Se hva andre synes
Mega fajny kontakt ze sprzedającym ! To są moje kolejne udane zakupy i pewnie nie ostatnie ♡ Dodatkowo bardzo szybka wysyłka Polecam serdecznie ♡
Serdecznie polecam :) Niedawno zamówiłam ze sklepu Labubu niestety dotarło uszkodzone, na szczęście sprawa została szybko rozwiązana. Zostałam poproszona o odesłanie produktu i jeszcze tego samego dni... Vis mer
Szczególnie doceniam szeroką gamę dostępnych rozmiarów oraz różnorodność wzorów i kolorów. Sklep dba również o najnowsze trendy, co jest świetnym atutem dla osób, które chcą być na bieżąco z modą. Do... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Sprzedajemy limitowane buty oraz ubrania streetwear. Naszą misją jest dać wszystkim możliwość zakupu w 100% oryginalnych, limitowanych przedmiotów.
Kontaktopplysninger
Lisowo 22, 72-310, Płoty, Polen
- overcezkontakt@gmail.com
- overcez.pl
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mega fajny kontakt ze sprzedającym
Mega fajny kontakt ze sprzedającym !
To są moje kolejne udane zakupy i pewnie nie ostatnie ♡
Dodatkowo bardzo szybka wysyłka
Polecam serdecznie ♡
super
super ! szybko i sprawnie , duży + za dobrą komunikację
Fajny sklep
Fajny sklep, fajny kontakt ze sprzedawcą. Specjalne zamówienie realizowane bardzo profesjonalnie i w bardzo dobrym czasie. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie
wszystko super
wszystko super, szybka dostawa i łatwy kontakt z obsługą
Bardzo profesjonalne podejście do…
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wysoka kultura w konwersacji. Stały kontakt dopóki transakcja nie dobiegła końca. Szybka wysyłka. I błyskawiczna wymiana na inny rozmiar. Gorąco polecam zakupy u Overcez. Na pewno tu wrócimy z synem :)
Bardzo polecam wszystko sprawnie
Bardzo polecam wszystko sprawnie
Polecam. Świetny kontakt, legit check. Szybko, sprawnie i przyjemnie :)
Zakup butów
Kupiłam ze strony Overcez Adidas Campus i jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, zamówienie kompletne.
Bardzo dobry kontakt
Bardzo dobry kontakt, duży wybór ciuszków itp. Polecam jak najbardziej 😎
Zamówiłem do tej pory 3 pary butów i…
Zamówiłem do tej pory 3 pary butów i bluze. Dostawa w miarę w terminie, zawsze odpisuje i chętny do pomocy. Polecam bardzo
Dobry gagatek
Dobry gagatek, dużo rzeczy ma fejkowych

Svar fra overcez
Serdecznie polecam jako sprzedający i jako kupujący. Rzetelny sklep polecam każdemu. Ostatnio sprzedałem u Overcez buty, transakcja przebiegła sprawnie i szybko.
Super kontakt z właścicielem
Super kontakt z właścicielem, profesjonalna obsługa oraz pełna punktualność
Wszystko przeprowadzone sprawie
Wszystko przeprowadzone sprawie. Polecam
Błyskawiczna realizacja, towar starannie zapakowany. Polecam!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.