ONYX Cookware Anmeldelser 1 316

3,9

Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Vis mer

Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Vis mer

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Vis mer

Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Vis mer

3,9

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Hei Tom,

Jeg er lei for å høre at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg godt på vei til hvordan du får det beste ut av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her:

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Der sitter vårt kundeserviceteam klart til å hjelpe deg gjennom det hele.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller bare ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også selv om varen har vært brukt. Du trenger bare å kontakte vår kundeservice og be om å returnere varen. :)

Rask levering

Rask levering, men ved første gangs bruk stekte jeg koteletter som brente seg litt fast. Jeg har fulgt alle prosedyrer før jeg la maten i panna.

19. november 2025

Hei Liv,

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.dk

Elendig kvalitet på pannene

Elendig kvalitet på pannene. Styr unna. Nettsiden lover høy kvalitet, gode stekeegenskaper og non-stick. Pannene lever ikke opp til noe. Alt brenner seg fast. Bunnen er tynn. Vanskelig å rengjøre. Varmer ujevnt.
Kjøpte sett med tre panner, og alle er kastet.

1. august 2025

Hei Randi,

ONYX Cookware

Dårlig den brente seg fast maten hele…

Dårlig den brente seg fast maten hele tiden som jeg prøvde og steke
Synes den ikke er noe bra

7. november 2025

Hei Emilia,

Det er leit å høre at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg med å få det beste ut av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her:

Skulle du fortsatt oppleve at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Der sitter vårt kundeserviceteam klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett – også selv om varen har vært brukt.
Du trenger bare å kontakte vår kundeservice for å be om retur, så hjelper de deg med alt du trenger. :)

ONYX Cookware

Til tross for at jeg fikk en defekt…

Til tross for at jeg fikk en defekt kaffemaskin får de 5 stjerner ene og alene pga kundeservicen. Der kan mange lære noe av. Kjapp å svare og fikk pengene tilbake kjapt uten noe om og men. Synd med maskina da, mulig jeg fikk et mandagsprodukt.

3. november 2025

Litt over rasket over at steking av…

Litt over rasket over at steking av side flesk brant seg fast i pannen med styrk 6 på ovnen Skal prøve den ut på flere ting Som egg /pannekaker Brendes de seg fast Får dere pannen i retur Forventer den holder det dere lover

25. oktober 2025

Hei Svein,

Så leit å høre at du opplever at maten brenner seg fast. 🙁

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg med å få best mulig resultat med stekepannen din. Du finner dem her: 👉 https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Hvis du fortsatt opplever at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Dersom du fremdeles ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett – også selv om produktet har vært brukt.
Du trenger bare å kontakte kundeservice for å be om retur, så hjelper de deg videre med alt. 🙂

ONYX Cookware

Kjøpte 15 deler fra onyx 5 gryter med 5…

Jeg kjøpte 15 deler fra Onyx, bestående av fem gryter med lokk og fem stekepanner. Produktene samsvarer dessverre ikke med beskrivelsen i reklamen. Maten setter seg fast, til tross for at jeg følger anbefalingene om å bruke lav varme og olje. Jeg hadde forventet bedre kvalitet, og derfor bestilte jeg hele settet samtidig. Etter å ha prøvd produktene opplever jeg imidlertid at de ikke står til forventningene og ikke er verdt prisen.

13. oktober 2025

Hei Funda,

Så leit å høre at du opplever at maten brenner seg fast. 🙁

Vi har samlet noen tips og triks som ofte kan hjelpe deg med å få best mulig resultat med stekepannen din. Du finner dem her:
👉 https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Hvis du fortsatt opplever at maten brenner seg, må du ikke nøle med å ta kontakt med vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

ONYX Cookware

Mangler deler, men er fornøyd

Er fornøyd, men savner en bruksanvisning og Mangler deler til å bruke vanlig filterkaffe slik som annonsen tilbyr. Bildene som fulgte esken viser også til disse, men det som fulgte er kun de tre kapselholderne.

15. oktober 2025

Hei Bente,

Vi beklager å høre at du opplever problemer med bruk av kaffemaskinen din!

Vår kundeserviceavdeling har allerede tatt kontakt med deg angående saken.
Vi vil gjøre vårt beste for å finne ut om det mangler en del, eller for å veilede deg i riktig bruk.
Dersom du ikke har mottatt e-posten vår, kan du også kontakte oss på service@onyxcookware.no og henvise til denne anmeldelsen.

Husk også at vi alltid tilbyr opptil 100 dagers full returrett – dette gjelder selv om produktet er pakket ut og testet. 😊
Ønsker du å benytte deg av returretten, vennligst gi beskjed til vår kundeservice. De vil hjelpe deg med informasjon om hvordan du returnerer pakken, samt tilby en gratis returetikett.