jeg kontaktet hyggelig kunderådgiver. Hun skulle sjekke dette. I dag kom beskjed.
'...Vi har dessverre ikke lykkes i å finne sendingen din....'
Før helgen kom melding om ny rekommandert sending datert 11.6. Da jeg skulle hente den i dag samme sted, var resultatet det samme.
Dette er ikke første gang kundetilfredsheten med Posten er nærmere null. Jeg forstår godt at Posten ikke ønsker tilbakemelding på sine tjenester, i motsetning til f.eks. PostNord og DHL.

16. juni 2025

Kundeservice-roboten unner jeg ikke min verste fiende.

For noen år tilbake syntes jeg posten var ett av de absolutt beste selskapene når det kom til å levere service, og ordne opp dersom noe gikk galt. Kundeservicen var upåklagelig.

Nå blir man møtt av roboter som skal svare både på chat, og på telefon. Denne roboten har ikke peiling på noe som helst og kan så vidt hjelpe med å spore en pakke. Etter masse krangling blir man om sider satt over til et menneske.
Jeg kontaktet posten pga en pakke som satt fast på terminal, og hver gang jeg kontaktet dem fikk jeg forskjellig svar, og ingen ting resulterte i at pakken ble funnet. Det ble vist null form for forståelse og servicen har gått fra noe av det beste i landet, til det desidert værste jeg har vært borti hva angår kundeservice, og løsningsorientering.
Når de bevisst har gjort det så vanskelig å komme i kontakt med kundebehandlere, kunne man i det minste håpe på god behandling, men det finner man ikke her.
Ekstremt skuffet, sur og frustrert over hele opplevelsen. Skulle tro de har prøvd å kopiere PostNord, og det sier sitt.

12. juni 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, umulig å få kontakt med, kommer bare til chat robot uansett hva man gjør.
Når den ikke kommer lengre, blir man satt over til kunderådgiver, men det også på chat.....

Burde være mulig å ringe å få snakke med kunderådgiver, slik at man fikk forklart saken, og ikke via chat robot slik det er nå...
Burde også være mulig å få tlf nummer til transportør/ut leverings sted.

13. juni 2025

Treg og dårlig informasjon

Har solgt et par ting via finn.no og har merket at posten bruker flere dager på å oppdatere status på sendinger. Nesten umulig å få kontakt med de også. Trodde aldri jeg skulle si dette, men postnord er blitt mye bedre og mer effektive når det gjelder informasjon om sendinger og leveringstid.. Kan ikke anbefale å bruke posten mer.

11. juni 2025

Som vanlig er det intet godt å si om…

Som vanlig er det intet godt å si om denne aktøren. De greier ikke å levere selv den minste pakke på rett tid/innen rimelighetens tid. Styr unna, bruk heller postnord! Kundeservice er en vits... Om du får tak i dem 😜

4. juni 2025

Jævla posten....

Det går ikke ann å bruke posten lenger, de holder ikke leveringstiden. Det går ikke å få tak de på tlf, dritt lei hele posten. Pakken skulle vært levert på fredag, og nå plutselig så er den en plass i Norge.

2. juni 2025

Posten Norge

Posten Norge. er det rene svindel, de krever moms og afgifter samt de signere for pakker, dette er ikke lov ifølge Grunnloven. Du kan ikke klage får posten tar aldrig feil. Mvh. Ivan

20. mai 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis