Olvystore Anmeldelser 183

4,5

Helaas een erg slechte ervaring. Ik heb een Olvy watch winder gekocht via bol.com. Het traagschuim is niet stevig genoeg voor een automatisch horloge. Mijn horloge (Davosa Argonautic, 186 gram) zakt... Vis mer

Wir sind mit dem Lernturm sehr zufrieden. Leider gab es bei der Lieferung ein kleines Problem. Der Kundenservice hat jedoch sehr schnell und effizient reagiert, sodass anschließend alles reibungslos v... Vis mer

Vielen Dank für Ihre kundenfreundliche Einstellung und Ihr Vertrauen. Mein Paket wurde gestohlen... Ich werde zukünftig nur noch an Paketstationen bestellen. Vielen Dank, dass Sie mir den Wasserko... Vis mer

Voor onze kleinzoon een pakket Olvy magnetic tiles aangeschaft. Hiermee kon hij een baan maken om autootjes te laten rijden. Met mooi gekleurde stevige magnetische stukken is dit eenvoudig te maken. D... Vis mer

1. Elektroutsalg

Olvy is een internationale online retailer met een breed assortiment aan producten en een mentaliteit die streeft naar het beste voor onze klanten. We zetten de tevredenheid van onze klanten op nummer één en daarom staan we dag en nacht voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in onze producten en daarom zorgen we er altijd voor dat onze producten uitermate goed getest zijn. Bij ons vind je een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je van alle gemakken zullen voorzien.

4,5

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Keurige en razendsnelle service.

Zeer tevreden met de afhandeling van een aangemeld issue met carplay. De klantenservice reageerde erg snel en vriendelijk en ik kreeg binnen enkele dagen een nieuw exemplaar.

9. juli 2025

Prima aftersales service.

Prima aftersales service.
Na het uitvoeren van een reset van mijn net gekochte CarPlay apparaat ging het scherm op zwart.
Prettig contact gehad met de klantenservice, die mij een nieuwe apparaat toegestuurd hebben. Chapeau!

20. juni 2025

Een Olvy portable car player cadeau…

Een Olvy portable car player cadeau gekregen. Helaas werkte hij niet goed. Hierover contact gehad. Meerdere suggesties uitgeprobeerd maar helaas werkte niets. Gelukkig kwam Olvy erachter dat er een software fout zat in de carplayer. Gelijk een nieuwe opgestuurd, die werk heel goed. Geen enkel probleem meer. Goede service!

2. juni 2025

Unexpected good service.

I have ordered and received 2 Olvy CarPlay unites.
Nice products for not to much money is always a risk to order online, especially electronics.
I received the unites and they did not work.
I started to communicate with Olvy and we tried some different installation options. The communication was good.
After three suggested installation attempts and 6 weeks did they suggest to send me two new unites. That it took 6 weeks has to do with my traveling, they did always answer within a reasonable time.
I received the two new unites and they work perfectly.
I now have returned the old unites.

I am especially impressed that they suggested to send 2 new unites. Normally the customer has to suggest to exchange unites 👍👍

28. mai 2025

Top service

Vorig jaar banden compressor gekocht,helaas de verloopnippels kwijtgeraakt.
Na een email werd er direct een setje nippels opgestuurd en nog wel GRATIS!!
Top service,zeer vriendelijk geholpen.

12. mai 2025

Magnetic Tiles Dream Builder

Voor mijn kleinzoontje Magnetic Tiles Dream Builder gekocht. Was uit 1 element een stukje uit. Scherpe randjes. Dit gemeld met foto van het element. Kreeg direct antwoord en een nieuwe set opgestuurd. Super goede service!!

15. april 2025

Zeer positief verrast na ontbrekend onderdeel leertoren

Via bol.com de 4 in 1 leertoren van Olvy besteld. Super snel geleverd, alleen op zondag kwamen we tot de ontdekking dat er twee soorten schroeven misten. Direct gemaild en diezelfde dag nog reactie van Olvy dat de onderdelen zo snel mogelijk nageleverd zouden worden. Dinsdag kwamen deze onderdelen (en meer) dan ook netjes aan en tot mijn grote verbazing zat er een doos met magnetische tegels bij! Wat ontzettend leuk! Zo maak je als bedrijf van een klacht echt iets positiefs.

8. april 2025

Compressor probleemloos omgewisseld

Ik had een compressor besteld om mijn (camper)banden op te pompen. In de gebruiksaanwijzing stond dat dit zou moeten kunnen (6,8 bar terwijl mijn camper aan 5,1 bar genoeg heeft. Echter na één band pompen stopte de compressor ermee. Ik kreeg zonder problemen binnen 2 dagen een nieuwe compressor opgestuurd. Prima service dus.

8. april 2025

Purchased a watchwinder as a gift

Purchased a watchwinder as a gift. After a shipping period that took over a month to complete, the device only worked for 2 months before breaking. Any questions about possible replacements or other solutions are answered with a barrage of LLM generated questions meant to discourage from further pursuing a suitable replacement. "Did you use the correct batteries?" "Has it gotten wet during regular usage?"

Cheap chinese dropshipped stuff. The provided manual is a smorgasbord of badly translated english.

The pictures make it look like a luxury item, while the actual product doesn't even come with proper packaging.

1/5 product quality, 1/5 customer support.

6. april 2025