Nuvenci

Vurderingen av denne virksomheten er utilgjengelig som følge av en overtredelse av retningslinjene våre.

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg købte en luplampe til 299 kroner, som viste sig at være af dårlig kvalitet. Efter mange forsøg på at returnere varen blev der henvist til returpolitikken, om at varen for kundens egen regning og... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Extremely long delivery times for cheap crap from China. I waited 1.5 months for a rug, with 0 updates on the tracking number. Terrible customer service, and this company should be ashamed. Avoid at... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk

Skrevet av virksomheten

Nuvenci er dit valg for stilfulde og funktionelle produkter, der gør hverdagen både smukkere og nemmere. Vi tilbyder en alsidig kollektion af nøje udvalgte varer – fra trådløs belysning og moderne boligtilbehør til beautyprodukter, fashion og smarte hverdagsløsninger. Vores fokus ligger på design, kvalitet og komfort, så du altid kan finde noget, der passer til din stil og livssti

Kontaktopplysninger

Brudd på retningslinjene

Scam virksomhed

Jeg bestilte en julegave d. 13 december og modtog aldrig pakken. Jeg har henvendt mig flere gange til kundeservice, og får svar genereret af AI.

Jeg har både bedt om omlevering og en fuld refundering, ingen af disse ting er sket. SCAM virksomhed!

13. desember 2025

Jeg købte en luplampe til 299 kroner

Jeg købte en luplampe til 299 kroner, som viste sig at være af dårlig kvalitet.
Efter mange forsøg på at returnere varen blev der henvist til returpolitikken, om at varen for kundens egen regning og risiko skal returneres til produktionslandet.
I mit tilfælde ville det koste 311 kroner at sende varen til den angivne adresse i Kina.

6. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har endnu ikke fået mine penge…

Jeg har endnu ikke fået mine penge retur, de er umulige at komme i kontakt med og tager ikke deres produkter retur. Dette er et firma der lever af at snyde folk, det bør lukkes omgående. Meldt til dansk politi, dog skal der flere anmeldelser til før de kan gå videre med sagen.
ALLE BØR ANMELDE DENNE VIRKSOMHED MED ADRESSE I HOLLAND!!

NO COMPRAR

NO COMPRAR, ME HA ESTAFADO, PEDIDO HECHO EN ENERO DEL 2026 Y AUN TODAVÍA SIN RECIBIR.

11. januar 2026

Overtræder bevidst købeloven

En lampe købt hos nuvenci.dk kunne efter ganske få gange ikke længere tændes. Nuvenci DK nægter at erstatte lampen, da jeg ikke anmeldte fejlen inden for 14 dage efter modtagelsen. Dette til trods for at de i deres servicevilkår skriver, at de yder 12/24 måneders reklamationsret jfr. dansk lovgivning. Desuden dækker deres garanti KUN hvis man kan videodokumentere, at varen virkede, da man modtog den, og (paradoksalt nok) må fejlen ikke være opstået senere under brug. De erkender skriftligt, at de IKKE efterlever den danske købelov - på tords af at de citerer den i deres servicevilkår.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Having ordered and paid for a watch

Having ordered and paid for a watch, it took 6 weeks to arrive. When it did, it was the wrong colour. All the customer service messages were in Danish, so hard to read. They are now saying I have to pay for the return to China.

Don't touch them. This site is a scam.

11. mars 2026

Svindler firma

Har købt varme handsker med oplader
Får dem uden ganske almindelige arbejdes handsker
De har vurderet der ikke er nogen produkt fejl
Pengene var Beder brugt ved køb på Temu
Køb aldrig ved nuvenci dk

Har købt to tæpper

Har købt to tæpper, som slet ikke leve op til billede farve er helt skulle være grøn, men det jeg har fået er mere brunt, sende en mail de svare jeg skal sende et billede, efter det har jeg så ingen ting hørt, skod firma, udover det har jeg så os ventet i 2 måneder på pakken

5. mars 2026

Terrible service

Terrible service, even worse product avoid. The brand isn't Scandinaviam, they're based in Singapore and ship cheap tat from China. It takes weeks to arrive and you'll probably throw it straight in the bin as it will be even more soul-destroying to go through the returns process.

12. mars 2026

sigo sin recibir mi dinero

sigo sin recibir mi dinero
Es un empresa que te envia muchos mails que te dan 20%de regalo por ni devolver el dinero y a todos digo que no .
por mi parte he reclamado a la defensa del consumidor de la union europea aportando todo para que tomen cartas sobre el asunto.
Es una lucha constante que espero llegue a buen fin porque esta el estress y constantes mails sin que te digan toma tu dinero y fomenta un dolor de cabeza.

9. mars 2026

Comanda NUVENCIDK9229. Escrocherie

Buna Michele,
Revin cu experienta mea,
In ziua in care v-am scris, am primit raspuns de data aceasta de la John A, in loc de Marlon A. Acesta mi-a confirmat ca am un produs defect in urma fotografiilor si filmelor care mi-a spus asa:
Kære George 😊(numele meu este Gabriel, iar el mi-a confirmat)

Tak for din tålmodighed. Jeg vil gerne adressere dette tydeligt og finde en ordentlig løsning. 🌿

Efter at have gennemgået din sag internt, anerkender vi forvirringen og frustrationen vedrørende UltraVault-lagerkapaciteten. Vi beklager oprigtigt ulejligheden og forsinkelsen i kommunikationen.

Vi vil fortsætte med en fuld refusion til din oprindelige betalingsmetode. 💳 Det er ikke nødvendigt at returnere enheden. Når den er behandlet, afspejles refusionen typisk inden for 7 til 10 hverdage afhængigt af din bank.

Vi beklager den oplevelse, du havde, og sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på dette. 🤝✨

Med venlig hilsen,
John A.
Kundesupportspecialist
NuvenciDK
... Vineri 27.02.2026 am implinit cele 10 zile lucratoare si nu am primit inapoi nici un leu!
I-am scris acestui John A ca nu mi-a fost rambursata contravaloarea produsului defect!, dar nu mi-a mai raspuns!
Sunt foarte dezamagit si in acest moment tind sa asociez Danemarca cu acest comportament, independent de vointa mea!
Tu crezi ca acest magazin, sau ce o fi el, imi va rambursa suma cheltuita pe produsul defect?...
Ce ma sfatuiesti?..
Ce fel de oameni sunt acolo?...
Nu este posibil sa iti bati joc in acest fel de clienti!
Astept sfatul tau!
Ce trebuie sa fac, carei institutii internationale sa ma adresez pentru a investiga acest comportament?
Multumesc.
Gabriel Stoica-client pagubit.

9. januar 2026

Det er et stort scam

Det er et stort scam.
De påstår at de har sikker betaling men det er uden Mit-ID verificering.
De påstår at at man kan annullere en ordre inden for 24 timer og det passer ikke.
Der er intet der passer med det de giver sig ud for på deres hjemmeside.
SCAM , SCAM.

3. mars 2026

Horrendous experience

Horrendous experience. The sleeping bag ordered was shocking quality paper thin for nearly £40.00! No labels but had a nuvenci card and one bit of tissue paper. Sent multiple emails to get return address still no response just ignoring my emails completely? I would not recommend this company at all and by reading the other reviews seems they are viewed as scammers with just zero customer service. I suggest reporting to trading standards which I will pursue with my evidence and lack of responses!

3. mars 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Trimmeren føles lettere

Trimmeren føles lettere, end den ser ud, hvilket jeg ikke havde forventet. Den glider rent uden at trække og gør detaljearbejde nemt. Én opladning holder til flere omgange, så jeg skal ikke hele tiden sætte den til. Lille ting, men meget praktisk.

30. januar 2026

Hello Viggo Malm,

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for at høre dine tanker om trimmeren.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

nuvenci er en mellem mands virksomhed…

nuvenci er en mellem mands virksomhed da alle ordre ryger videre til kina købte 2 stk harddiske på hver 30 tb, samme fejl på dem begge men firmaet siger den ene virker selvom jeg har fremsendt foto, min ex købte oz en samtidig og hun har haft en ven som har arb. med it i over 20 år han siger også de er defekte, problemet er man ikke kan oprette partitioner..
og ja har skreven til kontant da dette fuskerfima skal frem i medierne så ik andre snydes, på adr i holland deles den med andre fup firmaer

23. februar 2026

Hello Jørgen,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse. Vi forstår, at tekniske problemer med et produkt kan være frustrerende.

Vores team tager sådanne henvendelser alvorligt og gennemgår altid sager grundigt. Hvis du oplever problemer med enheden, vil vi gerne se nærmere på sagen igen. Du er velkommen til at kontakte vores supportteam med dine ordreoplysninger, så vi kan undersøge sagen yderligere og forsøge at hjælpe.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nuvenci.dk Lad være at handle ved dem

Nuvenci.dk Lad være at handle ved dem. Her er deres standart svar hver gang der de leverer en vare som ikke lever op til deres oplysninger.
""det er vi kede af at læse, at din oplevelse har været så frustrerende og tidskrævende. Vi forstår din utilfredshed, særligt når produktet ikke lever op til den beskrevne funktionalitet, og når den efterfølgende håndtering har føltes utilfredsstillende.

Denne type feedback tages alvorligt, da den peger på vigtige områder som produktbeskrivelser, klagehåndtering og returvilkår. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og dine kommentarer er blevet noteret og indgår i vores interne gennemgang med henblik på forbedringer fremadrettet.
Tak fordi du delte din oplevelse.
Michelle """
Vi havde bestilt en hund som bøde kunne gø -gå - løbe og sidde. Den kunne så kun 2 ting Løbe og gø. Vi kunne så sende den retur og selv betale fragten til Kina på 175 kr. oven i det 310 kr. vi gav for hunden så det blev så 485 kr. og hvis den fjelde noget kunne vi så få vores 310 kr. retur. Eller kunne vi beholde den og så få 15% retur som er 46,50 kr. Vi blev så ved at skrive til dem og de gik så op til 25% 77,50 kr. De 25% beder vi så dem om at tilbageføre til vores konto d.01-02-2026 og der er ikke kommet nogle penge ind på kontoen endnu nu er der gået 23 dage.
Og havde vi så sendt legetøjs hunden retur vil jeg garanter for at vi fik den besked at vi havde ødelagt den, og de vil så ikke betale pengene retur. Vi sendte en video af hunden dagen efter vi fik den leveret så de kunne se hvad den kunde. Men nej de fatter intet på videoen kan de se at hunden kun kan 2 ting ud af de 4 som står i vare deklarationen, så altså må den jo være defekt, men det fatter deres lille hoved ikke. Så nu når de ser denne skrivelse vil de selvfølgelig igen sende deres standart svar. VI ER MEGET KEDE AF Og så videre
SÅ MIT FORSLAG TIL JER DER VIL KØBE VED DEM FORBERED JER PÅ EN MASSE BØVL

25. februar 2026

Hello Per,

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger.

Dine kommentarer er noteret og indgår i vores løbende gennemgang af produktinformation og kundeserviceprocesser.

Michelle

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv