Olvystore Anmeldelser 183

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas een erg slechte ervaring. Ik heb een Olvy watch winder gekocht via bol.com. Het traagschuim is niet stevig genoeg voor een automatisch horloge. Mijn horloge (Davosa Argonautic, 186 gram) zakt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wir sind mit dem Lernturm sehr zufrieden. Leider gab es bei der Lieferung ein kleines Problem. Der Kundenservice hat jedoch sehr schnell und effizient reagiert, sodass anschließend alles reibungslos v... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vielen Dank für Ihre kundenfreundliche Einstellung und Ihr Vertrauen. Mein Paket wurde gestohlen... Ich werde zukünftig nur noch an Paketstationen bestellen. Vielen Dank, dass Sie mir den Wasserko... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor onze kleinzoon een pakket Olvy magnetic tiles aangeschaft. Hiermee kon hij een baan maken om autootjes te laten rijden. Met mooi gekleurde stevige magnetische stukken is dit eenvoudig te maken. D... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektroutsalg

Skrevet av virksomheten

Olvy is een internationale online retailer met een breed assortiment aan producten en een mentaliteit die streeft naar het beste voor onze klanten. We zetten de tevredenheid van onze klanten op nummer één en daarom staan we dag en nacht voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in onze producten en daarom zorgen we er altijd voor dat onze producten uitermate goed getest zijn. Bij ons vind je een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je van alle gemakken zullen voorzien.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Wat een perfecte service

Wat een perfecte service. Ik kreeg zelfs op zondagmiddag antwoord op mijn vragen. Daarna z.s.m. de benodigde onderdelen toegestuurd gekregen. Chapeau !!!

24. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij olvystore.com service die je haast nooit meer vindt

Bij olvystore.com echt service die je haast nooit meer vindt bij een webshop. In Maart 2025 kocht ik de Olvy Carplay Scherm PRO. Een week geleden brak de zuignap van de steun voor het raam af, niet zo zeer door slechte kwaliteit, maar door onhandigheid van mijzelf. Ik heb contact gezocht met Olvystore en het probleem voorgelegd. Zonder problemen was Olvystore bereid om het defecte onderdeel naar mij op te sturen. Mijn aanbod om in de kosten te delen, werd weggewuifd, was dus niet nodig. Chapeau Olvystore.

19. august 2025

Top service

Magnetische racebaan 126 stuks gekocht, echter te weinig bochten in de doos om alle voorbeeldbanen in de bijsluiter te maken. Dat zorgde voor teleurstelling bij mijn kleinzoon. Toen ik dat meldde en vroeg of ik losse bochten kon bijkopen werd hier alert en leuk per mail op gereageerd en eenzelfde compleet nieuwe set gratis opgestuurd !!! Blije kleinzoon en top bedrijf. Dank.

10. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel en heel netjes opgelost

Nadat wij een speeltoestel voor onze kleinzoon hadden gekocht voor zijn verjaardag was een onderdeel kapot. Vriendlijk en snel geholpen. Meteen werd er een nieuw onderdeel opgestuurd en nog ter compensatie wer er een heel leuk speelgoedje voor onze kleinzoon bij gedaan. Echt super blij mee. Hier een super tevreden klant.

29. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Koop geen messenslijper van Olvy!

Advies: koop geen messenslijper van Olvy! Ik heb tot twee keer toe een apparaat ontvangen met hetzelfde defect. Na contact met de klantenservice heb ik op hun verzoek twee keer een video opgenomen en opgestuurd om het defect te demonstreren. Daarna schreven ze contact op te zullen nemen met de fabriek en mij op de hoogte te zullen houden. Twee weken later: niets meer van gehoord. Na herhaald verzoek om een goed werkende slijper te sturen, bleek men dat niet te kunnen. Beide slijpers teruggestuurd naar Bol en geld terug ontvangen, maar na ruim twee weken en een heleboel moeite sta ik nog steeds met lege handen.

5. august 2025

Waschmaschinensockel

Ich bin sehr zufrieden. Die Lieferung erfolgte schnell und gut verpackt. dank der Rollen lässt sich der Sockel gut verschieben und bisher macht er auch einen sehr stabilen Eindruck.

28. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch speelgoed en fantastische klantenservice

We waren al ontzettend fan van het speelgoed, we hebben de magnetische knikkerbaan en de magnetische tegels. Er miste van de knikkerbaan een groot aantal tegels waardoor we niet meer konden bouwen. Na contact met de klantenservice kregen we gewoon een hele nieuwe set! Echt fantastisch!

4. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topservice besaat nog echt !!!!

Carplay van dochter was stuk gegaan, even een kort berichtje naar Olvy, na uitleg en een filmpje van het probleem meteen een nieuwe Carplay opgestuurd gekregen en als goedmaker iets extra. Ja mensen echte service bestaat dus nog ! Dikke pluim voor Olvy !

4. august 2025

snelle service

Na teleurstelling over de niet goed functionerende portable air compressor, ben ik blij verrast over de uitstekende service, nadat ik het euvel kenbaar had gemaakt.
Er werd terstond een nieuw apparaat opgestuurd en deze heb ik inmiddels thuis en doet het prima.
Dit is een bedrijf waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

29. juli 2025

Uitstekend geholpen door Olvy

Uitstekend geholpen door Olvy. Compressor YX15 gekocht. Een ideaal apparaat, zeer gemakkelijk en handig in gebruik. Duidelijke display. Kortom een "top" product.

17. juli 2025

Sehr zu empfehlen

Schnelle Lieferung, hervorragende Abwicklung, Produkte in einwandfreiem Zustand und sicher verpackt. Preis /Leistung stimmt. Empfehlen wir gerne weiter.

9. juli 2025

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv