Bestelling liet lang op zich wachten Ophalen in de winkel, géén nazorg Dus alles Weer achtergelaten OOK jammer, waarom betalen Als je online besteld en ophalen en passen in de winkel
Selskapet har svart
Ruime keuze, goeie aanbiedingen en kwaliteit. De maat die wordt aangegeven klopt meestal heel goed. De aankopen worden tijdig en probleemloos verzonden.
Selskapet har svart
Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Helaas foutje gemaakt met bestellen. Direct telefonisch contact. (Het kan dus nog wel) Goed geholpen. De dag erna direct een mail met de oplossing. Dit... Vis mer
Selskapet har svart
Schoenen besteld in de webshop en netjes op tijd bezorgd. Schoenen waren helaas te smal voor mijn brede voeten. Bij OFM Doesburg weer ingeleverd en bedrag gecrediteerd. Uiters vriendelijke medewerker... Vis mer
Selskapet har svart
Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de 20-tal fysieke winkels als in de webshop kun je terecht voor een omvangrijke collectie in casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. In de webshop van OFM. vind je een uitgebreid assortiment herenmode. Je kunt hier een complete outfit samenstellen voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een look voor een sollicitatie, date of een bruiloft. De business collectie bestaat onder meer uit kostuums, overhemden, stropdassen en geklede schoenen van vele topmerken. Het casual assortiment voor mannen onderscheidt zich door het aanbod aan T-shirts, casual overhemden, truien, vesten, sneakers, jassen en jeans. Oftewel voor ieder wat wils! In onze webshop kun je jouw favoriete kleding eenvoudig online bestellen. Ook kun je in de webshop terecht voor de beste deals. Je shopt namelijk vele aanbiedingen in de herenkleding outlet. Het aanbod mannenkleding in de outlet bestaat uit verschillende items en allen in de sale voor een scherpe prijs. Zo kun jij voordelig een nieuwe garderobe samenstellen.
De Aaldor 13, 4191PC, Geldermalsen, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Duidelijke website met eenvoudige bestel methode en keuze voor het aflevering.

Svar fra OFM.
Duidelijke website. Snel geleverd.

Svar fra OFM.
Artikel niet als omschreven en geen reactie klantendienst

Svar fra OFM.
Op dit moment heb ik het pakket nog niet is kennelijk eerst naar Belgie gestuurd en nu weer terug naar Vianen, hopelijk kan ik het vanmiddag ophalen!

Svar fra OFM.
2 x een bestelling gedaan via de webshop en 2 x geen levering ontvangen. 1 x omdat het blijkbaar niet op voorraad was en de andere keer dat DHL het pakket was kwijt geraakt. Het storende is dat je dan ook geen alternatief krijgt. Daarnaast duurt het ook lang voordat het bedrag terug is over gemaakt.

Svar fra OFM.
Bestelling € 150,00 betaald maar niet leverbaar. Artikel staat gewoon op voorradig. Contact met klantenservice die aangeeft dat door retourzending artikel weer beschikbaar is. Weer besteld en betaald en weer niet leverbaar. Dus wacht nu in het ergste geval 14 WERKdagen op €300,00 retour. Dat 3 weken waarin ik dat mijn geld niet kan gebruiken voor aanschaf van artikel elders.
OFM heeft processen niet op orde.
Besteld en nog steeds niets binnen en onbekend waar het is en hoe het is
Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Retour 22-5 terug - 9 juni terugbetaling ontvangen. Laatste keer dat ik hier heb besteld.
Betrouwbaar bedrijf. Houden zich aan de afspraak.
Super winkel. Alleen laatst een aanbieding van blue print polo's besteld 2 halen 1 betalen. 1 kleur was niet voorradig dus sturen ze maar 1 Polo. Had het fijn gevonden als ik een andere kleur kon uitkiezen zodat ik nog steeds 2 polo's zou krijgen
Toegankelijke website, goede ervaring in het verleden
Helaas werd ik in Waalwijk niet geholpen toen ik een polo wilde afrekenen. men liep me wel 5x gewoon voorbij. ik had een klant voor me die voor ongever € 2.400 aan kleding kocht. men bracht zijn aankopen zelfs naar zijn auto. Toen dacht ik nou ben ik aan de beurt maar ik werd gewoon voorbij gelopen. Bedank OFM Waalwijk.
Netjes verpakt en snel geleverd
Duidelijke webshop. Geen fratsen. Mooie aanbieding.
Prima levering maar duurt wel langer als bij andere webshop. Prijs prima.
Ik heb wel betaald maar het product (polo’s) helaas niet gehad.
Op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) heb ik een bestelling geplaatst voor drie Ralph Lauren polo’s. Op woensdag 27 mei ontving ik bericht dat mijn bestelling was verzonden. De oorspronkelijke verwachting was dat het pakket op donderdag 28 mei geleverd zou worden.
Op 28 mei kreeg ik echter een melding van DHL dat de levering een dag vertraging had opgelopen en dat het pakket op vrijdag bezorgd zou worden. Aan het einde van die vrijdag ontving ik vervolgens bericht dat het pakket tijdens het transport zodanig beschadigd was geraakt dat DHL het niet meer kon afleveren. Het pakket werd daarom retour gestuurd naar de afzender.
Tot dat moment vond ik de situatie vervelend, maar begrijpelijk; dergelijke zaken kunnen nu eenmaal gebeuren. Op maandag daarop heb ik contact opgenomen met de klantenservice van OFM om de situatie uit te leggen en te vragen hoe dit verder afgehandeld zou worden. Op dinsdag kreeg ik reactie dat men eerst de retourzending wilde afwachten. Zodra het pakket weer bij OFM zou zijn ontvangen, zouden de artikelen opnieuw naar mij worden verzonden.
Ik heb daarop gevraagd of het niet mogelijk was om direct drie nieuwe polo’s te versturen. De artikelen waren op dat moment immers nog gewoon via de website te bestellen, dus het leek mij aannemelijk dat er voldoende voorraad beschikbaar was. Helaas kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was en dat ik moest wachten omdat dit volgens de interne procedure verloopt.
Inmiddels is het vrijdag 5 juni en heb ik nog steeds niets ontvangen. Naar verwachting zal de levering pas medio volgende week plaatsvinden. Dat betekent dat het uiteindelijk ruim twee weken duurt voordat ik mijn bestelling in handen heb.
Daarnaast vraag ik mij af in welke staat de artikelen verkeren. DHL heeft immers aangegeven dat het pakket zodanig beschadigd was dat levering niet meer mogelijk was. Dat wekt de indruk dat mogelijk niet alleen de verpakking, maar wellicht ook de inhoud schade heeft opgelopen. Juist daarom vind ik het opmerkelijk dat OFM ervoor kiest om eerst het beschadigde pakket retour te ontvangen in plaats van direct vervangende artikelen toe te sturen.
Wat mij vooral tegenvalt, is de houding van de klantenservice. Ik ervaar deze aanpak als weinig klantvriendelijk, niet oplossingsgericht en onnodig star. Wanneer OFM op maandag direct drie nieuwe polo’s had verstuurd, had ik mijn bestelling waarschijnlijk al lang ontvangen. In plaats daarvan wordt de volledige vertraging bij de klant neergelegd, terwijl de oorzaak buiten mijn invloedssfeer ligt.
Deze gang van zaken heeft mijn vertrouwen in de service van OFM helaas behoorlijk geschaad.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.