Wij zijn straks al 17 jaar bij Oxxio, nooit gedoe of wat dan ook. Altijd overzichtelijke e-mails. Daarnaast is via de app ons energieverbruik goed inzichtelijk, waardoor wij altijd ons maandbedrag eve... Vis mer
Se hva andre synes
De automatische incasso blijft elke maand mislukken waardoor ik maandelijks een betalingsherinnering krijg en dit maandelijks handmatig moet overmaken. De contacten die ik met een medewerker hier o... Vis mer
Selskapet har svart
Oxxio is betrouwbaar, heel gemakkelijk inzicht in je gebruik en kosten van gas en stroom via de app/ email of website. Je kunt je maandelijks bedrag ieder moment bijstellen. Ook als je een contract ve... Vis mer
Ik zou willen dat Oxxio zou laten zien hoe haar tarieven zich verhouden tot de tarieven van de andere energie-aanbieders op de markt. Verder ben ik tevreden over de dienstverlening van Oxxio. De maan... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. We leveren alleen groene stroom en gewoon gas. En, geen andere poespas. Zo houden we energie voordelig. Met onze slimme app regel je al je energiezaken zelf online makkelijk en snel. En met alle inzichten, tips & tricks hou jij 24/7 de touwtjes in handen. Onze energie hoeft jou geen extra energie te kosten. Simpel toch? Duidelijk. Oxxio.
Kontaktopplysninger
Nederland
- oxxio.nl
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super tevreden met Oxxio
Iedere maand een duidelijk overzicht van mijn verbruik. Dat vind ik prettig. De klantenservice is goed te bereiken en ze hebben mij in het verleden goed geholpen.
NO problems YET..
NO problems YET...
Maar de APP werkt niet !!!
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Ik krijg een e-mail voor deze enquête
Ik krijg een e-mail voor deze enquête. Terwijl in elke brief staat dat Oxxio mij niet kan bereiken op hetzelfde e-mail adres…
Bovendien heeft de helpdesk beloofd dat het tarief 3-12 maanden niet zou wijzigen, maar dat gebeurde toch

Svar fra Oxxio
alles goeds
Ik heb een zeer slechte ervaring met…
Ik heb een zeer slechte ervaring met Oxxio. Ik ben overgestapt van een andere energieleverancier nadat ik meerdere keren telefonisch ben benaderd door Oxxio. Tijdens deze gesprekken werd mij verteld dat zij goede prijzen hadden en dat overstappen mij niets extra zou kosten. Er werd zelfs aangegeven dat, mocht er toch iets van kosten ontstaan, dit door hen geregeld zou worden.
Op basis van deze informatie heb ik besloten om over te stappen. Daarbij zit ik nu ook vast aan een contract van 3 jaar.
Tot mijn verbazing heb ik daarna een rekening van €200 ontvangen van mijn vorige leverancier vanwege de overstap. Toen ik hierover contact opnam met Oxxio, wilden zij mij totaal niet helpen en namen ze geen verantwoordelijkheid voor wat mij eerder was toegezegd.
Dit is absoluut niet wat er tijdens de verkoopgesprekken is beloofd. Ik voel me misleid en slecht behandeld als klant.
Ik zou anderen aanraden om goed op te letten en alles zwart op wit te laten zetten voordat ze overstappen.
Adress de vang Twello

Svar fra Oxxio
Actuele cijfers van je verbruik
Elke maand nieuwe gebruik cijfers en tips in deze dure tijden
Niks te klagen!
Fijne updates kan me gebruik goed in de…
Fijne updates kan me gebruik goed in de gaten houden 👌
Goed energiecontract
Tot nu toe geen problemen gehad.
Bij begin contract goede uitleg gehad.
Duidelijke uitleg van de prijs
Ik ben gewoon tevreden over de gelverd…
Ik ben gewoon tevreden over de gelverd diensten.
alles was goed
Goede contractmogelijkheden
Goede contractmogelijkheden. Goede informatievertrekking over wijzigingen.
Makkelijk te gebruiken app.
Ik zou willen dat Oxxio zou laten zien…
Verder ben ik tevreden over de dienstverlening van Oxxio. De maandelijkse gebruiksoverzichten en het jaaroverzicht zijn goed te begrijpen.
Ik heb al jaren Oxxio en tot nu toe…
Ik heb al jaren Oxxio en tot nu toe geen problemen gehad.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.