Bestelling liet lang op zich wachten Ophalen in de winkel, géén nazorg Dus alles Weer achtergelaten OOK jammer, waarom betalen Als je online besteld en ophalen en passen in de winkel
Selskapet har svart
Ruime keuze, goeie aanbiedingen en kwaliteit. De maat die wordt aangegeven klopt meestal heel goed. De aankopen worden tijdig en probleemloos verzonden.
Selskapet har svart
Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Helaas foutje gemaakt met bestellen. Direct telefonisch contact. (Het kan dus nog wel) Goed geholpen. De dag erna direct een mail met de oplossing. Dit... Vis mer
Selskapet har svart
Schoenen besteld in de webshop en netjes op tijd bezorgd. Schoenen waren helaas te smal voor mijn brede voeten. Bij OFM Doesburg weer ingeleverd en bedrag gecrediteerd. Uiters vriendelijke medewerker... Vis mer
Selskapet har svart
Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de 20-tal fysieke winkels als in de webshop kun je terecht voor een omvangrijke collectie in casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. In de webshop van OFM. vind je een uitgebreid assortiment herenmode. Je kunt hier een complete outfit samenstellen voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een look voor een sollicitatie, date of een bruiloft. De business collectie bestaat onder meer uit kostuums, overhemden, stropdassen en geklede schoenen van vele topmerken. Het casual assortiment voor mannen onderscheidt zich door het aanbod aan T-shirts, casual overhemden, truien, vesten, sneakers, jassen en jeans. Oftewel voor ieder wat wils! In onze webshop kun je jouw favoriete kleding eenvoudig online bestellen. Ook kun je in de webshop terecht voor de beste deals. Je shopt namelijk vele aanbiedingen in de herenkleding outlet. Het aanbod mannenkleding in de outlet bestaat uit verschillende items en allen in de sale voor een scherpe prijs. Zo kun jij voordelig een nieuwe garderobe samenstellen.
De Aaldor 13, 4191PC, Geldermalsen, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hoewel ik bij het winkelen twee poloshirts gewoon kon bestellen en ook heb betaald, bleken ze in tweede instantie toch niet leverbaar. De overige artikelen werden keurig en tijdig geleverd; de retourbetaling van de twee poloshirts is na een week nog niet binnen. Jammer, minpuntje!
Eenvoudig en duidelijk bestelproces, prima afhandeling, opgehaald in de winkel bij vriendelijk personeel. Helemaal top!
Snelle levering en een prettige klantenservice .
Wat beter kan is geen artikelen verkopen die je niet hebt .
Eerst geld ontvangen en dan laten weten dat het artikel er niet meer is .
En dan nog dagen wachten om het bedrag terug te storten.
Ik wacht nog steeds op mijn geld.
Mijn winkel simpel zat.
Ik word altijd keurig behandeld.
Mooie kleding.
Niks meer aan doen!
Producten zijn makelijk te vinden en te bestellen.
Levering is netjes en snel.
Ik had een beschadigd truitje kan gebeuren mits op voorraad sturen ze me een andere op goede service.
wat ik besteld had was niet meer voorradig terug betaling duurde te lang en telefonisch geen contact steeds maar wat jammer we zijn er even niet.
Snelle verzending. Jeans zijn top! Alleen de aflevering door DHL was waardeloos. Misschien een andere vervoerder kiezen?
bestellen is makkelijk,alleen 1 item ineens niet leverbaar terwijl het al betaald was,vreemd,en terugbetalen zou binnen 10 dagen gebeuren.
Met bestellen gelijk betaald dus kan terugbetalen toch de volgende dag na annuleren?Jammer dit.
Verder tevreden,kwaliteit ziet er goed uit.
Nadat ik besteld had heb ik 3 dagen gewacht zoals de levertijd was aangegeven in de bevestiging. Vervolgens heb ik gebeld naar de klantenservice maar die is voorlopig wegens drukte onbereikbaar. Toen maar een mail gestuurd. De dame gaf aan dat het pakket pas morgen verstuurd zou worden. Vervolgens mailde ik de dag erna omdat ik nog steeds geen track & trace had ontvangen. Kreeg ik de volgende dag aan het einde van de middag pas te horen dat het product toch niet leverbaar was. Terwijl op de website wel gewoon stond dat er voorraad was. Ik was toen in totaal 5 dagen verder. Nu zijn we inmiddels weer een week verder en ik wacht nog steeds op mijn geld!!
Jas besteld en twee shirts erbij genomen. Order plus betaling geaccepteerd door OFM.
De volgende ochtend een mailtje dat de jas niet geleverd kan worden. Wasrom wordt deze dan in de webshop aangeboden?
Bellen om de hele bestelling te annuleren, het ging me om de jas, lukt al 2 dagen niet. Alleen een flauwe door H. Kraay ingesproken tekst dat ze niet bereikbaar zijn. 'Uiteraard' staat mijn geld nog op hun rekening. Waardeloos bedrijf!
Duidelijke webshop, snelle levering en hele scherpe prijs in de sale
goede webshop.
je weet altijd precies wat je krijgt. gewoon goed
Mooi producten goede prijs snelle levering
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.