OccasionlandAnmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb vandaag mijn nieuwe auto gekocht bij Tamar van Occasionland. Van A tot Z een topervaring, iedereen is daar zeer vriendelijk, geen sales praatjes en alles zeer transparant. Ook een aankoopkeuri... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik hier laatst een witte Seat Ibiza gekocht en ben daar echt super bij geholpen. Toen ik ze ‘s avonds laat mailde voor een test rit kreeg ik meteen een snelle reactie terug en kon de volgende da... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een fantastische service! Na een jaar lang zoeken naar de perfecte auto ben ik bij veel autodealers geweest, maar nergens werd ik zo goed geholpen als bij Occasionland! De heren van Occasionl... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben onze tweedehands Peugeot gekocht bij Occasionland. Wij zijn erg tevreden over alles. De informatie op de website was volledig. Communicatie via WhatsApp verliep prima en er werd de tij... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler
  2. Bruktbilforhandler

Skrevet av virksomheten

Bij Occasionland begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om de juiste auto te vinden. Of je nu zoekt naar iets praktischer, luxueuzer, of sportiever, wij zijn er om je zoektocht gemakkelijker te maken. Ons doel is simpel: we willen ervoor zorgen dat je met een glimlach, betrouwbaar en zorgeloos voor een vaste all-in prijs achter het stuur van je droomauto kunt stappen. In onze nieuwe showroom in Aalsmeer vind je een breed aanbod van (jong) gebruikte auto’s, van merken zoals Volkswagen, Mercedes, Audi, BMW, Kia, Skoda en nog veel meer. Maar we stoppen niet bij het aanbod in onze showroom. We helpen je actief bij het vinden van de perfecte auto, zowel op de Nederlandse als op de Internationale markt, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Jouw zoektocht is onze prioriteit. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, en samen vinden we de auto die past je past.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een heel aangename ervaring gehad met de verkoop van mijn auto. Zeer attente en punctuele heren die het proces vlot en eerlijk lieten verlopen.

20. april 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Laten je niks weten

Spreekt met ze af dat ze in het weekend naar mijn auto wilde gaan kijken, ze hadden er een bod op gedaan en duidelijk aangegeven interesse te hebben, en hem gelijk wilden kopen, zouden nog via whatsapp contact hebben over de tijd dat ze wilden komen kijken. Laten vervolgens niks meer weten en heb ze nog gebeld, gooiden de voicemail erop. Echt schofterig ze hadden op het minst iets kunnen laten weten.

5. april 2024
Logoen til Occasionland

Svar fra Occasionland

Beste Kev,

Excuus voor de verwarring en de miscommunicatie omtrent de koop van de auto.

Wij zien de afspraak er voor zaterdag 5-4-2024 in onze agenda staan en zodra de planning bekend is (morgenochtend), nemen we contact op om aan te geven hoelaat we ongeveer verwachten aanwezig te zijn.

Voor zover wij het zien, zijn wij nog niet afgeweken van onze afspraak, daar we morgen langs zouden komen. Echter vinden wij het ook vervelend dat we er op deze manier achter je ongenoegen moeten komen. Wij betreuren de situatie.

Desondanks zullen we morgenochtend contact met je opnemen.

Voor nu wensen we je een fijne avond!

Groet,
Team Occasionland

TOP SERVICE!

Vanaf het moment van dat wij de auto voor het eerst hebben gezien, totdat wij echt eigenaar zijn geworden, is alles voorspoedig verlopen. Wij zijn goed geïnformeerd over de auto en over de leasevoorwaarden. En de auto voldoet nog steeds aan onze verwachtingen. Kortom, wij zijn een tevreden klant!

30. november 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb deze maand een Kia Niro bij…

Ik heb deze maand een Kia Niro bij Occasionland gekocht. Uitstekend en zeer vriendelijk geholpen. Auto ingeruild voor een prima prijs. Totale transactie zeer goed verlopen. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden.

20. januar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv