ONYX Cookware Anmeldelser 1 316

3,9

Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Vis mer

Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Vis mer

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Vis mer

Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Vis mer

3,9

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Egg og kjøtt henger seg fast i…

Egg og kjøtt henger seg fast i stekepannen, ikke som forventet!!

3. september 2025
Logoen til ONYX Cookware

Svar fra ONYX Cookware

Hej Petter,

Jeg er ked af at læse, at du oplever problemer med at maden brænder på. :(

Vi har nogle tips og tricks, som i mange tilfælde kan hjælpe dig på rette vej til, hvordan du får det bedste ud af din pande. Du finder vores tips og tricks her: https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Skulle du fortsat opleve problemer med at maden brænder på. Så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice på service@onyxcookware.no.
Her vil vores kundeservice sidde klar til at hjælpe dig igennem det hele.

Men! Hvis du fortsat ikke er tilfreds med resultatet, eller blot ikke ønsker at beholde varen. Så husk at vi tilbyder op til 100 dages returret. Det gælder også selvom varen har været brugt. Her skal du blot kontakte vores kundeservice og anmode om at sende varen retur. :)

Med venlig hilsen
ONYX Cookware

Stekepanne

Kjøpte stekepannen (24 cm diameter) Syns den er helt super. Veldig enkel å rengjøre, virker solid.

19. august 2025

Fantastisk kjøkken utstyr

Jeg har kjøpt et stort sett med alle panner, sautepannen og alle kasseroller og jeg ELSKER å lage mat i disse. De er så bra at jeg også kjøper og gir i gave. Onyx er fantastisk å ha på kjøkkenet!

25. august 2025

Onyx Cookware

Har lenge hatt lyst til å anskaffe meg Onyx kjøkkenutstyr. Teknologien bak utviklingen av Onyx sitt sortiment ser utrolig spennende ut. Jeg bestemte meg for at dette vil jeg mer enn gjerne teste ut. I tiden fremover vil allt vi har kjøpt fra Onyx nå bli testet ut hjemme hos meg hvor vi elsker mat både fra Norge og det fjerne østen. Dette ser vi virkelig frem til.

23. august 2025

Jeg anmelte en stekepanne som dårlig

Jeg anmelte en stekepanne som veldig dårlig. Jeg sendte inn bilde og reklamerte på den. Etter kun en dag fikk jeg beskjed om at de sendte en ny panne til meg. Veldig positivt. Det sier meg at dette er et seriøst firma.

16. august 2025

Jeg er stor-fornøyd med min ONYX…

Jeg er stor-fornøyd med min ONYX Kaffekapsel-maskin med de tre ulike brygge mulighetene. Valgmuligheter, bestilling og betaling fungerte enkelt og greit, og leveringen gikk behagelig raskt. Anbefaler både vare og firma på det varmeste.

16. august 2025

Ikke kjøp. Dette er én av de dårligste…

Dette er én av de dårligste stekepannene jeg har hatt. Du er heldig om maten ikke setter seg fast. Har prøvd denne siden desember og gitt den er sjanse.

12. august 2025
Logoen til ONYX Cookware

Svar fra ONYX Cookware

Hei Linda,

Jeg er lei meg for å høre at du opplever problemer med at maten brenner seg. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til hvordan du får det beste ut av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her: https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Her vil vår kundeservice være klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller bare ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også selv om varen har vært brukt. Da trenger du bare å kontakte vår kundeservice og be om å få returnere varen. :)

Med vennlig hilsen
ONYX Cookware

God kvalitet til en fornuftig pris

Kvalitet til en fornuftig pris.

Startet med en stekepanne.
Veldig fornøyd med den og det har blitt flere produkter senere.
Stekepanne, multikoker, kombiovn med Airfryer, trådløst termometer, salt og pepper kvern og nå sist, sett med kjøkken kniver.

Veldig fornøyd med kvalitet og pris, enkelt og løfte mat gleden på kjøkkenet.

10. august 2025