Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie wysłali mi butów bo sie okazało ze nie ma ich w magayznie, 3k w błoto i oczekiwanie niewiadomo ile na zwort, nie kupujcie tam nic, to powinno skonczyc sie w sądzie. Nie chcą jakiejkolwiek rekomp... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Koszulka jakościowo ok, rozmiar M męski wypada na dość mały, na stronie informacja że wysyłają kolejnego dnia po zakupie, zakup z niedzieli przesyłka w czwartek, niby mała obsuwa, ale jednak. Pierwsza... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skobutikk

Skrevet av virksomheten

GRAIL POINT TO PIERWSZY W POLSCE SKLEP, KTÓRY ZAOFEROWAŁ NA RODZIMYM RYNKU NAJBARDZIEJ LIMITOWANE I POŻĄDANE UBRANIA ORAZ MODELE BUTÓW. OD POCZĄTKU NASZEJ DZIAŁALNOŚCI KONSEKWENTNIE ZMNIEJSZALIŚMY DYSTANS POMIĘDZY POLSKIM I ŚWIATOWYM RYNKIEM MODY STREETWEAROWEJ. SWOJĄ MARKĘ ZBUDOWALIŚMY W OPARCIU O PRAWDZIWĄ PASJE I AUTENTYCZNOŚĆ ZYSKUJĄC DZIĘKI TEMU ZAUFANIE ODBIORCÓW, KTÓRZY SZUKAJĄC UNIKATOWYCH PRODUKTÓW, DOCENIAJĄ NASZĄ OFERTĘ I BEZPIECZEŃSTWO ZAKUPÓW. AKTYWNOŚCI, KTÓRYCH PODEJMOWALIŚMY SIĘ NA PRZESTRZENI UBIEGŁYCH LAT, DOWODZI, ŻE GRONO NASZYCH ZWOLENNIKÓW JEST BARDZO ZAANGAŻOWANE I PEŁNE ZAUFANIA DO WSZYSTKICH NASZYCH PRZEDSIĘWZIĘĆ. BŁYSKAWICZNY WZROST POPULARNOŚCI GRAIL POINT POZWALA NAM DZIŚ MÓWIĆ O SOBIE JAKO O JEDNEJ Z NAJWIĘKSZYCH SPOŁECZNOŚCI ZGROMADZONEJ WOKÓŁ MODY W POLSCE.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Grail Point

„Grail Point? Chyba 'Fail Point'. Poziom obsługi w tym waszym udawanym, 'luksusowym' świecie jest niższy niż w osiedlowym warzywniaku – tam przynajmniej sprzedawca panuje nad swoim towarem i ma na tyle przyzwoitości, żeby nie robić z ludzi idiotów. Przez blisko dwa tygodnie beztrosko obracaliście moimi pieniędzmi, a o braku towaru dowiedziałem się tylko dlatego, że SAM musiałem się dopominać o status. Konsultant na infolinii? Tragedia – zero zainteresowania, jakby pracował tam za karę.
Wasza śpiewka o 'błędzie magazynowym' to żałosna zasłona dymna dla cwaniactwa. Buty po moim zakupie nadal widniały w ofercie. Nie jestem naiwny – czytając inne opinie o niemal identycznym przebiegu, gołym okiem widać, że to wasz stały numer: towar po prostu trafia do kogoś 'ważniejszego' lub znajomego, a zwykły klient dostaje bajeczkę o błędzie systemu. Patrząc jednak na opinie o was na Google i Trustpilot, finalnie cieszę się, że to zamówienie nie doszło do skutku. Ludzie masowo skarżą się na fatalną jakość towaru i wasze bezczelne odrzucanie reklamacji butów za tysiące złotych. Wygląda na to, że oszczędziliście mi walki z wadliwym produktem i waszą pożal się Boże obsługą.
Szczytem amatorstwa i braku cywilnej odwagi jest fakt, że mimo obietnicy, baliście się wysłać oficjalną anulację zamówienia z podaniem przyczyny. Przyszedł tylko suchy przelew – wstydzicie się przyznać do własnych praktyk na piśmie? Może zamiast marnować energię na prężenie się przed kamerami i nagrywanie durnych filmików, sami weźmiecie się w końcu do uczciwej roboty? Zajmijcie się pracą i logistyką, żeby te wasze 'błędy' przestały być normą, bo na razie dowolny, mały sklepik internetowy bije was na głowę rzetelnością. To jest AMATEUR HOUR i robienie z ludzi balona. Omijajcie to miejsce szerokim łukiem. Kompromitacja.”

14. april 2026

Oszuści

Uważać na tą aplikację i firmę. Organizują sprzedaż, pobierają pieniądze, wysyłają potwierdzenie zamówienia (w aplikacji również zamówienie widnieje jako w realizacji) po czym kontakt się urywa. Nie odpisują na maile ani nie dostaje wiadomości o zamówieniu czy o zwrocie środków. NIE POLECAM. Sama aplikacja zawiesza się i nie działa poprawnie.

10. juli 2025

Wielkie rozczarowanie

Zamówienie które miało być zrealizowane w ciągu 24 h przez ponad miesiąc nie zostało zrealizowane. Po ponad miesiącu na żądanie zwrotu pieniędzy zareagowano anulowaniem zamówienia, jednak pieniędzy od tygodnia nie zwrócono. Nie polecam. Informuje, że w imieniu córki, podjęłam kroki prawne, gdyż mam dość żerowania na ufności młodych osób, które robią u Państwa zakupy. Innym szczerze odradzam.

1. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

zamowienie zlozone 15.06 z opcja…

zamowienie zlozone 15.06 z opcja wysylki w 24h
dzisiaj mamy 23.06 a ja dalej nie mam zadnej informacji na temat wysylki. dodatkowo pani z infolinii wpajala mi niestworzone rzeczy, tu, ze paczka zostala zamowiona bez opcji w 24h
tutaj ze akurat moj rozmiar jest niedostepny stad opoznienie… proponuje poczytac komentarze na facebooku, bo niektorzy czekaja po 30 dni ROBOCZYCH
polecam zakup obuwia w innym sklepie

15. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Buty za 1400 zł rozkleiły się i…

Buty za 1400 zł rozkleiły się i pomarszczyły na czubkach po 2 miesiącach użytkowania. Syn bardzo na nie uważał bo sam nazbierał pieniądze na zakup. Ale sklep odrzucił reklamację. Moje dzieci miały mnóstwo butów Nike kupionych na oficjalnej stronie i NIGDY nie było takich wad. Śmiem wątpić w oryginalność butów w Grail Point. Nie polecam!!!!

21. februar 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Kupiłam jordan 4 golden było napisane…

Kupiłam jordan 4 golden było napisane że gdy będzie szkoda w butach można odesłać i zwracają pieniądze buty rozkleiły się na czubkach po tygodniu wysłałam
Buty odesłali je i napisali że to ja źle je czyściłam…. Czyściłam je chusteczkami nawilżającymi….

8. januar 2025

Polecam.

Trochę zaniepokojona ostatnimi opiniami, ale syn niesiony marzeniami i pełną skarbonką wybrał swoje upragnione Jordany 4 i tylko i wyłącznie w Grail Point. Dostawa trochę dłuższa, bo i czas długoweekendowy (26 zamówienie, 30 zgodnie z planem wysłane i dziś 31 dotarły). Kontakt telefoniczny ze sklepem bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Buty pełnowartościowe - mina młodego bezcenna🥰

31. desember 2024

Oszuści

Oszuści. Kupiłem synowi na gwiazdkę buty za 1600 zł. 16.12. Do dziś nie wysłali. Raz odpowiedzieli że mieli błąd na magazynie i stąd opóźnienie. Totalne ignorowanie kontaktu. Zgłaszam ich na policję.

16. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam to oszuści i złodzieje…

Nie polecam to oszuści i złodzieje Okradli moją córkę z marzeń świątecznego prezentu jakim miały być buty zamówione z wyprzedzeniem niestety na te święta na pewno nie dotrą Szkoda że cały tydzień czekali na kuriera który podobno nie odebrał paczki

23. desember 2024

Totalna porażka!!! Odradzam!

Totalna porażka!!!! Omijajcie ten sklep i nie dajcie się nabrać na piękną szatę graficzna z opisem: odpowiadamy w ciągu 24 h. Nie odpowiadają w ogóle!!! Telefon milczy i ogolenie rzecz biorąc w dupie mają klienta, który zapłacił (1,5 k) za buty, których ani widu ani słychu. Czekam 20 dni roboczych o nic… Dramat sytuacji. Odradzam!!!!!!!!!

26. november 2024

POLECAM !

Szuka wysyłka, super wykonane pudełko wysyłkowe, pełna profeska! Gorąco polecam - zakupy bez obaw o oryginalność produktu :)

21. november 2024

Przeczytaj zanim coś kupisz

Uwaga na tą firmę - informację zawarte na stronie są totalnie niezgodne z rzeczywistością - brak odpowiedzi na emaile, przywłaszczenie środków na swoim koncie, brak realizacji zamówienia, samodzielna anulacja zamówienia i brak zwrotu środków za zamówienie. Ładna interesująca strona jednak w moim pojęciu wydmuszka))).

6. november 2024

Odradzam

Niestety, jestem bardzo rozczarowana poziomem obsługi. Minęło 19 dni roboczych, a przesyłki, która miała być ostatecznie wysłana w poniedziałek, wciąż brak – mamy czwartek, a kontakt ze strony firmy jest zerowy.

To niedopuszczalne, że klient musi sam wyciągać każdą informację o statusie zamówienia. Brak jakiejkolwiek inicjatywy, by poinformować o tak poważnym opóźnieniu, świadczy o lekceważącym podejściu do klienta. Firma składa obietnice, których nie potrafi dotrzymać. Dla mnie to sytuacja absolutnie nie do zaakceptowania.

6. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

cały brudny "nowy" produkt i tragiczny kontakt

Firma mimo oznajmienia na stronie, że na wszystkie maile odpowiada w ciągu 24h to nawet nie ma co się łudzić, że odpiszą, odpowiedź na maile dostawałem tak po 3-4 dniach, produkt który zamówiłem przyszedł do mnie używany i cały brudny, co raczej nie powinno mieć miejsca przy produktach za kilka tysięcy sprzedawanych jako "nowe". Mimo wszystko po 3 tygodniach udało się odzyskać pieniądze. Nie polecam, kontakt z nimi jest tragiczny.

16. september 2024

Firma olewa klienta

Firma olewa klienta, nie można się dodzwonić, popełnili błąd w kodzie pocztowym przez co paczka została wysłana do innego miasta, może to zmienić tylko sprzedawca, natomiast kontakt ze sprzedawcą żaden, nie polecam

23. juli 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv