ONYX Cookware Anmeldelser 1 316

3,9

Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Vis mer

Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Vis mer

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Vis mer

Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Vis mer

3,9

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Veldig skuffet over produktet!

Jeg må dessverre gi en dårlig vurdering. Hver gang jeg lager mat i denne gryta, blir det en svart, rund flekk i bunnen som er vanskelig å vaske bort, uansett hvor mye jeg skrubber. Jeg ble virkelig overrasket og skuffet over resultatet – hadde ikke forventet så dårlig kvalitet. Anbefales ikke.

18. oktober 2025

Hei Rojin,

Det er leit å høre at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg med å få det beste ut av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her: https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no. Vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fremdeles ikke er fornøyd med resultatet, eller bare ikke ønsker å beholde varen, må du huske at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett – også selv om varen har vært brukt. Du trenger bare å kontakte kundeservice og be om å få returnere varen. :)

ONYX Cookware

Det meste brenner seg fast. Dette kjøpet ble ikke som forventet.

Dette kjøpet ble ikke som forventet. Alt brenner seg fast i pannene vi kjøpte fra ONYX Cookware, i Zero-ONYX cookware-serien. Pannene er ikke som lovet i reklamen som non-stick-panner. Ingen mat glir lett av pannen. Egg brenner seg fort fast.

27. september 2025

Hei Arne-Olav,

Jeg er lei meg for å lese at du opplever problemer med at maten brenner seg fast i din ZERO stekepanne. :(

Vi har samlet noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg med å få det beste ut av din ZERO-panne. Du finner vår veiledning her:
👉 https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Vårt team sitter klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde din ZERO stekepanne, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett – også selv om produktet har vært brukt. Du trenger bare å kontakte vår kundeservice og be om å returnere varen. :)

Bestilte kaffemaskinen

Bestilte kaffemaskinen, men det rant masse vann rundt kapselholderen, og all kaffen kommer ikke i koppen.
Har sendt en melding på siden om å returnere den, men får ikke svar.
Så hele opplevelsen er negativ.

8. september 2025

Hei Gunn,

Jeg beklager å høre at du opplever problemer med produktet ditt!

Jeg vil på det sterkeste anbefale at du kontakter oss på service@onyxcookware.no
angående problemet med kaffemaskinen din.
Her står vi klare til å hjelpe med en løsning ved enten å sende deg et nytt produkt eller tilby en full refusjon, dersom produktet fortsatt er dekket av garantien.

Vi ser frem til å høre fra deg, slik at vi kan få løst problemet og sørge for at du likevel får en god opplevelse!

ONYX Cookware

Zero pannene er enda et hakk opp fra de…

Zero pannene er enda et hakk opp fra de tidligere. Har begge typer, men det er zero som blir tatt i bruk til alle typer matlaging. Perfekt resultat hver gang, bruker mindre eller et minimum av olje/smør i matlagingen nå. (Må ha smør for smaken sin skyld :-) ]

23. september 2025

2 gangen jeg bestiller fra ONYX…

2 gangen jeg bestiller fra ONYX Cookware. Første gang forsvant bestillingen, og de sendte ny uten diskusjon. Denne gangen kom bestillingen fram som normalt.
Svært fornøyd med onyx Cookware og produktene deres. kan trygt anbefale de.

22. september 2025

Litt skeptisk

Etter nesten tre uker venting fikk jeg endelig ALLE varene som ble bestilt og betalt 29.8. Første gang kom ikke pakken frem til meg, andre gang var en av skålene knust, men de andre varene overlevde og ble testet. Jeg ble ærlig talt litt skuffet, syns vakuumposene fremstår som tynne og lite egnet for gjenbruk, skålene er litt ukurant størrelse. Men er fornøyd med kundeservice som ordnet opp underveis!

15. september 2025

Svært skuffet over produktet

Svært skuffet over produktet! Det stemmer ikke at maten ikke setter seg fast; har forsøkt både kjøtt, bacon og egg!

13. september 2025

Hei,

Jeg er lei meg for å lese at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til hvordan du får best mulig utbytte av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her: https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Her vil vår kundeservice være klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Det gjelder også selv om varen har vært brukt. Her trenger du bare å kontakte vår kundeservice og be om å få returnere varen. :)

ONYX Cookware

Opplevelsen med denne butikken er at…

Opplevelsen med denne butikken er at den står for det de sier. Har produkter her i fra og alt er som blitt fortalt. Og flott service og jeg har produktene raskt levert. Så jeg har en ny favoritt nettbutikk som jeg vil bruke. Holder på å skifte ut av alt av panner og stekepanner så jeg kommer igjen hele tide med bestillinger :)

13. september 2025

Veldig bråkete

Veldig bråkete. Får ikke velge størrelse på kaffe

12. september 2025

Hei Ida,

Vi er veldig lei for å høre at du opplever problemer med kaffemaskinen din!

Vi råder deg til å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no
, hvor vårt kundeserviceteam vil være klare til å hjelpe deg.
Har du allerede vært i kontakt med kundeservice, så nøl ikke med å svare på samme e-post og henvise til denne anmeldelsen.

Husk samtidig at vi alltid tilbyr opptil 100 dagers full returrett. Dette gjelder også selv om produktet har vært pakket ut og testet. 😊
Ønsker du å benytte deg av returretten, så må du på samme måte gjøre vår kundeservice oppmerksom på dette. De vil da hjelpe deg med informasjon om hvordan du sender pakken i retur, samt tilby en gratis returetikett.

Vi er nok en gang lei oss for at du har opplevd problemer. Vi vil likevel gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med en løsning! 😊

Onyx stekepanne 30 cm

Produktet, stekepannen, virker solid og godt utviklet.
Den holder dessverre ikke det dere lover i henhold til non-stick, i forbindelse med for eksempel steking av egg. Bruker man rikelig med olje eller smør derimot, får den godkjent. Men det får jo stort sett alle nye stekepanner. Jeg har også grunn til å anta den holder lenge ved riktig bruk, det er et pluss.

6. september 2025

Hei Dag,

Jeg er lei for å høre at du opplever problemer med non-stick-belegget på stekepannen din. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til hvordan du får det beste ut av pannen din. Du finner våre tips og triks her: https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Skulle du fortsatt oppleve problemer med belegget, skal du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no
Her vil kundeservice være klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller bare ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Det gjelder også selv om varen har vært brukt. Da trenger du bare å kontakte vår kundeservice og be om å sende varen i retur. :)

Lav holbarhet

Kjøpte tre stekepanner i forskjellige størrelser. Pannene var supergode i starten. Etter 4 mnd begynte den pannen som var mest brukt å tulle med at alt hang seg fast og brant seg, etter en mnd til begynte panne nummer 2 også og tulle. Etter et par mnd til så begynte den siste også. Nå setter alt seg fast uansett temperatur eller om jeg bruker olje eller smør. Nytter ikke med 100 dagers fornøyd garanti når pannene varer rett over 100 dager. Jeg var fornøyd de første 100 dagene.

15. september 2024

Hei Roald,

Vi er veldig lei oss for å lese at du opplever problemer med stekepannene dine!

Vi anbefaler deg å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no
, hvor vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg.
Har du allerede vært i kontakt med vår kundeservice, ikke nøl med å svare på samme e-post og vis til denne anmeldelsen.

Husk samtidig at vi alltid tilbyr opptil 100 dagers full returrett. Det gjelder også selv om produktet har vært pakket ut og testet. 😊
Ønsker du å benytte deg av returretten, må du på samme måte gjøre kundeservice oppmerksom på dette. De vil hjelpe deg med informasjon om hvordan du returnerer pakken, samt tilby en gratis returetikett.

Vi beklager nok en gang at du har opplevd problemer. Vi vil imidlertid gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med en løsning! 😊

Med vennlig hilsen,