Elendig kundeservice! Sendte pakke med Finns FiksfErdig, Postbudet glemte å registrere at den var levert. Kastet vekk fem timer på utallige telefoner og mailer til Postens kundeservice som nekter å s... Vis mer
Statlig drevet, så selvfølgelig dyrt å sende kontra hva du får sende innenfor målene. Elendig kundeservice. Leverer ikke pakker til avtalt tid eller som de skal. Roter bort pakker, mister pakker… klar... Vis mer
Bestilte hjemlevering, betalte ekstra. Vare skulle brukes på jobb i helgen. Lovet hjemlevering fredag. Ringe sikkert10 ganger til en jævla AI sak. Alt var under kontroll og varen skulle leveres føre 1... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Posten Norge or The Norwegian Post is the name of the Norwegian postal service.
Oslo, Norge
- pakkeboks.no
Levering pakke
Levering pakke; får beskjed i appen:
-pakke leveres mandag kl 8 - 10, ingen pakke
-pakke leveres tirsdag kl 8 - 10, ingen pakke
-pakke leveres onsdag..., ingen pakke...
Skjønner godt at forsinkelser kan skje. Da bør oppdatering skje. Kundeservice; Chatbot repeterer stort sett egne svar (bør trenes mer kanskje...) - omtrent umulig å få tak i en kunderådgiver...
Skjerpings Posten!
Umulig Kundeservice
Helt umulig og få godt svar på posten angående bestilte pakker. Ble bestilt en pakke 22.04 men ble registrert hos posten 24.04 Snart ventet i 3 uker på å få levert pakke. Får bare til svar om å må være tålmodig. Prøver å kontakte på tlf og chat, men får bare snakket med en chatBot.
Posten burde bare innrømme at det å…
Posten burde bare innrømme at det å frakte pakker er ikke noe de har kontroll på. Husker tiden hvor Posten hadde et motto som var "Posten skal frem." Den tiden er forbi. Nå er det mer som Lotto.
Triste greier.
Posten sendte krav om betaling for…
Posten sendte krav om betaling for fortolling der mva er lagt ut av utelandsk nettbutikk. Ingen epost adresse for kontankt. Stein dum chatbot. Arrogant kundeservice medarbeidet lukket chatten før jeg fikk svart på det siste hun skrev.
Hårreisende gebyr og fraktpris
Sendte en sammenbrettet bunads skjorte i en sammen brettet plastpose betalte kr 73 (Norgespakke liten 0–5 kg (innenfor 35 × 25 × 12 cm)). Pakken målte og veide: Lengde 44 cm x Bredde 33 cm x Høyde 5 cm og Vekt 0,5 kg. Fikk melding i dag om at det var betalt for lite frakt. Fikk et krav på: Differanse NOK 62,00 + Administrasjonskostnader NOK 30,00
Sum NOK 92,00. Totalt kostet denne pakken 165 kr. Hårreisende spør du meg. På denne pakken burde dere ikke ha opprettet noe gebyr.
Feilaktig meldt "ikke plass i postkasse"
Ubrukelig. Når postkassen er helt tom og en pakke lett får plass oppi, så klarer de ikke å levere pakken pga "ikke plass i postkassen" lurer på hvordan det er mulig jeg da. Finnes ikke verre service. Og det både som privat person, men også opplevd det like ræva i jobbsammenheng. Trur det burde MANGE nye ledere til her, som har erfaring og utdanning innenfor transport og logistikk altså.
Hvis dere er så late eller har så lite peiling burde dere bytte jobb eller minst gi det enn større innsats.
Har selv mange år i transport og logistikk yrket, og jeg blir direkte flau over hvor dårlig dette er!
Liker ikke at eneste alternativ til…
Liker ikke at eneste alternativ til gratis frakt (når du har kjøpt så så mye, får du gratis frakt) er pakkeboks. Noen ganger tar de betalt for å sende til hentested mens pakkeboks er gratis. Så da MÅ DU BRUKE SMARTTELEFON eller KJØPE SMARTTELEFON! Og kundeservice på chat skulle belære meg om det! Jeg fikk symptomer på PTSD etter den chatten. WELCOME TO COPORATE HELL
Jeg er så fornøyd med posten jeg har…
Jeg er så fornøyd med posten jeg har hjemmelevering ofte de er blide å kommer alltid presis å i dag kom postbudet å la 3 pakker foran døren min bor i blokk jeg satte så pris på servicen 👍🤩
Enda et problem
Forholder meg til nok et problem som antagelig kunne vært unngått om jeg fikk forholde meg til hentested, ikke pakkeboks, og det er det største problemet hittil. Heldigvis erkjenner posten at dette ikke er slik det skal fungere, uheldigvis er det opp til meg å ta problemet videre med avsender/selger...
Bestilte en dyr pakke til 2000kr, ble tapt
Bestilte en dyr pakke til 2000kr, ble fortalt at den ble levert i postkassen min for 3 dager siden. Der var det absolutt ingenting, har fått beskjed av en «talerobot» på å vente noen få virkedager med å få en melding på hvor jeg kan hente den. Fikk aldri den meldingen. Prøver å kontakte dem nå, men sliter foreløpig med å finne ett menneske som jobber der og ikke bare roboter.
De skule endres navn til ikkebring
De bør endre navnet til We Don't Deliver.
Posten deker en ekstremt inkompetent sjåfør som 3 minutter etter telefonsamtalen meg meg, la inn informasjon i app om at mottakeren ikke var hjemme! jeg var på jobb men mannen min var hjemme hele dagen og kunne hente pakken. Jeg har sendt SMS til sjåføren og informerte om de med en gang.
Møblene ble tatt tilbake ETTER 3 MINUTTER!!! 140 km. Bravo, miljø og økologi først!
Jeg ringte og sendte tekstmelding til sjåføren flere ganger, jeg ringte over 12 ganger, sjåføren svarte ganske bare at ingen svarer på telefonen. de ikke stemmer!
POSTEN gjorde ingen innsats for å levere varene. Jeg ringte flere ganger til kunde servise ingen har lyst å hjelpe! uprofesjonell, håpløs kundeservice, som rett og slett lyver at sjåføren har blitt blokkert fra å motta meldinger fra kunden. lyver at han var der og ringte på døren, men ingen åpnet. Det var ikke sant, ble hjemme en voksen man hele dagen. ansatte lyver for kunder!!! de samarbeider ikke og sender varene tilbake, nå må jeg vente over en uke på neste levering. Jeg har ingen garanti for at selv om jeg tar fri fra jobben, blir varene levert. Mannen min var nylig hjemme, og jeg mottok ikke varene mine i dag. håpløs service! Jeg vil ikke anbefale dette til min fiende!!!!!!!!!!
Jeg ville vurdert det null hvis det var mulig. Jeg ble uten møbler på grunn av denne tjenesten. aldri mer!
Siden det ikke er mulig å sende e-post…
Siden det ikke er mulig å sende e-post til Posten (helt bak mål!), selv ikke for konstruktive klager, så kommer den her:
Det må da være mulig å snakke til de postansatte på Stokke (Borgeskogen), som sorterer pakker for utlevering, om at de må være mere nøye med å se på addressen på pakkene, slik at de legges i riktig pakkebinge for utkjøring?
Pakker med adresse 3179 ÅSGÅRDSTRAND skal IKKE leveres til 3119 TØNBERG, men til Circle K, 3179 ÅSGÅRDSTRAND!
I følge damen på Spar Kaldnes Brygge i Tønsberg, som jeg måtte dra fra Åsgårdstrand ut til for å hente pakken idag, skjer dette (3179 havner hos 3119) og motsatt (3119 havner hos 3179) alt for ofte...
Det kan da ikke være til hverken Postens eller oss kundenes fordel, at dette slurvet bare fortsetter?
Meget uprofesjonelle
Kundeservice dekker over sjåfører som ljuger om at de har vært her og ringt på. Uhøflige og passiv aggressive kommentarer fra kundeservice, ingen medfølelse eller forståelse. Posten har mistet moralene de en gang hadde.
Pakken blir sendt tilbake, men regner m at det samme blir å skje igjen da dette skjer hver gang jeg bestiller fra dyrebutikken Zooplus. Hvorfor sjåførene kommer m unnskyldninger, må vel være fordi de er for late til å bære. Latterlig.
Posten påstår postkassen ikke er…
Posten påstår postkassen ikke er tilgjengelig, men sannheten er at de ikke har prøvd å levere engang, ikke vært i gaten her i det hele tatt. Kundeservice er helt ubrukelig, de gidder ikke høre på deg, bare avbryter mens du snakker og legger så på.
Vanvittig dårlig kommunikasjo, overfortoller kontinuerlig, ilegger dobbel mva og avgift
Vanvittig dårlig kommunikasjon. Overfortoller kontinuerlig. Til tross for multiple bevis (bankutskrift, ordrekopi, bekreftelse fra leverandør etcetera) betaler de ikke tilbake for mye betalt i moms. Pakker fra ebay og andre der varene allerede er ferdig fortollet og momset må man betale dobbel moms og ekstra avgift oftere og oftere, til tross for at de er tydelig merket korrekt.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Lover å ringe tilbake, skjedde ikke. Når man ringe får man kun en chatbot som overhode ikke fungerer, bare sier det samme om og om og igjen, tragisk.
Dårlig service..
Er dessverre ikke mulig å gi null i vurdering av bedrifter. En får holde. Dårlig service. Dårlig service. Dårlig service. Hadde betalt for en hjemlevering av posten.(185kr). Det var tre kollier som veide 23 kilo per pakke. Men nei da posten ville ikke levere pakkene til den hjem adressen som var blitt registrert. Etter å ha ventet hele kvelden på pakker som aldri kom i det hele tatt, lurer jeg på om det er ordentlig arbeidere som jobber under norsk tariff, eller om det er innleide underbetalte folk posten bruker? Så dårlig service er nok ikke langt unna via posten. Fy for et bedritens opplegg de holder på med..
Skulle gjerne gitt 0 stjerner
Skulle gjerne gitt 0 stjerner, men det får bli 1. Posten klarer sjeldent å levere pakker til estimert leveringstid og når de klarer det så er pakken sendt til feil sted. De nekter å rette opp i egne feil og alt man får er en beklagelse fra en uengasjert person på kundeservice.
Posten tar ikke ansvar for pakker,registrert i deres system.
Har en posten app, som er blitt sløvere,å sløvere. Pakker kommer ikke fram. Og de stopper i Lørenskog. Da ikke mer info. Etterlyser du pakke,Som de har vist har blitt sendt, å gir ankomstdato. Skal du kontakte avsender? Etter å ha skrive i det uendelige ti roboten deres.Verden går framover skjønner jeg.Jeg mener att når pakken er i Postens register/er på tur i deres system,er det deres ansvar å finne den. Ikke mitt.
Dårlig. jeg er en plastpose
Hallo jeg heter bernt åge og jeg fikk ikke til å levne en review på post nord så jeg bare skriver det her. Kjæresten min er 16 å han kjøpte ski men det tok så langt tid før de kom, det tok ca to uker men skulle egentlig bare ta 1 uke. jeg er en sur kvinne akkuratt nå.